15 manatu malie ma aoga mo le teuina o ato i le umukuka

Pin
Send
Share
Send

Pusa palasitika

O se laconic o loʻo faʻamau i luga o le mafolafola luga ma se pipiʻi pad. O taga e gaugau agai i totonu e ala i le pito i luga matala ma aveese i lalo. O le atigipusa foliga matagofie ma ofi i totonu o soʻo se taimi lata mai totonu. E anagata aua e le fefe ile susu.

Faʻaputuga ie

O se oloa mama ma maopoopo na faia i ie mafiafia. Tautau i se matau i soo se mea i le umukuka. O taga o loʻo i totonu, o lea o le masini e foliga mai e matua mama. E mafai ona suʻi e oe lava.

O le tali mo i latou e le mananaʻo e faʻaputuputu ato i faʻaputuga mama o se ato chrome faʻapitoa e tautau i totonu o le faitotoʻa. O le oloa e malosi, mafanafana ma ei ai se pu i le pito i lalo. Faʻaleleia e aunoa ma ni mea faigaluega faʻaopoopo, feaveaʻi.

Faʻatulaga ata

O se mea e faʻaaoga mo le umukuka faʻapipiʻiina ma se vaega e ave esea e ofi i totonu o le kapeneta. E teu ai e le gata i faleoloa, ae faʻapena foi ato.

Faʻafetai i ona fuataga fua, o le sliding faatulagaina ofi ofi i totonu o se tamaʻi tamaʻi pusatoso drawer.

Lalo taga gaugau

O le au fiafia i mea taulima o le a talisapaia lenei ie ato teuteuina i le applique. Faʻafetai i le fusi faʻamau, o ato o le a saogalemu faʻamalosia totonu. O sea oloa o le a ofi atoatoa i totonu o totonu o le umukuka.

A filifilia pe fausiaina se ato, oe tatau ona faʻaaoga lanu e faʻafetaui ie umukuka - ie pupuni, faʻamalama poʻo se laulau.

Pusa elast i luga

O le isi auala malie e nana ai sili atu o le "iʻa", suʻi mai se opaque mea. O le oloa e foliga faʻafetai i le faʻatumuina ma le faʻamalosi drawstring. O sea ato o le a mautinoa lava ona tosina mai i ai manatu ma avea ai o se le masani ai faʻaleoga i totonu o se umukuka tulaga.

Pusa

E teu ai taga palasitika, e mafai ona e faʻaaogaina se pusa malosi faʻamalosi ma se pu i lona pito i luga. O le koneteina ua faʻapipiʻiina i le faitotoʻa pe na ona tuʻu i lalo o le tapu.

Faʻaputuga ato

O ato lalaga e teuteu ai totonu e foliga mai e masani ma e siʻosiʻomaga. Ina ia mafai e ato ona faʻaalu le maualalo o le avanoa, matou te fautuaina ia gaugau i ni faʻaputuga, pei ona faʻaalia i le ata.

Pusa meaai

O se meaʻai faʻatafafā lelei meaʻai o se filifiliga lelei i se atigipusa atigipusa. O le koneteina palasitika e sili atu le malosi, o lea o le a ofi sili gaugau ato. Faigofie pe a fai o le atigipusa faʻaauupegaina ma tufatufaina mo faʻavasega ato i le tele.

Tautau tautau

O lenei masini e tu latalata i le lapisi ma maua ai vave ma faigofie auala e sui ai ato. O loʻo faʻamau i totonu ole kapeneta pe faʻatautau ile puipui.

Ofisa faʻatulagaina

O se le taua auala e faʻaaoga ai le masani folder tuueseese o le teuina gaugau afifi i totonu o latou. E tatau ona faʻamalosia ma mautu tagata faʻatulagaina. E mafai ona tuʻu i luga faʻapagota pe tautau i le faitotoʻa o le kapeneta.

Fagu

E tele auala e toe gaosi ai fagu palasitika. O se tasi o na mea o le fausiaina lea o se teugaoa mo afifi. O lenei filifiliga e manatu le tumau ma e sili atu ona talafeagai mo se taumafanafana fale poʻo se faletaavale nai lo mo se taulaga fale.

Fagu multifunctional

Pusa lauiloa ma sili ona lelei. E tusa ai ma le gaosi oloa, e talafeagai mo le teuina o ato, pepa faleuila, pepa solo, totini lima, totini ma e oʻo lava faʻalu.

Ufiufi seevae

O seevae faʻafomai e mafai ona faʻaaogaina mo isi faʻamoemoe ma avea o se tulaga e le masani ai. Latou te avanoa, ma o le paʻu paʻu e taofia lelei mea i totonu.

Afifi

Pepa, meaalofa, palasitika - oe mafai ona teuina ato i soʻo se auala talafeagai, pe a fai e te fofoina le faʻafitauli o le compactness. O se tasi o auala sili ona aoga e liliu ai tolu-itu felafolafoaʻiga i ni mea laiti o le fausia lea o se tafatolu.

  • O le taga e tatau ona faʻafoliga ona gaugau faʻatele lea.
  • Punou le tulimanu pito i lalo o le fasi fua.
  • Toe fai le gaioiga e fausia ai se tamaʻi tulimanu.

I le faʻatinoina o se tasi o manatu lisiina, oe mafai ona tumau aveese le faʻafitauli o le teuina o palasitika ato i le umukuka.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Foi Mai (Iuli 2024).