Faʻafefea ona filifili se potumoe seti? Ata i totonu ma mamanu aitia

Pin
Send
Share
Send

Faʻafefea ona filifili?

O ituaiga o potumoe seti eseʻese e le gata i sitaili ma mea faigaluega, ae faʻapea foʻi i lanu, meafaitino, lapoʻa ma foliga. O meaafale potu moe e faʻaaluina tele le avanoa, ma o lona lanu e taua tele. E tolu auala e te alu ai iinei:

  • Lanu malamalama O le potumoe sili ona fetuutuunai seti o paʻepaʻe, beige ma efuefu. E fetaui lelei mo potu o soʻo se lapoʻa, e le foliga lapoʻa, e le manaʻomia ni tausiga faigata. I se faʻaopopoga, e amanaʻia le aoga aoga o le potu (moe ma malolo) ma faʻalauteleina malologa.
  • Pouliuli E aoga le faia o se faʻasologa vave - o ia meaafale e talafeagai mo na o potu vateatea lautele i luga ole 20-30 sq.m. Ma e oʻo lava i potu tetele, e manaʻomia le paleni o le uliuli uliuli, enaena poʻo le efuefu ma moli ua maeʻa - a le o lea o le tulaga o le a faʻailoa e matua pogisa lava.
  • Lanu Aloʻese mai susulu lanu i potumoe meaafale, e sili ona lelei le filifili soʻo se pastel. O le sili e lanumoana pe turquoise; psychologists o nei lanu e fesoasoani i le malologa. O samasama ma lanumeamata faʻamamaina e mafai foi ona faʻamamaina le vevesi ma faʻaleleia atili le moe.

Alu i luma i le filifiliga o meafaitino:

  • Laupapa. Ole tele o potumoe seti e faia mai chipboard. O ia ulutala e iloga i le tele o ituaiga o ie ma lanu, atoa ai ma le taugofie o tau. Peitai, pe a faʻatauina ni aitema, fesili i le faʻatau atu mo tusi faʻamaonia - mulimuli ane, o mea maualalo lelei e masani ona faʻailoaina ni vailaʻau oona, e le taliaina i nofoaga malolo.
  • Laʻau masani. Faʻasao-faʻalelei, maualuga lelei ma anagata. E i ai eseʻese lava fomu, ae o le autu le lelei o le faʻavasega o le tau. O le moega ma ni laʻua moega i tafatafa o moega o le a taugata tele, ma afai e te faʻaopopoina se pusa o drawers, se lavalava ma se laulau i lenei, o le siaki o le a faʻateleina taimi.

Motugaafa: Ia mautinoa le lelei o le oloa ae leʻi faʻatau, matamata i pepa mo le oloa e le lava. Ia mautinoa e faʻatino se asiasiga vaʻaia: siaki pe faʻafefea ona toso ma tapuni ia drawers ma faitotoʻa, asiasia vaega faʻafesoʻotaʻi, asiasia luga o mea laiti i foliga o faʻailo, smudges, faʻaletonu.

Ata o se seti potu faʻaonapo nei

A filifilia se potu moe seti, faʻalogo i ona itu. O le tulafono autu e tatau ona faʻasoasoa le ulu i le potu. O lona uiga, o le tele o le lautele o le fale, o le tele o aitema i totonu e mafai. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo le 10-12 mita, nai lo le moega e 2 * 2, e tatau ona e alu atu i le lautele o le 140-160 cm. I le taimi lava e tasi, o sea nofoaga moe o le a leiloa i se vaega o le 30 sikuea. E faʻapena foi le tulaga i isi kapeneta uma ma meaafale teuteuina.

Ae o foliga o le potumoe meaafale ua le o toe taua. Maʻai tulimanu ma laina manino poʻo luma piʻo ma vae piʻo - fuafua i lou tofo. Manatua o le sili minimalistic le mamanu, o le umi le potumoe set o le a le o ese mai faiga.

O le a le mea i totonu o le masini

E leai se seti masani o potumoe seti - mea uma e filifilia faʻavae i luga o le tagata faʻatau talosaga. Tele taimi, o le seti e aofia ai 3-4 modules, e aofia ai:

  • moega;
  • laulau i autafa o le moega;
  • lavalava;
  • pusa toso;
  • laulau faleuila;
  • kesi;
  • nofoa poʻo pouf;
  • nofoa, nofoa malolo poʻo nofoa.

O le elemene autu o soʻo se potumoe o, ioe, o le moega. E mo ia lava le filifilia o isi meaafale uma. I tamaʻi potu moe, o isi taimi e suia e le catwalk e sefe ai avanoa, ma i tamaʻi potu moe, o moega ma drawers e faigofie foi mo le teuina o mea e moe ai poʻo lavalava. Faʻapea foi, pe a filifilia, manatua o faʻataʻitaʻiga ma vae o le a foliga sili atu le ea nai lo le tasi-fasi tutuli fausiaina.

