Glass apron mo le umukuka: ata i totonu, mamanu, foliga o filifiliga

Pin
Send
Share
Send

Tulaga e lelei ai ma mea e leaga ai

Mafaufau i le lelei ma le le lelei o le apron tioata.

leleiMinus
Faʻafetai i oloa faʻaonapo nei, o le tioata e faigofie ona tausi.Le taugata o tau o mea. E sili atu le taugata o tioata i lo o maa ma isi laupapa laupapa.
Faʻapipiʻi se tioata talieleele o le a fai sina taimi.O le oloa manaʻomia dimensional sao. O lona faʻatulagaina e faʻatoa faia pe a maeʻa ona faʻapipiʻi le headset.
Skinali faʻatagaina oe e iloa ai soʻo se tisaini manatu faʻafetai i le tele filifiliga o paolo ma mamanu.O le talieleele na faia e oka ma e umi se taimi mo lona gaosiga ma le kilivaina.
O le tioata luga foliga foliga malamalama ma le faʻalavelave, o lea o le a ofi atoatoa i totonu o soʻo se taimi lata mai totonu.O le tioata vaega foliga mai i le nofoaga i masani ma "paʻuo" sitaili (atunuʻu, Procece, shabby chic).

O a tioata e fai ai latou?

Taʻitasi ituaiga o tioata apron ei ai ona lava uiga. Sei o tatou mafaufau loloto ia i latou.

Agamalu tioata apron (stalinite)

O le igoa o lenei mea talanoa mo ia lava: i le taimi o le agavaʻa, o le silicate ipu e faʻatinoina i le vevela, ona faʻamaluluina lea, ma maua ai le malosi faʻapitoa ma le teteʻe atu o aʻafiaga.

  • O le stalinite wall panel faʻapipiʻi luga o le mea faigaluega lata ane i le laupapa e le faʻaleagaina pe valu.
  • O le soifuaga tautua o sea oloa e sili atu ma le 10 tausaga.
  • Afai o le tioata malepe, ona i ai lea i ni vaega saogalemu ma pupuni pito.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le tioata tioata, e le fefe i le maualuga o le vevela ma maosiosi mai uamea masini.

Apron umukuka faia i triplex (tioata laminated)

O sea oloa aofia ai lua pe tolu faaputuga tioata, faʻapipiʻi faʻatasi ma se ata polymer.

  • Faʻafetai i le ata, soʻo se mamanu po o se mea teuteu e mafai ona faʻaaogaina i le laulau. E faʻapea foi ona fesoasoani e taofi faʻata tioata pe a leaga.
  • O le oloa e matua anagata ma tetee i maualuga vevela.
  • O se oloa triplex e sili atu ona mamafa (lona mafiafia o 8 mm) ma e sili atu taugata. I se faaopopoga, e sili atu ma le lua vaiaso e faia ai.


I le ata, o le viole triplex apron ma se faʻataʻitaʻiga, faʻatulagaina ma backlighting. E fetaui lelei ma le uʻamea faʻamalamalamaina LED i lilac tone.

Plexiglass umukuka talieleele

O le mea e taua foi o le "acrylic" poʻo le "organic" tioata. Aofia ai polymers ma ei ai uma lelei ma leaga:

  • E taugofie atu nai lo le tioata masani ma e laititi lona mamafa.
  • Tetee i le palapala, susū ma eseese microorganisms. Faigofie e tausi, ae aua le faʻaaogaina mama faamamaina.
  • Teʻi-teteʻe, ae faigofie valu.
  • I luga o le laulau, oe mafai ona lolomiina soʻo se mamanu pe tuʻuina atu i le oloa soʻo se paolo.
  • E le tatau ona faʻapipiʻi le oloa i tafatafa o se afi matala, aua e le mafai e le plexiglass ona tatali le faʻavevela i luga atu o le 80 tikeri.

O loʻo faʻaalia i le ata se vaega e le masani ai faʻamaʻa plexiglass ma se susulu fugalaʻau fugalaʻau.

Polycarbonate apron

Cast polycarbonate e sili atu ona talafeagai mo le matafaioi a le aoga apron nai lo plexiglass.

  • E faigata ona valu, ae ono faʻapogisa mai le ogaumu vevela.
  • Tetee i le susu, faigofie ona fufulu.
  • E punou, o lea e mafai ai ona fofo eseese mamanu faʻafitauli, ma e faigofie foi ona faia pu mo lago i totonu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se tamaʻi tulimanu tulimanu o meaʻai ma le lanu e tali mai ai polycarbonate apron.

