Potu malolo i se Scandinavian style: foliga, ata moni i totonu

Pin
Send
Share
Send

Faiga foliga

Uiga o le Nordic faiga e faia ese ai mai isi sitaili:

  • O le scandi totonu o loʻo puleaina e le susulu papala paleta, lea e mafai ona faʻatumuina e susulu faʻamatalaga auiliili.
  • O mea masani e pei o maa, laupapa ma fulufulu e faʻaaoga e teuteu ai le potu malolo. E mafai foʻi ona faʻaaoga mea faʻataʻitaʻi maualuga.
  • O le potu e tele o masani ma faʻasolosolo mafanafana ma vaivai moli. I lenei auala, e foliga mai e faʻaopoopo avanoa, malamalama ma faigofie i le potu.
  • E le taliaina e fale mautotogi Scandinavian ni teuteuga laulelei ma ie, faʻapea foʻi ma vaʻavaʻa e faʻalavelave ai le ulu atu o le malamalama i totonu o le potu. Sili atu taofiofia, ae o le amataga elemene e talafeagai iinei.

Lanu

O le potu malolo i le sitaili Scandinavian e puleaina e le malamalama ma malulu lanu masani o le itu i matu o atunuʻu. Dominant e susu, sesega samasama, efuefu, siliva tone poʻo paolo o beige ma karamel.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le tamaʻi fale tele i le Scandinavian style i lanu moana ma lanumoana.

O le potu malolo paʻepaʻe i le sitaili Scandinavian o loʻo i ai se toʻafilemu totonu, lea e mafai ona faʻafefiloi ma ofoofogia eseesega sulu o natura paolo, pei o fafie. O lenei mamanu o le a foliga mafanafana ma mafanafana. Lilac tone, e atagia mai i ie poʻo le teuteuina o puipui puipui, o le a fesoasoani e aumaia le fou i le potu kiona-paʻepaʻe. Greens o le a foliga masani lava.

Mo se ata sili atu ona manino, lanu samasama pogisa e talafeagai.

O loʻo faʻaali mai ile ata se potu malolo faʻa laititi ile Scandinavian-style ma paʻepaʻe papaʻe.

Maea ma mea

O le scandi totonu faʻaaogaina laconic ma faigofie maeʻa faia o le sili ona lelei mea masani.

Faʻafefea ona teuteu puipui i totonu o le Scandinavian potu malolo?

O le tali sili ona taatele o le valivali. O se filifiliga tutusa tutusa o pepa puipui. Moli kanesa monochromatic ma le manino ona uiga o le a faʻatumuina ai le siʻosiʻomaga ma le mafanafana, ma o le efuefu ufiufi o le a faʻatusatusa lelei i le paʻepaʻe papaʻe ma le faʻalo o vaʻalele.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se pa puipui o loʻo faʻatulagaina ma piliki i totonu o le potu malolo i le faiga a le Scandinavian.

E teuteuina le potu malolo, e mafai ona e filifilia panels mai ia ituaiga laʻau e pei o le beech, spruce ma paina, poʻo kelu mural ma ata e fetaui ma le agaga o Nouei. Mo le setiina o se vateatea poʻo ni vaega teuteuina puipui, se taʻinaafi taʻutaʻua poʻo se avanoa, oe mafai ona faʻaaoga maa poʻo piliki ofu.

Fola faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻiga

Natura laupapa laupapa vali ma se faʻamatalaina uiga e talafeagai e pei o se foloa foloa. Malamalama laminate poʻo kapeti o le a avea ma se faʻaopoopoina faʻaopoopo i le Scandinavian-style hall.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se ata fale fale faʻataʻitaʻi Scandinavian ma le fola laupapa e fai ai fale.

Filifili mamanu filifiliga

O le pito i luga mafai ona paʻepaʻe pe valivali i moli malamalama. Ina ia mafai ona sili atu ona faʻaalia le faʻalo, e teuteuina i laupapa faʻapipiʻi ma slats pe teuteuina i le stucco.

O se faʻafaigofieina ma vave auala o le faʻamaeʻaina o se fulufulu pa matte ie.

Meafale potu malolo

Mea aoga ma aoga mea o loʻo faʻaalia mai i aso nei Nordic design. O le potu malolo e le o tumu i elemeni e le manaʻomia ma o se aofaʻiga laʻititi o meaafale e faʻapipiʻi i le tulaga o le sofa, nofoa faʻaletonu, o se laulau kofe puʻeina, o se lautele potu e teu ai ofu, o se fata poʻo se tamaʻi pa puipui.

O meaafale potu malolo i Scandinavian e faia i laupapa ma e iai lona natura ma ona uiga masani. O fausaga o loʻo iai le sao faʻatulagaina ole geometric.

O le sofa o se faʻataʻitaʻiga ma mea masani ie ie e pei o suede, paʻu poʻo se fulufulu. O le oloa e masani ona matala ona vae. O le tulimanu vaivai e faʻatumuina i ottomans, nofoa faʻaletino poʻo nofoa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se sofa efuefu sinasina i luga o vae laupapa i le potu malolo i se sitaili Scandinavian.

O le vaega faʻafiafia o loʻo iai foʻi le kofe lapoʻa, faʻatafata kofe poʻo le laulau kofe ma uili ma se faʻavae e faia i laupapa poʻo tioata.

I le avea ai o se teuina polokalama, oe mafai ona faʻapipiʻi se lapoʻa kapeneta po o fata ma tatala fata, talafeagai mo le tuʻuina ese teuteu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se tamaʻi potu malolo mai Scandinavian, teuteuina i meaafale faleoloa.

