Faʻafefea ona teuteuina se tamai potumoe 9 sq. m?

Pin
Send
Share
Send

Faʻatulagaina 9 m2

Ae le i amataina le lipeaina, e manaʻomia le tusia o se lapoʻa fuafuaga o le potu, e faʻailoa ai le lautele o faitotoʻa, auala savali ma le faʻatulagaina o meaafale ma isi totonu elemeni.

O le sili ona tele taimi faʻaalu ma faigata galuega o faitotoʻa potopoto ma faʻamalama faʻapipiʻiina. Afai o le faʻamalama poloka e laititi, e manaʻo e faʻatele le avanoa i le tele e mafai ai. O le mea lea, o le a sili atu malamalama masani o le a ati atu i totonu o le potumoe ma le ea o le a atili pupula.

Faʻapea foi ma se itu taua i totonu o se tamaʻi potumoe o le 9 sq m o le tuʻuina o le faitotoʻa. Afai o le potu e sikuea, e le tatau ona faʻatotonu le faitotoʻa i luga o le puipui. E sili atu le talafeagai e faʻasolo ile 60 senitimita mai le tulimanu. E mafai la ona e fuafuaina le mea e tu ai le moega. O le avanoa avanoa maua ai, lea ei ai le lautele o le tusa 60 cm, e talafeagai e faʻaauupegaina ma se pusa o drawers, lavalava poʻo le laulau. I totonu o se potu faatafafa, o le faitotoʻa o loʻo tu i le ogatotonu o se puipui faʻaumiumi. Ona o lenei, ua vaevaeina le potu i ni vaega se lua, ma o se avanoa sili ona lelei e fausia ai se manaia ma mafanafana mamanu ua saunia.

I totonu o se potu vaapiapi, faʻalauteleina le avanoa o le a faʻatagaina ai le tuʻufaʻatasia o se potumoe ma se poletito. O le loggia o loʻo faʻaaogaina i le tele e mafai ai, faʻaavanoaina i ona po nei e faʻalua-pupula faʻamalama ma faʻaliliuina ai i totonu o se atoa-functioned eria e faʻateleina ai le faʻaaogaina vaega i le potumoe.

I totonu o se potu potu potu, o le potumoe e tuʻufaʻatasia ma le potu malolo. Mo le zoning, o le nofoaga o malologa ma moe e vavaeʻese faʻaogaina se pupuni, pupuni, maualuga kapeneta po o vaeluaina.

I le ata o loʻo i ai se potumoe ma le lautele o le 9 sikuea mita, tuʻufaʻatasia ma se poletito.

O le faʻatulagaina o se potu vaapiapi e mafai ona faʻasaʻoina i le vaʻaia o paleni. Ina ia faia lenei mea, o se uumi pa puipui o lo o faapipiiina i luga o le ata pepa puipui ma le tolu-itu vaaiga vaaiga foliga, ma se sliding ofu ma se pupula foliga o loʻo faʻapipiia i tafatafa o le vaʻalele vaʻalele. E talafeagai le teuteuina o pupuʻu puʻupuʻu ma le pepa faʻapipiʻi ma se lolomi lolomi poʻo le tuʻuina o se lautele fata ma tatala fata.

O se tamai potu o 9 sikuea mita e mafai foi ona i ai se le faʻatulagaina faʻatulagaina. O potu pito i luga o le fale e masani ona iloga mai i se foliga le masani ai. O ia potumoe aofia ai le faʻaaogaina o manaia meaafale i le tulaga o le lapotopoto, faʻatafafa faʻatafafa ma faʻatafatolu moega, teu ofu poʻo ofu faʻaofuofu ma beveled tulimanu. O se tali e le gata e atili ai ona mafanafana ma talafeagai le siʻosiʻomaga, ae mafai foi ona maua ai se tulaga ese tulaga ese.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le mamanu o se tamaʻi potumoe e 9 sikuea mita ma le faʻatulagaina e le masani ai.

Faʻafefea ona faʻaavanoaina se potumoe?