Faʻafefea ona filifili?

A filifilia se apron tioata, oe tatau ona faʻalogo i nisi auiliiliga:

  • Afai e te manaʻomia se laupepa laconic ma aulelei e puipui ai le puipui, e tatau ona e faʻaaogaina se laupepa manino e le lavea. O le tioata luga o le a fesoasoani puipuia pepa puipui pe vali pe a le umukuka totonu e le manaʻo e soʻona tele ma eseese ituaiga.
  • O le maualuga masani o le oloa o le 60 cm, ae o loʻo i ai tagata gaosi oloa e mafai ona faia se oloa o soʻo se tele ma foliga.
  • O le vaega e mafai ona aofia ai ni nai laupepa poʻo le tasi atoa tasi.
  • O le oloa o loʻo faʻamau i luga o faʻamau faʻamau faʻaogaina e ala i pu (o oloa manino e faʻapipiʻi naʻo le auala lea), poʻo luga o fao vai

Manatu i totonu e mamanuina

I le tepa muamua lava, o tioata atonu e foliga mai e sili atu ona faigofie, le faʻafitauli faigata mo le umukuka. Ae o le mea moni, o le 'eseʻese o mea e ofoofogia, ma o le lelei o le tioata fesoasoani e faʻaliliu ai soʻo se manatu mamanu i le moni.

Backlit tioata talieleele

Faʻaopopo sina moli ma o le fugalaʻau tioata luga o le a feʻilafi ma suia le atoa siosiomaga. O le auala sili ona faigofie e fausia ai se moli i tua o le faʻapipiʻiina o le susu e le mafai e le susu mai lalo o lau umukuka. E faʻamalamalamaina lelei le vaega kuka ma lelei.

I le ata, o le galuega luga e faʻailoa mai i se mea faʻapipiʻi ma se paolo mafanafana.

I se faʻaopopoga i lipine, lamepa poʻo moli malamalama e faʻaoga ma le manuia. O le sili ona taugata filifiliga o le moli fausia i faʻapitoa faʻapitoa. Latou o loʻo faʻamau i le pito i luga ma lalo o le tioata vaega ma maua ai le lagona o le puipui vaega lava ia o susulu.

I le ata o loʻo i ai le vaega ma se faʻataʻitaʻiga ma moli i le tulaga o nofoaga faapipiiina i le pito i luga kapoti.

Pepa tioata leai se lanu

A taua le laconicism i le umukuka tisaini, e filifilia se matte tioata talieleele. O le le lava o le susulu ma le pupula e fesoasoani e "faʻamamaina" le laulau i totonu, faia ia le vaʻaia.

Afai o le mea e ave i ai le faʻamuamua o le mama aʻiaʻi o le lanu, o mea papaʻe tioata e faʻaaoga (faʻaleleia). O lenei tioata agamalu e sili atu le taugata nai lo le mea e masani ai, lea ei ai lona uiga lanumoana samasama, ae e foliga sili atu ona matagofie, ma fesoasoani foi e faʻailoa mai le lanu lanu e aunoa ma se faʻaletonu.

I le ata - tioata faʻapaʻepaʻe faasaga i tua o se umukuka susulu minimalist.

Afoni ma ata lolomiina luga o tioata

Ata i luga o talieleele ua leva ona lauiloa mo se taimi umi. I totonu o totonu o le mea e le oʻo ai le tele o faʻamatalaga o le umukuka ma e i ai se lanu magumagu, o sea oloa e pei o se ata manaia.

O loʻo faʻaalia i le ata se umukuka efuefu ma se ata lauiloa o se vaaiga lautele o se taulaga i le po. O meaafale e monochrome, ma na o ni nai auiliiliga malamalama.

O nisi gaosi oloa ofoina sauni-faia fofo mai lisi - cityscapes, fugalaʻau ma mamanu, ae o le mulimuli filifiliga filifiliga faʻamoemoeina na o le ana le tofo.

Lanu lanu mautu

O nei talieleele o ni faʻaaliga taua mo totonu totonu i lanu le mautonu: paʻepaʻe, efuefu ma beige. Latou te o lelei i laʻau mama. Afai o le umukuka e tatau ona malamalama, o se lanu oloa o se sili lelei auala e "manogi luga" le setiina.

O le ata o loʻo faʻaali mai ai se umukuka susulu, e faʻafetaui lelei ai le apron samasama ma le turquoise auiliiliga o le headset.

