Faʻafefea ona faʻaauupegaina se potu fai lavalava? Tisaini, ata i totonu.

Pin
Send
Share
Send

Filifiliga o nofoaga

Mamanu tisaini o le avanoa o le a fesoasoani i le fausiaina o se aoga, mafanafana ma mafanafana ofusa potu.

Potu faʻaofuofu i totonu o se maʻa

O lavalava e mafai ona faʻafaigofieina faʻaauupegaina i soʻo se avanoa le aoga ma faʻamaimauina. O le mea lea, o se faigofie avanoa-ituaiga laʻei potu poʻo se fausia-i tapunia lavalava e maua ai lea o le tele o mea talafeagai.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le mamanu o ofu tuʻufaʻatasi na fausia i totonu o se maʻa.

Potu faʻaofuofu i le faitotoʻa o le potu

O se masani masani filifiliga mo se potu laʻei. O lenei faʻatulagaina maua ai teuina talafeagai o lavalava, lea e masani ona i le avanoa avanoa ae leʻi tuua le potu.

I le ata o loʻo i ai se potumoe ma se savali-i totonu o ofu tu o lo o tu i le faitotoʻa.

Laʻei laei i totonu o le potu

O sea potu laei e masani ona setiina i tamaʻi potu mautotogi. Mo le potu aoga, o se faʻapitoa nofoaga e vaeluaina ma vavaeʻese e minoi, minoi vaeluaina poʻo se sliding potu faitotoʻa.

I le ata, o le ata o laei tuʻufaʻatasia faʻatasi ma le potumoe.

Potu vavaeʻese

I totonu o fale mananaia poʻo fale mautotogi faʻaonapo nei, e mafai ona faʻaauupegaina se potu lautele e fai ai lavalava pe tuʻuina atu foʻi se isi potu e tuʻu iai ma se faʻamalama. O ia lavalava e le gata e faʻatagaina ai oe ona teu lavalava, ae mafai foi ona avea ma potu, potu faʻafetaui poʻo le potu auli. I le leai o se faʻamalama matala, e taua le tuʻuina atu o le ea i totonu o le potu.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu o se potu vateatea eseʻese ma lavalava.

Potu faʻatulagaina

O le faʻataʻatiaga o le potu e fai ai ofu e masani ona aʻafia i le tele ma faʻafitauli tino o le potu malolo.

Laina

Fofo lelei ma puʻupuʻu fofo fofo e aofia ai le tuʻuina o mea e teu ai i le tasi itu. Mo se laina tuʻufaʻatasia, uma se tapunia mamanu ma potu faitotoʻa ma se tatala mamanu ma tele fata, faʻatautau ma isi elemeni e tutusa lelei fetaui lelei. O le faigofie sili ona faigofie ma agavaʻa faʻatulagaina faʻatagaina oe e matua sefe faʻaaoga avanoa.

I le ata o loʻo i ai se ofu tuʻufaʻatasia laina, tuʻu esea e se laupapa faʻavae vaeluaina mai le potumoe.

Tutusa

E fetaui lelei i le auala o se fale mautotogi poʻo le potu malolo, faʻaaoga tatau le avanoa avanoa ma nana ai ni faaletonu ma ni faʻaletonu i luga o le puipui. O se ofu tutusa e mafai ona faʻaaogaina i meaafale lautele i autafa o puipui, faʻapea foi ma le faʻaopoopoina o le ogatotonu o le potu ma se tamaʻi pusa o drawers poʻo le ottoman.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻatulagaina faʻatulagaina o se tamaʻi ofu mo se tamaʻitaʻi.

Potu faʻaofuofu ma le mataitusi G poʻo le tulimanu

O se tali lelei mo se potumoe, hallway, nursery or attic ma le tapulaʻa aofaʻi o avanoa avanoa. O lavalava tulimanu, faʻatusatusa i se laina laina, e mafai ona ofi i le tele aofaʻi o lavalava.

E mafai ona e puipui le potu laʻei o loʻo tu i le tulimanu i tulaga masani o sliding system poʻo le radius faitotoʻa. I totonu o se potu vateatea, e talafeagai le faʻaogaina o le laupapa faʻamaa poʻo le laupapa laupapa i totonu o se tamaʻi potu - o pupuni eseese poʻo pupuni.

