Uʻamea teuina laupapa manatu i se tamaʻi fale mautotogi

Pin
Send
Share
Send

I totonu o le pusatu

E ofi le potu i se ofu tele pe o se potu fai ofu? O le fesili o le teuina o le laupapa leiloa na o ia. E mafai ona e nanaina le gaugau masini i totonu o le muaʻi filifilia potu, o se vaega gaogao o le tulimanu kapeneta pe faʻatautau luga o le itu puipui o le faʻavaʻa. Afai o le kapeneta ua na fuafuaina mo le faʻatauina, oe mafai ona okaina se faʻapitoa totonu faʻatumuina ma se fausia-i uʻamea laupapa.

I luga o le puipui

Tele mea e mafai ona teuina taofi: nofoa gaugau, uila, kitara. O le laupapa uʻamea e leai se tuusaunoa - o lenei metotia e talafeagai aua o le masini e masani ona i ai i taimi uma ma e le faʻaaluina le avanoa pe a tatala.

Oe mafai ona faʻatautau lau uʻamea laupapa i tua o le faitotoʻa e masani ona tatala matala ina ia le tosina mai ai mafaufau.

Afai o loʻo i ai se faʻalavelave matuia i le potu, e talafeagai le tuʻu saʻo o le fausaga i le fale taele poʻo le hall.

Tua o le faʻata

O ia ituaiga mamanu faʻatuatuaina ufimata le uʻamea masini ma aua le faʻaleagaina le foliga o le potu. O le sili aoga o le laupapa fausia i totonu o le faʻata o le faʻafaigofie. E faigofie ona tatala ma nana pe a maeʻa. Oe mafai ona okaina a se saunia-faia fasi meaafale pe faia oe lava.

I le kapeneta puipui

E mafai foi ona e faia se tamai kapoti tautau oe lava. O lona eseʻesega mai le faʻamatalaga talu ai e le gata o se laupapa e ofi i totonu o le fausaga, ae o se uʻamea, faʻapea foʻi ma mea e auli ai. O le kapeneta e lautele lautele atu nai lo le faʻata, ae e ofi faʻalelei i le siʻosiʻomaga ma avea o se faʻaopoopo avanoa teu.

I le umukuka

O se fofo e le masani ai ma aoga o se laupapa uʻamea fausia i totonu o le umukuka seti. O lenei filifiliga e talafeagai mo i latou e leai se potu tele, ae ua sauni e tuʻuina se nofoaga mo le auli i totonu o se umukuka lautele. O le faʻatumuina e tatau ona okaina muamua mai le fale gaosi meaafale.

I lavalava

Ma o lenei o se moni maua mo connoisseurs o multifunctionality. O se pusa o drawers ma se laupapa uʻamea fausia i totonu e manatu o se talafeagai, ma e oʻo lava i se fasi meaafale mo nisi faletua. I totonu e mafai ona e teuina mea ma se uʻamea. O aso nei e gaosiina e le au gaosi ia fata faʻataʻavili o drawers o le a ofi i totonu o soʻo se ituaiga totonu.

I totonu o se pusatoso

O le drawer drawer o le a fesoasoani ia te oe e faaaoga le vaapiapi avanoa i le avanoa ma le manuia nanaina le uʻamea meafaigaluega. O le isi filifiliga mo se tamaʻi potu o le faʻatau lea o se laupapa gaugau ma nana i totonu o se drawer. E mafai ona fausia le mea fai uʻamea i totonu o se pusatu poʻo se pusatu, o lea e te le tau popole ai i le sailia o se nofoaga.

I le faitotoʻa

Faʻapitoa fetuʻunaʻiga o le a faʻatagaina oe e faʻaaoga le avanoa i totonu o se tamai fale mautotogi i le maualuga. E i ai uma faʻapitoa uʻamea laupapa mo le faitotoʻa lau, ma eseese faʻaputuga. Pau lava le faʻafitauli o le le mafai ona ulu i totonu ma fafo i fafo o le faitotoʻa a o auli.

I luga o le poletito

O le insulated loggia ma le poletito e mafai ona faʻaaogaina o se potu aoga mo le faʻamagoina ma le auliina o ie lino. E mafai ona fausia le laupapa uʻamea i totonu o le kapeneta, pe a maua, pe mafai ona e faʻatauina se ata faʻapitoa e faʻapipiʻi saʻo i le puipui. I luga o le lautele lautele poletito, tagata faufautua fautua atu e tuʻu le masini le i tafatafa, ae faʻalautele: o lenei auala o le a sili atu ona faigofie mo le talimalo poʻo le e ona le uʻamea.

I le moega podium

O e ana fale mautotogi e masani ona mafaufau i totonu o latou fale i se mea laʻititi lava ma, mo lo latou lava lelei, saili ni auala e le taua tele.

O e ana moega ma ni drawers i lalo o latou tufatufaʻaga potu e le gata mo ie moega poʻo lavalava: tele nofoaga tele aitema i totonu, e aofia ai le uʻamea laupapa.

E tele aitia mo le teuina o se uʻamea laupapa i totonu o se tamaʻi potu: o le filifiliga o le talafeagai metotia faʻalagolago i le totonu faiga ma mea tautupe gafatia.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Crochet Cable Stitch Romper. Pattern u0026 Tutorial DIY (Iuli 2024).