Potu potu mamanu i le Igilisi faiga: foliga vaaia, ata

Pin
Send
Share
Send

O le galuega autu o le fausiaina o se siosiomaga o le mafanafana ma le teuteuina mafanafana i totonu o le potu malolo, e ese mai i le susū o loʻo malo i fafo atu o faʻamalama. Ma o lenei faʻafitauli e foia e le filifiliga o le faʻamaeʻaina o mea i lanu mafanafana, o le filifilia o meaafale talafeagai, o le faʻaaogaina o elemeni elemeni, o le tele o le natura o laʻau masani, ma, e moni, o le fausiaina o se magalafu - o le autu semantic ma fatuga tuʻufaʻatasia o soʻo se potu malolo i totonu o se fale Peretania, maua ai le mafanafana ma le taua lagona o le fale.

O elemene autu o le potu malolo i le faiga Igilisi

O se sao Igilisi totonu e le mafai e aunoa ma mea nei:

  • Sofa Chesterfield. Le nofoa o le sofa e quilted ma rhombuses, o loʻo i ai armrests, ma o latou maualuga e tutusa ma le maualuga o le tua. O vae e maualalo, o se tulafono, taʻamilo i foliga. I le masani faʻamatalaga, o le upholstery e enaena, e ui o isi filifiliga e taliaina.
  • Wood. O meaafale uma i totonu o le potu malolo e tatau ona faia naʻo laupapa masani, a le o se laulau kofe, ofu faʻaofuofu, pusa fata poʻo seisi lava mea.
  • Afi Afi. O le potu malolo i le Igilisi sitaili tatau ona i ai se magalafu. O lona tulaga faʻalagolago i le foliga ma le tele o le potu; e mafai ona faapipiiina i le ogatotonu, latalata i se puipui po o le i se tulimanu. E tasi lava le tulaga manaʻomia - o se magalafu e faia i se sitaili masani.
  • Mamanu fugalaʻau. O se tamaʻi fugalaʻau mamanu o se tasi o le uiga auiliiliga o le sitaili. E mafai ona latou i ai i luga o pepa puipui, luga o pupuni, i isi teuteuga elemeni.
  • Bergere nofoa. O se nofoa Igilisi moni ua faʻaauupegaina i se maualuga maualuga, ma, i se faʻaopopoga, ei ai tamaʻi "pa" ma "taliga" i autafa, e peiseai o siomia le tagata o nofo i totonu ma le mafanafana ma le mafanafana. O lenei ituaiga o nofoa faʻasolosolo na aliali mai i Farani, ma maua ai le igoa "bergère", ae na salalau lautele i Egelani, ona e mautinoa lava puipuia mai i taimi uma.

O le laulau kofe e suia i nisi taimi ma se pouf tele i le ogatotonu o le potu malolo.
O le sitaili Igilisi o le tamaoaiga, taofiofi, oak i teuteuga, laupapa puipui laupapa, fale, tu masani matagofie meaafale ma piʻo vae. E masani lava, beige shade, mo se faʻataʻitaʻiga, nifo elefane, e filifilia e avea ma pupuni autu mo le potu malolo totonu i le faiga Igilisi.

Faiga foliga

Fausiaina o se Igilisi sitaili manaʻomia le faʻaeteete i le filifiliga o uma elemeni, mai le faʻaumaina o mea e faʻaaoga. O le autu autu o le lelei, aemaise pe a filifilia meaafale. O le mamanu o le potu malolo i le Igilisi sitaili e le taliaina uʻamea, lapoʻa tioata luga, ma lanu uliuli.

Ina ua maeʻa fausiaina se poloketi, o le tulaga o le filifilia o se maeʻa mo uma luga amata, mafaufau i le foliga vaaia ma le lelei o mea, faʻapea foi ma meaafale, lona tele ma le lelei. I luga o le auala, oe manaʻomia le mafaufau i auiliiliga - ie, faʻaopoopoga, mea faʻaaoga e oʻo lava i tamaʻi teuteuga o le a e faʻaaogaina e fausia ai se siʻosiʻomaga o tuai Egelani i lou fale.

Fono. A filifilia mea mo teuteuga, taumafai e aloese mai susulu eseesega, ola lanu, lapoʻa ata, teuteuga. Afai e te manaʻo e aloese mai i le tasi monotaga, filifili mo pepa puipui ma tamaʻi fugalaʻau poʻo maʻila.

Faʻamatalaga auiliili

Lanu

Talu ai ona e leai lava se tele o avanoa, latou taumafai e faʻaaoga moli paolo e avea ma autu pe a teuteuina, fesoasoani e vaʻaia lautele le potu. E le gata i lea, e tatau ona latou mafanafana, talu ai o le tau o Egelani e faigata tele.

E ave le faʻamuamua i lanu masani: oketi, beige, enaena, terracotta, efuefu, olive, kulimi, nifo nifo nifo elefane. O nei paolo e talafeagai o ni felagolagomai lanu e pei o auro, samasama, apamemea.

Mea teuteu

O le fugalaʻau sili ona fiafia iai tamaʻitaʻi Peretania o aliʻi ma tamaloloa o le rosa, ae latou te agalelei foʻi e togafitia fugalaʻau fugalaʻau. Wallpaper i totonu o se laʻititi fugalaʻau mamanu o se faʻailoga o sitaili. I se faʻaopopoga, o faʻataʻitaʻi faigofie poʻo ni siaki siaki e masani ona faʻaaogaina.

Fogafale

Potu malolo i le Igilisi sitaili e masani ona ufiufi i inlaid kapeti - o se taugata, ae aoga ma umi filifiliga. Kapeti mafai ona suia i tile keramika faʻataʻitaʻi curly masonry. O se kapeta lapoʻa e tatau ona tuu i luga o le kapeti - o lenei faʻaopoopo mafanafana i le susū ea o se Igilisi fale.