Ata o se lavalava mamanu ma se tulimanu teuina faiga.

U-foliga

Lenei faʻatulagaga ua manatu o le sili ona manuia. O ia potu laʻei, pei o se tulafono, e i ai ona faʻatafafata foliga ma e faʻatumuina i meaafale i foliga o le mataitusi n .. Faʻatulagaga o loʻo nofoia puipui e tolu e ono eseese o le umi poʻo le eseʻese foʻi.

I le ata o loʻo i ai le U-foliga o le potu i luga o le fale i totonu o le fale.

Faatulaga fua

O le taua o le fuafuaina fua o le mafai ai e oe ona faʻatinoina a oe oe totonugia aitia ma fetuunai le potu i manaʻoga o tagata uma o le aiga.

Maea ma mea

I le fuafuaina o se potu laʻei i totonu o se fale mautotogi poʻo se fale, o le fiafia e tuʻuina atu i mea masani ma le siosiomaga faʻauo mea, ma le teuteuina teuteuina, lea e sili ona tamaoaiga ma paketi.

  • Fogafale Mo le foloa i le potu laʻei, latou masani filifilia se pupuni mafanafana i le tulaga o kapeti, linoleum po o laminate.
  • Pa. O le pito i luga o puipui e valiina, teuteuina i le le taugata vali pe faʻapipiʻi ma pepa pepa puipui. E le gata i lea, e mafai ona faʻamaeʻaina le vaalele i ni laupapa laupapa aoga ma anagata ma se ata manaia poʻo ni mea palasitika o loʻo i ai le tele o lanu ma lanu.
  • Taualuga. I luga o le faʻalo i le potu e fai ai ofu, o le a foliga lelei se pupuni malamalama, lea e mafai ona maua i le fesoasoani o le valiina, paʻepaʻe pe faʻaaogaina le faʻamutaina o laupepa ma le tosoina o ie.

O le ata o loʻo faʻaalia ai ni ofu e faʻatusa ma se foloa o loʻo laina laina laupapa laupapa masani.

Mo tagata fiafia i le le masani ai mamanu, o le a talafeagai le teuteuina o puipui ma lolomiga i foliga o a latou lava ata poʻo kelu mural ma se matagofie foliga.

Faʻafefea ona faʻaauupegaina se potu fai lavalava?

O le agavaʻa faʻatulagaina o le potu laʻei, o lona faʻatumuina faʻatumuina ma le filifiliga o totonu o loʻo faʻalauiloaina le fetuutuunai faʻatulagaina o le tele o mea ma maua ai le sili ona talafeagai avanoa i lavalava, seevae ma mea faʻaaoga.

O le pito i luga pito i luga o ofu teu ofu ua faʻaavanoaina ma fata tatala. Mezzanines e lelei tele mo mea e seasea faʻaaogaina. E masani lava, o fata o loʻo tu i se nofoaga sili atu ona faigofie e teu ai mea i luga o latou e tatau ona i ai lima i aso uma.

O ata tusi e manatu o ni mea taua ma manaʻomia vaega ole ofu. O nei masini aoga e puipuia atoatoa mea mai le pefu. O le mea lea, tapunia modules e sili ona talafeagai mo le teuina o ofu.

I le ata, o se fesuiaiga o mea i totonu o se tamaʻi ofu.

O tootoo ma faʻatautau mo ofuvae, ofuvae, ofutino, ofu, peleue ma peleue ua faʻapipiʻiina e fai ma lavalava. E masani lava, o pa e ufiufi eseʻese 'eseʻese, lea e puʻupuʻu ai, mea umi poʻo ofu i fafo e faʻavasega.

O le pito i lalo o le potu e fai ai laei e faʻatumuina e fata lautele seevae poʻo fata i le tulaga o vavaeʻese vaega ma toso-mai modules. O ato mo ie moega poʻo lavalava e le manaʻomia ai le auli o loʻo tuʻuina ii.

O loʻo faʻaalia i le ata se ofu faʻaofuofu ua faʻatulagaina i uamea teuina.

