Fuafuaina o le tuʻufaʻatasiga umukuka-potu malolo-potu malolo: o le sili ona lelei aitia ma ata

Pin
Send
Share
Send

Tulaga e lelei ai ma mea e leaga ai

Lelei ma le lelei o le ata o le potu tuʻufaʻatasia.

leleiMinus
O le avanoa tuʻufaʻatasi vaʻaia foliga lapoʻa ma sili atu saoloto.A aunoa ma se pulou mamana, o mea manogi meaai e mitiia i totonu o ie ufiufi ma isi ie.
O se avanoa lelei mo fesoʻotaʻiga e avatua ma tagata o le aiga a o gasolo le kuka.
Faatasi ai ma le fesoasoani a eseese zoning metotia, e foliga mai e ausia se matagofie ma muamua totonu.Pisa mai mea faigaluega a le fale e mafai ona faʻalavelave.

E iʻu ina sefe le tupe i le faʻatauina o aitema pei o le laulau 'ai, kapoti umukuka poʻo se TV.

Faatulagaina

I le amataga lava, ae le i oʻo mai le toefausiaina, o loʻo manaʻomia le fausiaina o se poloketi latou te manatu e sili ai le faʻamaeʻaina o galuega ma sone. O le isi sitepu o le tusiaina o lapisi meaafale i luga o le fuafuaga, i le amanaʻia o latou nofoaga sili ona lelei.

Potu 'ai faʻatasi ma le potu malolo

Lenei mamanu, ma se 'aiga' aʻai tafe atu i totonu o se nofoaga e nonofo ai, e masani lava ma e sili ona manaʻomia mo i latou e faʻatauaina le mafanafana.

I totonu o se potu malolo i totonu o se fale mautotogi ma le faigata faʻatulagaina, e matua faigofie ona sasa le nofoaga o le 'aiga vaega. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e i ai sau faʻamalama faga, e mafai ona e faʻaauupegaina se vaega 'ai i totonu, lea o le a vaʻaia vavaeʻese ma i le taimi lava lea e tasi tumau o se vaega o le aotelega totonu tuufaatasiga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le faʻatulagaina o se potu malolo umi faʻaonapo nei ma se potu 'ai.

O se tali tutusa tutusa o le faʻatulagaina o le potu 'ai i luga o le loggia poʻo le poletito.

I totonu o se tamaʻi potu, nai lo le laulau, e mafai ona faʻapipiʻi le counter bar counter. O se ata faʻatusa e faʻapea foi ona faʻaauupegaina ma lautele potu teuina.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu o se tamaʻi potu malolo tuʻufaʻatasia, faia i moli lanu.

Mo se potu lautele o le 18 poʻo le 20 mita, o le faʻailoga e filifilia i le faʻaaogaina o pou poʻo le lautele ma maualuga faʻapa'ū. O se mea manaia e mafai ona maua i le faʻamutaina o le avanoa ma le pulelaa, e fetaui lelei mo potu lautele ma potu laiti. I luga o lenei nofoaga maualuga, o se 'aiga' nofoaga e tuʻuina ma o nisi taimi o le fausaga e faʻatumuina i drawers, niches ma isi mea.

Potu 'ai-umukuka

Ina ia faʻamalieina totonu o le umukuka ma le potu 'ai, e taua le faʻamamafaina o le teuteuga o le potu. Mo le vaega e galue ai, o mea aoga e faʻaaogaina i keramika, uʻamea poʻo maa faʻapitoa, ma o le 'aiga e teuteuina i pepa puipui, sima poʻo fafie.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o le 'aiga' ai faʻatasi ma le umukuka tulimanu.

I le ata o se potu lautele potu kuka umukuka, Styles motu poʻo peninsular headset e masani ona maua, e aofia ai U-foliga poʻo le tulimanu tisaini, ia o nisi taimi e faʻatumuina ma le aoga pa fata. Mo se tamai potu, laina filifiliga poʻo faʻataʻitaʻiga ma le mataitusi g e sili atu ona talafeagai.

Pe a fuafuaina se umukuka, e taua le mafaufau i le talafeagai nofoaga o le galulue tafatolu ma se pusaaisa, ogaumu ma tapu.

I le ata o loʻo i ai le malamalama malamalama umukuka ma se motu, tuʻufaʻatasia ma se potu 'ai.

