Faʻafefea ona filifili se moli uila mo le potu malolo? (47 ata i totonu o le hall)

Pin
Send
Share
Send

Faʻafefea ona filifili se moli uila mo le fale tele?

O le potu malolo ei ai sona nofoaga faʻapitoa i totonu o se fale mautotogi poʻo se fale. O lenei potu e avea o se nofoaga mo le taliaina o malo, faʻamanatuina ma o se fiafia faʻafiafiaga ma le aiga atoa. O le mea lea, o le moli masini e tatau ona faʻatautaia lelei ona tuusaʻo tiute ma tuʻuina atu se lava aofaʻiga o moli.

O le faʻataʻitaʻiga o le moli uila e faʻalagolago atoa lava i foliga vaaia i totonu, o le vaega o le hall ma le maualuga o le faʻalo i totonu o le potu.

  • Mo se faʻataʻitaʻiga, mo se vaalele maualuga taualuga, talafeagai o le faʻapipiʻiina o ni masini poʻo se tasi moli tele ma le tele o matauila.
  • Faʻavae mafai mafai ona taofia ma tu i tulaga eseese, i tafatafa o le tasi ma le isi pe i faʻafeagai vaega o le potu.
  • Mo se potu malolo ma le faʻalo maualalo, e sili atu le filifilia o se moli moli e le foliga foliga tele poʻo se oloa i luga o le laʻau.
  • O se potu ma se faʻatulagaina faatafafa e tatau ona faʻaopoopoina i puipui pupuni poʻo lamepa lamepa.

Oe foi manaʻomia e sao fuafua le numera manaʻomia o lamepa ma o latou malosiʻaga. O se moli malamalama ma le itiiti ifo i le tolu matauila e talafeagai mo moli o le potu malolo. O se tali faʻaonapo nei o le faʻaaogaina o TAITAIINA faʻataʻitaʻi, lea e le pei o moli masani o le ola aʻe ma moli moli, e taugata, anagata ma i ai se suiga malosi susulu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le potu malolo i totonu ma le moli moli tuʻufuga beige.

O se tamaʻi potu malolo e le tatau ona teuteuina i se lapoʻa lapoʻa tele pe tautau ni mea faigaluega. Tasi tutotonu luminaire o le a ofi fetaui i totonu, lea e iloga i le sili ona faigofie mamanu.

I le tele o tulaga, oloa ma malamalama static e filifilia mo le fale tele. O lenei filifiliga e sili ona taatele ma taugofie. Ae ui i lea, i ona po nei tisaini, o loʻo iai moli uila ma le agavaʻa e fetuʻunaʻi ai le susulu malamalama o le fesuiaʻiga ma suia le lanu e faʻaaoga ai le mamao ese.

Faʻataʻitaʻiga e mafai ona faia i uma muting ma mauoa paolo. Moli malamalama e sili atu mo se potu malolo ma le fetaui i totonu pe o se faʻaaoga vaega. O oloa i papaʻe, uliuli ma isi lanu e le faaituʻau o ni ata masani. Masini i lanumeamata, lanumoana, pistachio poʻo beige paolo foliga sili ona manaia ma atypical.

Nofoaga Chandelier

Lauiloa faʻataʻitaʻiga o le tuʻuina i totonu o le hall.

I le ogatotonu o le faʻalo

O le sili faigofie ma sili ona masani filifiliga e talafeagai mo soʻo se potu malolo ata. O le moli moli i le ogatotonu o le taualuga vaalele setiina le symmetry o le fale tele ma avea ma sili ona taua, faʻamatalaina le aotelega lagona o totonu.

O le moli moli e lima pe sili atu moli o le a ola lelei. O sea ituaiga faʻataʻitaʻiga o le a fausiaina sili moli i le potu. O moli moli e mafai ona i ai se uluaʻi ma le lototele ata. O le mea taua o le oloa tuʻufaʻatasia ma elemene uma i le fale tele.

