Lanumoana pupuni i totonu - aulelei tisaini aitia

Pin
Send
Share
Send

Filifiliga foliga

  • E le tatau ona teuteuina potu pogisa i pupuni lanumoana, o le a latou faʻamaluluina le potu ma le toʻafimalie.
  • I moli lelei, lanu moana mafai ona faia se siosiomaga o freshness ma coolness.
  • Faʻafetai i pupuni lanumoana malamalama, e mafai ona e vaʻaia lautele le potu.

O le ata o loʻo faʻaali mai ai se tamaʻi potumoe laititi ma faʻamau ie i lanu lanumoana, meaafale malamalama ma puipui malamalama lilac.

Ituaiga o pupuni

O pupuni o se vaega taua o totonu. O se tasi o faʻailoga iloga o filifiliga o le sitaili, lea e i ai le tele numera.

Faʻasologa

O pupuni e masani ona taʻua o le "timu". Latou te foliga mai o ni filo eseese e mafai ona faia mai uʻamea, palasitika, ie, lopa, ma le tele o isi mea o loʻo uuina. E masani lava o nei pupuni e faʻaaoga e fausia ai se leo i le ata o se potu.

I le ata o se potumoe mo se teine, teuteuina i pupuni lanumoana pupula pupuni.

Roma

Lenei o se mautu tapoleni, o lona fua e tutusa ma laʻasaga o le faʻamalama. E mafai ona latou momoliina le malamalama ma faʻamalamalamaga, pe faʻapea foi i le isi itu, e mafiafia, fuafua i le potu o loʻo latou i ai.

I le ata o loʻo i ai le potu talavou mo se tamaititi ma Roman blinds i luga o faʻamalama.

Lola

Lenei ituaiga faʻatusa tuʻusaʻo canvases faia o ni maʻa eseese mea, i le pito i lalo o lea o loʻo i ai se mamafa mamafa sooupu, faʻafetai e le pupuni e le deform. O nei pupuni mafai ona lanu eseʻese ma e mafai ona teuteuina i ni sitaili eseese. Faʻaaogaina tutoʻatasi ma pei o le fausiaina o pogisa moli i totonu o le potu.

Tulle

O se malamalama, malamalama ie. E mafai ona avea ma lamolemole ie pe faia ma eseʻese draperies.

Jalousie

Lenei ituaiga o se faʻaputuga o faʻasologa poʻo faʻalava papatusi fesoʻotaʻi e se laugatasi masani. O maʻila e mafai ona uʻamea, ie, poʻo le palasitika. Latou te faʻaauupegaina i le swivel ma sliding (tūsaʻo papatusi) poʻo siʻi (faʻataʻamilomilo papatusi) masini, lea e faʻatonutonu ai le moli i totonu o le potu.

Ata pupuni

O le tele o taimi, o le ituaiga ie o ie e i totonu o foliga o panels poʻo pupuni saoloto. O le aoga sili o lenei ituaiga pupuni o le mafai lea ona fausia ni pupuni faʻapitoa.

Ie faʻalua

O le uiga eseʻese o lenei ituaiga o le tuʻuina atu o lua 'eseʻese' ie tasi luga o le isi. Mo le mamanuina o faʻalua pupuni, oe mafai ona faʻaaogaina lanu eseʻesega tuʻufaʻatasia, eseʻese density o ie ma eseese ituaiga.

Tele pupuni

O le filifiliga o le umi o pupuni faʻamoemoeina i le potu o le a latou i ai, ma luga o uiga o lenei potu, pei o le faʻalo maualuga, moli, eria.

I le tele o tulaga, pupuni pupuʻu e faʻaaogaina i le umukuka, talu ai o iina e masani ai o se tamai eria ma le potu e fai lava gaogaosa. O lea la, o se faʻaopopo vaʻaiga aafiaga o se sili atu laiti eria e le faia.

E le pei o le umukuka, i le potumoe, vasega pepe po o le potu malolo, e sili atu le faʻaaogaina o pupuni umi i le foloa, lea o le a teuteuina totonu ma puipuia mai le ulu atu o le susulu o le la, faʻatagaina oe e malolo ma malolo.