Afai o le umukuka ei ai se fausaga elemeni pei o le faga faʻamalama faʻamau, o le a liua i se 'aiga' aʻai. O le malologa e faia i fafo ma se sofa ma se lapoʻai pe faʻatafafa laulau. Mo se tamai potu, e talafeagai le faʻapipiʻi o se tulimanu meaafale seti ma fausia-i teuina faiga.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se ata o le umukuka ma se vaega o meaʻai o loʻo tu i se faʻamalama o faga.

Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia potu 'ai, umukuka ma potu malolo i le potu e tasi?

O sea potu i le taimi e tasi o se malologa nofoaga, o se kuka nofoaga ma o nisi taimi o se nofoaga galue. O le mea lea, e faigata tele ona ausia se tuʻufaʻatasia lelei o potu e tolu i totonu o le tasi avanoa atoatoa.

Peitaʻi, i le amanaʻia o le agavaʻa fuafuaina ma faʻanumeraina, e mafai ona e tuʻuina atu i se multifunctional avanoa se sili faʻalelei foliga.

I le ata o loʻo i ai se potu malolo tuʻufaʻatasia ma le umukuka-'aiga' aʻai, faia i le neoclassical style.

I lenei tulaga, mo le fuafuaina o le umukuka tuʻufaʻatasia, potu malolo ma potu malolo, e sili atu le laconic mamanu filifilia ma e le faʻaletonu le tulaga i mea le talafeagai. O le potu e tatau ona i ai faʻaopoopo avanoa avanoa ma lelei sulu faʻasolosolo ma masani.

O lenei mamanu maua ai se avanoa e faʻatino ai le tele o manaia aitia. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le avea ai ma sone, matou te faʻaaogaina ni ata e le masani ai ma ni photocloth e faʻamamafa ma faʻatosina mai ai manatu i ni vaega, pe matou te vavaeʻeseina le potu 'ai ma nofoaga malolo i le fesoasoani a se teuteuga vaega.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le faʻavasegaina o le potu 'ai, tuʻufaʻatasia ma le umukuka ma le potu malolo.

Faʻailoga

Vaeluaina o se masani taatele o vaʻaia vaʻaiga o avanoa. Latou te le gata faʻaatoaina atoatoa le mamanu, ae faʻapea foi ona fofo le faʻamamaina faʻafitauli. O laupapa, uʻamea, tioata poʻo ni laupapa faʻapipiʻi o loʻo faʻaaogaina e avea o se elemeni elemene. O meaafale e mafai foi ona faʻapipiʻiina e le gaugau pe faʻaseʻe pupuni i se felanulanuaʻi poʻo le le mautonu mamanu.

I le ata o loʻo iai se taʻinafi e avea o se elemeni elemeni i le va o le umukuka-'ai potu ma le potu malolo.

Mo se le-masani mamanu vaifofo ma le fausiaina o se sologa lelei sifi mai le potu malolo i le potu 'ai poʻo le umukuka, latou filifilia sone faʻaaogaina moli. O le falefaigaluega mo kuka e faʻatumuina i moli uila ma diodes, ma lamepa lamepa ma le moli uila e filifilia mo le nofoaga faʻafiafia poʻo le 'aʻai nofoaga.

I le ata o loʻo i ai se potu 'ai i le potu malolo, vavaeʻese e se lele o faasitepu.

O le auala sili ona talafeagai o le vaeluaina o le potu e ala i elemeni elemeni pei o le pa counter, se motu module, o se 'aiga' ai, se fata, se auala faʻasolo poʻo se sofa.

Lanu lanu e talafeagai mo le makaina o tuaoi i se tamai potu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o puipui, foloa poʻo le faʻalo i le umukuka e mafai ona teuteuina i le le mautonu ma malu ia lanu, ma le potu malolo poʻo le potu 'ai e mafai ona teuteuina i le mauoa ma susulu lanu.

Moli

Tusa lava pe o le a le tele o le tuʻufaʻatasia umukuka, potu 'ai ma potu malolo, e masani lava ona lava le aofaʻi o moli i le potu. O moli sili ona lelei e faapipii i le vaega o galuega. O le susulu flx tatau pa'ū luga o le countertop, ogaumu ma magoto.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le faʻalo, teuteuina i moli paʻepaʻe i le ata o le potu malolo, faʻatasi ma le potu fai meaʻai i le umukuka.

