Lavalava i le auala savali ma le alatele: ituaiga, mea i totonu, nofoaga, lanu, mamanu

Pin
Send
Share
Send

Faʻafefea ona filifili se ofu i le auala savali?

E tele fautuaga mo le filifilia:

  • Mo se tamaʻi faapaologa, e tatau ona e filifilia ni mamanu puʻupuʻu ma le potu poʻo le gaugau faitotoʻa o faitotoʻa e le faʻaleagaina le potu ma nana le vaega.
  • Talu ai o lenei potu e iloga i le faʻateleina o le filogia, e le o se mea lelei le faʻaaoga o faʻataʻitaʻiga i se malamalama lanu lanu, e matua palapala lava.
  • I totonu o se auala vaapiapi ma umi, e sili atu le tuu le pusa tu i tafatafa o se pupuu puipui.
  • Mo se sikuea sikuea, e sili atu ona talafeagai le faʻapipiʻi o le fausaga i le atoa puipui.
  • O se savali savali i totonu o le alasavali ma le tele o faitotoʻa o faitotoʻa e mafai ona teuteuina i se tamaʻi kapoti vaiti ma le tuʻuina i le faitotoʻa o le faitotoʻa.
  • A faia se ofu, o le filifiliga pito sili ona lelei ole faʻapipiʻiina o foliga feilafi e faʻamalosia ai le taʻavale fua.

Ituaiga Kapeneta

E tele ituaiga e eseʻese a latou foliga ma mea lelei.

Faaseʻe ofu i le auala savali

O lenei sliding fausaga ofi ofi a lava numera o mea, maua ai a latou okaina faʻasoaina ma faʻafaigofieina sailiga.

I le ata o loʻo i ai ni lavalava e fa faitotoʻa i totonu o le auala savali, faia i le maualuga-tech ituaiga.

Kapeneta taupega

O le sili ona masani ma masani masani o se ofu, lea e mafai ona i ai se mafuaʻaga, mo se faʻataʻitaʻiga, ia avea lavalava, aiga pe oʻo foi tusi. Ae le i faapipiiina le suigi faʻataʻitaʻiga, oe tatau ona saʻo fuafua le vaega o le potu, i le amanaʻia o le tatalaina o faitotoʻa.

Fausia i totonu

Faigofie ona ofi i totonu o se avanoa, pusa tuʻufaʻatasi poʻo le avanoa i le tulimanu, fausia ai se atoa potu faʻaofuofu i totonu. O le fausia-i le faʻataʻitaʻiga e aofia ai fata, tama ma isi vaega o loʻo faʻapipiʻi i puipui, lea e maua ai le oloa se faʻatuatuaina faʻapitoa ma le faʻamanatuga.

Faigofie

Ona o le faʻapitoa faʻapipiʻiina o tagata taʻitoʻatasi, e foliga mai e mamanuina se faʻataʻitaʻiga o le a ofi totonu i totonu ma o le a iloga i le maualuga galuega.

Faʻatasi tuʻufaʻatasi

O se tali taʻutaʻua e manatu o ni oloa e faʻaopopoina i se faʻata, matau o lavalava, o se faʻamamalu ma isi elemene. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le sili ona aoga filifiliga o ni faʻataʻitaʻiga ma se seevae fata, se nofoa, se ottoman poʻo se tamaʻi sofa, lea e maua ai le teuina lelei o seevae, ma faʻafaigofie foi le gaioiga o le suia o seevae.

Le itiiti ifo aoga o kapeneta ma se curbstone e faʻamalieina atoa manaʻoga o le auala. O se ata fuafuaina lelei o le a maua ai nofoaga talafeagai o mea ma se nofoaga mo pulou poʻo ato. O faʻataʻitaʻiga ma fata i le itu poʻo le ogatotonu o loʻo i ai se sili ona matagofie ma uluaʻi ata, lea e mafai ona faʻatumuina i le tele o aitema manaʻomia, tusi, faʻatagata poʻo isi mea faʻaaoga.

I le ata o loʻo i ai se potu ulufale ma se ofu e faʻaavanoa i fata ma se nofoa.