Filifilia o ni mea faʻaopopo e aoga

I se faʻaopopoga i mea masani a le masini, o lavalava ua faʻaopopoina ma isi ausilali aitema.

  • Laupapa uʻamea. A gaugau, o le laupapa uʻamea tumau tumau le vaʻaia, aua e masani ona natia i totonu o se faʻamau poʻo se kapoti vaiti i se tasi o vaega o le potu laʻei. Mo se isi elemeni faʻaopopo, oe manaʻomia le mafaufau i luga o le nofoaga o le outlet, ma filifili se nofoaga e mafai ai ona e tuʻu ai le uʻamea, amanaʻia le saogalemu tulafono.
  • Faʻa i totonu o le potu e fai ai ofu. O le avanoa o le potu e fai ai ofu e mafai ona faʻatumuina i le tele o faʻata, maua ai se vaʻaiga mai itu eseese, pe tasi le laupepa faʻata e mafai ona faʻapipiʻiina, atagia ai le silhouette i le atoa tuputupu aʻe. O se sili ona talafeagai filifiliga o lapoa kapeneta ma se faʻata faʻata.
  • Potu faʻaofuofu ma laulau laei. O se laei laei ma uiga uma o loʻo sosoʻo mai o le a faʻafaigofieina ona fausia se ata. Talu ai, faʻafetai i lenei elemeni, ua foliga mai e tuʻufaʻatasia i le tasi nofoaga le faʻaaogaina o teuteuga, faʻataʻitaʻi i ofu ma teuteuga.
  • Potu faʻaofuofu ma sofa. O le sofa faʻamamaina e le gata o se nofoaga e nonofo ai, ae o loʻo maua ai foʻi se nofoaga lelei e tuʻu ai mea, tuʻufaʻatasia lavalava ma tuʻufaʻatasia ai faʻatasiga talafeagai.
  • Faʻatulagaina mo mea laiti. Faʻafetai i isi faʻalapotopotoga, o se faʻavasega lelei le teuina o tamaʻi mea ua fausia. O mea teuteu, eseʻesega mea teuteu, fusipaʻu, fusiua, ma isi mea o le a i ai lava i taimi uma.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o se ofu tuʻu eseʻese ma le laei e fai ai lavalava.

Ina ia faigofie ona maua mea e te manaʻomia mai le pito i luga lapoʻa, o se gaugau sitepu-apefai ua faapipiiina i totonu o lavalava. I totonu o se tamaʻi potu laʻei, e mafai ona suia le apefai i se nofoa masani poʻo se nofoa.

Filifiliga o lanu

Faʻatasi ai ma le faʻatapulaʻa numera o sikuea mita, e sili atu le filifilia o se malamalama-lanu laʻei potu laʻititi mamanu. O le paʻepaʻe papaʻe o le a le gata vaʻaia faʻalauteleina le potu, ae avea foi ma le le mautonu faʻavae mo teuteuga ma lavalava.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le potu e fai ai ofu, fuafua i lanu efuefu.

O pupuni sili ona lauiloa ma talafeagai o beige, efuefu, enaena pe susu. Lanumoana mumu, lanumoana, lanumoana, samasama poʻo foliga lanu viole e fetaui lelei mo le fausiaina o se talaaga olaola o le a susulu mai fata tatala ma fata.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai le beige range i le mamanuina o tamaʻi ofu e tuʻu eseʻese.

Moli malamalama

Mo lenei potu, e tatau ona e filifilia moli ia latalata i le ao. Lenei o le a fesoasoani i le faʻapipiʻiina o halogen poʻo diode moli e le faʻaseseina lanu.

E talafeagai le faʻatotogaina o se tamaʻi potu laʻei i ni matauila poʻo ni moli tuʻuina, lea e mafai ona tu i soo se mea o le potu. I totonu o lavalava, e tatau ona e mafaufauina i le tele-level moli ma fasiila LED, moli ala ma sconces.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu pogisa e faʻaʻofuina ai moli uila.

Faʻalapotopotoga foliga

Faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o le mamanu o potu laʻei eseese.

