Glossy faaloʻo faʻalo: ata, mamanu, ituaiga, lanu filifilia, potu aotelega

Pin
Send
Share
Send

Mo le teuteuina o le taualuga i totonu o le potumoe, o le le mautonu ma moli malamalama e talafeagai (pei o le ata). Faʻasaga i tua o se malamalama totonu, oe mafai ona fausia sitaili eseese i le suia o le lanu o ie.

Lelei ma le lelei

Ae e te leʻi alu e filifili se faʻaloaloa faʻalo, oe manaʻomia le suʻesuʻe i mea lelei ma mea le lelei o lenei maeʻa mea.

Tulaga lelei:

  • Ufiufi mea sese i le taualuga autu (faʻaletonu, faaletonu ma faʻapipiʻi);
  • O le soifuaga tautua o le lau e sili atu i le 10 tausaga;
  • Faigofie e tausi ma unpretentious;
  • Latou te natia le papaʻe ua paʻepaʻe;
  • Aua le teuina le eletise;
  • Foliga foliga lalelei;
  • Latou te le fefefe i le maualuga o le susū, o le mea lea e talafeagai ai mo le faʻapipiʻiina i le umukuka, i le fale taele;
  • Fesoasoani e faʻamafanafana le potu;
  • E le nanaina le tele o avanoa (maualalo le mamao mai le faʻalo i le tapoleni o 2 cm).

Minus:

  • Le taugata ole tau o mea faigata;
  • O le faia o se lapoʻa taʻitoʻatasi o se tapoleni e umi se taimi;
  • Lamepa fausia i totonu o le tapoleni tatau ona i ai ma se vevela magoto.

Ituaiga o faʻalo i le tisaini

O faʻalo uma e faʻamau i puipui ma se faʻapitoa faʻapipiʻiina pa-faʻapipiʻiina. O le tapoleni ua tuʻuina i totonu ma faʻamau e faʻaaoga ai le harpoon poʻo le harpoonless metotia.

Usoga

Glossy tasi-tulaga faʻalo faʻalo faʻaloʻau manaʻomia le laʻititi aofaʻi o mea, taimi ma tupe. Latou te tautua mo se taimi umi, e faigofie ona tausi, ma e avanoa i le tele o ituaiga o ata ma lanu. O ata lolomi e foliga lelei ia latou. O le tuʻufaʻatasia o lanu i totonu e vaevaeina le potu i vaega aoga.

Faʻafefe

Glossy multi-level stretch ceilings o loʻo faʻapipiʻi luga o se laupapa laupapa, e faʻatagaina ai oe ona faia ni tulaga. Latou te nanaina lelei fesoʻotaʻiga, oe mafai ona saunia lelei moli i le nofoaga o galuega, i se faʻaopopoga, latou teuteuina matagofie totonu. O le tulaga lua e mafai ona avea ma se faigofie geometric foliga (semicircle, liʻo, "P", sikuea, eletise).

Faʻapaʻila faʻaloila faʻatasi ai ma faʻamalamalamaina ma se faʻatafaʻilagi poʻo se faʻaseʻe i le ogatotonu faia se potu vaapiapi vaʻaia lautele, o se liʻo maualuga, ma le mataitusi "P" ma le afa kuata faʻamamafaina sone. O le faʻaloaloa iila i totonu o le potu ma ona foliga laʻitiiti ma gaugau e talafeagai mo le vasega pepe.

I le ata, o le faʻalo e lua tulaga i luga o le laupapa faʻataʻoto e faʻataʻitaʻi ai se lagi manino ma faʻaopoopoina le ata atoa o le vasega pepe.

Multilevel glossy stretch ceilings nana uma faaletonu o le autu taualuga ma ua tuʻufaʻatasia mai tutusa lanu ma foliga. Tele taimi, pe a filifilia, latou te tu i lua tulaga.

Faatasi ai ma se ata

Glossy canvases ma se mamanu mafai ona filifilia taʻitasi. E mafai ona avea ma ata poʻo le faʻiry-tale amio, se faʻataʻitaʻiga, toe gaosia o se atavali. O sea faʻalo e tatau ona ogatasi ma le ata atoa o le potu.