Pa

O fale Peretania tuai e masani ona faʻaaogaina le ie pepa puipui, poʻo ni laupapa e ufiufi i ie i se tamaʻi fugalaʻau. O isi taimi, e oʻo atu i le ogatotonu o le maualuga, o puipui e ufiufi i laupapa laupapa, ma luga aʻe o latou e faʻatutu ie. E aoga tele lea, talu ai ole pito i lalo ole puipui e atili palapala, ma ole laʻau e faigofie ona tausi nai lo le ie. O aso nei, o pepa puipui puipui e iai ni kulupu, lapisi poʻo ni tamaʻi fugalaʻau e faʻaogaina.

Taualuga

O se faʻalo laupapa ma mamafa ave faʻavaʻa o se tasi o faʻailoga iloga o le sitaili. I lenei tulaga, e le valivali le laʻau, ae naʻo le ufiufi i le gaʻo, suauʻu poʻo le varnish.

Faamalama

O totonu o le potu malolo i le Igilisi sitaili e iloga i faʻamalama tetele e mafai ona faʻataʻamilomilo i le pito i luga. I le taimi lava e tasi, o laupepa e laʻitiiti, ma e vaevaeina i se tele numera o "sikuea" fusifusia.

O nei faamalama e le tatalaina i le fesuiaiga auala, ae o le siitia-ma-faasolosolo auala: o le fausaga ua siitia i luga ma mausali i le siitia tulaga. O le maualuga o le faʻamalama sill luga o le foloa o ia faʻamalama, o se tulafono, e sili atu le maualalo nai lo o Europa, ma o le faʻamalama sill e masani ona faʻaaogaina o se nofoa ma teuteu aluga.

Meafale

O meaafale uma - lapopoʻa, taugata, meaafale teuteuina - manaia i le paʻi atu i ai. E tele meaafale, ma o nisi taimi e foliga mai e tele naua - e faʻapipiʻi le avanoa. E sili a le meaafale e fai i laupapa lelei. O foliga o mea e faigofie, o se tulafono, faʻatafafā, ma naʻo vae e piʻo. O lenei e maua ai meaafale a lalelei ma faʻamaluluina le ogaoga o laina saʻo.

O le mamanu o le potu malolo i le Igilisi sitaili foliga ofutusi i le veloveta, paʻu poʻo damask - o mea ia o mea mauoa i aano, aumaia matagofie agamalu lagona faʻapitoa ia i latou o paʻi ia latou. Faatasi ai ma se taofiofia aotelega mamanu, meaafale mafai ona avea ma autu teuteuina elemeni, i lea tulaga o le lanu o le ie ufiufi mafai ona susulu, ma e i ai foi mamanu. Afai o le pepa puipui o loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga, o le upholstery e filifilia i leo malu, ma aunoa ma se mamanu.

Soʻo se potu malolo Igilisi e i ai, e faʻaopopo i le sofa ma nofoa faʻamalosi, o meaafale e pei o se tamaʻi tusi ma faʻamafanafana laulau, e masani ona faia mai i laupapa taua.

Susulu

Moli moli i le sitaili e lavelave, tele-maualuga, ma le faʻamalosia le faʻaogaina o foloa lamepa, eseese sconces ma tuugalamepa. Tele aofaʻi o laulau lamepa e talia.

Afi Afi

O le elemene tutotonu o le potu malolo i le Igilisi sitaili o se magalafu. O mea e faʻaaoga mo lona fausiaina e mafai ona fai ma soʻo se ituaiga, mo teuteuga latou te faʻaaogaina ai ni fafie poʻa maamora. O le ata e faʻatumuina e se faʻata lapoʻa i luga aʻe o le afinaga afi i totonu o se 'apamemea mauoa poʻo se auro pei o faʻavaʻa.

Teuteuga

Egelani sa tele ona kolone, lea e atagia mai i totonu o lona fale. Talu mai le taimi o lana pulega faʻa-kolone, o se aga masani le faʻaalia o ni "fia iloa" eseʻese na aveʻese mai teritori pito i lalo i potu malolo. O nisi taimi e oʻo lava i le tele o latou, ae o lenei e le manatu o se le lelei.

Kapeta, laupapa vaneina, teuteuga, ata vali i laupapa mamafa e faamalosia. I faavaa, moli uila, foloa moli ma lamepa lamepa, teuteuina e talia. O totonu o le potu malolo i le sitaili Igilisi na amataina mo le tele o seneturi ma atagia mai ai le alofa o le atunuʻu mo le aiga ma lona faʻamaoni i tu ma agaifanua a aiga, lea e atagia, aemaise lava, i "ata faʻataʻitaʻi" i luga o puipui - nei mafai ona avea ma atavali ma aiga atapue.

Ituaiga ie

O elemene autu o ie o teuteuga o kapeta ma pupuni. Kapeta, o se tulafono, ia iai se teuina o fugalaʻau, paʻu ma kulimi paolo e sili atu. E lelei pe a fai o le ogatotonu o kapeta e mama ma o le itu o le a pogisa.

O pupuni mafiafia, mamafa e faʻaaoga mo teuteuina faʻamalama. E tatau ona i ai le tele o ie, o le a fausia matagofie gaugau. Lambrequins, pupuni e talia lelei. O pupuni e masani ona teuteuina i pito ma tanoa.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: TL Production - Vii o le afioga ia LE MAMEA FAUMUINA TAULAPAPA TUAOPEPE TALIAU SAMI MASANI (Iuli 2024).