Pa i totonu o le umukuka: faʻauma filifiliga, filifiliga o sitaili, tisaini, leai-tulaga fofo

Pin
Send
Share
Send

Filifili pa puipui faʻauma filifiliga

E i ai le numera o fesuiaʻi fesuiaʻiga fofo faʻaaogaina i toe faʻaleleia, fuafua i le sitaili ma paketi filifilia.

Mo atavali

Se filifiliga lautele mo le umukuka. O le vali luga e masani ona faigofie ona fufulu ma faigofie e toe faʻaleleia pe a mafai. O le lanu lanu faʻatagaina oe e filifili uma tuʻusaʻo le paolo ma faʻamau.

O le faʻaaogaina o pepa puipui mo atavali e faʻatagaina ai oe ona faia se mapusaga ma nana faʻaletonu i le tele e mafai ai. Mo lenei auala faʻamutaina, puipui ma faʻapipiʻi puipui faia i piliki, sima poʻo drywall e talafeagai foi.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai se puipui pupula na valiina i le potu 'ai.

Vali teuteu

O se topcoat e faʻatagaina ai oe ona ausia le manaʻoga vaʻaia ata ma se maualuga maualuga tulaga pito. E mafai ona e mauaina atili mea e uiga i ituaiga ma metotia o le faʻaaogaina, faʻapea foi ma vaʻai faʻataʻitaʻiga ma ata, i le tusitusiga.

Teuteuina i maʻa teuteu

O le puipuiina o puipui i mea nei e avea ma tali faʻaaoga e teuteu ai soʻo se mea i totonu. E mafai foi ona e fuafuaina se matala faitotoʻa poʻo se faitotoʻa o le faitotoʻa. O le aoga o le maʻa e faʻatagaina ai oe ona faʻaaogaina i le umukuka. O tali i totonu ma ata o loʻo avatua i totonu o le tusitusiga.

Pa piliki

O se fofo lauiloa i totonu o le umukuka ma o le a ofi i totonu o soʻo se sitaili mai loft i masani. I le avea ai o se tulafono, o sea luga e ufiufiina i se faʻapitoa varnish poʻo se vali.

Pepa puipui

Filifiliga lauiloa ma paketi filifiliga mo teuteuga puipui. O le tele o lanu, lolomiga, ituaiga, lolomiina o ata i luga o pepa puipui i totonu o le umukuka e mafai ai ona filifilia le lanu e manaʻomia. O se lisi o uiga, pei o le susu tetee, teteʻe i le faʻamamaina, faʻatagaina i latou e faʻaaogaina i le umukuka eria. O loʻo i ai ni tulaga sili ona lelei e mafai ona tatalaina wallpaper e mafai ona tatalia le faʻafesoʻotaʻi tuʻusaʻo ile vai.

Tipi laupapa

I totonu o fale fale faia i laupapa, o se siosiomaga o le mafanafana ma latalata i le natura nofotupu. Afai e manaʻomia, e mafai ona tupu se lagona faʻapena i se taulaga i le taulaga. O le naturalness ma siʻosiʻomaga faauo o laʻau tuu ia i se faʻatonuga o le maualuga maualuga atu nai lo isi faʻamaeʻaina mea. O le mea lea, e mafai ona faʻaaogaina ma le mautinoa i le umukuka.

Laminate

Pe a fausiaina se eco-design poʻo totonu e i ai mea maualuluga, e faigata ona fai e aunoa ma ni laupapa e pei o luga. O se faʻataʻitaʻiga o se puipui laupapa e mafai ona faia i laminate. E sili le ufiufi o le vaega o loʻo i ai le tapu ma le ogaumu i tioata agamalu.

I le ata o loʻo iai le umukuka ma se tali laminate.

Kapeti

Le sili atu siʻosiʻomaga agalelei ma sili atu aoga filifiliga mo teuteuina puipui i totonu o le umukuka, i lalo o le faʻaaogaina o le susu-repeleti varnish ma fafie faʻafouina.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le teuteuina o le puipui ma vaega e faigaluega ai le umukuka ma le fale poloka.

Pa MDF panels

Latou te faʻatagaina oe e fausia se faʻatasi mea e tasi ma meaafale umukuka ma se taliʻau o le nofoaga galue. Tetee i le susu ma maualuga vevela. I se faʻaopopoga, o lenei o se talafeagai tala faʻatatau filifiliga e le faigata ona faʻapipiʻi.

I le ata, o le teuteuina o le umukuka puipui ma mdf panels.

Palasitika panels (PVC)

E i ai ni nai faigofie ma vave auala e teuteuina ai se puipui ma itiiti faʻatupeina. O se tasi o ia mea o pvc palasitika panela. Lenei filifiliga i ai le tele o ituaiga lolomitusi ma mafai ona faʻataʻitaʻia soʻo se maeʻa mea. O palasitino nei e teteʻe i le vai ma le vevela o le vevela, o lona uiga e faigofie ona faʻaaoga i le umukuka.

I le ata o loʻo iai palasitika panels i le umukuka nofoaga galue.

