Silkscreen pepa puipui mo puipui: 50 sili ona lelei ata ma filifiliga filifiliga

Pin
Send
Share
Send

O le a lea

Lenei o se ituaiga o vinyl pepa faʻapipiʻi ma se mamanu faʻaaogaina e se faʻapitoa auala o siliki-screen lolomiga poʻo vevela stamping. O loʻo faʻatinoina le gaosiga i ni vaega se tele. O le pepa lanu Vinylized e faʻapipiʻi i se faʻavae e faia i pepa poʻo le le lalagaina, lea e faʻafefeteina ma le polyvinyl chloride, ma maeʻa ai le tapoleni alu i le embossing process. O le mafiafia o le vinyl layer mafai ona eseʻese, o lenei faʻatagaina oe e fetuunai le malosi o le mea.

I le ata o loʻo i ai se potumoe i le sitaili o se fou lauiloa. O le puipui faʻaaliga i totonu o se matagofie lanu turquoise lanu e ogatasi ma isi auiliiliga totonu o le paolo tutusa.

O le faʻataʻitaʻiga na faia e faʻaaoga ai filo siliki poʻo gaosia. Vaʻaia, o le ufiufi e pei o se ie silika, o mea e anagata, iila. O le ata e mafai ona mausali pe valivali, faʻapena foi ona faʻataʻitaʻi i mea eseese, pei o le paʻu poʻo le laʻau.

Faʻavae ituaiga

Le lalagaina

Silk-screen pepa puipui luga o se le lalagaina tuaina lagolago e sili atu anagata. O le mea e faʻaaoga faʻalelei, e sili atu lona faʻafesoʻotaʻi ma le susu ma e mafai ona nana ai nai tamaʻi faaletonu i puipui. I se faʻaopopoga, o le le lalagaina coatings e sili atu le saogalemu ma sili atu le talafeagai pe a galulue ma latou, oe le mafai ona fefefe o le tapoleni o le a saeia, faʻaloloa pe mimilo. O lenei ituaiga o pepa puipui e umi atu lona ola, ae o lona tau e maualuga atu nai lo pepa pepa puipui.

O loʻo faʻaalia i le ata se potu malolo malamalama ma se ata faʻaonapo nei. Moli meaafale ma faʻapipiʻi pepa puipui faia le potu foliga pogisa.

Pepa

O se paketi filifiliga mo le faʻaumaina o mea. O le pepa faʻavae e le eseʻese i le malosi ma le anagata, ma e le tali lelei foi ma le susu. A faʻapipiʻi, e tatau ona e faʻaeteete, talu ai e matua maʻaleʻale ma e mafai ona saeia le ufiufi. Silkscreen pepa puipui luga o se pepa faavae tatau tatau ona faʻaogaina luga o se mafolafola luga, latou te le mafai ona nana le le tutusa o puipui.

Vaega:

O le silkscreen ufiufi o loʻo i ai le tele o foliga iloga e i ai se lelei aafiaga i luga o le uiga o le mea.

  • O le pito i luga o le silkscreen pepa puipui o se matagofie pupula tapoleni, o se aafiaga e naʻo le silika-screen lolomiga e maua ai.
  • Lautele lisi lautele, masani ona tasi le mita. E matua talafeagai mo gluing, o le aofai o sooga e laʻititi.
  • E le magalo le ufiufi i le la.
  • Leai ni vailaʻau leaga e faʻaaogaina ile fausiaina o pepa puipui.

Tulaga e lelei ai ma mea e leaga ai

O sea iloiloga o uiga ma nuances o mea e fesoasoani e fuafua ai le filifiliga.

Penefitile lelei
Malosiaga ufiufiTau maualuga
Aua le mitiia manogiWallpaper i luga o se pepa faavae e le anagata
E talafeagai mo le faʻamamaina susuNisi ituaiga o siliki-pupuni pepa puipui e le manava
Umi auaunaga umiMo ufiufi ma pepa lagolago, e manaʻomia sauniuniga faʻaeteete puipui.
Foliga mataʻina
Aua le mou i le la
Aua le lafoa ni vailaʻau leaga

I le ata o loʻo iai se nofoaga moe ma se tisaini faʻaonapo nei. O totonu e faʻaaogaina le tele o metotia e faʻateleina ai le avanoa.