Mea pupuni

E faʻaaoga mea eseese mo pupuni. O le autu ituaiga: masani ie, ie o manu amataga, synthetics ma semi-synthetics.

Ie ie pupuni

Pupuni e faia i mea mafiafia ma ei ai se puipuiga ma teuteu galuega. E mafai ona avea ma ni monochromatic pe eseʻese foʻi mamanu.

Uliuli

O le uliuli o se fasi ie mafiafia. O le tasi vaega uliuli e masani ona faʻaaoga e puipui ai le ie, o le lua vaega tasi e masani ona faʻaaogaina e sili atu mitiia ai le susulu o le la. I lenei tulaga, o le tele o taimi o le muamua vaega e faʻaaoga i le uliuli.

Ie lino

Lino o se natura mafiafia mea. Sili ona masani ona faʻaaogaina i le gaosia o pupuni ma pupuni faigofie.

Veloveta

Vvett o se velo mamafa mamafa e faʻamafanafana lelei ai le potu. Fausia se siosiomaga mamalu, o le mea lea e masani ona faʻaaogaina i totonu o se potu faʻafiafiaga masani.

Satin

Atlas o se vaivai ma iridescent ie. E mafai ona embossed pe lamolemole. Faʻapea foi ona masani ona faʻaaogaina i totonu o le hall poʻo le potumoe.

Jacquard

O ie Jacquard e foliga lelei i itu uma e lua ona o le lalaga mafiafia o filo. O nei pupuni e mafai ona faʻaaogaina i sitaili eseese ma potu eseese.

Mat

I fafo, o le fala e tutusa ma burlap, na faia faʻaaogaina ai se manino lalaga o filo faʻatasi, ma e mafua ai se ituaiga o siaki laupapa mapusaga. O lenei ituaiga pupuni e sili ona lelei mo le teuteuina o le umukuka ma le potu malolo.

Polokalama

O lenei ituaiga e masani ona faʻaaogaina mo pupuni. O pupuni vaivai e malulu, lamolemole ma tafe, e iai pupuni matte. Vaʻaia sili i le tele o sitaili eseese o potu.

Taffeta

O se ie mama e faia mai i vulu masani ma gaosia. O le aoga sili o lenei ituaiga o le pupuni shimmers i lanu eseʻese i lalo o eseese moli tulaga.

Ie tulle

Faʻafetai i le tulle filifilia saʻo, oe mafai ona teuteuina soʻo se totonu. O faleoloa e ofoina atu le tele o ituaiga o ie eseese, ie ma lolomiga eseese.

Veli

Ie maaleale, matele i deformation. E masani ona faʻaaoga i le potumoe poʻo le potu malolo.

Organza

O le ie na faia e ala i le mimilo malosi o vulu, mafua ai le manino ma malosi mea. O lenei tulle o le a ofi i soʻo se potu.

Kiseya

Lenei ituaiga o se seti o vavaeʻesea tautau filo. E masani ona faʻaogaina e vaʻai ese ai vaʻa eseʻese mai le tasi.

Ituaiga o faʻapipiʻi i le cornice

E tele filifiliga mo le faʻapipiʻi o pupuni. Sei o tatou mafaufau i mea taua.

Eyelets

E masani ona faia i palasitika, o isi taimi uʻamea, ma o mama e pipiʻi i le sana ma suʻi i totonu o le ie lava ia.

Velcro

Naʻo velcro pupuni o velcro. O le tasi itu e faʻapipiʻi i le pupuni, ma le isi i se faʻapitoa faʻapitoa i luga o le puipui.

Faʻamau

O matasele, faia i le tutusa mea e pei o pupuni, e faigofie ona seʻe i luga o le ie puipui. Faʻatasi ai ma lenei faʻamau, o le faʻamamafaina ua faia i luga o se tūsaʻo mamanu poʻo luga tūsaʻo gaugau.

