Paʻepaʻe uli ma papaʻe: filifiliga o faʻaiuga, paipa, meaafale, teuteuga o le faleuila

Pin
Send
Share
Send

Features o lanu uliuli ma paʻepaʻe tisaini totonu

Lenei tuʻufaʻatasiga foliga mai toetoe lava a leai se lanu, o lea e aoga ai le amanaʻia o tele nuances:

  • Paʻepaʻe vaʻaia faʻalauteleina le avanoa, o lea i totonu o se tamai faletaele, mo se faʻataʻitaʻiga, i se Khrushchev, e faʻaaogaina o le autu, ma uliuli elemeni e faʻaaogaina mo eseesega.
  • I luga o le uliuli, o maʻila ma palapala e manino ona vaʻaia, e le maalofia i totonu o se potu e maualuga le susū.
  • Monochrome faʻaopoopo le austerity ma kalafi i le ea, ma le agavaʻa tufatufaina o mea faʻaopopo fesoasoani e liua le faletaele i se tulaga o sitaili ma tofo.
  • Geometric elemeni mafai uma natia ma faʻamamafaina faʻaletonu.

Faʻamamaina potu i le b / w lanu

O le sili ona lauiloa mea mo puipui ma fola cladding o keramika ma tioata tile: e matua anagata ma e le fefefe i le susu. E tele filifiliga mo le faʻamaeʻaina o se faletaele uliuli ma paʻepaʻe: e mafai ona tuʻufaʻatasia lapopoa ma 'eseʻese foliga (puaʻa, sikuea, hexagons), faʻataʻatia ni faʻataʻitaʻiga faigata, faʻamamafa le vaega taʻele ma tile. O maa olo faʻamamaina foliga sili ona taugata: o le filifilia o lenei ituaiga tini, o le pule o le fale mautotogi taʻutino lona alofa mo le taugata ma le matagofie.

Palasitika panels o se paketi filifiliga mo teuteu fale taele. E faigofie ona faʻapipiʻi, faigofie e tausi. Faleoloa faleoloa e ofoina atu le tele o lanu mo oloa paʻepaʻe (monochromatic pe ma se ituaiga e pei o maʻa ma laʻau). E aoga foi le faʻaaogaina o vali poʻo pepa puipui, ae e manaʻomia le faʻatauina o le ufiufi tetee i le susu.

O loʻo faʻaalia mai i le ata le tuʻufaʻatasiga o tile paepae papaʻe ma lanu uliuli.

A tufatufaina uli ma paʻepaʻe i le vanimonimo, e tatau i se tasi ona amanaʻia a latou aʻafiaga i tulaga faʻatulagaina: o se faletaele ma se uliuli pupula taualuga foliga faʻapipiʻi, ae vaʻaia faʻaititia le maualuga o le potu ma mafai ona nutimomoia faʻalemafaufau. O le aʻafiaga e faʻasaʻoina e moli ua uma ona fausia, ae o le itu a luga o le potu e masani ona tuʻuese mo le paʻepaʻe. E mafai ona avea ma faʻalo i luga o le faʻalo poʻo se vali.

I le ata o loʻo i ai le fola uliuli, o loʻo faʻapipiʻiina i maʻa tutusa pei o le fale taele.

I le ata, o se tile ma rosa i totonu o le faletaele tuʻufaʻatasi i le uliuli ma le paʻepaʻe.

O le isi lauiloa lanu uliuli ma paʻepaʻe ofu filifiliga o laei o mosaic. E masani lava ona foliga mai e masani ma taugata. E mafai ona tuʻufaʻatasia vaega o tamaʻi tile i le tasi ma le isi faʻatasi ai ma isi ufiufi (vali, vali teuteu), faʻatasi foʻi ma le grout.

Faletaele mamanu i uliuli ma paʻepaʻe

Taʻalo luga o ie ma foliga o mea faʻauma maeʻa, oe mafai ona ausia se maoaʻe aafiaga ma faia lau faletaele faʻapitoa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se ofoofogia faapipiiina o eseesega mosaic fasi i le art deco style.