O le mamanu o le 'aiga' aʻai faʻatasi ma le fesoasoani o le moli uila, tuugalamepa poʻo tamai lamepa, ma o le potu malolo e teuteuina i sconces, foloa moli poʻo moli e i ai se muting susulu.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se moli o moli i le potu malolo faʻatasi ma le potu malolo.

Meafale

I le avea ai o se laulau 'ai, faʻataʻitaʻiga fuafuaina mo le sili atu 8 tagata ma fausaga ma le ono mafai ona suia e faʻaaogaina. Mo le mamanu o se tamai potu, e sili atu le filifilia sili laconic ma puʻupuʻu oloa o se faatafafā pe sikuea foliga. O le nofoaga lelei e tuʻu ai le laulau e latalata ile faʻamalama poʻo le ogatotonu o le potu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o le umukuka ma le potu 'ai, faʻatasi ma se kapoti i luma o le tioata.

Ma le lava avanoa, nofoa faʻataʻavalevale poʻo sili atu tele nofoa ma armrests le a faia. E talafeagai le faʻatulagaina o se tamaʻi potu ma malamalama gaugau pe malamalama nofoa.

O se laupapa i tafatafa o le fale, faʻamafanafanaina poʻo le faʻatautauina o kapoti tioata o le a ofi i totonu o le ata o le potu 'ai, lea e mafai ai ona e teuina ipu, tipi, ie ma isi.

Teuteuga

Ina ia maeʻa totonu totonu, o faʻamatalaga eseese o teuteuga e faʻaaogaina i atavali, faʻata, faʻatagata, laupapa, ata puʻe, pepa faʻasolo, ipu poʻo se pusa vaʻaiga vai foʻi. Laʻititi faʻamatalaga i le tulaga o tusi kuka ma ituaiga uma o mea faigaluega e mafai ona faʻaopoopoina le mafanafana i le ata lata mai.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le teuteuina o le potu malolo, na faia i le Provence style.

E mafai ona e suia tele le avanoa e ala i le faʻaaogaina o fualaʻau laʻau, ola ai i puipui-puipui poʻo ni ata o le natura lanumeamata.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le mamanu o le potu malolo-potu malolo, teuteuina i lanumeamata filo-puipui.

Ata o totonu i sitaili eseese

O totonu i totonu o se faiga faʻaonapo nei e faʻaalia e le laconicism, faʻavaeina o le faʻamaeʻaina o mea ma tuʻufaʻatasia fou tekonolosi ma umi-umi tu tu masani.

O le sitaili masani, ma le pupula matagofie ma taugata lalelei, manatu tonu lava symmetry i le tuʻuina atu o teuteuga elemeni ma meaafale. I le siosiomaga, o le i ai o mea masani, keramika ma tetele moli moli e faʻamalosia.

O le sitaili maualuga e ofi lelei i totonu o avanoa fesoʻotaʻi. O le ata e faʻaalia ai piliki, faʻafouina o aso nei ma faʻamalosi tino tuʻufaʻatasia o vaega eseese.

O loʻo faʻaalia i le ata se potu potumoe-potu malolo tuʻufaʻatasia i se faiga faʻaonapo nei ma totonu ua mamanuina i lanu papaʻe ma lanumeamata.

O le art deco trend e sili ona matagofie. Mo totonu, e talafeagai le faʻaaogaina o mea masani ma tioata faʻatulagaina i le tulaga o moli tuʻufaʻatasi poʻo ni mea tuʻufaʻatasi. O le mamanu o loʻo i ai piʻo masani ma fugalaʻau mafuaʻi.

O le Scandinavian design o loʻo faʻaalia ai se malamalama malamalama e faʻafefiloi ma le laʻau masani, o se mea sili ona lelei i aso nei.

Faletusi o ata

Ona o le saʻo o le tufatufaina o poloka, zoning o nofoaga ma se lelei fuafuaina-fafo mamanu poloketi, na iʻu ina maua ai se mafanafana ma mafanafana totonu umukuka totonu, tuʻufaʻatasia ma le potu malolo poʻo le potu 'ai.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: sili atu musika musika sili ona lelei pop pop pese siva (Mae 2024).