Moli i le potu tele

O le ogatotonu o le Scandinavian potu malolo o se moli moli. Paʻepaʻe paʻepaʻe, uliuli pe efuefu ma lamepa e le masani ai, o loʻo iai se foliga faʻavae ma manaia. O tagata mamanu faʻataʻitaʻi ma le tele o matauila o le a fausiaina se matagofie taʻaloga o moli i totonu o le potu. Moli moli ma eseʻese malosiaga o le fetaui lelei lelei i le Nordic totonu manatu.

O le mea e nonofo ai e mafai ona teuteuina i tioata malulu pe faʻamaonia sconces ma maualuga foloa moli. Chandeliers ma se lalelei foliga o le a foliga matagofie i tafatafa o le magalafu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le uluaʻi moli o le faʻalo ma se pale teuteu i le ata o le potu malolo i le Scandinavian style.

Teuteuga ma ie

E mafai ona tuʻuina atu le amio ma se lagona faʻapitoa i le potu malolo ona o uluaʻi teuteuga elemeni. O mea faʻatino i le ituaiga o faʻamanatuga uʻamea, poselane, keramika poʻo oloa gaosia o le a ofi faʻatasi i totonu o le scandi totonu. I luga o le puipui i luga ae o le sofa, tasi pe sili atu atavali ma laufanua aisa Scandinavian ufiufi ma ata retro, faapea foi ma uli ma papaʻe ata i manifinifi faavaa, o le a ofi fetaui lelei.

Mo teuteuina faʻamalama, ea ma pupuni leai ni mamafa e faʻatagaina ai le malamalama masani e lelei. O le Scandinavian style e le faʻapenaina pupuni taugofie, mafiafia gaugau ma lapoʻa lambrequins. Lisi-i luga teuteuina teuteuina i lipine, maea poʻo ethno-embroidery o le a foliga laconic.

I le ata o loʻo i ai se potu malamalama ma le mafanafana i se faiga Nordic ma pupuni translucent pupuni luga o faʻamalama.

O se kapeta fulufulu mamoe e masani ai poʻo se oloa ma teuga mea teuteu o le a fesoasoani e avatu ai le potu malolo mafanafana. O meaafale e mafai ona faʻatumuina i mea e momoe ai ma kapeta ma faʻatulagaga o galuega ma aluga ma ata o uli ma papaʻe mauga.

O laʻau ma fugalaʻau e tuʻuina i luga o laulau, laulau i tafatafa o le moega poʻo le windowsill o le a toe faʻaolaola ai le avanoa lata mai.

Ata i totonu

Filifiliga filifiliga ma uluaʻi aitia tisaini faʻaaoga e fausia ai se Scandinavian-style hall i totonu totonu eseese.

Scandinavian style laititi potu malolo ata

I totonu o se tamaʻi potu, o se filifiliga agavaʻa o se palaka lanu e taua tele. O le tele o taimi, paʻepaʻe pe piniki lanu leo ​​e faʻaaoga mo le pito i tua autu, lea e tuʻufaʻatasia ma le pupuni o le foloa o le fola. O sea ituaiga ata e le gata vaʻaia faʻalauteleina le avanoa, ae fesoasoani foi e faʻaititia le vaevaeina ma faʻasaʻoina le tele o potu vaiti.

O totonu e tatau ona i ai se vaʻaiga faʻalelei, aofia ai naʻo meaafale manaʻomia, ia iloga mai i le lava o le malamalama ma le faʻatapulaʻaina teuteuga. Lenei o le a fausia ai se mama potu malolo ma se matagofie foliga mai o le a foliga lautele ma mafanafana.

I le ata o loʻo i ai se potu malolo Scandinavian laititi lapoʻa ma puipui piniki faigofie.

E sili atu pe a fai o le potu malolo o le a tele meafale meafale i le tulaga o fesuiaʻi kapeneta ma se fausia-i sofa, nofoa faʻaletino po o ottomans. O le faʻamalama sill tuʻufaʻatasia i totonu o le countertop, lea o le a suia ai se laulau kofe poʻo le pa, o le a fesoasoani e sefe avanoa aoga.

Manatu mo se potu malolo i le fale

I totonu o Nordic totonu o le fale, e talafeagai le faʻapipiʻi faʻamalama laupapa ma faitotoʻa, puipui puipui i ie puipui ma teuteuina le faʻalo i pou, e le gata e teuteuina ai le vaʻalele, ae e maua ai foʻi le lagolago sili ona lelei mo moli moli.

I totonu o le Scandinavian-style potu malolo ma se magalafu, vali poʻo maʻa maeʻa ua filifilia mo le faitotoʻa ma faʻatasi ma se uʻamea faia uʻamea poʻo fata o loʻo tuʻu ai i ai mea faʻaoga.

Ina ia faʻaopopo le tulaga i le tulaga, e teuteuina puipui i tamaʻi atavali, ma lapisi tetele i totonu o se faʻavaʻa tele e tuʻu i luga o le foloa. Potu poʻo tapu o laʻau o le a fesoasoani e aumaia le ola i le potu malolo i se atunuʻu fale.

I le ata o loʻo iai se potu malolo i le fale laupapa, faia i le Scandinavian style.

Faletusi o ata

O le ata o le potu malolo i le sitaili Scandinavian foliga foliga faigofie, puʻupuʻu, ae i le taimi lava e tasi e sili ona faʻaali ma matagofie.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: How to decorate your home. Scandinavian home decor with Desenio. AD (Mae 2024).