I totonu o se potu vateatea, o le tutotonu chandelier, o loʻo tu i le autu eria, e faʻatumuina e moli malamalama po o puipui sconces i le tutusa sitaili, lea e faʻatagaina ai oe e ausia se fealofani faʻatasi.

I le ata o loʻo i ai se asoa o loʻo tu i le ogatotonu o le faʻalo i totonu o se tamaʻi potu malolo.

Chandelier i luga o le laulau 'ai i le potu malolo

Afai o le 'aiga' aʻai faʻaauupegaina ma se 'aiga' aʻai, e talafeagai le faʻamamafaina i moli taualuga. Luga o le laulau, e mafai ona e tuʻuina se faʻataʻitaʻiga faʻataʻatia ma se paolo tele ma le lautele e tusa ma le afa le lautele o le laulau.

Ata o se potu malolo ma se 'aiga' aʻai faʻamalosia e se moli uila taualuga.

Mo se laulau e i ai lona umi faatafafa foliga, faapipiiina o pendant-ituaiga taualuga moli e talafeagai.

Luga o le sofa

O le nofoaga malolo ma se sofa ma nofoa faʻapitoa e faʻatumuina ma moli vaivai ma le malamalama. Swivel models ma le agavaʻa e fetuʻunaʻi le malamalama o le a foliga manaia i luga o le faʻalo.

O se oloa ma se paolo malamalama o le a fesoasoani e avatu ai le potu malolo airness ma malamalama, o se pogisa paolo o le a fesoasoani e vaʻaia faʻaititia le avanoa.

I le ata o loʻo i ai moli lamepa i luga o le faʻalo i luga aʻe o le tulimanu sofa i totonu o se potu malolo faʻaonapo nei.

Potu malolo totonu i sitaili eseese

O sitaili taʻitasi latou te manatu o le faʻaaogaina o se faʻataʻitaʻiga o se malamalamaʻaga faʻavae, lea, i le tuʻufaʻatasia ma teuteuga, meaafale ma teuteuga, faʻatagaina oe e fausia le sili sili aʻafiaga.

Potu malolo i le Provence style

Chandeliers i apamemea ma auro paolo, lamepa ma lanu tioata lamepa, faʻalanuina tioata auiliiliga ma ie elemene o uiga ia o le Provence.

O fausaga faʻavae e faia mai le tele o mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona i ai i se masini se faʻavae tele ma fai sina talatala e faia i uʻamea poʻo fafie, o se paolo paolo ma asini tioata.

I le ata o loʻo i ai le potu malolo faʻa-Provence faʻatasi ai ma le faʻalo e teuteuina i le moli moli ata.

Lamepa ma ie ie, lea e mafai ona faia e ou lava lima, faʻaeeina le siosiomaga o le fale tele ma se faʻamafanafanaga faʻapitoa ma le agamalu. O le moligaʻo e faʻatumuina i le lalagaina ie, ruffles, embroidered pe vali ie. Faʻafetai i se uluaʻi teuga teuteuga, o le Provence-style potu malolo e tumu i le mafanafana, fou lanu ma mauaina se uiga faʻapitoa.

Chandelier i totonu o le hall masani

I totonu o le fale masani, potu faʻamalama ma le apamemea, auro poʻo le siliva faʻavae faʻavae e tuʻufaʻatasia ma tioata poʻo tioata paolo, faʻapea foi ma elemeni keramika, faʻamalamalamaga tuugalamepa ma filifili o le a talafeagai. O ia oloa e masani ona iloga i le matagofie matagofie ma le taugata.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se moli uila tioata e tuʻufaʻatasia ma le ituaiga lava e tasi o puipui puipui i le ata o le potu malolo i le ituaiga masani.