Tusi toso

Tele taimi, pupuni saʻo e faʻapipiʻi i lenei auala. I lenei tulaga, o le pupuni atoa ua faʻaauupegaina ma le ato atoa lautele, lea o loʻo tu i lona pito i luga, o le fesoasoani a le pupuni e tuu i luga o le cornice. O lenei ituaiga e talafeagai mo potu ma se faigofie ma unpretentious mamanu.

Fili

O le faʻatele ona faʻaogaina o mea faʻapipiʻi e mo le ie puipui. E faapipii i totonu o pupuni ma faʻatagaina oe e fetuunai lo latou lautele i luga o le faʻamalama.

Mama

O le faʻamau o pupuni i mama e sili ona lauiloa i le lalolagi. Lenei ituaiga faʻatagaina oe e filifili mama i le sitaili o totonu o le potu, ma e na o tautau i luga o le cornice.

Paolo lanu moana

O le filifiliga saʻo o pupuni lanu moana e mautinoa ai le fealofani o le siosiomaga i le fale.

Lanumoana pogisa

O nei lanu e foliga lelei mai i se potu malolo tele poʻo se potumoe. Latou te fesoasoani e fausia se siʻosiʻomaga o le toʻafilemu ma le tumama.

Ata o se potumoe masani-sitaili ma uliuli pepa puipui ma pupuni lanumoana pogisa.

Lanumoana pupula

O pupuni pupula o le a foliga lelei i totonu o le potu a tamaiti. E fautuaina e tuʻufaʻatasia i latou ma susulu puipui ma teuteuga.

Fugalaʻau

I le tuʻufaʻatasia ma papaʻe, e mafai ona teuteuina lelei se potu i se ona po nei.

Lanumoana-lanumoana

I potu susulu i le itu i saute o le fale mautotogi, o lanumoana paolo o le a maua ai se lagona fou. E sili atu foi le faʻaaogaina o lanu moana i totonu o tamai potu, faatasi ai ma le fesoasoani a ia pupuni o le a mafai ai ona vaʻaia faʻaopoopo le avanoa, vaʻai faʻataʻitaʻiga o pupuni lanumoana i totonu.

Faʻataʻitaʻiga i totonu o potu

E mafai ona e teuteuina soʻo se potu i pupuni lanumoana.

I le potu malolo poʻo le hall

A o faʻaogaina pupuni lanumoana i le potu malolo, e tatau ona e amanaʻia le itu o faʻamalama faʻasaga, faʻapea foi ma fua o le potu. Mo se potu tele, o paolo pogisa e talafeagai, i totonu o se tamai potu e sili atu le faʻaogaina o lanu moana e faʻateteleina ai le potu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu tele i paolo lanu enaena, teuteuina i le pupuni lanu moana lanumoana ma pupuni pupuni o pupuni.

I le umukuka

O le lanumoana lanu e mafai ona faʻaititia ai le manaʻo, o le mea lea e le masani ona faʻaaogaina mo le umukuka. Afai o le umukuka na faia i se sitaili vaʻaiga, ona sili atu lea ona tautau malamalama lanumoana poʻo pupula lanumoana pupuni pupuni.

I totonu o le potumoe

Lanu lanumoana i totonu o le potumoe o le a fausia ai se mafanafana ma malolo siosiomaga. E sili atu le faʻaogaina o pupuni e faia i ie mafiafia o le a poloka ai le susulu o le la.

I le ata, o se potumoe mamanu i se masani sitaili ma pupuni lanumoana pogisa ma se faʻamau o le tutusa leo i luga o le moega.

I le potu a tamaiti

Mo se vasega pepe, o se tuʻufaʻatasia o le mauoa lanumoana ma soʻo se lanu pupula, mo se faʻataʻitaʻiga, samasama poʻo le lanumeamata malamalama, e talafeagai. I totonu o le potu a le tama, pupuni lanumoana lanumoana i se sitaili vaʻaia o le a foliga lelei.

