Niches i totonu o le faletaele: filifiliga mo le faʻatumuina, filifilia o se nofoaga, mamanu aitia

Pin
Send
Share
Send

Faʻafefea ona faʻatumu se niche i totonu o le faletaele?

Filifiliga mo le faʻatumuina o nei fausaga fausaga.

Mo shampoos ma sili atu

Ona o lo latou agavaʻa, o na malologa masani foliga masani i totonu o le faletaele ma e lelei atoatoa mo le tuʻuina i totonu o latou fagu eseese, faletaele gel, shampoo fagu poʻo isi mea faʻaaoga.

O loʻo faʻaalia i le ata se tamaʻi fagu mo fagu i le potu taele i totonu o le fale taele.

Washer

Lenei tatala-e le tatalaina lelei mo le tulaga o le fufuluina masini. Faatasi ai ma le fesoasoani a sea fuafuaga siitia, oe mafai ona maua se moni totoʻa ma sili ona aoga i totonu fofo, lea e sili ona talafeagai i totonu o se tamai faletaele i se Khrushchev-ituaiga fale mautotogi.

Taele

Faʻafetai i se fetuutuunaiga faʻatulagaina, e foliga mai e le gata i le nanaina lelei paipa ma faʻasalalauga eseese, ae faʻapena foi ona ausia se aulelei, matagofie foliga ma fausia se ituaiga o tumama faʻafitauli i lenei potu.

Magoto

E fai lava si taʻutaʻua fofo faʻaoga i meaafale faletaele. O se magoto ma kapoti poʻo se mea faigaluega i se faʻailoga e puipuia mai aafiaga mai fafo ma sili atu le puipuia lelei.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le faletaele i totonu ma magoto ma le fale faʻafua, o loʻo tu ai i totonu o se maʻa, o loʻo faʻapipiʻi ai ma maa fola.

Faʻata

O le tapoleni faʻata, o loʻo tu i totonu o le malologa, e le masalomia le avea o se tuʻueseʻesega faʻaesega o totonu, faʻatagaina ona aumai ni malamalama atili i totonu o le faletaele, tuʻuina i ai le leo, loloto ma suia atoa le vaʻaiga faʻapitoa.

I le ata o loʻo i ai se faletaele i le afeafe ma se faʻata tuʻu i totonu o se faʻailoga.

Mo le teuina o solo

O Niches e le gata o le muai teuteuga o le potu, ae o loʻo avea foi ma sui o se sili lelei nofoaga e teu ai solo, faʻatagaina oe e faia le mamanu sili atu talafeagai ma mafaufau loloto.

Nofoaga i le faletaele

O nofoaga sili ona taʻutaʻua.

Luga o le faletaele

O le malologa o loʻo tu i luga atu o le faletaele e mafai ona i ai ni foliga eseese ma lapoʻa, e fuafua i le fua o le paipa masini lava ia ma faʻataʻitaʻiga o lenei potu.

Mo se faʻataʻitaʻiga, mo tulimanu poʻo tafatafa tapu taele, o potu umi faʻapipiʻi o loʻo tu i tafatafa o le itu umi e talafeagai.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se tamai faʻailoga ma se eseesega mamanu i totonu o le faletaele.

Tua o le faletaele

Faʻalelei nofoaga i tua atu o le faleuila, e le gata e faʻataga ai oe e nana meafaigaluega eseese ma faʻatulaga mea e fai a le fale, ae e sefe ai foʻi le avanoa e faʻaaoga i totonu o le potu.

Lata i le tanoa vai taele

O nei pule e mafai ona teuteuina i mea teuteu, pei o starfish poʻo seashells, faʻatulagaina lelei i totonu o latou teuteuga mo tausiga i aso taʻitasi, pe faigofie ona faʻatutuina o solo e masani ona i ai i taimi uma.

Natia

O ia ituaiga tapunia-ituaiga faʻaletonu e masani lava o lona uiga o se mamanu e ogatasi ma le siʻosiʻomaga siosiomaga, ma le fesoasoani e mafai ai ona e mauaina se faʻaonapo nei laconic ma mafanafana tuufaatasiga, lea e matua faʻaaogaina ai foliga vaaia o le avanoa.

Faʻafefea ona teuteuina se maʻa matagofie?

Faʻataʻitaʻiga o le mamanu o teuteuga malologa.

Ma fata

Niches ma tioata, palasitika poʻo fata laupapa o se faʻaaliga sili ona lelei e le nanaina le eria pe ova le tele o le avanoa.

I le ata o loʻo i ai se faletaele ma se niche teuteuina i tioata fata.

Moli tua

Faʻafetai i le malamalama mamanu o le malologa, oe mafai ona aumaia malu moli i le faletaele ma faia ia sili atu mafanafana.

I se faʻaopopoga, teuteuina niches, e le gata i moliuila tuʻufaʻatasi ma moli eseese, ae teuteuina foʻi i moligaʻo manogi.

Mai le mosaic

O tile a Mose e faʻalelei lona siʻosiʻomaga ma faʻatagaina oe e ausia le ata na manaʻomia Ina ia mafai ona sasa le malologa, latou te faʻaaogaina le sili atu le susū-teteʻe ma ofuina-tetee mosaic, lea o le a sili ona talafeagai pe a fuafuaina le leai-ala avanoa i se faletaele faleʻoloa poʻo totonu o le puipui latalata i le taʻele.

Migimigi

O nei ata e mafai ona sau mai le sili ona faigofie ma sili ona masani ai i le sili atu lavelave ma faʻanumera foliga e maua ai se moni matagofie foliga i le ata o le potu.

O ia malologa mafai ona faʻaauupegaina i faʻata, muamua sconces, teuteuina i maa, mosaics, poselane stoneware poʻo isi mea ma le maualuga maualuga o le susu tetee.

I le ata o loʻo i ai se faletaele o loʻo i totonu o se faʻamalama avanoa i totonu o le faletaele.

Ata i totonu o le faleuila

O tamaʻi malologa e avea ma se mea e sili ona lelei e tatala ai fata poʻo ni penitala, pe a faʻatusatusa i se mea e sili atu ona matagofie ma aulelei foliga mai. Ua faʻatagaina e Niches le faʻaaoga tatau o le avanoa i totonu o tamaʻi faleuila ma sefe ai i totonu.

Ae maise lava, o nei avanoa e le oʻo atu o loʻo tu i le puipui i luga aʻe o le faleuila, e masani ona fausia ona o le faʻamalosi e nana ai le faʻapipiʻiina o le polokalama.

I se faʻaopopoga, faatasi ai ma le fesoasoani a sea mea teuteuina, oe mafai ona nana le uaea, mea faigaluega ma paipa vai e faʻaleagaina foliga vaaia o totonu. I totonu o se faletaele tuʻufaʻatasi, o se avanoa vaiti e tu i le va o le faletaele ma le faletaele e mafai ona avea o se ituaiga o vaʻaiga vaʻaia.

Faletusi o ata

Niches i totonu o le faletaele o se sili ona talafeagai ma aoga i totonu elemene e faʻatagaina ai oe e sui tulaga masani meaafale ma isi nofoaga teuina. O lenei mamanu o se sili ona lelei mamanu siitia mo le fausiaina fausaga o le atoa avanoa.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Sau E Siva Creatives Faasinomaga - Siva mai lalo mai (Iuli 2024).