Tile

O se tasi o le sili ona lauiloa faʻauma umukuka. Tele taimi, o le talieleele o le nofoaga galue ma le foloa e teuteuina i lenei mea. Ae o nisi taimi e mafai ona e vaʻai i maa i luga atoa o pa, lea e ave ai i matou i le vaitaimi o le seneturi talu ai ma lagolagoina le mamanu o le umukuka i le vaitaimi o Stalin poʻo Khrushchev.

O le tali o loʻo i ai nei o le faʻaaogaina o le poselane stoneware mo maʻa poʻo sima, o maa ma le geometric lolomi, faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina o metotia eseese o le faʻapipiʻiina. O le matte poʻo le pupula keramika luga o le a lagolagoina lau filifilia mamanu.

I le ata o loʻo i ai se stalinka hog tile trim.

Ufiufi koroka

O se meaola, siosiomaga faʻauo mea ma afi, afi ma leo faʻamama meatotino, ma le faʻasao tetee. Na faia mai i le paʻu o ituaiga faapitoa o fafie ma e gaosia i le tulaga o lola, panels po o pepa puipui. E talafeagai mo teuteuga puipui i le umukuka.

Pa sima

Fausia i vali teuteu. I ona tulaga mama, o le monolithic sima e seasea faʻaaogaina ma manaʻomia ni togafitiga faʻapitoa ma ni primers faʻapitoa ina ia mafai ai ona fausia se anagata umi ma aoga luga.

I le ata o loʻo i ai se teuteuga pa puipui i totonu o le umukuka.

Itu

O se faʻapitoa faʻapitoa e faia i le pvc poʻo le mdf ma e masani ona faʻaaoga mo teuteuga i le umukuka. Lenei o se ituaiga o ie ufiufi, lea e fesoʻotaʻi ma loka ma faʻapipiʻi i le puipui ma slats. Fetaui mo le masani totonu totonu ma le atunuʻu poʻo le maualuluga elemeni. O se talafeagai, tamaoaiga ma tetee mea.

Pa kalafi

E i ai le faʻapitoa laupapa laupapa o lo o iai meatotino a le laupapa laupapa. I luga e mafai ona e tusia ma tusi i le penisina, faʻapipiʻi foʻi pepa faʻapipiʻi ma maneta. O le faʻaaogaina o lea ituaiga kalafi lanu lanu i totonu o le umukuka ua avea ma se masani masani. O le slate wall fashion na sau mai le mamanuina o le atmospheric street cafe ma ua ofi atu i totonu o le fale i totonu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se puipui kalafi ma tusitusiga i totonu o se umukuka faʻaonapo nei.

Paʻepaʻe

Tagata lagolago i le siʻosiʻomaga-faʻataʻitaʻi faʻaaogaina se taimi-tofotofoina metotia o le faʻagaioia o puipui ma faʻalo i le toe faʻaleleia o galuega - lime papaʻe, tetee atu i le vevela ma susū soʻosoʻo. O lenei auala faʻamuta e fai lava si paketi.

E mafai foi ona faia paʻe paʻu i le vai-faʻavae vali: acrylic, silicone, silicate poʻo minerale. O le faʻaopopoina o polymers e faʻaaoga ai mea sili ona aoga ma agavaʻa. O lenei vali e siʻosiʻomaga agalelei ma faigofie e faʻaaoga.

Tioata

Glass puipui poloka, manino poʻo matte, e masani ona faʻaaoga mo le soneina o se umukuka e leai se sao mai le susulu o le la. O lenei metotia mai le seneturi talu ai na mauaina se faʻamatalaga fou i totonu o aso nei. Faʻafetai i lenei tali, ua mafai ai ona toefausia potu laʻititi.

Faʻatasi ma le tioata vaeluaina i totonu o laupapa poʻo alumini faʻavaa, oe le mafai na o le sone le potu, ae faʻapena foi fausia se sliding system.

O le a le sili ona lelei sitaili mo puipui?

Seʻi o tatou vaʻavaʻai atu i ni sitaili masani i totonu.

Aso nei

O se umukuka leai se tau i se faiga faʻaonapo nei manatu ai le i ai o faʻamau o laupapa, maʻa poʻo latou faʻataʻitaʻiga faasaga i tua o puipui vali.

Faʻavae

O se ata masani totonu e manaʻomia ai le tele o auiliiliga, teuteuga ma isi mea. Mo le faʻamaeʻaina, pepa puipui, vali, laupapa, tile, sima e talafeagai. O ata e sili ona talafeagai ole monograms, geometry. Taualuga ma puipui puipui e talafeagai foi.

Atunuʻu

O totonu i totonu o le atunuʻu sitaili, poʻo rustic style, e faigofie ma masani ai. O le faʻaaogaina o laʻau ua leva, ie masani, meaafale vine ma teuteuga e faʻatulaga ai le leo mo teuteuga. Laʻititi tile ma se lolomiga tuai, talatala vali, paʻepaʻe, fugalaʻau pepa - o nei mea uma e faʻatusalia le atunuʻu.