Mo faletaele

Afai o le faletaele o loʻo i ai se faʻamalama, ona sili atu lea ona lelei le faʻaaogaina o malamalama ma ea malulu o lanumoana mo ia, mo se faʻataʻitaʻiga, moli lanumoana poʻo le azure. E mafai foi ona e faʻaaogaina le autu o le gataifale, o le mea taua e aua le faʻamaluluina le potu ona o le i ai o le numera tele o lanu moana lanu moana.

I luga o le loggia

A filifilia ni lanumoana pa pupuni mo se loggia, e tatau ona e amanaʻia le tikeri o le malamalama ma le nofoaga o le faʻamalama. Mo faʻamalama malamalama lelei i le itu i saute, o pupuni loloto o le lanumoana e talafeagai mo se ea malulu. Mo loggias pogisa, malamalama paolo e sili talafeagai.

Ata o pupuni i sitaili eseese

O pupuni i lanumoana tone e mafai ona faʻaaogaina i soʻo se sitaili o le potu, e tatau lava ona e iloa pe faʻafefea ona tuʻufaʻatasia lelei pupuni ma isi meaafale ma poʻo le a le paolo o le lanumoana e sili ona filifilia.

Provence

O pupuni lanumoana o le a foliga matagofie i totonu o le Provence style totonu, aumaia i totonu le atemosifia o le sami ma le mafanafana, o se malamalama fou matagi. Ina ia fausia se paleni, e sili atu le tuʻufaʻatasia ma lanu pastel o meaafale ma mea faʻaaoga.

Aso nei

O se foliga iloga o pupuni i se sitaili faʻaonapo nei o le malamalama poʻo le lane lanu, monotoni, ma, o se tulafono, le leai o aufana ma ruffles. O le mea lea, mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le potu malolo, pupuni tasi-lanu pupuni lanumoana pupuni faʻatasi ma beige meaafale, poʻo pupuni lagi-lanumoana, siʻomia e mafanafana lanu, o le a foliga lelei.

Masani

Afai o le pepa puipui i totonu o le potu teuteuina i mamanu, ona sili atu lea ona faʻaaoga pupuni lanumoana faigofie i luga o faʻamalama. Afai o le puipui ufiufi e le lolomia, ona mafai lea ona e teuteuina pupuni lanumoana ma se malamalama geometric faʻatusa. E le gata i lea, aua neʻi galo e sili atu le faʻaogaina o paolo pogisa i potu tetele, ma le malamalama i tamaʻi potu.

I le ata o loʻo i ai se potu tele malamalama ma pupuni lanumoana-lanumoana i autafa o le faʻamalama, tuʻufaʻatasi ma pupuni Farani.

Maualuga

I le faiga o le lotoa, mo teuteuga faʻamalama, lanu malamalama uma, paʻepaʻe pe beige, ma pogisa, mo se faʻataʻitaʻiga, lanumoana, o loʻo faʻaaogaina. Faatasi ai ma lenei filifiliga, e sili atu le faʻaopopoina o ie poʻo mea faʻaaoga i le potu i le paolo e tasi e pei o pupuni.

Minimalism

O le minimalism style e le faʻailoaina e pupula lanu. O pupuni lanumoana lanumoana e teuteuina i se malamalama faʻatusatusa mamanu poʻo se susulu malamalama i le pito i luga e sili talafeagai.

Manatu manatu ma tisaini mo pupuni

Pupuni i lanumoana leo e mafai ona avea ma monochromatic pe faʻatasi ma le tele o ituaiga mamanu.

Fugalaʻau

O pupuni ma fugalaʻau e masani ona faʻaaogaina i se faiga faʻaonapo nei poʻo le atunuʻu.

Laumua

E i ai pupuni i lanumoana paolo o loʻo faʻaalia mai ai auala eseese ma taulaga. E talafeagai mo talavou ma potu malolo.

Laupapa

O le tele o taimi, o pupuni tusitusi e faʻaaogaina i potu a tamaiti.

