Ata ma tisaini aitia mo le potu a tamaiti 9 sq m

Pin
Send
Share
Send

Faʻatulagaina ma faʻailogaina 9 sq.

Ae le i amataina le lipeaina, e tatau i matua ona filifili i le nofoaga o uma fasi meaafale i totonu o le potu ma faia le saʻo sone o le vasega pepe. O le aoga uiga o totonu, faʻapea foi ma le mafanafana o le aʻoaʻoina, faʻafiafiaga ma taʻaloga gaioiga, o le a faʻamoemoe i le faʻatulagaina ma vaevaega o avanoa.

Tusa lava pe o le a le foliga, o le potu e le tatau ona fenumiai ma le le manaʻomia faʻamatalaga ma le tele o teuteuga. Ina ia mafai ona faʻafaigofieina pe a mafai ona minoi i le vasega pepe 9 sikuea, e sili atu le tuʻua o le ogatotonu o le potu e leai se totogi.

I le ata, o le faʻataʻatiaga o le potu o tamaiti e 9 sikuea mita mo se teine.

O le nofoaga autu i le mamanuina o se tamaititi potumoe o le malologa nofoaga. E tatau ona talafeagai, faʻamafanafanaina ma ia maua se toʻafilemu ma malolo siosiomaga. Oe mafai ona faia se ituaiga mamanu faʻaaogaina pastel lanu.

I totonu o se tamaʻi potu o le 9 sikuea mita, e talafeagai le faʻaogaina o le sone faʻatasi ai ma ni mea eseese e faʻasaga i foliga o pepa puipui, vali poʻo le ufiufi o le foloa. E ui i le eseʻesega o foliga, faʻataʻitaʻiga poʻo ni lanu eseʻese, o le iʻuga e tatau ona ogatasi ma le tasi.

Lanu delineation o loʻo faʻaaogaina foi e faʻamalamalama ai nisi vaega i le potu o tamaiti. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻamamafaina le vaega taʻalo ma se kapeta felanulanuaʻi, taga malamalama ie, poʻo ni fagu mea e teu ai meataalo felanulanuaʻi. O lenei filifiliga avanoa e lelei atoatoa mo le fausiaina o se tuaoi manino ma vaevaeina le teritori i le vasega pepe mo se tama ma se teine.

E mafai ona e taulaʻi atu i vaega taʻitasi e ala i moli. O se sili ona manaia aʻafiaga e maua mai le faʻaaogaina o lanu lanu. O le autu malamalama autu o se taualuga moli faʻasusu i le tuʻufaʻatasia ma moli malamalama, o le eria faigaluega e faʻatumuina i laulau lamepa, ma o le moega e faʻaopoopoina e se sconce poʻo se po malamalama.

I le ata o loʻo i ai se mamanu o le 9 sikuea mita vasega pepe ma se nofoaga moe o loʻo tu i totonu o se maʻa.

Faʻafefea ona faʻaavanoaina se vasega pepe?

O le mea lelei moe mo se tamaʻi potu ma le lautele o le 9 sikuea mita o se tasi moega, lea e mafai ona tuʻufaʻatasia ma se kapoti lavalava poʻo se kesi. O ia ituaiga meafale o le a saofagā i se malologa lelei ma o le a faʻatagaina ai oe e tuʻufaʻatasia tusi, api ma mea a le tamaititi.

Afai e le mafai ona faʻatau se ituaiga tisaini lea, o se sofa ma se siʻi uʻamea ma se potu i totonu mo le teuina o ie moega poʻo fafo-vaitau lavalava e atoatoa. I le avea ai o ni meafale faʻaopoopo i totonu o le potu a tamaiti e 9 sikuea mita, e talafeagai le faʻatuina o ofu e tasi le apaʻau poʻo se tamaʻi fata mo tusi ma meataʻalo.

Talu ai o le malologa nofoaga o le ogatotonu vaega i le vasega pepe, e sili atu ona faʻaauupegaina i se malamalama, maualalo ma e le lautele lautele moega ma se mama ma laconic mamanu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o le faʻatotogaina o se potu mo tamaiti ma le lautele o le 9 sq. M.

O le eria mo le suesueina i le potumoe o 9 sikuea mita mo tamaiti aʻoga preschool mafai ona faʻaauupegaina ma se tamai laulau mo ata, vaneina ma valivali, le nofoaga faigaluega i le tamaiti aʻoga potu e tatau ona faʻaauupegaina ma se lagolelei potu ma se nofoa lelei nofoa poʻo nofoa.

I totonu o se tamaʻi potu e le lava le avanoa, e faʻaaoga lelei le maualuga. Ina ia faia lenei mea, o le potu teuteuina i le maualuga fausia-i lavalava i le faʻalo, ma fata ma lavalava tu luga luga o le faitotoʻa poʻo le faʻamalama.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu o le potu faʻaonapo nei a tamaiti mo le 9 sikuea mita, faʻatulagaina ma se sofa ma ni drawers.

Faatulagaina o se potu mo se tama

O le vasega pepe o le 9 sikuea mita mo se tama e faia i tu ma aga lanumoana, lanumoana, lanumeamata, kofe, efuefu, olive, beige poʻo ni laau lanu.