Faʻataʻitaʻiga mo se potu fai lavalava a fafine

I totonu o ofu o tamaʻitaʻi, e talafeagai le i ai o ni fasipepa e tele ona vaega ma ni vaega maualuga mo ofu. O le potu e faʻapea foi ona faʻatumuina i se laei laei, faʻata, uʻamea laupapa ma ato. O sea potu laʻei nana e masani lava ona tu latalata i le potumoe poʻo le vasega pepe.

Mo le mamanuina o se vavaeʻese potu talafeagai mo se teine, latou te mananaʻo i le masani ai, matagofie i totonu faiga poʻo le Provence ma shabby chic style.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o se potu e fai ai ofu o tamaʻitaʻi ma se faʻamalama, na faia i le faiga tuai.

Faia o se potu e fai ai lavalava a tamaloloa

O le mamanu o le tamaloa lavalava potu e faigofie, lelei ma aoga. Filifili sitaili fofo i achromatic lanu e filifilia mo teuteuga.

O lenei ofu e masani ona iai se vaega mo suti. O se potu fesuiaʻi e masani ona seti i tafatafa o le ofisa poʻo le potu malolo.

O le ata o loʻo faʻaalia ai ofu o tama laconic i lanu enaena ma lanumumu.

Potu e fai ai ofu o tamaiti i totonu

Ina ia mafai ona fuafuaina se potu laʻei tamaiti, muamua lava, o le maualuga o le tamaititi e amanaʻia. O le faʻafaigofieina o le tuʻuina o mea poʻo fata faʻapitoa ma le faʻatulagaina maualuga o le a faʻatagaina ai le tamaititi e faigofie ona mauaina aitema na te manaʻomia. O mea teuteu teuteu e mafai ona faʻaogaina e teuteuina ai mea e faʻataʻitaʻiina o le a fesoasoani e tuʻuina atu i lavalava se mea sili ona manaia ma faʻavae mai foliga.

O a foliga o se potu fai lavalava mo le aiga atoa?

I ni ofu faapena, e tofu tagata o le aiga ma se vaega eseʻese. O se tulimanu o le tagata lava ia e faʻatulagaina i fata, fata ma faʻatautau, pe a mafaufau i le aofaʻi o lavalava faʻamoemoeina mo le teuina.

Manatu o ona po nei

O se aga masani i totonu o le setiina o le motu i le ogatotonu o ofu. Ona o le motu module, e foliga mai e le gata e faʻamamafa aulelei mea o loʻo siʻomia avanoa, ae faʻapena foi ona faʻaaoga atili le potu. O le ogatotonu vaega o le potu ua faʻaauupegaina atoa complexes e faʻatagaina ai oe e teuina mea, malolo ma faia aulelei faiga.

O se ottoman matagofie o le a ofi atoatoa i totonu o se potu lautele potu e fai ai lavalava i totonu o se fale poʻo se fale mautotogi, lea e mafai ona e malolo faʻalelei ai.

I le ata, le ata o le potu laʻei, tuʻufaʻatasia ma le poletito i totonu o le potu.

Mo le fausiaina o totonu lelei, e mafai ona na o le saini o drawers mo tamaʻi aitema poʻo, mo se faʻataʻitaʻiga, tautau pulou i luga o se ofu. O le mea lea, o le a mafai ona faʻataunuʻuina se le teuteuina o aʻafiaga faʻatumuina ma faʻatumu le ea i faʻamaumauga malamalama.

E talafeagai le teuteuina o fata i totonu o ofu tuʻufaʻatasi ma teu fugalaʻau pe faʻatulaga ni mekasini masani. E oʻo foʻi i faʻailoga masani i luga ole faʻata e fai ile lipstick o le a fesoasoani e toe faʻaolaola ai le potu.

I totonu o se potu laʻei lelei i totonu o se potu eseʻese, e mafai ai ona fausia se ata e le masani ai ona o le le masani ai le ata o le faitotoʻa i luma. Ina ia faia lenei mea, o totonu o le faitotoʻa lau teuteuina i paʻu, tioata faʻaofi pe teuteuina i tioata.

Faletusi o ata

O le ata o le potu e fai ai lavalava i le taimi e tasi e saofaga i le faʻatulagaina lelei o mea ma le faʻasaoina o le matagofie aulelei o se fale mautotogi poʻo se fale.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Leta Fauolo, Taualaga a Solomona (Iuli 2024).