Moli

O moli e taua tele lona taua ile fausiaina o se siosiomaga mafanafana ma galuega aoga. A filifilia se moli uila, e tatau ona manatuaina o le malosiaga e le tatau ona sili atu i le 50 kW, o le ata o le moli moli e le tatau ona matua vevela, o paolo e le tatau ona faʻasino i le tapoleni, o maʻai vaega o le moli masini e mafai ona talepe le faʻalo. E sili atu le faʻalogo i moli malamalama, tautau faʻamalama mo moli tutotonu, moli uila.

Filifiliga lanu

O taualuga faʻilailaila faʻaloaloa e faʻapea o le sili ona lauiloa aʻo latou faʻamamafaina le potu. E mafai ona avea ma susulu ma masani pupuni paolo.

  • O le faʻapaʻepaʻe paʻepaʻe paʻepaʻe fausiaina se lagona o le mama ma lautele. E talafeagai mo tamaʻi potu ma potu e aunoa ma le malamalama lelei o le ao. Paʻepaʻe mafai ona avea ma autu, lea o le a faʻavaivaia ma se isi paolo pe tuʻufaʻatasia i le tulaga lua.

I le ata, o le potu malolo foliga mai e sili atu le malamalama ona o le atagia mai o le malamalama o moli moli mai le pupula i luga o le paʻepaʻe papaʻe. I lenei tulaga, o le faʻalo o le pito i tua, ae le o le faʻaleoga.

  • O lanu uliuli e mafai ona faʻaaogaina i potu avanoa ma potu malamalama. E sili atu le faʻatapulaʻaina o oe i se tamaʻi iʻila faʻaigoa faʻasaga i le pito i tua o se faʻalo mumu poʻo se paʻepaʻe.

I le ata, o le pupula luga e fausia ai le loloto ma le aafiaga o se potu umi. O le uliuli ma paʻepaʻe foliga foliga matagofie ma faʻamalosia le avanoa.

I le ata, o le faʻauli uliuli pa ma le sofa ua avea vaʻaia leo ma lagolagoina le filifiliga o le lanu o le tapoleni tapoleni.

  • O le leo beige o le a fausia ai se foliga le mautonu ma fetaui i soo se sitaili. Mea uma o le a faʻalagolago i ie ma meaafale totonu.

I le ata, o le faigata foliga o le beige faʻalo taualuga maua ai le potu malolo mamanu taʻitasi.

  • O le efuefu sinasina lautele faʻalo i pupula malamalama o le a fetaui lelei ma paepae paepae, piliki ma le fola laupapa. Grey o le a ogatasi ma piniki ma papaʻe i totonu mea.

  • O le enaena sinasina susulu faʻalo i le kofe lanu o le a faʻaopoopoina coziness i le potu malolo. E talafeagai mo masani ituaiga ma onapo nei totonu. O se lanu vavai, pei lava o le beige. E mafai ona tuʻufaʻatasia ma papaʻe ma oneone oneone e fai ai sone.

  • Moli mafai ona vaʻai fafo o nofoaga i totonu o se potu mautotogi ma tamaʻi potu, ma mumu iila sisila i luga o le papaʻe talaʻaga o le a fausia ai se susulu faʻaali i totonu o se minimalist potu malolo. O pupuni mumu mumu velvet o le a naʻo le talafeagai i potu malolo lautele ma faʻamalama tele.

I le ata, o le lua-tulaga mumu faʻalo pupula tosina mafaufau ma i le taimi e tasi tumau le vaʻaia, e pei o le minimalism faiga manaʻomia.

  • Lanu lanu moana e fesoʻotaʻi ma ao ma le sami. E talafeagai mo potumoe autu, pepe tama, Metitirani sitaili umukuka ma faletaele.

  • Lanu lanumeamata e malolo ma maua ai le filemu. O se tali lelei lea mo le teuteuina o le faʻalo o le potumoe ma le fale tele. O greens greens o le a faʻaopopoina se lagona o le taumafanafana ma le malosi faʻatasi ai ma pupuni samasama ma se kapeta.

Green e malu ma malolo. I le ata, o le lanumeamata pupula pupuni ma faʻaali puipui foliga foliga fealofani i le potu malolo.