Pusa penitala

E 'eseʻese i le tau feololo, e mafai ona i ai se puipui tautau faʻapipiʻi pe faʻapipiʻi luga o le foloa. Tele taimi, o le tasi-apaau paʻu kapeneta-penitala tulaga faʻatumuina ma tele drawers ma fata ma tapunia ma matala potu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se penitala tasi faitotoʻa ma se faʻata faʻata i totonu o le auala.

Faʻatumu totonu o lavalava i le auala savali

O le faʻatumuina o ofu e masani ona aofia ai totonu totonu, i le tulaga o se pa ma faʻatautau mo ofu i fafo, fata, drawers poʻo ato, e mafai ai ona e teuina ni nai mea laiti pe faʻapipiʻi faʻamalu. E le gata i lea, o le mamanu ua faʻaauupegaina i se faʻapitoa va apiapi potu mo le teuina o seevae poʻo se isi nofoaga mo mea a le fale.

E masani lava mo le faʻaaogaina tatau o avanoa, o kapoti e faʻapipiʻiina i matau eseese mo lavalava, pulou poʻo fata tulimanu, e faigofie lava ona tu ai ato, ki, faamalu ma isi tamaʻi mea.

Faʻafefea ona tuʻu le kapeneta?

Nofoaga tele filifiliga:

  • I totonu o se faʻailoga. O le tisaini fausia i totonu o le faʻailoga o se sili ona talafeagai ma tulaga ese fofo e le faʻaletonu le avanoa. O ia ata foliga vaʻaia ma mama, aʻo saofaga i le teuina o se lava aofaʻi o mea.
  • Luga o le faitotoʻa poʻo tafatafa o le faitotoʻa. Kapeneta ma se faʻalo o le mezzanine, faʻataʻamilo faʻataʻamilo pe i luga atu o le faitotoʻa, e le gata i le faʻamatagofieina o le faitotoʻa, ae faʻapena foi ona sefeina avanoa, ia e taua tele i tamaʻi auala i Khrushchev.
  • O le pa atoa. Lenei filifiliga e sili talafeagai i lautele avanoa. Ina ia mafai ona faʻamamafaina le lautele lautele o le potu, oe mafai ona filifilia se tasi-fasi, ae le fausia-i oloa.
  • I le tulimanu. O lenei faʻatulagaga e tele ona lelei. O le tulimanu fausaga e aveina le laʻititi o aoga avanoa, e le faʻaletonu le potu ma e le faʻatapulaʻaina gaioiga i totonu.
  • Lalo o le faasitepu. O se fofo talafeagai, manaia, matagofie ma aoga e faʻasaʻolotoina ai sikuea mita sikuea ma faʻaavanoa le avanoa e mafai ai.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le auala savali i lanu malamalama ma se ofu faʻataʻata e faʻataʻataʻiina i totonu o le puipui atoa.

I auala tele, o fale maualuluga e masani foʻi ona faʻapipiʻi luga o le faʻalo. O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga i nisi taimi e fausia-i totonu o moli susulu, lea e maua ai e latou se foliga vaʻaia mataʻina.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se kapeneta laupapa i lalo ole apefai i le hall i le auala a le atunuʻu.

I auala vaapiapi ma umi, o fausaga e faʻapipiʻi mai le pa i le puipui ma teuteuina i se faʻata mautu poʻo luga o le ea, lea e fausia ai le aʻafiaga o le loloto o le avanoa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se auala savali faʻaonapo nei ma se pusa tuʻu tolu vaega i le faʻalo, teuteuina i moli susulu.

Fua ma foliga o kapoti

O se filifiliga lelei mo toeititi lava o soʻo se potu o se tulimanu kapeneta. E mafai ona i ai se L-foliga, tafatolu foliga, ma se oblique faʻatulagaina, avea diagonal, faia i le tulaga o se trapezoid ma se lapoʻa pe beveled tulimanu, pe i ai se faataamilosaga mamanu, lea e sili ona talafeagai mo teuteuina se sikuea potu.

O ia tulimanu oloa faia le sili ona lelei faʻaaogaina o le hall hall avanoa o soʻo se tele. O le radius faʻataʻitaʻiga e iloga i le manaia tele outlines, faia o le lata i totonu sili atu matagofie. E mafai ona 'afa taʻitasi, felavasaʻi, faʻapipiʻiina, pe oʻo foi i se tulaga e le masani ai piʻo piʻoina foliga.