Ata o manatu i totonu o potu

Mo umukuka

O se mea aoga ma matagofie lalelei fofo. Silkscreen pepa puipui e faigofie ona fufuluina, oe mafai ona soloieseina i se mago pe susu susu e aunoa ma le fefe i le tuua ni faʻailoga. Mo le umukuka, e aoga le filifilia o le silika-screen pepa puipui i luga o le le lalagaina faʻavae, o le a latou tumau uumi, ma sili ona taua, latou te fesoʻotaʻi sili atu ma le vai. I se faʻaopopoga, o lenei ituaiga o pepa puipui faʻapipiʻi manava ma faʻamalieina foliga vaaia o fungus. O le pepa puipui o le a foliga matagofie i totonu o se umukuka masani totonu.

Mo le fale tele

O le aulelei foliga mai o le siliki-screen lolomiga o le a foliga ofoofogia i totonu o le potu malolo ma se masani mamanu, faʻapea foi ma, ma le agavaʻa tuʻufaʻatasia o mea, o le a avea ma se "faʻamamafaina" i se faʻaonapo nei faʻaaliga foliga. Silkscreen pepa puipui mafai faʻapipiʻi se potu atoa, pe avea ma se teuteuina i lea taimi ma lea taimi, mo se faʻataʻitaʻiga, i le tulaga o se faʻaleoga puipui. O auiliiliga susulu o le a susulu matagofie i le la, fausiaina le malamalamaaga o se volumetric pa.

I le ata, o le fale tele e tuʻufaʻatasia ma le potu malolo. Fuafua i moli malamalama ma susulu teuteu teuteuga.

Mo potumoe

Faʻamoemoeina i le faʻataʻitaʻiga, silika-pupuni lolomi pepa puipui o le a faʻatumauina le bohemian siosiomaga i totonu o le potumoe totonu pe fausia se matua ofoofogia malamalama ma lagona mamanu. Faʻamaeʻaina mafai ona faia atoa ma le tasi ituaiga o ufiufi poʻo le faʻaaogaina o le soa pepa faʻapipiʻi faʻauma metotia, tuʻufaʻatasia lanu eseese ma ituaiga. O le metotia mulimuli o le a atili ai ona manaia le potumoe ma o le a fesoasoani faʻasaʻo faʻatulaga sese.

Mo faletaele, faleuila

I totonu o le faletaele ma le faleuila, e aoga le faʻaaogaina o le siliki-screen pepa puipui i luga o le le lalagaina faʻavae, o le a le galue pepa, talu ai o le a le tatalia susu ma o le a vave ona leiloa lona foliga foliga matagofie. Mo sili atu faʻatuatuaina, pepa puipui teuteu mafai ona tuʻufaʻatasia ma isi mea ma faʻataʻamilomilo faʻataʻitaʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, pepa puipui i luga, tile poʻo panels lalo.

Mo le alasavali, auala

Silkscreen pepa puipui e faigofie mo le alatele ona e faigofie e tausi mo latou. O se pisia le manaʻomia tuua ina ua toe foi mai le auala mafai ona faigofie ona aveʻese ma se susū ie. Mo tamaʻi alatele ma tapunia, e aoga le faʻaaogaina o se moli malamalama mo teuteuga, o laina faʻasolosolo pe faʻapipiʻiina o le a faʻateleina ai pe lautele foi.

Lanu fusi o alaleo

Piniki

O le silk-screen lolomiga luga o le piniki background o le a faʻatasi ma se penina. O se mamanu i lenei lanu o le a foliga sili ona maaleale. Fetaui lelei mo teuteuina se potumoe, masani potu malolo poʻo le umukuka. O le lanu piniki o le siliki-screen pepa puipui o le a alu lelei ma moli mama ma mea teuteu mea.

Lanu paʻepaʻe

O le pepa puipui e foliga matagofie ma agamalu. O le faʻataʻitaʻiga o le a na ona feʻilafi faʻasaga i se malamalama i tua atu, fausiaina le malamalama sese o le tele i totonu o le potu. O le paʻepaʻe lanu o puipui o le a teuteuina lelei le ata ma toetoe lava o soʻo se sitaili.

Lanu moaga

O le lanumoana leo o le a sili ona faʻaalia o se talaʻaga mo auro poʻo siliva mamanu. O se paolo pogisa mafai ona tuʻufaʻatasia ma se susulu lanu laʻitiiti, e pei o soa pepa puipui poʻo se mamanu i se eseʻese lanu.

Lanu moaga

O se leo lanumoana maaleale foliga vaʻaia faia le avanoa o le potu lapoʻa, faʻatumuina i le freshness. Faʻamanatuina mamanu i totonu o se kamupani ma papaʻe meafale o le a faʻamamafaina le maaleale ea ea ea i totonu.