Chandelier nei mo le hall

Mo se potu malolo i ona po nei sitaili, latou te fiafia i le faʻapipiʻiina uma o faigofie, faigofie ma aoga tisaini. O luminaires e faia i pupuni le mautonu ma o nisi taimi e teuteuina i geometric teuteuga. I le fausiaina o ona po nei potu malolo chandeliers, uʻamea, pisia tioata, manino poʻo tioata tioata, paʻu ma ie e faʻaaogaina. O moligaʻo faʻamalama e iai kubic poʻo faʻataʻamilo pupuni i luga o se faʻavae e faia i manoa poʻo filifili e le masani ai.

O se moli uila ma taofiofi moli ma se ata lelei atoatoa o le a ofi i totonu o le hall i le faiga o minimalism, lea e atili ai ona maeʻa le siosiomaga. O faʻataʻitaʻiga o loʻo iai se foliga faʻautauta e le soʻona tele ai totonu ma e i ai ni moli malu ma faʻasolo e le faʻatupuina ai se pupula.

Ata o se Art Nouveau potu malolo ma se uluaʻi cube-foliga lamepa i luga o le faʻalo.

Maualuga-tekonolosi sitaili manatuina le i ai o feaveaʻi moli moli ma faʻavaivai faʻaputuga poʻo le agavaʻa e suia le itu o le fefulisaʻi. O oloa e mafai ona i ai ni tamaʻi vaega i foliga o moligaʻo moligaʻo poʻo ni tamaʻi paolo ma eseʻese i se futuristic foliga. O le tele o ituaiga o mea e faʻaaoga mo le gaosiaina, mai le mafiafia pepa malo ma fafie i tioata ma titanium.

Manatu fuafuaina

Mo le faʻailoaina o le potu malolo, e mafai ona e tautau faʻamalama e lua faʻamau ma faʻamalamalama ai vaega taʻitasi e aoga. O le faʻapipiʻiina o moli uila e sili atu ona talafeagai mo potu vateatea.

O le magalafu i totonu o le hall mafai ona aʻafia ai le filifiliga o le malamalama sapalai. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le tuʻufaʻatasia ma se faitotoʻa masani, o se oloa gaosia ma moligaʻo, faʻalanuina e pei o se moligaʻo, o le a foliga aoga.

O le tali muamua o le teuteuina lea o le moli uila ma se faʻata. O le faʻata ie faʻapipiʻiina i lalo o le oloa o le a manaia e faʻaali ma faʻateleina le malamalama i le potu malolo.

O moli aulelei i luga o le ai uʻamea foliga mai e le itiiti le manaia. Faʻafetai i lenei faʻaopopo elemeni, o se talafeagai talafeagai maualuga fetuʻunaʻiga o le fausaga ua saunia. Afai e te tuʻuina i lalo le lamepa, o le a mafai ona e faʻamamafaina ma faʻamalamalamaina se mea faitino i totonu o le hall; i le siisii ​​i luga o le setete, o le moli o le a faʻatagaina oe e maua lelei faʻalelei moli i totonu o le potu.

O faʻataʻitaʻiga e iai ona pupuni tioata, i le gaosiaina o ipu tioata e tele lanu, e tatau foʻi ona mataʻituina i ai.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai moli uila e tolu i luga o le faʻalo i totonu o le fale tele.

O moli uila e le masani ai i le foliga mai o le lalolagi lalaga mai lala ma isi moli faʻamalama ma faʻailoga faʻanatura e lauiloa. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le fausiaina o le fausaga, o se faʻavae faʻavae ufiufi ma butterflies e faʻaaogaina, poʻo le oloa lava ia na faia i foliga o le feʻe, jellyfish ma isi tagata o le lalolagi manu.

Faletusi o ata

O totonu o le fale tele e toetoe lava a le mafai ona mafaufauina e aunoa ma se moli uila. O lenei moli uila e le gata e tauia ai le leai o se malamalama masani i totonu o le potu, ae faʻapea foi ona vaʻaia e le lautele le potu tele, faʻatumuina i le mafanafana ma le mafanafana.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: A legend in humility (Iuli 2024).