20 mea aoga e manaʻomia umukuka

Pin
Send
Share
Send

Fuaina le sipuni i una

O mea faigaluega faʻaonapo nei mo le umukuka e faʻafiafiaina i latou eseesega, ae e aoga le filifilia o mea e aoga, ma e le faʻatamala i se pusatoso. O lenei sipuni o le a fesoasoani ia i latou e taumafai e mulimuli i le fua a o kuka ae le mafai ona fuaina mea manaʻomia mea i le latalata latalata kalama. E fua le fua o le sipuni-fua i le saito, ma e te le tau tigaina foi i ni faʻailoga e le malamalama i ai.

Ipu faʻalua

O le matamata i au ata TV e te fiafia iai i le umukuka poʻo le potu ua oʻo i se tulaga fou o le mafanafana. E mafai ona e fofoʻe fatu, fatu, pe aveʻese fatu i le tuʻu ifo o atigi i le tanoa pito i lalo. O le ipu pito i luga e le gata e iai se malologa mo meaʻai mama, ae o loʻo iai foʻi ma le tagata e anaina telefoni.

Vai vai tafe

O se mea faigofie ae aoga mea faigaluega mo le faʻaaogaina i le umukuka. O le silicone au ua faʻamau i le apa ma fesoasoani e faʻalu le suavai e aunoa ma le faʻafaigata togafiti ma tapuni ma umu miti. O le a le toe aoga ni paʻu o le ausa, ma e le toe paʻu meaʻai i totonu o le tapu.

Iti taga faʻamaufaʻailoga

E faigofie ona teu uma taga i nei mea aoga umukuka mea faigaluega. E leai se manaʻoga e afifiina i latou i se fusipaʻu faʻamau pe faʻamau i latou i se pine - o le a faʻamau e le masini le polyethylene i le gaioiga e tasi, ma o meaʻai o le a tumau pea ona fou mo se taimi umi. E aoga foi le fesoasoani aiga e fai le maa i le fale taumafanafana poʻo se tafaoga. Afai o se masini eletise o loʻo i ai se maneta totonu, e mafai ona teu saʻo i luga o le pusaaisa.

Umia sipuni

E le manaʻomia le taugata o mea faigaluega mo le umukuka ma le fale: o le mea sili ona taua latou te faʻafaigofieina le olaga o faletua. E tele mea lelei e maua e le tagata spatula: a o kuka, e le pisia e le sipuni isi ipu - o mataua uma e paʻu'ū mai i totonu e toe foʻi i totonu o le apa. Leai se mea e tuʻu ai se isi ipu i luga o le countertop pe faʻatau se isi paopao paʻu.

Apple peeler

O se masini e tutusa ma le lapisi seleulu aveese le autu o le apu i ni nai sekone: e aoga lenei pe a fai o le fualaʻau e 'ai i aso uma pe fai fale i le tele o aofaʻi. O le gadget e faigofie ona fufuluina ona e aofia ai lua mataua-lalo afa.

Seleulu lanumeamata

O le masini masani i se fesuiaiga fomu e lima lau, faʻafetai i lea slicing aniani poʻo herbs o le a faʻaalu tele tele taimi. O se mea talafeagai umukuka mea faigaluega e le manaʻomia ni poto faapitoa o le a faʻafaigofie ai kuka ma faʻatagaina oe e olo lelei lelei meaʻai.

Laupapa ma toso mai fafo fata

Tele mea aoga mo le umukuka e le gata e aoga, ae e matagofie foi, faʻafetai e faʻalelei atili ai totonu. E tele koneteina o loʻo fausia i totonu o lenei laupapa, lea e mafai ona e faʻaaogaina i lau faitalia: tuʻu i totonu ni meaʻai tuʻuina poʻo ni otaota.

Krisini tipiina gadget

O i latou e fiafia i le kukaina ma teuteuina o le a fiafia i lenei masani fualaʻau fualaʻau e liua fualaʻau ma fualaʻau e avea ma suamalie spirals poʻo spaghetti. Pau lau mea e fai o le tuʻuina o le oloa i totonu, lipea ma tipi le kāloti poʻo kukama i se ata ma se mimilo faigofie o lou tapulima.

Fuafua o aano o manu

O se mea manaia mo le umukuka o loʻo i ai totonu-totonu palu e tui tuusaʻo le marinade i totonu o aano o manufasi e ala i le faʻaaogaina o nila ma i le taimi lava e tasi faʻamate. E aoga le masini mo i latou e le manaʻomia pe le mafai foʻi ona faʻamaluina aano o manufasi mo se taimi umi, talu ai ona tuia vave le vai i totonu.