Beige

Silk-screen lolomiga luga o le beige talaʻaga o le a lafo auro, o le potu o le a faʻatumuina i le mafanafana malamalama. O le lanu beige e talafeagai mo le faʻamaeʻaina o soʻo se potu i totonu o le fale, o le a foliga vaʻaia maopoopo i le masani, Victorian ma neoclassical sitaili.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le paʻepaʻe siliki-pupuni pepa puipui i totonu o totonu totonu ma le pupula auro.

Lanu meamata

O le puipui puipui siliki-lanumeamata o le a fai ai le tagata i totonu. Paolo o lanumeamata o le a faʻatumuina le potu i le mafanafana. O se leo pogisa e sili ona faʻaaogaina o se vaega maeʻa, tuʻufaʻatasia ma se lanu mama e pei o le beige. E sili atu le tuʻua o se maeʻa maeʻa i le lanumeamata mo potu vateatea ma susulu.

Lanu uliuli

Faʻatusatusa i le mafanafana malamalama palette, uliuli silkscreen mafai ona foliga sili ona manaia i ona po nei ma neoclassical mamanu. Sili o mea uma, o le uliuli leo o le silika-pupuni pepa puipui o le a vaʻai i avanoa matala ma lapopoʻa tele ma tele ao.

Ata o se potu 'ai manaia i uliuli ma paʻepaʻe mamanu. O le feteʻenaʻi papaʻe faʻamalama ma faʻamalama tetele faʻatumuina le potu i le malamalama.

Auro

Auro o le a faʻamamafaina le taugata i totonu o se potu mautotogi poʻo se fale. O le ata o le a faʻatumuina i le aristocratic ma faamamafa chic tusi. O le faiga masani ma Victorian o le a avea ma tali sili ona lelei mo sea faʻaiuga.

Lanu efuefu

O le lanu efuefu o le a faʻafiafiaina uma le masani mamanu ma le potu ma se faʻaonapo nei sitaili. O le paleta mafai ona mafanafana pe malulu, ma soʻo se filifiliga, o le paʻu efuefu o le a avatua i le mamanu se faʻaeteete ma le taugata taugata.

Manatu fuafuaina

Fugalaʻau

O teuteuina fugalaʻau, tulip buds poʻo roses tetele o le a faʻafiafiaina ai se masani potu malolo poʻo se potumoe. O se fugalaʻau lolomi o le a faʻaopopo ai le alofa ma le agamalu i totonu. O le ata o le a faʻaopopoina e puipui puipui poʻo atavali ma se ituaiga masani o tusitusiga.

Geometry

Laʻau faʻasolosolo poʻo faʻasasaʻo laina o se filifiliga sili ona lelei mo aso nei ma masani totonu totonu. O le faʻatonuga o sasa e fesoasoani e "tulei ese" pe "faʻaloaloa" puipui o le potu, ma faʻasaʻoina le le atoatoa o le potu, o lenei metotia o le a aoga mo potu o soʻo se eria.

Faʻalavelave

Faʻavaʻa i luga o silika-pupuni pepa puipui o le a faia le totonu volumetric. Lenei ituaiga o maeʻa o le a ofi faʻalelei ma se faʻaonapo nei ma maualuga-tech faiga. O le teuteuina o se tasi pe tele ni puipui ma le silika-screen lolomiga e mafai ona tuʻufaʻatasia ma isi ituaiga o pepa puipui.

Filifiliga i sitaili eseese

Tekonolosi maualuga

O le sitaili e le iloga i le vaʻaia, faʻamatalaga le talafeagai ma laina lamolemole. O totonu e puleaina e laina saʻo i teuteuga ma meaafale, o le faʻatumuina o ona po nei maualuga-tekonolosi, ma o lanu e taofiofia, e ui lava o le ata e mafai ona teuteuina ma susulu auiliiliga.

Faʻavae

Mo mamanu masani, silika-pupuni pepa puipui e sili ona fetaui lelei. Malulu susulu o le a faʻamamafaina le taugata, ae le o foliga faʻaosooso. O se potu masani e tumu i mea masani laupapa meaafale ma matagofie teuteuina auiliiliga. O puipui e mafai ona teuteuina i ni teuteuga pe tuʻufaʻatasia ma ni laupapa e faʻauia.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu o le potumoe i le Victorian style. O puipui e teuteuina i silika-pupuni pepa puipui i paolo paolo.