Potu malolo

O le pupula faʻaloaloa faʻalo i le potu malolo mafai ona faia i soʻo se lanu e pei o le aoga o le potu lava ia, lona tele ma aotelega sitaili faʻatagaina. E sili le filifili o se lua-tulaga mamanu o le a faʻatagaina oe e tuʻufaʻatasia ni lanu se lua (uma latalata i le paolo ma faʻatusatusa) ma vaevaeina le potu malolo i totonu o se nofoaga e taliaina ai ma se nofoaga desktop.

Umukuka

O se pupula faʻaloaloa i luga o le umukuka o le a sone le avanoa ma faʻamalamalamaina luga o le galuega. E mafai ona faʻaaogaina e aunoa ma le fefe e teuteuina le umukuka, aua e le fefe i le susu ma asu, e le faʻatosina palapala. I se faʻaopopoga, e faigofie ona tausia (pe a i ai splashes poʻo pisipisia stains, ua lava e soloiesea i latou i se ie ma detergent aunoa ma se malosi uunaiga).

Potumoe

O le pupula faʻaloaloa faʻalo i totonu o le potumoe mafai ona avea o soʻo se foliga. O se potu lea e mafai ona faʻaalia ai ou mafaufauga i teuteuga, ae afai o le faʻalo o le faʻalo e lava le taugata ma tosina mai ai tagata, ona tatau lea ona faʻatapulaʻaina oe i le faʻaaogaina o isi mea. Uma tasi-tulaga ma se lua-tulaga mamanu ma fausia-i backlighting, lea o le a faʻaopopo ai le alofa, e fetaui lelei.

I le ata, o le potumoe masani-sitaili faʻaopoopoina e se pupula uliuli tasi-tulaga faʻalo, ma le faʻamamafaina o meaafale ma ie.

Tamaiti

O le faʻaloaloa iila o le faʻalo i le vasega pepe e maua ai le avanoa mo le tamaititi. E mafai ona avea o se ata lolomi, o se tuʻufaʻatasia o lua lanu poʻo le "Starry Sky" faʻalo. Poʻo le a lava le filifiliga e filifilia, e tatau ona manatuaina o lanu e le tatau ona soona galue i le tamaititi ma a o tuputupu aʻe o ia, atonu o ni ata na maua ai o ia.

I le ata, o le vasega pepe mo le tama foliga aulelei i le lanumoana. O le ellipse e faʻalo i luga faʻalo e faʻalogoina i le faʻaleoga puipui ma ie.

I le ata, o se faigofie paʻepaʻe paʻepaʻe faʻaopoopo malamalama i le vasega pepe ma fealofani fealofani ma le lautele sitaili o se tamaititi talavou.

Faapaologa

I le auala savali, e sili atu le faʻaaogaina o le tasi-tulaga mamanu ma moli moli. Mo auala vaapiapi, paʻepaʻe e talafeagai i le tuʻufaʻatasia ma beige puipui. Afai o le alasavali e feololo i le lapoʻa, ona mafai lea ona e faia se lua-tulaga malulu faʻalo faʻalo faʻatasi ai ma se faʻaeseesega iila faʻaigoa.

Faletaele

O le faʻaloʻau faʻaloaloa i totonu o le faletaele e masani ona faia i paʻepaʻe, lanumoana, pe lua-tulaga, e tuʻufaʻatasia uma ai lanu. E le fefe i le susū, o lea e mafai ai ona faʻaaoga mo teuteuga faletaele.

I le ata, o se pupula tasi tulaga maualuga faʻalo, pupula ma lona lanu paʻepaʻe kiona aumaia totonu totonu o se malamalama tulaga ese ma se lagona o le mama aʻiaʻi ma le malamalama.

I le ata o loʻo i ai se pupula faʻapipiʻi mūmū faʻalo faʻatasi ai ma nofoaga o le halogen o loʻo faʻapipiʻi faʻataʻamiloina

Faletusi o ata

O ata o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia ai ni faʻataʻitaʻiga o le faʻaogaina o faʻaloolo i luga o potu i luga o potu mo le tele o mea aoga.

Pin
Send
Share
Send