Naifi keke

O lenei mea faʻaopoopo ua fuafuaina e vaevaeina mea tao tao i ni vaega e aunoa ma le ono lamatia o le palapala pe faʻapaʻu le meaai. O le apamemea o silicone ufiufi ma faʻasino i le tasi itu.

Mea e lafoai ai paluga

O uluaʻi mea faigaluega mo le umukuka e mafai ona avea ma meaalofa sili. O lenei masini masini e aoga mo le faia o panikeke, kulimi ma le sosi - i totonu o se koneteina ma se tapuni, e faigofie lava ona palu uma mea manaʻomia e aunoa ma le masaa i se mataua. O le maeʻa faʻafefiloi mafai ona sasaaina i foaʻi pe tuusao i totonu o le keli.

Pipi faataamilo atamai

O lenei mea taua manaʻomia o le a talisapaia e tagata fiafia i le fale taoina. O le pine faʻasolosolo ua faʻatumuina i le vai mafanafana mo le faia o fefete paluga ma vai malulu mo puff pastry. E amata ona sili atu le faigofie e faʻafefeteina paluga mafiafia ma se mamafa masini. O toʻoto tumau tumau, ma mama faʻapitoa mama avea ma tipi kuki.

Masini kofe laititi tusi lesona

O se mea faigaluega mo i latou e le mafai ona mafaufauina o latou olaga e aunoa ma le kofe masani. Oe mafai ona ave le taga masini ma oe ma fiafia i le kofe vevela vevela e le gata i le umukuka, aua e leai se mea e te fesoʻotaʻi ai i le eletise. O le tapuni o le mea kofe feaveaʻi avea ma ipu mo le inu uma.

Dispenser mo oloa lapoʻa

O se fofo lelei ma talafeagai mo le teuina o sirio, kofe pi, suka ma meaʻai o le taeao. Ina ia sasaa faigofie le aofaʻi manaʻomia, naʻo le liliu le faʻamau. Ma o le mea faigaluega o le a faʻaopoopoina mafanafana ma faia le umukuka teuteu sili atu ona po nei.

Suauu dispenser sprayer

O le mea faigaluega e faʻatagaina oe e faʻaititia le faʻaaluina o le suauʻu i le taimi o kuka ma le aofaʻi o kalori i totonu o le ipu. O le dispenser e tufatufa tutusa vai i luga o le apa ma fesoasoani foi e vaitau salati. E mafai ona e faʻaopopo fualaʻau manogi i le fagu ma fai meaʻai lelei le sauni o meaʻai.

Silini falai falai

O se lauiloa mea faigaluega umukuka e manaʻomia e kuka atoatoa mafolafola poʻo curly pancakes, olo fuamoa poʻo cutlets. Tuʻu le fomu i totonu o se apa na faʻamafanafanaina muamua, sasaa le paluga i totonu ma tao. A maeʻa ona enaena le tasi itu, e tatau ona liliu le oloa i le tosoina o fusi.

Umia au

O se mea faigofie ae poto i le umukuka mea faigaluega e mafai ona foʻia ai le tele o faʻafitauli i le taimi e tasi. O le tagata e faʻatagaina oe e tipi faʻapipiʻi le aniani ma le matagofie e aunoa ma le afaina o ou tamailima poʻo le tuʻuina o se manogi faʻapitoa i ou lima.

Seleulu Pizza

Manifinifi paluga le mafai ona tipiina i se masani umukuka naifi. O se mea aoga aoga o le a faʻatagaina ai oe ona vave tipiina le pizza i ni atoatoa lelei e aunoa ma ni fasi maosiosi luga o le tulaga. O seleulu e faʻatumuina i se foe faʻapitoa e teu ai ou lima mama.

Spatula ma thermometer

O le fua kuka vevela faʻaalia i le ata fuaina le vevela o se ipu taumatau i le taimi o kuka, taoina ma faʻaoso. E talafeagai mo le sauniaina o glas, sukalati, sosi, mo le faʻamafanafanaina o susu ma falai aano o manu, faʻapea foʻi ma le taoina. O le alo aveeseina o loʻo faʻaauupegaina i se faʻaaliga numera. O le masini e faʻaola e maa, o lea e talafeagai ai e le gata mo le umukuka, ae faʻapea foi mo fafo kuka.

Faʻafetai i nei manatu manaia, e mafai e tagata taʻitasi ona suʻe se mea faigaluega talafeagai mo na o ia lava, ma e mafai ona e faʻatau lau mea e te fiafia i ai i le umukuka e faʻaaoga ai faleoloa i luga ole laiga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: BUCKETHEAD SPEAKS REAL INTERVIEW 2017 HEALTH PROBLEMS PRAY FOR BUCKETHEAD (Mae 2024).