Faʻafefea ona fausia se ata i luga o le 'upega tafaʻilagi?

Pin
Send
Share
Send

Faʻamalu faamalu

O se tasi o filifiliga sili ona faigofie mo le lafoia: e faigofie ona faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi. E mafai ona e mauaina se filifiliga o le paketi, faʻaaoga se faamalu matafaga, pe filifili se mamanu e ofi i le ogatotonu o se laulau. Faʻatoʻatasi tasi - o le laʻititi tele o faʻalu, ma o lea o le paolo.

E i ai oloa e tu i luga o se vae eseʻese, e tele i le tele ma foliga sili ona manaia. O lenei faʻataʻitaʻiga e tatau ona aveʻesea i le faaiuga o le taumafanafana vaitau.

Faapaologa

O se auala masani e fausia ai paolo ma se mafanafana tulimanu i le togalaau. O le gazebo, faia i laupapa, o se vaega o le laufanua mamanu, teuteuina le taumafanafana fale ma ua fausia mo se taimi umi. E mafai ona fesuiaʻi tisaini i foliga ma le faʻatulagaina. Faʻasoa:

  • Tatala pupula ma se taualuga lagolagoina e lagolago tutu.
  • Semi-matala fausaga e aunoa ma puipui puipui, ma le pa maualalo le pa.
  • "Fale" tapunia faʻatumuina i faʻamalama ma faitotoʻa.

Faleie poʻo faapaologa

Mamanu faigofie ma feaveaʻi. Oe mafai ona maua se faʻataʻitaʻiga mo soʻo se atotupe: taugofie faleʻie faia mai manifinifi polyester ma palasitika. I se aso susulu, latou te sefe atoatoa mai ave susulu, ma faʻaauupegaina i puipui namu - mai iniseti.

Faʻafetai i lona faigofie fonotaga, o le oloa mafai ona ave ma oe i nuʻu mamao, ae i le tulaga o matagi agi ma timuga mamafa, o lenei mamanu e leai se aoga.

O se sili atu faʻatuatuaina fausaga o se faʻapaologa ma teuteuina uamea pou ma se taualuga faia i vai-repeleti mea. E talafeagai mo faʻamanatuina ma o le a teuteuina se taumafanafana fale.

Peru laupapa

O se fausaga-pei fausaga ma se taualuga faia i slats, utupoto po o lattice. Muamua, o le pergola na avea ma lagolago mo le aʻea o laʻau, ma o aso nei ua faʻaaogaina o se gazebo poʻo se teuteu faʻaopoopo i le 'upega tafaʻilagi.

O le fausaga puipuia mai le la, ae le mai le timu. Mafai ona teuteuina i aʻe rosa, vao vao, actinidia. Faʻapipiʻi eseese i luga o se foloa luga pe faʻapipiʻi i le fale.

Faapaologa Polycarbonate

O sea fale e i ai le tele o tulaga lelei - o se fetuutuunai ma anagata anagata e tetee i le susu, aveina malamalama, ae le o ultraviolet ave, ma e mama. E faigofie ona galue le Polycarbonate. E masani lava, o le faʻapaologa e faʻatuina i luga o le uʻamea faʻavae, fausiaina o se faʻaonapo nei gazebo i le togalaʻau poʻo le faʻaaogaina o se faʻaopoopoga ma se nofoaga e nonofo ai i lalo o le taualuga.

Afai e talafeagai le taofia o le vevela i totonu o le fausaga, pogisa polycarbonate tatau ona filifilia, ma se malamalama mea o le a manaʻomia mo se pupuni ma maualuga malamalama sulugofie.

Faapaologa ie

Fuataga le tumau e fausia ai paolo i le taumafanafana fale. Mataupu mafai puipuia mai le la, ae le mai le timu. E masani lava ona tautau le pupuni i lalo o le laʻau, e mafai foi ona e faʻaaogaina ni lagolago - o se filifiliga sili lea mo le puipuiga mai le susulu o ave.

O le oloa e faigofie ona maua i le faleʻoloa, ae e sili atu le aoga e faia oe lava: lenei o le a manaʻomia se palasitika lapisi, 3-4 mita o ie ma se mea faʻapipiʻi ma Velcro.

Faʻalavelave faʻafitauli poʻo le "folau"

O sea oloa puʻupuʻu, lauiloa i tagata feoaʻi, e mafai ona faʻaaogaina e le gata i le togalaʻau, ae faʻapea foi luga o se sopoaga. Faʻafetai i faʻamau faʻamau faʻapitoa, o le taugofie ma le ufiufi o fale pupuni e mafai ona toso gofie i le va o pou saoloto, fale poʻo laʻau. O le vai-repeleti ma faigofie e fufuluina i le suavai soapy.

Live gazebo

Fans o uluaʻi manatu o le a talisapaia le matagofie o le willow arbor. E vave lava ona pepesi le laau, ae e umi se taimi e fai ai se tapuni atoa. O le willow e tatau ona totoina i se liʻo, ma o laʻau o loʻo tutupu mai e tatau ona teuteuina ma faʻataʻitaʻia. E 2-3 tausaga le umi e fai ai le atoaga o le televise.

E faʻatumuina i tatou e le la i le malosi taua ma faʻatupuina aʻe o tatou agaga, ae aua neʻi galo lona mataʻutia. Gazebos, awnings ma faʻamalu i le taumafanafana fale o le a fesoasoani e fausia lelei paolo ma teuteuina le lotoifale eria.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: JOE FAILUA: E sili lava le usitai (Mae 2024).