O laulau i aso nei o moega e o mai i le tele o ituaiga o mamanu - masani ai ma le drawer ma le faitotoʻa poʻo ni mama faʻamafanafana, i luga o casters poʻo puipui, foloa-tu pe tautau. Faʻavae lau filifiliga e le gata i foliga vaaia, ae faʻapea foʻi i le lapopoʻa - i potu vaiti, mo se faʻataʻitaʻiga, a maeʻa ona faʻapipiʻi se moega, e i ai le matua utiuti avanoa mo itu laulau.

O laulau e taʻoto i moega e le tau faʻatusatusa ma tutusa - suia se tasi o ia mea ma le pusa fata poʻo le aveʻese uma lava ina ia faʻaonapo nei totonu.

Lavalava o loʻo maua uma e leai se tau ma tuʻu i totonu - o faʻafanua e tuʻufaʻatasia ai ma le toega o mea puʻe leo. O le tele ma foliga (saʻo poʻo le tulimanu kapeneta) e filifilia faʻavae i luga o le fua o le potu ma le manaʻomia teuina avanoa.

Faʻatau se pusa o drawers i se faʻaopopo atu pe le o se ofu ofu. E le pei o le lomiga talu ai, o ana gaioiga e le muta i le teuina i totonu - o se TV e masani ona tuʻu i luga o le laupapa poʻo faʻaaogaina o se mea e teuteu ai.

I le ata o loʻo i ai se potu moe seti ma se ofu ofu ma se pusa o drawers

O se laei laei o le miti a soʻo se fafine, ina ia le tu ese mai le faʻatasiga ma foliga fealofani, faʻatau i le tutusa sitaili pei o le potumoe seti. O se faʻata e tatau ona tautau pe faʻapipiʻi luga, e le tatau ona galo lenei mea pe a fuafuaina moli. O loʻo manaʻomia iinei seisi malamalama malamalama.

Afai e masani ona e galue mai le fale, faʻaauupegaina se ofisa mafanafana tonu i le potumoe. Lenei o le a manaʻomia ai se kesi ma se nofoa lelei.

O le seti o potumoe seti aofia ai fasi o upholstered meaafale:

  • e faigofie ona gaugau le mea e moe ai luga ole nofoa ile vae ole moega ae e te leʻi moe;
  • nofoa poʻo pou pou e faʻaaogaina i tafatafa o laulau;
  • o se nofoa mafanafana nofoa poʻo se nofoa o le a suia ai le nofo pe faitau le eria.

O le a le sili fetuʻunaʻiga i le potumoe?

Pe e te faʻatulagaina se potumoe potu poʻo ni vaega taʻitasi, e tatau ona e amata i se fuafuaga. Ae e te leʻi faʻatau, fua lou potu, fai se ata i luga o pepa poʻo se polokalame faʻapitoa ma mafaufau i luga o le faʻatulagaga i lalo i le centimita. O sea faigofie auala o le a fesoasoani ia te oe e aua le sese i le tele ma le numera o aitema.

O le faʻatulagaina e amata mai lava i le tele i le laʻititi. Muamua lava, saili se nofoaga talafeagai mo le moega - e sili atu le faʻapipiʻi ma le ulu i luga o le puipui, ae tuʻu fua fua a itiiti mai 60 cm i itu taʻitasi. Ma e faigofie mo soʻo se tagata ona fealualuaʻi ma e faigofie lava ona e mauaina laulau e moega lelei.

O le isi aitema o se ofu teu ofu. O le manaʻoga autu mo lona faʻapipiʻiina latalata i le puipui ina ia faʻaalu ai laʻititi avanoa. O se tasi o nofoaga sili ona talafeagai o le itu lea o le faitotoʻa (pe lua ni kapoti i itu o le faitotoʻa pe a fai o loʻo i le ogatotonu o le puipui). Ma o le kapeneta o le a tumau le vaʻaia ma o le a le vaʻaia 'aina le avanoa. O le isi togafiti taliaina o lua afeafe i autafa o le moega, i le va oi latou e mafai ona tautau fata poʻo le puipui-faʻaputu potu teuina.

O le filifiliga o le nofoaga o le pusa o drawers e le faʻatapulaʻaina e se mea, o le tele o taimi e tu faʻasaga i le moega, tautau se TV luga o ia. E mafai foi ona e suia se tasi pe lua uma laulau moega i le pusa o drawers.