O totonu o le potumoe 9-sikuea-mita e tatau ona faʻaauupegaina naʻo mea manaʻomia talafeagai i le tulaga o le moega, ofu, pusa pusa toso poʻo laei laei. O sui tetele e suia i fesuiaʻiga faʻataʻitaʻi, e le gata e aoga, ae e maua ai foʻi le atemosifia i se vaʻaiga mataʻina ma faʻaonapo nei.

Afai e i ai ni mea lelei poʻo ni faʻapega, e faʻaaoga tatau foi. Afai e lava le avanoa avanoa i lalo o le windowsill, e mafai ona e faʻaauupegaina i se faʻaopopo teuina polokalama.

I le ata, le faʻatulagaina o meaafale i se potumoe ma le lautele o le 9 sikuea mita.

Taʻitasi ituaiga o potu eseese i nisi o tulafono ma foliga o le faʻavasegaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le sikuea potu o le 9 sikuea mita, o le moega moe e mafai ona faʻatulagaina i le ogatotonu ina ia latalata le ulu o le moega i se pa avanoa. Faʻatulaga laulau i autafa o le moega poʻo ni penitala itu i autafa. Ina ia sefe le avanoa, ua faʻatutuina ai se pulelaa ma toso ese mai fafo vaega ma drawers mo le teuina o lavalava, ie moega ma isi mea.

I totonu o se potumoe faʻatafafā, o le moega e faʻapipiʻi i tafatafa o le tasi puipui, ma le isi faʻafitauli vaʻaia ua faʻaauupegaina ma ofu. E talafeagai le faʻatulagaina o le teuina o mea talafeagai i lalo ole moega. E mafai ona e aveʻese le avanoa i le faʻaaogaina o se sofa gaugau ma se mea e moe ai.

I le ata o loʻo i ai se tamaʻi potu lapoʻa o le 9 sikuea, faʻatumuina ma se tamaʻi laei tulimanu ma faʻata faitotoʻa.

O se tali sili ona lelei o le a se ofuvae faʻaseʻe ma se pupula foliga. Mo se tamai potu, latou filifilia mamanu faʻaauupegaina i sliding faitotoʻa. I totonu o se potumoe umi ma lauitiiti o 9 sikuea mita, o se tulimanu faʻataʻitaʻiga poʻo se faʻataʻitaʻiga fausia i totonu o se niche e talafeagai.

Afai o se TV e tatau ona faʻapipiʻiina i totonu o le potu, e sili atu le filifilia o se puipui puipui faʻapipiʻiina i luga o le puipui e faʻaaluina le aofaʻi laʻititi o avanoa.

Ata o se potumoe ma se tatala lavalava vaeluaina e pupuni.

Faʻafefea ona teuteu totonu totonu?

Teuteuina o filifiliga ma faʻauma fofo mo potumoe ma laʻititi itu:

  • Lanu fusi o alaleo. Ina ia ausia se faʻateleina o avanoa, malamalama lanu lanu faʻatagaina. O se lanu tali tutusa foliga o loʻo faʻaaogaina i le mamanuina o lapoʻa luga luga. Mo se faʻalauteleina vaʻaia o le eria, e mafai ona e filifilia paʻepaʻe, efuefu, beige, sesega piniki ma isi pastel lanu. I totonu o le potumoe o le 9 sikuea mita ma faʻamalama faʻasaga i matu, o le mafanafana oneone oneone e faʻaaogaina ma pupula mumu, moli poʻo auro splashes. O le sili ona lauiloa o le lautele ma le le faʻaituau sinasina. O se eseesega tuʻufaʻatasia o le pogisa grafite ma malamalama lanu platinum lanu, o le a faʻaeeina se tamai potumoe ma lavelave ma faiga.
  • Faʻamaeʻaina O meaafale e maitauina le suia e ala i le faʻamaeʻaina o le foloa i le tulaga o laminate, kapeteni, linoleum po o le koroka. E fautuaina e ave le fiafia i mea mama ia e tele pupuni pogisa nai lo le puipui puipui. O le faʻataʻatia o le fola o le a fesoasoani i le faʻalauteleina o le potu. O le filifiliga sili ona taatele mo le teuteuina o puipui ole puipui. Faʻafetai i le anoanoaʻi o lanu ma lanu eseese, e mafai ona e fausiaina se amataga ma le mafanafana siʻosiʻomaga i le potumoe. E sili ona lelei le faʻaogaina o tapoleni ma se tamaʻi lolomiga, o lona uiga e aveʻese foliga o puipui. E teuteuina le faʻalo, vali, vali pe faʻapipiʻi le faʻaputuga malamalama i lanu malamalama e talafeagai lelei. E fautuaina le lafoa o faʻavaomalo faiga e atili ai ona mamafa le avanoa. O faʻalo maualuga e mafai ona teuteuina i laupapa faʻasese.
  • Ituaiga ie. Ina ia mafai ona iai nisi malamalama faʻanatura i le potumoe 9 sq.m, e le tatau ona e filifilia pupuni uliuli mamafa ma mea teuteu. O le tali sili ona lelei ole teuteuina o le faʻamalama i Roman poʻo roller blinds. O pupuni malamalama i luga o le taualuga faʻaputuputu o le a faʻateleina le maualuga o le potu. O aluga felanulanuaʻi, o se palanikeke, se ie e moe ai poʻo se tamaʻi kapeta i tafatafa o le moega e fesoasoani e faʻaopoopo ai le susulu i le ata.
  • Teuteuga I le avea ai o le autu faʻamatalaga o le potu, e talafeagai le faʻapipiʻi faʻata i matagofie manifinifi ma matagofie foliga e faʻafetaui le sitaili o le potu. Lanu lanumeamata fugalaʻau i le feololo e sili ona teuteu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tamaʻi potumoe o le 9 sikuea mita e mafai ona teuteuina i le tasi fale tele foloa. Faʻatasi ai ma le avanoa faʻatapulaʻaina, latou te mananaʻo i mea faʻaaoga i puipui i foliga o atavali, ata faʻafanua poʻo ni laupapa.
  • Moli. Laʻititi-lapoʻa avanoa faʻatulagaina se perimeter faʻatulagaina o mea faapipii. Ona o lenei, o le potumoe o le 9 sikuea mita mauaina le tele ma le lagona o le lautele. Oe mafai faʻatumuina totonu totonu ma laulau lamepa, foloa moli poʻo sconces. Malamalama susulu e talafeagai mo tagata lava ia vaega faʻagaioiga. O le potu e tatau ona malulu, mafanafana ma laʻititi faʻamaluluina le malamalama.

I le ata, faʻalo ma puipui moli i totonu o le potumoe o 9 sikuea mita.

Ina ia faʻasaoina atili mita aoga i totonu o le potu, o faitotoʻa o loʻo faʻaauupegaina i sliding system e faʻaaluina le laʻititi o avanoa.

I le ata o loʻo i ai se tamai potumoe o 9 sikuea mita, faia i lanu beige.

Laʻititi potu potu

Faʻafiafiaina faʻataʻitaʻiga o le mamanu i totonu totonu eseese.

Manatu mo se potumoe a tamaiti 9 sq.

O le potu a tamaiti e faʻatotogaina naʻo meaafale e manaʻomia tele ma tele mea masani e faʻaaoga i teuteuga.

Lua-tulaga meafale meafale ma le pito i luga o tulaga o se moega ma le pito i lalo fola sauniuni mo se nofoaga faigaluega ma se puʻupuʻu laulau ma teuina polokalama o le a fesoasoani sefe avanoa.

E sili atu le faʻaauupegaina o le vaega suesue i le potu o le tamaititi latalata i le faʻamalama. I le avea ai o se laulau, faʻaaoga se laulau i luga o se faʻamalama pupuni pe faʻapipiʻi se laulau puʻupuʻu ma multifunctional ma se nofoa.

O loʻo faʻaalia i le ata le ata o le potu o tama tama e 9 sikuea-lautele.

I totonu o le potu e 9 mita a tamaiti ma maualalo faʻalo, e talafeagai e faʻapipiʻi pepa faʻapipiʻi ma faʻasologa i luga poʻo ni lolomi lolomi. O se tasi o puipui o le a teuteuina matagofie ma pepa puipui ma ata vaʻaia e faʻalauteleina le avanoa ma faʻatagaina oe e ausia se vaʻaiga sese.