Mo le mamanu, tama e masani ona filifilia se vaʻa o le sami poʻo le vateatea. I lenei tulaga, o totonu e faʻatumuina i meaafale talafeagai mo le filifilia faʻatonuga, teuteuina i uiga masani uiga faʻaaoga ma mea faʻaaoga autu.

I le ata o loʻo i ai se mamanu o le 9 sikuea mita tamaiti potu mo se tamaititi aʻoga-tausaga.

I se faʻaopopoga i le mea e moe ai, o se galuega vaega ma se nofoaga mo taʻaloga, o le 9-sikuea mita tama 'pepe pepe ua faʻaauupegaina ma se taʻaloga tulimanu ma se laina faʻatulaga poʻo se tuʻi ato.

Meaafale aoga mo le vasega pepe 9 sikuea o aitema i le tulaga o fufusi fata ma palasitika koneteina ma drawers e mafai ai ona teuina meataʻalo, se mamanu ma isi mea laiti i se faʻasologa tatau.

Fuafuaina a tamaiti mo teine

I totonu o le potumoe a le teine, pastel piniki, peach, papaʻe, mint ma isi moli paolo o le a foliga fealofani, vaʻaia faʻalauteleina le avanoa ma avatu ai le ea ea.

I le 15 o ona tausaga, ua mautinoa ai le tamaititi i lanu lanu, o matua e tatau ona amanaʻia i le ata o le vasega pepe.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le potu moe ma le lautele o le 9 sikuea mita mo se teine ​​talavou.

O le potu moe ua faʻatumuina i se moega ma se laulau ma se nofoa faʻalelei talafeagai mo le maualuga o le tamaititi. E le gata i lea, i totonu o le potu o tamaiti e 9-sikuea-mita, e mafai ona e faʻatulagaina se laulau laʻitiiti e faʻafofoaina ai ofu, pusa fata poʻo se ofu mama e faʻavasega ona faitotoʻa.

Potu teuteuina o le potu mo tamaiti e toalua

E fautuaina e faʻaavanoa le potu i ni meafale e tele mea e faʻaaoga i le moega e lua foga poʻo se moega malolo e iai le poloka sofa ma toso mai i fafo ni mea e teu ai mea.

O se fofo ergonomic mo se tamai potu o 9 sikuea mita o le a gaugau sofa ma gaugau laulau e le faʻaletonu le avanoa. Ina ia sefe avanoa, o le vasega pepe mafai ona faʻaauupegaina i totonu-of ofusa ofu.

I le ata o loʻo i ai se potumoe o 9 sikuea mita mo tamaiti e toʻalua, teuteuina i le sitaili faʻaSuega.

I totonu o se potumoe o le 9 sikuea mita mo tamaiti e toʻalua, e tatau ona faʻaeteete e fausia ai se tulimanu taʻitasi mo tamaiti uma. Ina ia vaʻaia vaʻaia a latou lava vaʻaiga, latou te faʻaaogaina le tele o fofo teuteuina i le tulaga o ata pueina ata, ituaiga ata, laʻau masani poʻo pepa faʻamau i luga o puipui. Mo tamaiti ma sina laʻititi tausaga, e sili atu le faʻaauupegaina o se taʻaloga taʻaloga vaega.

Vaʻaiga matua

Vasega Pepe 9 m2 mo se pepe fou e tatau ona aofia ai se nofoaga e faʻatulaga ai se moega pepe ma se laulau fesuiaʻi faʻatasi ma se pusa fata. Mo se sili atu le toʻafilemu totonu, o se tamaʻi sofa poʻo se nofoa e faʻapipiʻiina i totonu o le potu.

Mo le tamaititi aʻoga, e manaʻomia le tuʻuina atu o se vaega mo suʻesuʻega. A i ai le polotito i totonu o le potu, ona faʻapipiʻiina lea, faʻataʻitaʻi mata e faʻataʻitaʻi ma liliu i se isi falefaigaluega. O le loggia e lelei foi mo le faʻavasegaina o se vavaeʻeseʻesega mo taʻaloga poʻo le faitau.

I le ata o loʻo i ai se vaega galue, faʻaauupegaina luga o le poletito i totonu o le vasega pepe 9 sikuea mita mo se tama aʻoga.

I le potumoe o le 9 sikuea mita mo talavou i luga atu o le 13 tausaga, o le taʻaloga ua suia e se nofoaga e mafai ona e maua ai le fiafia ma faʻaalu taimi ma au uo. O lenei vaega ua teuteuina i se sofa poʻo ni pou pou, o se polokalama musika ma se TV ua faʻapipiʻiina.

Faletusi o ata

Faʻafetai i le faʻatulagaina talafeagai o le vasega pepe o le 9 sikuea mita, e foliga mai e faʻatulaga uma mea talafeagai i totonu i totonu o le potu. O le mama, ergonomic, mafanafana ma tofoina tisaini o le a fesoasoani fausiaina lelei tulaga mo le atinaʻeina o le tamaititi.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: SAMOAN WHITE SUNDAY lotu tamaiti 2015 - REMIX AUDIO (Mae 2024).