E talafeagai le faʻatulagaina o se laulau galuega poʻo laʻei i tafatafa o le faʻamalama - ma mo se tagata taumatau, e tatau ona tu le faʻamalama i le agavale, ma mo le tagata tauagavale - i le taumatau. Ona e le polokaina lea o moli ma faʻamalamalama moli i le ao o le a le manaʻomia.

I le ata o loʻo i ai se potumoe i paolo malu ma se laulau galue

E faʻafefea ona foliga mai i sitaili eseese?

O le tele o taimi, potu moe seti e faʻaaogaina i masani, neoclassical poʻo baroque sitaili.

Baroque design o se tasi o sili ona lalelei - e faʻailoaina e ala i le teuina o ata, faʻamama avega, veloveta ma se nofoaafi tuʻufaʻatasia, faigata laʻau teuteuga muamua.

O le potumoe masani potu e matagofie ae matagofie. Tele o taimi o laupapa, i se mafanafana paolo.

Neoclassicism i totonu e laconic, ae le itiiti ifo matagofie. O lenei sitaili, e le pei o le muamua lua, foliga sili atu ona po nei ma fou.

O le suamalie o le potu faʻaigoa o le Provence faʻatulagaina le malologa ma fausia ai se siosiomaga faʻamalieina atoatoa. O foliga o le sitaili o le faʻafoliga matua, o le faʻaaogaina o mea pepelo ma vaneina.

I le ata, o se seti o meaafale i le tutusa sitaili mo le potumoe

Potu potumoe i faigofie ma austere ituaiga masani o Art Nouveau e matua le masani ai. O meaafale i lenei sitaili e masani ona teuteuina i faʻata ma tioata, mea mananaia e faʻaaoga.

Talofa-tekonolosi ma lona gloss ma chrome e fiafia i ai le sili ona alualu i luma ma aso nei uiga. Faʻagaioiga e muamua muamua iinei, o lea afai e te le manaʻo e soona totogi mo ni mea teuteu sili atu, filifili le hi-tech poʻo le minimalism.

Vaega o filifiliga mo se tamaʻi potumoe

I totonu o se tamaʻi potu moe, e taua le faʻasaoina o le avanoa e le gata i le tino, ae faʻapea foʻi le vaʻaiga. O lona uiga, o le potumoe seti tatau ona puʻupuʻu, laconic ma pei o le malamalama e mafai. Nei o nisi fesoasoani mo le teuteuina o se tamai potumoe:

  • faʻatau naʻo mea e manaʻomia ile headset, e mautinoa e le mafai ona e faia e aunoa ma;
  • filifili ni multifunctional models: o se moega ma ni drawers, se pusa o drawers ma se laulau teuteu;
  • faʻaaoga foliga pupula, tioata ma faʻata - latou te faʻateleina le avanoa;
  • sii le potu atoa seti luga o le foloa - faʻatau ni faʻataʻitaʻiga ma vae poʻo le tautau;
  • faʻaititia le loloto - toʻesea 10-15 cm mai le kapeneta o le a le faʻaititia lemu, ae o le a sefe avanoa i le potu;
  • lafoai elemeni teuteu, o le tele laconic o le headset o, o le sili atu puʻupuʻu foliga mai;
  • maua le sili ona malamalama i foliga vaaia - maualuga faʻamafanafanaina ma manifinifi vae nai lo squat, talatala tulaga faʻavae, mo se faʻataʻitaʻiga.

Ata i totonu

O le potumoe seti o se sili sili auala pe a e te le manaʻo e faʻamaʻimau taimi e suʻe ai mo aitema talafeagai. Ae ui i lea, faufautua fautua e aua le faʻatauina se seti-faia seti o meaafale, ae ia faʻaputuputuina mai eseese vavae i le tutusa sitaili. Ma e mautinoa o le a e faʻatau naʻo mea e te manaʻomia.

I le ata, le laconic mamanu o le potumoe seti

O le filifiliga pito sili ona lelei o se potu paʻepaʻe papaʻe. I lenei tulaga, o le meaafale o le a avea o se talaʻaga, ma e mafai ona e faigofie ona faʻamamafaina le tagata lava ia o le potu ma ie ma mea faʻaaoga. Paʻepaʻe papaʻe e lelei foi aua latou te le o mamafa le siosiomaga - tusa lava pe fia ni aitema e te faʻaaogaina.

Faletusi o ata

O se potumoe seti e mamao mai se le malie fofo, lea e lauiloa pea. O le mea taua o le filifili lelei meaafale potu moe mea e fetaui ma oe i foliga vaaia ma faʻagaioiga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: GRCon20 - GNU Radio-Enabled Capabilities at the Allen Telescope Array (Iuli 2024).