Sela

O pupuni siaki siaki foliga faigofie lava, ae i le taimi lava e tasi matagofie. O lenei ituaiga e talafeagai mo le umukuka ma le potumoe poʻo le vasega pepe i se faʻaonapo nei sitaili.

Fetu

O se tasi o filifiliga sili ona taatele mo le faʻataʻitaʻiga o fetu o pupuni lanumoana pogisa teuteuina i faaputuga eseese. O lenei tuʻufaʻatasiga e sili ona talafeagai mo potu a tamaiti.

Gradient

Ombre pupuni i le lanumoana ma papaʻe ma tele fesuiaiga o le a foliga matagofie i totonu o le potu malolo ma maualuga faʻalo, fausiaina se siosiomaga o le savili o le sami. I le avea ai o se tulafono, o ia pupuni e le teuteuina i se mea, a leai o la latou "zest" ua leiloa.

Lalo ofuvae

O lenei filifiliga filifiliga e talafeagai mo potu o talavou, o pupuni e fesoʻotaʻi ma savali ma talavou sneakers.

Gzhel

O le sili ona taatele faʻaaogaina o pupuni Gzhel o totonu o le umukuka poʻo le suʻesuʻega i le faiga lava e tasi: pa paʻepaʻe ma mamanu lanumoana laʻitiiti, meaafale mama, fola papaʻe, ma pupuni lanumoana ma papaʻe.

Tuʻufaʻatasia ma isi lanu

E manaʻomia le tuʻu faʻatasia o pupuni lanumoana o pupuni ma isi lanu ina ia aua neʻi faʻapogisaina le potu ma fausia ai se siosiomaga malosi mamafa.

Lanu efuefu

O lenei tuʻufaʻatasiga e faʻaititia ai le solitū i lanu lanumoana. E talafeagai mo le potumoe, fausiaina se toʻafilemu atemosifia.

Lanu moli

Lanu moli e foliga lelei mai pupuni i le malamalama, leo faʻalelagi, fausia ai se siʻosiʻomaga toʻafilemu. O se tuʻufaʻatasia o le oneone oneone ma le lanumoana faʻamau leo ​​e sili atu mo se ata susulu.

Auro

O le lanumoana-auro lanu foliga sili ona matagofie. O lenei tuʻufaʻatasiga e masani ona faʻaaogaina i totonu o potu masani poʻo ituaiga sitaili.

Beige

O lenei lanu lanu e foliga matagofie, toʻafilemu ma taofiofi. Lanumoana ma pupuni beige e fetaui lelei mo totonu masani.

Lanu paʻepaʻe

Faʻatasi ma le paʻepaʻe, e mafai ona e fausia se totonu faigofie ma fou. Mo se sitaili vaʻaia, o lenei tuʻufaʻatasiga e le mafai ona suia. Faʻaopopo susulu lanu e mafai ona faʻaopopoina i mea faʻaaoga ma teuteuga.

I le ata o loʻo i ai se potu 'ai ma se kapeta lanumoana, turquoise faʻalo ma ata felagolagomai ma pupuni lanumoana ma papaʻe.

Lanu samasama

O le tuʻufaʻatasia o le lanumoana ma le samasama e masani ona faʻaaogaina ile faiga a le atunuʻu.

I le ata o loʻo i ai se vasega pepe i se sitaili faʻaonapo nei ma atavali susulu ma faasee pupuni i samasama ma lanumoana tone.

Filifiliga tuʻufaʻatasia

I le taimi nei, o se tuʻufaʻatasiga o pupuni eseʻese e masani ona faʻaaogaina e fausia ai le fealofani i totonu o se potu. O le tele o taimi, o se tuʻufaʻatasiga o faʻamalama pupuni ma pupuni pupuni e faʻaaogaina, e faʻatagaina ai oe e fetuunai moli.

Tulle ma ie pupuni

Tulle ma pupuni e masani ona tuʻufaʻatasia i potumoe ma potu malolo. O pupuni lanumoana e fetaui ma tulle samasama mo se susulu faʻaaliga, pe paʻepaʻe mo se siʻosiʻomaga filemu.