E oʻo lava i faʻamatalaga faigofie ua liua le achromatic i totonu e avea o se mea e le masani ai ma e manatua pea: moli i totonu, pepa faʻapipiʻi, faʻata tioata, o faitotoʻa lanu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le uliuli ma papaʻe faletaele ma moli, tuʻuina atu i le potu le pupula lanu viole lanu viole.

Paʻepaʻe uliuli ma papaʻe, teuteuina i panels poʻo frescoes, foliga matagofie ma tulaga ese.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu i se faiga faʻaonapo nei ma le laʻau o loʻo totoina i luga o le puipui.

Faʻafefea ona filifili meaafale, palama ma teuteu?

O le tuʻufaʻatasia o le uliuli ma le paʻepaʻe e maua ai totonu le faʻaaloalo ma le mausali. Pe aoga le lagolagoina o le autu o chic pe, i se isi itu, faʻavaivaia le faigata i mea susulu o se mataupu o le tofo. O teuteuga ma meaafale auro, faʻaofiina ma taugata ie (mo se faʻataʻitaʻiga, foliga korokotaila) ma faʻasolosolo i siliva faʻaopoopo susulu ma le tulaga.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se potu matagofie e faʻataʻamilomilo ma faʻamau siliva ma foliga faʻapipiʻi.

Uliuli ma paʻepaʻe mamanu e sili ona lautele: uma lanu mafai ona tuʻufaʻatasia ma soʻo se paolo o le palette, faʻapea foi ma tone tone.

Ina ia faʻaopopo le mafanafana i se tulaga le mautonu, e fautuaina le faʻaaoga o mea i lanu laumana: moli poʻo solo samasama, solo fasimoli, dispensers. O se faletaele ma se susulu faʻaaliga i luga o le foloa (mo se faʻataʻitaʻiga, o se kapeta) o le a faʻatosina ese mafaufau mai le laʻititi o le potu.

O se faletaele uliuli ma paʻepaʻe ma mumu elemeni o le a foliga sili ona faigofie. E mafai foi ona faʻavaivaia le talaaga o le monochrome ma faʻamaumauga masani: ma le lanumeamata, o le a avea le atemosifia siʻosiʻomaga ma avea ma sili atu le malu ma sili atu le mafanafana.

O meaafale poʻo meaafale fafie e palu faʻalelei ma faʻafanua tulaga, aumaia ia i latou i le ola ma faʻaopopo mafanafana, natura ie.

Faʻataʻitaʻiga o lanu lanu

Afai o le siʻosiʻomaga e puleaina e se lanu uliuli, o totonu e ono foliga faanoanoa, o lea e taua ai le faʻatumauina o le paleni o le uliuli ma le paʻepaʻe. O se faʻataʻitaʻiga o se fuafuaga manuia o le fausiaina lea o se paʻu uliuli faʻa leʻaleo. E tosina mai ai manatu ia te ia lava, ao totoe o le faletaele o loʻo tumau pea le malamalama.

O le tuʻufaʻatasiga lelei ua avea ma masani o le feʻaveaʻi o uliuli ma paʻe papaʻe i luga o le foloa i se siaki siata. O le taliaina e talafeagai i ona po nei ma le retro style.

Le-faʻalelei fofo - paʻepaʻe lalo uliuli luga. O puipui e mafai ona faia i ni lanu se lua: o le pito i luga e mafai ona faʻapogisaina i luga o le faʻalo, ma le pito i lalo, o le foloa ma meaafale mafai ona tuua paʻepaʻe.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se fale uliuli ma paʻepaʻe ma se maʻa faʻamau e faʻamau i maa.

Faʻatasi ai ma le fesoasoani a faʻatusatusaga faʻamaeʻaina, oe mafai vaʻaia suia le geometry o le potu. O le uliuli puaa tile, faʻataʻoto i le uumi, vaʻaia siʻi le taualuga. O le faʻasauga tu saʻo e maua ai le tutusa aafiaga. O faʻasologa faalava, i se isi itu, vaʻaia faʻalauteleina le avanoa - e mafai ona avea o se eseʻese tuaʻoi poʻo le palasi.