I le ata o loʻo i ai se potu vaʻaitiiti vaapiapi i totonu o le auala.

Tetele tetele i ai itu taua, lea e masani ona faʻapipiʻi i le lautele lautele ma le maualuga o le puipui. O nei lapoʻa oloa e lava le lautele.

O loʻo faʻaalia i le ata se auala tele ma se ofu tele e fai i laupapa.

I tamaʻi auala, vaapiapi tasi-faitotoʻa, faʻalua-laʻau poʻo ni faʻataʻitaʻi ata e masani ona maua, e le gata le faʻaaogaina tatau le eria ma fetaui ma ergonomics o le avanoa, ae e foliga matagofie foʻi.

Lanu fusi o alaleo

O le lanu masani masani o le enaena, e masani ona faʻapitoa i mea tau laupapa. O ata i lenei lanu e mafai foi ona ese i le lanumumu lanumumu, o le burgundy tint poʻo le paʻu matagofie o le paolo o le wenge, e masani ona maua i totonu o le masani ai poʻo le Igilisi totonu. Paʻepaʻe, beige poʻo efuefu kapeneta ua manatu sili ona le faʻaituau, latou te le vaʻaia ova le avanoa, aua le faʻatosinaina le talafeagai le vaʻai ma aua le solia le faʻavasega o le potu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le alatele ma se kapoti laupapa lanu enaena.

Faʻapitoa lava lelei fatuga mafai ona ausia faʻaaogaina se uliuli ma paʻepaʻe tint fofo, ma oloa i le lanumoana poʻo le lanumoana fesoasoani fesoasoani e fausia ai se le masani ai, manatuaina ma le totoa mamanu, ona o lea o le atemosifia tumu i le faʻafouga fou, airiness, tele ma lautele.

I le ata o loʻo i ai se ofu lanu moana i totonu o le fusion-style hall.

Ina ia mafai ona faʻatumuina le siʻosiʻomaga o le auala savali i lagona fiafia ma le fiafia, lanu samasama mamanu poʻo oloa i siʻosiʻomaga pe malu ma maaleale lanumeamata lano e atoatoa.

I le ata o loʻo i ai se auala savali teuteuina ma se ofu lanu samasama tuʻufaʻatasia ma se tautau.

Ata o le alasavali i sitaili eseese

O se ofu filifilia lelei e mafai ona avea ma fesoasoani atoatoa i se auala savali na faia i se ituaiga sitaili.

Aso nei

I ona po nei o totonu, e i ai lava faʻatatau faatafafa fausaga, faʻamatalaina i le manino geometry ma matte, iila poʻo tioata faʻata. Sliding wardrobes i lenei sitaili ei ai se uiga tulaga ese o sitaili ma i ai se tagata taʻitasi ma foliga foliga matagofie.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le auala savali i se ona po nei ma se ofu faʻaata.

Faʻavae

Mo vasega masani poʻo neoclassics, o le faʻaaogaina o laupapa fausia-i ni faʻataʻitaʻiga poʻo se tasi tele-fasi fausaga, teuteuina i le vaneina poʻo le ufiufi auro, e sili, o se faʻailoga o le mautu o totonu.

I le ata, o lavalava ma se faʻata faʻaata ma rhombus i totonu o le auala savali i se masani sitaili.

Faʻamau maualuga

I totonu o le auala maualuga e faʻataʻamilomilo ai, o potu faʻaaoga eseese ma le tuʻufaʻatasia o laʻau ma uʻamea, o loʻo maopoopo foliga ma foliga le gaoia, poʻo ni oloa tuai e faia i laupapa e leʻi togafitia poʻo uamea valavala, o le a talafeagai. O sea fofo mamanu e foliga mai e fai lava sina manaia ma manaia.

I le ata o loʻo i ai se potu ulufale i luga o le ala maualuga ma se swing kapeneta e faia i uʻamea.