Provence

O Provence-style interiors, poʻo French chic, e tele mea e tutusa ai ma le atunuʻu. Matou te faʻaaogaina foʻi meaafale tuai ma ie, mea masani i teuteuga. O le faʻaaliga taua o French Provence o le faʻaaogaina o malu malu faʻatasi ai ma fafie mafanafana. O se alofa faʻamalieina e maua e le matagofie elemene teuteuina.

Maualuga

O le filosofia o le loft style o le faʻatulagaina o se avanoa avanoa o se ituaiga pisinisi, ma piliki poʻo sima pa, teuteuina i le matua laupapa poʻo le uʻamea.

Minimalism

O le minimalism style e iloga i le taofiofi i teuteuga, o le faʻaaogaina o laconic meaʻai lima ma le aofaʻi laʻititi o mea faʻaaoga ma teuteuga. Mo sea totonu, vali i le tutusa sitaili, i monochrome paolo, e talafeagai.

Fuafua puipui

E i ai uluaʻi tali mo le teuteuina o se faʻamau i totonu o le umukuka.

Zd ata

O se susulu faʻaaliga i le umukuka e mafai ona avea ma 3D pepa puipui poʻo se tioata talieleele ma le lolomiina o ata ma maualuga lanu lanu.

Pa lapotopoto

O se potu faʻataʻamilomilo e mafai ona taʻalo lelei i meaafale na faia e le aganuu poʻo le muaʻi teuteuga pei o laupapa laupapa, maʻa fetuʻutuʻi, vali teuteu.

Tuufaatasi

O le toe faʻafouina o tisaini e manaʻomia le faʻaaogaina o uluaʻi faʻamaeʻaina ma a latou saʻo tuʻufaʻatasiga .. O vaega o puipui i totonu o le potu e mafai ona teuteuina mo le valiina, o leisi itu ma pepa puipui ma tile.

Faʻataʻiga o luga eseese

Ina ia sefe lau paketi, oe mafai ona faʻataʻitaʻia puipui teuteuina:

  • Lalo o le maa.
  • Lalo o le piliki.
  • Lalo o le laau.
  • Mo vali teuteu.

Mea teuteu o le umukuka

Teuteuina o le umukuka o se taua laʻasaga e faʻauma totonu totonu. E mafai ona e faitau atili e uiga i lenei mea.

Faʻapitoa fofo umukuka

E i ai le tele o metotia faʻapitoa mo le faʻaaoga lelei o le vanimonimo.

Niche

Meaafale umukuka, tuʻu i totonu o se faʻailoga, sefe avanoa, e le faʻapipiʻiina ma faʻatagaina oe e sone faʻalelei le potu.

Ma taʻinaafi

O le umukuka, lea e tu ai le aiga poʻo lona faʻataʻitaʻiga, o le a fausia ai se siosiomaga o le mafanafana ma le soifua manuia i totonu o le fale.

Pa faigaluega umukuka

O umukuka faʻaonapo nei e masani ona tuʻu se avanoa matala i luga aʻe o le galuega ma e le faʻaaogaina ni pusa o le fale. Naʻo se kapoti kuka poʻo ni fata tatala e mafai ona avea o se teuteuga.

Taumafataga o le taumafataga

O le puipui o loʻo tu ai le laulau poʻo le faʻamau e mafai ona teuteuina i auala eseʻese, mai le faigofie ma sili ona le faʻaituau mo le valiina poʻo le pepa puipui, i le muamua e faʻaaoga ai vali teuteu, laupapa poʻo mdf panels, ma brickwork. O le mea taua o le pito i luga latalata i le laulau e aoga ma faigofie e fufulu.

Teuteuga lata i le tapu

O le talieleele ua suʻi i luga ma soʻo se mea susu, e pei o keramika maa. E mafai foi ona e puipuia le pito i luga mai le faʻasusu i tioata agamalu poʻo se faʻaopoopoga o mea faigaluega.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se vaega o loʻo faigaluega e ufiufi i se tali faʻamamalu o le tioata.

Manatu mo teuteuina puipui i le umukuka-potu malolo

O teuteuga i le umukuka tuʻufaʻatasia ma le fale tele e mafai ona faia faʻaituʻau, talaʻaga, ma faʻamau puipui mafai ona faʻamalamalamaina mo zoning. Mo se faʻataʻitaʻiga, fai se pupuni susulu, ma faʻatapulaʻa le 'aʻai ma teuteu teuteu. O le puipui o loʻo tu ai le TV e mafai ona teuteuina i fafie poʻo piliki.

O le faufautua puipui puipui

Matou te tuʻuina atu ni faiga masani i teuteuga pa:

  • O se tuʻufaʻatasiga o lanu eseese.
  • Faʻaaoga o faʻaleoga.
  • Tuufaatasiga o sitaili eseese.

Faletusi o ata

Teuteuina o le umukuka manaʻomia le auala saʻo, paleni vaʻaia ma le aoga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Böyle OYNAYAN GÖRMEDİNİZzz!! Düğüne DAMGA VURDULAR İzlenme Rekoru Kıran KIZlarSÜPER (Iuli 2024).