Lolomi lolomi i luga ole vinyl

O lenei metotia taugofie faʻatagaina oe e teuteuina le umukuka ma ata o fualaʻau poʻo fualaʻau, faʻaopopo le pupula ma le susua i le ea. O le autu o le natura e lauiloa foi: togavao, mutia ma timu malulu faʻamalie ma fesoasoani ia maua le fealofani i totonu. Ae a filifilia se oloa e tele lanu, e aoga le manatuaina o le mea autu: o le umukuka e le tatau ona foliga vaʻaia. Mo lenei, e sili atu le faʻaaogaina o se laconic seti ma teuteuga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se matagofie matagofie laufanua i le uliuli ma le paʻepaʻe, faʻapipiʻi luga o le tioata vaega.

Ata i luga o le laupepa tafaʻilagi

Talu ai o le laminated oloa o se tele-vaega "sanuisi", o le faʻataʻitaʻiga i luga o le teuteuina ata tifaga e faʻatuatuaina puipuia mai le susū ma ultraviolet radiation, o lea e le faʻaleagaina pe mou atu. O le tioata vaega mafai ona faʻataʻitaʻia le uiga o maʻa, pei o maamora, lea e masani ona foliga manaia ma taugata. E mafai foi ona e faʻateʻia le ata o lou aiga e te fiafia iai i le talieleele.

I le ata o loʻo i ai se faʻata tatani e fai i triplex ma se ata matagofie o tagata e ona le umukuka.

Luga faata

O le faʻata faʻata e foliga mai i le amataga ma i se auala lelei e faʻafaigata ai le seti umukuka. O e ana umukimiti lauti e tatau ona tilotilo i lenei filifiliga. O se oloa maualuga e le faʻaletonu ma e umi le aoga, ae e manaʻomia le faʻaeteete ma le faʻaeteete: o mataua mai palu e iloa gofie lava.

Ata o umukuka i sitaili eseese

O le tioata vaega e talafeagai mo uma vateatea ma laiti avanoa, ma fetaui atoatoa i soʻo se faʻaonapo nei sitaili.

O le itu o minimalism e le faʻapalepaleina soʻo, o lea la o le tioata apron o le tali sili lea mo le umukuka. E le pei o maa, e le vavaeina e panels ni avanoa, faʻaali atu le malamalama ma fesoasoani faʻalautele le potu.

O le umukuka, na fuafuaina i se fale maualuga alavai, e aofia ai le tele o malamalama ma pupula luga e faʻaopoopo i le maʻa faʻauma. Afai e i ai brickwork i le vaega kuka, o le tioata o le a puipuia le textured pa e aunoa ma le nanaina.

O se tali tioata o se filifiliga talafeagai mo le maualuga-tech umukuka. E iloga mai i le anoanoaʻi o mea e faʻaata mai i fafo, e aofia ai ma mea faigaluega a le aiga. I se faʻaopopoga, backlighting o loʻo faʻaaogaina malosi i le ultra-modern potu, o lona uiga o le tioata oloa faʻamalieina uma tulaga manaʻoga.

I le ata o loʻo iai le umukuka laitiiti ma se tioata tioata tioata puipuia le puipui kalafi.

Ua uma ona tatou fai mai o le tioata tali e le faigofie ona ofi i totonu o se umukuka masani totonu ma stucco suia, vaneina meaafale ma monograms. Ae o le aufaʻataʻitaʻi manuia ona feagai ma lenei galuega e ala i le filifilia o tioata ma se sandblasted mamanu poʻo volumetric mamanu. Afai o le ana le filifiliga o se faʻaonapo nei masani ma taugata mea ma a talafeagai feololo headset, o le tioata vaega o le a sau i totonu ono.

O le apron tioata o le a ofi foi i totonu o se mafanafana malamalama Scandinavian sitaili. E sili atu le filifilia o se manino laupapa o le a le tosina mai ai le mafaufau.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se umukuka ma lanumoana siʻosiʻomaga i le sitaili o se faʻaonapo nei.

Faletusi o ata

O le tioata e faigofie ona tausi, e faʻalelei ile siʻosiʻomaga ma e matagofie ona foliga, o le mea lea o le apron tioata o le filifiliga sili lea ona faigofie mo le puipuia o falefaigaluega ma teuteuina ole umukuka totonu, faʻamamafaina le taʻitoʻatasi o le siʻosiʻomaga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Samoan Songs (Mae 2024).