Bicolor

Pe a tuʻufaʻatasia pupuni o lanu e lua, e tatau ona e amanaʻia le mea moni o nei lanu e tatau ona faʻamalieina e le tasi le isi ma ia faʻatusatusaina. O se tasi o paolo e filifilia o le autu, ma le lona lua paolo ia. Mo se faʻataʻitaʻiga, pupuni lanumoana-lanumoana ma pupuni lanu viole o le a foliga matagofie.

Lambrequins

O le hall e masani ona teuteuina i lambrequins. Faatasi ai ma le fesoasoani a latou, e mafai ona e faʻaopopoina le ata o le potu, toe fafagu le ata, ma nana foʻi faʻaletonu i le faʻalo ma le le tutusa o puipui latalata i le faʻamalama. Pupuni ma lambrequins o aqua poʻo emerald lanumeamata o le a foliga lelei.

Tuufaatasiga o uumi eseese

O le umi o pupuni e taua tele, afai e umi, ona tele ai lea o le pefu o le a faʻaputuputu i luga o latou, puʻupuʻu o le a foliga le mautonu. Ae mafai foi ona e tuʻufaʻatasia ni uumi eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻalelei e masani ona faʻaaogaina - o pupuni Roma ma uumi. Tele taimi, o lenei tuʻufaʻatasiga e maua i le potu malolo ma potumoe.

Ma pepa puipui

O le tuʻufaʻatasia o lanu e mafai ona i totonu o paleta tutusa, mo se faʻataʻitaʻiga, pupuni lanumoana ma pupuni lanu moana pepa puipui, pe faʻatusatusa (pogisa lanumoana ma beige) pe faʻatasi (turquoise ma lilac).

Ata o se potu malolo ma pupuni lanumoana ma ata faʻapipiʻi ata.

Sauniaina

O pupuni lanumoana o pupuni e sili atu ona tuʻufaʻatasia ma meaafale o le paleta tutusa ma pastel tone o ufiufi pa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se sofa lanumoana, kapeta ma pupuni i le tuʻufaʻatasia ma beige poʻo paʻu paolo o isi meaafale o le a foliga ofoofogia.

Ituaiga ie

Pupuni, ie moega, aluga e mafai ona avea ma monochromatic, eseʻese i le paolo pe i ai ni lanu eseʻese, aʻo faʻalogoina manatu masani i le ata.

Filifiliga mo teuteuina pupuni

E i ai le tele o eseese pupuni teuteuga, o mea autu o loʻo faʻaalia i lalo.

Umia

E mafai ona eseese mea, ma eseese foliga, o le mea taua o tagata o loʻo ofi e ofi i totonu ole potu atoa o le potu. E masani ona fetaui a latou lanu ma le lanu o pupuni.

Togafiti

E mafai ona faʻatau togafiti i se faleʻoloa pe faia e oe lava. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se leva lauulu matagofie e mafai ona fesoasoani e teuteu totonu totonu.

Pikiapu

O matau e mafai ona faia i lopa, twine poʻo le ie, faʻamoemoe i le potu o loʻo faʻaoga ai. E tusa ai ma le lanu lanu, latou mafai ona i le leo o pupuni, pe i se lanu eseʻese. Oe mafai ona faia oe lava mai le tele o lipine avanoa i faleʻoloa.

Pulumu ma taniko

Latou te faʻamalosia soʻo se pupuni ma aumai a latou lava tagata i le ata. E mafai ona e faʻaaogaina pulumu o lanu eseʻese ma suia e fuafua i ou uiga.

Faletusi o ata

E tele lanu o le lanumoana, ma pupuni lanumoana e mafai ona teuteuina soʻo se potu i totonu o le fale mautotogi. E naʻo lou manaʻomia le iloa filifili se meaafale saʻo, mea teuteu, mea faʻaopoopo ma tuʻufaʻatasia lanu eseʻese.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Holy Quran Recitation With Swahili. Kiswahili. Translation 116-HD (Mae 2024).