Ata o le faleuila uliuli ma paʻepaʻe

A faʻapea e fiu le faletaele paʻepaʻe, e tatau ona faʻapipiʻiina ma uliuli auiliiliga: o se nofoa aluga, fata, o loʻo taofia ai le pepa i le lanu o le faletaele. O le uluaʻi auala i le mamanu o le faletaele o pa uliuli ma paʻepaʻe paʻepaʻe, ae o le tini e tatau ona maualuga lona maualuga ina ia foliga ai le potu foliga taugata.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se uliuli ma paʻepaʻe faletaele, teuteuina i le mulumuluga pepa faʻatasi ma se ata.

I le faʻapipiʻiina o le faletaele ma ata pepa pe teuteuina i ata, oe mafai ona suia le avanoa i tala atu o le iloaina ma liliuina i totonu o se potu manaia.

I le ata o loʻo i ai se faletaele, o ona puipui ua teuteuina i pepa puipui ma uliuli ma paʻepaʻe mamanu.

E faʻafefea ona vaʻaia se faletaele e faʻaaoga i le b / w?

I le isi filifiliga, oe mafai ona iloa e uiga i le sitaili faʻatonuga talafeagai mo se uliuli ma paʻepaʻe faletaele.

Masalo o le sili ona lauiloa sitaili mo faletaele monochrome o Scandinavian. E lagolagoina i moli malamalama ma faʻatusatusa laina manifinifi. O le faletaele Scandinavian, e ui lava e le lapoʻa, e malamalama i taimi uma ma mafanafana ona o meaafale laupapa, o kapeti na lalagaina e ia lava ma fale o fale.

Loft ma scandi e tai foliga tutusa, ae i le alamanuia sitaili, mafanafana e mamao mai le muamua nofoaga. I totonu o se faletaele uliuli ma paʻepaʻe pei o lenei, e faigofie ona maua ni magoto uʻamea, sima ie, paipa aliali mai, ma le tele o faʻata.

O le sitaili masani o le faʻafeagai o uma na muamua. O iinei tatou te le maua ai le le mafaufau: naʻo mea taugata, faʻafaigata ma mausali.

O se faletaele i se faiga faʻaonapo nei o se matagofie fealofani ma le magafagafa i sina mea laʻititi. Malamalama susulu, leai ni teuteuga, teuteuga o le pupula ma luga o le matte luga e talafeagai iinei - ae aunoa ma le tele o uta.

O le minimalism style e tautala mo ia lava. O le laconic uliuli ma paʻepaʻe faletaele leai ni frills. Ina ia lagolagoina lenei tulaga, o fale taele faʻatonu ma loka e aunoa ma ni mea e faʻaaogaina e faʻaaogaina, ma o le iʻuga e le o lona uiga o le tele o ie.

Maualuga-tekonolosi e iloga i le maualuga-tekonolosi, o lona uiga o le toe fausiaina ia, oe o le a manaʻomia moli moli (mo se faʻataʻitaʻiga, o se pupula susulu), taugata masini ma meaafale ma lapotopoto foliga.

Ata o se faletaele uliuli ma paʻepaʻe ma susulu samasama samasama. O le suiina o solo ma mea faʻaaoga o se eseʻese lanu o le a suia ai le atoa foliga o le potu.

Fusion i totonu o se manaia seti o eseese ituaiga ma tisaini gizmos, teuteuina ma iila. E oʻo lava i totonu o le faletaele uliuli ma paʻepaʻe, o le a aumaia ai se lagona o le faʻamanatuina: e tatau ona e faʻataʻitaʻi i ie ma faʻateleina le numera o faʻata i luga ma auro faʻamatalaga.

E le mafai ona teuteuina se faleʻeleʻele uli ma papaʻe i se ituaiga ituaiga e ala i le faʻaopopoina o fafie, o isi ituaiga foliga ma mea faʻamanatu o femalagaiga.

Faletusi o ata

I le tuʻufaʻatasia ma moli malamalama, uliuli foliga matagofie ma faʻaaloalo. O lenei lanu lanu e talafeagai mo faletaele o soʻo se tele ma o le a le leiloa lona talafeagai.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Chris Brown My Bodyguards Dont Play (Mae 2024).