Faiga Provence

O lenei sitaili e faʻailoaina mai i foliga vaʻaia, o meaafale meaafale poʻo mea fai anamua. Tele Provence, faʻatumuina e laupapa faʻataʻitaʻi i pastel shade, lea e mafai ona teuteuina i ata vaneina ma valiina. O ia teuteuga e mafai ona tuʻuina atu le malamalama ma le le mamafa i le sili atu tele-faitotoʻa ofu.

Minimalism

Meaafale i le sitaili o minimalism e sili ona lautele faʻalelei. O foliga e masani lava ona iai se natura masani poʻo se mea lamolemole ma e leai ni mea e faʻaoga ai, pei o au, e faʻapea e le vaʻaia, tuʻufaʻatasia ma vaʻaia e le kapeneta. I le gaosiga o fausaga, laupapa, tioata, chipboard poʻo mdf e faʻaaogaina; malamalama, pastel papaʻe, susu poʻo oneone oneone o loʻo tumau i lanu.

Scandinavian

Mo se scandi totonu, latou filifilia sili sili ona faigofie ma faʻalelei ato e iai anamua teuteuga, eseese suiga ata poʻo tuʻufaʻatasia mamanu ma se faʻatautau, ottoman poʻo se kapoti kapeneta.

O aitia e fai ai totonu totonu mo kapoti

Faʻataʻitaʻiga ma se faʻata i ai se sili ona lalelei tisaini; i le faʻaopopoina i o latou aulelei foliga vaaia, latou maua ai se vaʻaia faʻateleina avanoa. O se vaʻalele faʻata ma se foliga e iloga e se faʻapitoa shimmer ma le tele. Faʻataʻitaʻiga ma malamalama, matte, tioata faʻataʻitaʻia poʻo ni mamanu ma se lamolemole pupula luga ufiufi ma lacobel, lea, ona o le atagia aafiaga, faʻaopopo le malamalama i le avanoa, vaai le itiiti ifo muamua i le auala savali.

I le ata o loʻo i ai se ofu laupapa e seʻe i laupapa ma se faʻata faʻata e vaaia i luma ma le itu i totonu o le auala savali.

E fai lava sina manaia le tali e sui mai i oloa ma se vaega matala na faia mo se faʻaaliga poʻo ni fata tatala masani, e mafai ona faʻataʻamilomilo, saʻo pe faʻasolosolo.

I le ata o loʻo i ai se potu ulufale ma se ofu paʻepaʻe ma faitoto teuteuina i le faʻamaʻa tioata.

O se filifiliga taʻutaʻua e sili ona taʻutaʻua mo sliding wardrobes o le faʻaaogaina o ata sandblasting, togitogia poʻo le lolomiina o ata, lea e maua ai le faʻaaogaina o se tele o ituaiga o ata talafeagai mo soʻo se itu totonu.

O elemene ma faʻamalama-tioata faʻamalama e faʻaaogaina e fausia ai se maoaʻe mamanu, ma oloa ma patina e atoatoa e avatu ai le siosiomaga, anamua. Faʻataʻitaʻiga ma faʻaʻeseʻese faʻaofi foliga foliga sili ona lelei, mo se faʻataʻitaʻiga, mai rattan, paʻu e manaia i le paʻi i ai, e i ai se matagofie ma taugata foliga, e masani ona faia i le tulaga o se taʻavale nofoa faʻatasi poʻo ofe, lea faʻaeeina le siʻosiʻomaga ma naturalness ma naturalness.

Afai e nofo le tamaititi i se fale poʻo se fale, o se isi loka mo mea e mafai ona faʻatau mo ia. O ia fausaga e tele lava ina iloga e le susulu ma lanu felanulanuaʻi ma le fausiaina o mamanu, avea ai i latou ma autu autu elemeni. I se faʻaopopoga, tamaiti faʻataʻitaʻiga tatau muamua i uma mautu, saogalemu ma i ai le lava numera o compartments.

Faletusi o ata

O lavalava e le gata ina mafai ona faʻaopopo le mafanafana ma faʻagaioiga i le alasavali, ae ia maua ai foʻi se foliga matagofie matagofie.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: O FEA EA LOU ALOFA by: Fatu Lio Matalavea backing vocals: Joanna Failautusi - Dr. Rome Production (Mae 2024).