O le a le mea e tuʻu ae le o le laulau i autafa o le moega?

Pin
Send
Share
Send

Faasitepu teuteu

O se tamaʻi faʻasitepu e mafai ona avea ma se mea teuteu foliga lelei ma aoga. O tamaʻi fata-fata o le a faʻaaoga lelei ai tusi na e faitauina ae e te leʻi moe poʻo lau telefoni feaveaʻi. I se faʻaopopoga, oe mafai ona tuʻu faʻatusa, ulo fugalaʻau, tuugalamepa, topiary poʻo se lamepa i ona luga.

O le mafai o le apefai o le a faʻalagolago atoa i le numera o sitepu. E sili le ave o ni faʻataʻitaʻiga tolu pe lua. Ma afai e te valivaliina sea sitepu i se eseʻesega lanu, ona avea lea ma se susulu faʻaali i totonu.

Fatafata

Retro style ua i ai nei i lona tumutumu, ma afai oe i ai se tinamatua tina matua, o lona uiga ua e laki. O se mea muamua, muamua, e matua talafeagai, talu ai aitema mafai ona teuina e le gata i totonu o le pusa, ae faʻapea foi i fafo, ma le lona lua, o le a maua ai lou potumoe a foliga ese.

Faʻaputuga o tusi

E mafai ona e teuteuina totonu totonu i se mea faigofie ma manaia pe a fai e te ofi se faʻaputuga o tusi nai lo le laulau i autafa o le moega. O sea ituaiga ata e mautinoa lava e le mafai ona mitamita i le tele o galuega, ae o au tusi e te fiafia iai o le a "latalata" lava.

Nofoa

O le aliʻi mamanu Amerika o Casey Kenyon na faʻaaogaina nofoa maualuluga o Windsor e pei o nighttands, lea e manatu le toʻatele o se ata fou. Nofoa na faʻaaogaina o se tu mo mea i ona luma, na o le faʻafetai i le tagata na fausiaina lenei manatu na avea lauiloa.

I le filifilia o lenei filifiliga, i le faʻaopopoga i le teuina avanoa, oe mafai ona masani ona faʻaaoga nofoa mo latou faʻamoemoe faʻamoemoeina.

Paelo

E foliga mai o se mea le talafeagai i totonu o le potumoe e faigata ona mafaufau i ai, ae leai. Talu ai nei, ua matua lauiloa paelo i totonu. Afai e te sasaina saʻo ia auiliiliga ma togafitia i se vailaʻau faʻasaina, o lona uiga o le paelo o le a faʻamamafaina muamua le fatufatuaʻi o lē ana.

Hemp

O le Scandinavian style manatu o le ai ai se laʻau i le ata, mo se faʻataʻitaʻiga, lala. Faʻafefea e uiga i le hemp o se sideboard? O lenei lototele filifiliga o le a fesoasoani e avatu ai se tulaga ese foliga i le potumoe.

Faila faamalama

Nisi tagata e mananaʻo e faia e aunoa ma laulau tafatafa o uma i le potumoe. Latou tuʻu uma mea talafeagai i luga o le windowsill. O le tuutuuga autu o le faʻamalama sill e lautele.

Atopaʻu

Aua le faʻatopetope e tiaʻi i fafo ni atopaʻu tuai, aua mai le manatu o le mamanu, e leai so latou taua. O atopaʻu vavae valevalenoa o le a aumaia ai se agaga faʻaosofia i lou fale ma o le a avea ma se faʻaopopoga sili i totonu o lou loto.

I se faʻaopopoga, latou te lava potu, o lona uiga e mafai ona e faigofie gaugau eseese o mea ia latou.

Poloka sima

Ole isi lea manatu muamua e mafai ona faʻaaoga gofie i lou fale mautotogi. O le faʻaaogaina o poloka poloka poloka e fai ma sui o faʻavae o le a sili ona fiafia i ai tagata e fiafia i foliga faigofie o le geometric.

O le tulaga ese o lenei mamanu o le atoa feaveaʻi. Oe mafai ona faʻaali atu nei mea fausiaina Peitai e te manaʻo ai, suia i taimi uma le mamanu. Talu ai o poloka e i ai vaeluaina, eseese mea faʻaaoga ma isi aitema manaʻomia mafai ona gaugau i totonu.

Faatulaga moega

Afai e te fiafia i le minimalism ma e te le manaʻomia avega le avanoa i mea tetele, ona mafai lea ona e faʻataua se faʻatulagaina faʻatulagaina. O lenei fasi faʻapipiʻi tuʻusaʻo i le moega ma faʻaalu sina avanoa.

O le ata a le faʻatulagaina e fai lava sina laconic ma e mautinoa o le a le avea ma "faʻamamafaina" o totonu, ae faʻafetai i le tele o taga e mafai ona e teuina mea eseese i totonu, mo se faʻataʻitaʻiga, tioata poʻo se telefoni feaveaʻi.

Vaʻai foʻi i isi aitia mo le teuina o ni mea e aunoa ma ni pusatu.

E i ai le tele o manaia ma sauniuni aitia. E mafai ona e faʻamalosia faʻatinoina se tasi o ia mea, pe mafai ona e faʻaaluina sina mea laiti ma fausia se mea e matua tulaga ese lava, talafeagai mo oe.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: How to Make Macaroni Salad -- Hawaiian Style - with CookingAndCrafting (Mae 2024).