Faʻafefea ona tausi lou fale manogi lelei

Pin
Send
Share
Send

Faamamaina

Afai o le manogi i totonu o lou fale mautotogi e faigata ona aveʻesea, atonu o ni suia po o tuai fola. I lenei tulaga, naʻo le toe faʻaleleia o le a fesoasoani.

Faamama ie

O meaafale ufiufi, kapeta ma pupuni e mitiia le tele o manogi. Ina ia ausia freshness, oe manaʻomia:

  • Fufulu pupuni, kapeta ma ie afu.
  • Tuitui ma fufulu kapeta pe mamago-mama.
  • Maua ma faʻamama meafale faʻamamaina mai pisia.
  • Taofi ie i le la poʻo le aisa.

Foga aromatization

E faigofie ona avatu i lou fale se manogi manaia i le fufuluina o le foloa i le ie faʻamaluluina. A maeʻa lena, e umi le manogi mo se taimi umi. E mafai foi ona e faʻaogaina le gel gel poʻo le shampoo. Tagata fiafia i fofo masani e mafai ona faʻaopopo i le vai le decoction o le oso, oregano poʻo isi manogi manogi.

Fugalaʻau

Fale faʻamama e faʻamama le 'ea ma teuteu totonu totonu. Fugalaʻau manogi - eucalyptus, hydrangea, Arabian jasmine, gardenia ma Cuban oregano - o le a maua ai lou fale se manogi manaia.

Faʻaputuga o tipiina fugalaʻau - peonies, lili o le vanu, lili - maua foi se manogi manaia.

Suauʻu manogi

O lenei metotia o le a maua ai se manogi matagofie i le potu ma o le a le manaʻomia ni taumafaiga: na o le pau le mea e te manaʻoina o le sisina o mea manogi i luga o le moli uila ma faʻatali mo sina taimi. A ola le moli, o le a vevela le moli ma o le fale o le a faʻatumuina i lau manogi e te fiafia i ai.

Moligao manogi

E te le tau faʻamamaina foʻi, ae na ona tuʻu faataamilo i le fale. Afai e te tuʻuina se moligaʻo i totonu o se kapoti i lavalava poʻo ie lino, o mea o le a mitiia le manogi, ma a e tatalaina le faitotoʻa, o le manogi o le a salalau solo i totonu o le potu.

Suauʻu taua

O leisi auala e faʻatumu ai lou fale i mea manogi o le faʻaaoga lea o se lamepa manogi. I lona vaega i luga o loʻo iai le suauʻu taua ma le vai, ma i le vaega i lalo o loʻo iai se moligaʻo e faʻavevela le paluga. Aromatherapy o se saienisi atoa, aua o suauʻu 'eseʻese e' eseʻese aʻafiaga i le tino ma le lagona.

E mafai ona e faia e aunoa ma se masini faʻapitoa ma fai se fagu manogi, totonu e te manaʻo e liligi ai le soda, faʻaopopo ni nai mataua o lau suauʻu manaʻo e te fiafia iai ma palu. Afai o le manogi foliga mai faigata, oe tatau ona tapuni le fagu i se tapuni, faia pu i totonu.

Ie lino

Faʻapea foi, ia fausia fou i luga o fata ma lavalava, oe mafai ona tuʻu taga lino, i le taimi muamua na suʻiina latou mago pa moli, laupapa kinamoni, vanilla pods poʻo lavender fugalaʻau. E mafai ona suia se taga lino i se solosolo faigofie.

O se fasi ie terry, na sausau mama i le suauʻu manaʻomia, e talafeagai foi.

Vaʻai foʻi pe faʻafefea ona faʻaaoga ie afu i lou fale.

Kofe

O le kofe i le eleele e le gata ona manogi lelei, ae faʻapena foi ona faʻamama le ea. Ina ia faʻatumu lou fale i se manogi faʻamalosi, e mafai ona e faʻapuna le vai inu pe faʻavevela fatu i totonu o se falai. E le alu ese le manogi pe a e sasaa le kofe i totonu o se koneteina matagofie ma tuʻu i totonu o le potu.

Pomander

Lenei o se teuteuga o le Tausaga Fou, o lona manogi o le a faʻatupuina naʻo matagofie manatuaina ma lagona. Mo le faia, e te manaʻomia moli, sinamoni ma clove fatu.

Matou te faia pu i le paʻu o le citrus ma le nifo, faʻapipiʻi ma le kinamoni ma tuʻu se afu i totonu o mea tutuʻi. Matou te tuʻuina le moli i se nofoaga pogisa ma mafanafana ma a maeʻa le lua vaiaso ona matou fiafia lea i se manogi manaia o le a tumau i le ono masina.

O nei manatu faigofie ma aoga e mafai ona fesoasoani ia te oe manogi lou fale e aunoa ma le faʻaaogaina o le ea freshener.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Relaxing Music u0026 Soft Rain Sounds: Relaxing Piano Music, Sleep Music, Peaceful Music 148 (Iuli 2024).