Aso nei

Faiga tisaini mafai ona faʻatumuina i susulu lanu ma mea fefiloi. Silk-screen pepa puipui i totonu o se susulu paolo o le a avea ma sili lelei manatu mo le faamaeʻaina o so o se eria po o le faʻaali puipui. O le faʻataʻitaʻiga e mafai ona faia i le foliga o le damascus, abstraction poʻo le geometric ornament.

Sasaʻe

O le sitaili e iloga i le taugata faʻapitoa ma le tamaoaiga. O teuteuga teuteu ma auro tints o le a naʻo le faʻamamafaina o foliga sikaili. I le oriental design, e mafai ona faia le faaleoga i luga o teuteuga po o le faatumuina o le potu. Mo se faʻataʻitaʻiga, teuteuina o puipui i se paolo susulu poʻo ni meaafale e le masani ai foliga ma lanu felanulanuaʻi.

Faʻapefea ona faʻapipiʻi saʻo?

O le a le kelu e faʻaaoga?

Mo silk-screen lolomiga, oe manaʻomia le filifili kelu mo mamafa ituaiga o coatings, talu ai o latou na. I aso nei i faleoloa faleoloa o loʻo i ai le lautele lautele o kelu mo lenei ituaiga pepa puipui. E i ai se pipiʻi faʻapitoa mo silkscreen ufiufi, ma e amanaʻia uma foliga o le mea, aofia ai le manaʻomia mo antifungal togafitiga.

Laʻasaga ma lea laʻasaga faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina

O le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o pepa siliki-pupuni pepa puipui e leai se eseʻesega taua mai soʻo seisi. Mo se iʻuga lelei, e tatau ona e mulimuli i le atoa faʻagasologa laʻasaga.

  1. Muamua oe manaʻomia le saunia o le laualuga mo gluing. Ina ia faia lenei mea, oe manaʻomia le faʻalaugatasia ma le oneone o puipui, faʻapea foi ma le faʻaogaina o se tusi muamua.
  2. Sauni le kelu. Ina ia faia lenei mea, e paluina e tusa ma faʻatonuga.
  3. Saunia pepa puipui. Mo lenei, o le taaiga e 'otiʻoti i ni fasi pepa o le umi manaʻomia. E manaʻomia le amanaʻia o le fetaui lelei o le faʻataʻitaʻiga ma ave se laina o le 5 senitimita.
  4. Faʻamau faʻailoga faʻamau. Lenei o le a manaʻomia ai se tulaga poʻo laina palama. O le fasi pepa o le a fesoasoani e faʻapipiʻi fasimea tutusa ma aunoa ma le faʻapalenia.
  5. O le pipiʻi e amata mai i le tulimanu o le potu, faʻapipiʻi le fasi pepa mai luga i lalo.
  6. O le soʻona ea ma faʻaletonu e "tuliʻeseina" e ala i le faʻamalieina o autafa.
  7. A maeʻa ona faapipiina, ona tipi ese lea ma le totoʻa.

Vitio

Manatu fesoasoani

Ole tausiga ole faʻa-siliki-screen e le faigata. O le fufulu masani ma agamalu o le a fesoasoani faʻalauteleina le ola o le lau. O le ufiufi ei ai se lelei nai lo isi ituaiga o pepa puipui, o le ono mafai ona susu faʻamama.

  • E mafai e le ufiufi ona faʻafesoʻotaʻi ma le vai, e manaʻomia le tikeri o fegalegaleaiga. O loʻo faʻailoa mai ile tulaga ole faʻailoga ile lisi ole lisi poʻo tua ole upega tafailagi.
  • Mo faʻamamago mago, oe mafai ona faʻaoga se palasi vaivai, ie, poʻo se masini fufulu mama.
  • Mo faʻamama susu, oe mafai ona faʻaaoga se lapisi poʻo se omomi, faʻapea foi ma sui e le faʻamamaina le faʻamamaina poʻo se fasimoli.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potumoe malamalama i le sitaili o se fou ituaiga. O le teuteuina e faia i lua ituaiga o pepa puipui.

Faletusi o ata

Silkscreen pepa puipui o le a faamamafaina le sitaili o le fale, e faʻailoa mai ai le taugata poʻo le lalelei i lalo. Ata faʻailoa mai foi le amio o le fale, o se lautele lautele mafai ai oe e filifili tonu le tasi o le a faʻaopoopoina totonu. Wallpaper e aunoa ma se mamanu o le a foliga mai e matua mataʻina. I se faʻaopopoga i foliga ofoofogia, o le silika-screen lolomiga e sili atu ona lelei uiga faʻatinoina.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: SCREEN PRINTING 046. SCREEN STRETCHER. DIY (Iuli 2024).