Ina ia teuteuina se faʻamalama matala, e fautuaina le pikiina o pupuni malamalama pe faʻapuʻupuʻu pupuni i le tulaga o Roman ma roll faʻataʻitaʻi.

Potu mamanu 9 sikuea mita mo se teine

Potumoe a tamaʻitaʻi 9 sq., Faʻaalia i lanu susulu poʻo le sili atu le malu ma le agamalu lanu. Ina ia fausia se faʻamafanafanaga faʻaopoopo, o le siʻosiʻomaga e teuteuina i atavali, ata pue, fagu o fugalaʻau, faʻamanatuga, faʻatagata ma isi mea matagofie e faʻamau ai ua avea ma mea mulimuli na teuteuina.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se tamaʻi potumoe mo se teineititi, na mamanuina i paʻu paʻu.

I totonu o le potumoe a le teineititi, moli ma le susulu malamalama susulu e faʻapipiʻiina ma matagofie teuteu ie e faʻaaoga e faʻatumu ai le avanoa i ni lanu fou.

I le ata o loʻo i ai le totonu ma le paʻepaʻe totonu o le 9 sq m fafine potumoe.

Teuteuga o potumoe a tamaloloa

O le totonu totonu e tonu ma laconic. O le teuteuga e iai se paleti pouliuli poʻo se malulu. O se faʻautauta poto e aunoa ma se manaʻomia mea teuteuina ma meaafale e talafeagai mo le tamaloa potumoe o 9 sikuea mita.

Loft, hi-tech, onapo poʻo teisi lava faʻatauaina minimalism ua filifilia o se tali vaʻaiga.

Totonu i sitaili eseese

Fuafua manatu mo se potumoe ma le vaega o 9 sikuea.

Potu mamanu 9 m2 i se sitaili faʻaonapo nei

O lenei sitaili e faʻaalia mai i laina manino o ata ma meaafale mama, aoga e aunoa ma ni elemeni faʻaopopo. Kapeti, laminate poʻo kapeta i lanu taofiofia e faʻaaoga e faʻauma ai le foloa. O le pito i luga o puipui ma le faʻalo e teuteuina i le beige, paʻepaʻe ma isi moli malamalama. Ona o le uʻamea faʻamalamalamaina, chrome totoga, faʻamalama fafie ma faʻataina ie, o se 9 sq.m potumoe i se ona po nei foliga foliga sili atu lautele.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se ata faʻaonapo nei o le potumoe, fesoʻotaʻi i le loggia.

O totonu o aso nei e faʻafefeteina ma le fesoasoani o mea eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona avea ma atavali, foliga o le keramika poʻo laʻau i totonu.

Potu teuteuga potumoe Scandinavian

O lenei sitaili fetaui lelei i totonu o le 9-mita potu. Scandi-totonu manatuina le sili ona aoga meaafale, faʻailoa mai e moli lanu. I teuteuga, o le tele papaʻe laina e faʻaaogaina, lea e faʻatumuina e pepa puipui ma le le faʻatosinaina lolomi, le faʻafaigataina teuteuina faʻamatalaga ma ofu mafanafana.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se tamaʻi potu moe paʻepaʻe i se sitaili Scandinavian.

Faʻataʻitaʻiga o se potumoe 9 sq. I se masani sitaili

Piniki, beige, kulimi, pistachio ma le paʻepaʻe paʻepaʻe e fausia ai se ea malulu i totonu o le tamaʻi potumoe. E le taliaina e faʻamaumauga ni suiga mataʻutia o lanu ma faʻatusatusaga leo. O meaafale meaafale laupapa e iai se ata matagofie ma le faʻapipiʻiina. O silika masani, satin ie poʻo le paʻu e filifilia mo mea e teu ai ie.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu potumoe masani i totonu ma le lautele o le 9 sikuea mita.

Faletusi o ata

O le ata o le potumoe e 9 sq m, e tuʻufaʻatasia ai se lanu lelei, faʻasaʻo le faʻatulagaina ma meaafale aoga, faʻaliliu se tamai potu i totonu o se potu malologa lelei ma aoga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Crochet Cable Stitch Leggings. Pattern u0026 Tutorial DIY (Mae 2024).