Potu o tamaiti i le piniki

Pin
Send
Share
Send

Potu tamaiti piniki - le miti a toetoe lava o teine ​​uma. E agamalu, faʻafiafia, fesoʻotaʻi ma se purinisese mai se tala faʻasolopito a tamaiti, ma fetaui lelei i le sitaili o "purinisese". Taʻitasi lanu ei ai lona lava aʻafiaga i le tagata psyche, ma piniki o se tasi o le sili ona lelei i lenei uiga. Faʻamafanafanaga, mafanafana, filemu - o le mea lea e mafai ona ave e se tamaititi pepe i le piniki.

Lenei o se matua fiafia lanu mai le manatu o tagata mamanu. Lesitalaina vasega pepe i le piniki faʻatagaina oe e faʻaaoga le paleta atoa o avanoa: mea masani ma mea faʻaonapo nei meaafale, mea e faʻaaogaina o sitaili eseese ma aga masani o le a foliga tutusa lelei i se ituaiga talaʻaga.

Pink e lanu faigata ma e mafai ona mafanafana pe malulu foi. O totonu e matua 'eseʻese lava.

Mafanafana Pe a faʻaopopoina moli ma lanu samasama i mumu e avea ma faʻavae, e maua ituaiga lanu piniki mafanafana, mo se faʻataʻitaʻiga, "pepe", rose ash, amu, peach, ma isi. Potu tamaiti piniki i pupuni mafanafana e foliga manaia tele, mafanafana.

Malulu Ina ia maua malulu malulu, lanumoana, lanu viole, lilac e faʻaopoopoina i le leo masani. O le iʻuga o lanu latalata i lavender, fuchsia, ma raspberry tone. Potu o tamaiti i le piniki o le malulu fua o le a foliga sili atu pe a fai o lana ata na faia i se faʻaonapo nei sitaili.

Filifili mea e paolo lau pepe i le piniki, e taua le manatuaina o mea e fiafia i ai le tamaititi e sili atu lona taua nai lo manatu o tagata mamanu.

Tuufaatasiga

O le filifilia o le autu autu, e tatau ona e mafaufau e uiga i le mea e sili ona lelei e tuʻufaʻatasia ma. I le taimi lava e tasi, manatua le tulafono: paolo o le tutusa tulaga e sili atu tuʻufaʻatasia ma le tasi ma le isi: mafanafana pe malulu.

Mo se potu piniki a tamaiti, o filifiliga nei e talafeagai:

Lanu paʻepaʻe. O le faʻaopoopoina o papaʻe papaʻe, pei o mea papaʻe meaafale, o le a faʻamaluluina ai le potu, faʻaopoopoina i ai se siosiomaga matagofie, matagofie.

Lanu efuefu. Filemu, filemu tali mo vasega pepe i le piniki... Gray mutes le piniki fua, aumaia se lagona o le filemu ma le mautu.

Lanu samasama. Lanu samasama o le lanu o le la, malosi, mafanafana. E mafua ai le lagona o le malosi, faʻateʻa le fia moe, tutuli ese le vaivai.

Lanu meamata. Pink ma lanumeamata o se tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasi. O le piniki rosa i luga o se lanumeamata o se faʻailoga o le matagofie ma le atoatoa. Faʻamalieina vasega pepe i le piniki lanumeamata lanumeamata, ma o le a vaʻaia matua fealofani.

Lanu moaga. E matua seasea lava tuufaatasiga. E ui i lea, o le filifilia saʻo i tulaga o tulaga, e foliga manaia ma e sili ona talafeagai mo totonu o aso nei.

Lavalava mea faigaluega faia i le ola, eseʻese lanu - lilac, Vaioleti, lilac o le a fesoasoani e toe faʻaolaola ma faʻafiafiaina sea totonu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: WHITE SUNDAY-LOTU TAMAITI (Mae 2024).