Teuteuga mo Mati 8 - fausiaina o se fiafiaga lagona

Pin
Send
Share
Send

Aveʻesea o le monotaga o aso o le taumalulu, faʻatumuina le avanoa i fafo ma le la, freshness o le muamua manaʻoga e aliali mai i le tautotogo. E i ai le sili mafuaʻaga mo lenei - Aso o Tamaʻitaʻi. O le teuteuina filifilia saʻo mo Mati 8 o le a faʻaʻaulelei ai le aso malolo ma mamalu i le taimi e tasi. Teuteu le fale, fale mautotogi, nofoaga o galuega, malolo. Matagofie DIY galuega taulima o le a faʻaopopoina le agamalu ma le mafanafana i le manumalo.

Matou teuteuina le fale e matou lava

Ae e te leʻi faia le atoa taʻaloga i ou mafaufauga, faʻanatinati e teuteu le fale mautotogi, utaina i fugalaʻau, polo, oe manaʻomia e tuu mea i le faʻasologa saʻo. O se potu mama, faʻamamaina lava ia e maua ai se lagona lelei, afai e matagofie, ona mautinoa lea o le a faʻamanuiaina ma matagofie le faʻamanatuina. A maeʻa le faʻamamaina, oe tatau ona filifili poʻo le a teuteu mo puipui ma faʻamalama e filifili.

Garlands e masani ona faʻaaogaina. Lea e tele ituaiga:

  • Faalava - tautau i meaafale, faʻamalama faʻavaa, puipui.
  • Vertical - faʻatumu le avanoa o avanoa o faʻamalama, faitotoʻa.
  • Fausia i le tasi mea pe tele.
  • Fai i ni vaega eseese, oti ese pepa.

    

Laupapa faalava faalava, e masani ona faia i ni pepa mafiafia, e lagona. O le manatu lea: tipi ese fuainumera (fugalaʻau, fetu, la) o le tele tele e faʻaaoga ai faʻataʻitaʻiga, suʻi ma le masini taʻitasi i le isi, o ni nai senitimita le mamao, tausia le filo faʻatasi. Ole aofaiga e faʻamoemoe ile faʻamalama lava ia. E masani ona lava le seleni. O fasi pepa maeʻa ua faʻapipiʻi.

O le isi filifiliga mo faʻataʻamilo pale o fugalaʻau dahlia pepa. E faigofie ona fai. Mo se faʻaaliga, e 3 laupepa pepa 50x20 cm e manaʻomia O le mea faigaluega o loʻo faʻapipiʻiina, gaugau faʻatasi ma se maliega (2 cm sitepu), nonoa ma se filo, tipi ese itu ma se cone. O pito e nonoa i fafo, faʻamau ma se mea faʻapipiʻi. O vaega taʻitasi e faʻasino i luga, tuʻimomomoina. Polo-fugalaʻau mafai ona taofia taʻitasi nofofua, tele manoa ma se nila.

Manatu teuteu paluni

O paluni mafiafia o se teuteuga sili ona fiafia iai toeititi tele aso malolo. Latou te atoatoa mo le fausiaina lapopoʻa tusitusiga, fuainumera, foliga sili ona lelei i totonu o potu o faʻalapotopotoga, pati faʻapisinisi.

Mo teuteuga o fale i taimi taua, e aoga le faʻaaoga o polo, ua lava le tausisi i nisi tulafono:

  • Ave laʻau afifi (3-5 fasi). Faʻamamaina cornice, meafale tulimanu.
  • Faʻaaoga lanu. Faʻataʻitaʻiga: papaʻe + mautu + vali.
  • O fatuga e lua-leo e maua ai fugalaʻau. Ave le 1 o le tasi lanu, 5 o le isi. I le ogatotonu o le faʻaputuga o polo e lima, e le faʻalauteleina, e faʻapipiʻi ese ese paolo. Nonoa i tua, e teuteuina pupuni.
  • Ina ia faia ni faʻatusa faigofie, loloʻu le uaea faʻapipiʻi, manoa fusi o tamaʻi polo.

O ia teuteuga e talafeagai mo ofisa peʻa o le polo-togi valu o le a faʻamamafaina lava le tautotogo lagona ma le fiafia. O sea teuteuga ia Mati 8 ma ou lava lima o le a tele se taimi e alu ai, e sili atu le faia muamua ae le i oʻo mai le mea e tupu.

Spring lagona mo se taimi umi

I se faʻaopopoga i palega, fatuina o polo, oe ono manaʻomia teuteuga, pe a maeʻa faʻatasiga faʻafiafiaga o le a avatua ia te oe se lagona māmā mo sina taimi. Faigofie DIY galuega taulima teuteuina fale, tuulafoa faʻamalama potu sills, laulau le malie o paaga.

O lesi foi mea:

  • E tele-lanu palasitika pakete, susulu, fetuʻutuʻunaʻi mo ulo, o le a faia faʻamamaina windowsills manaia.
  • Le masani tusitusiga a le lālā. O nai lala matagofie e aunoa ma ni lau e lava lea mo oe. E tatau ona fufulu, varnish, 'otiʻoti pepa, fasi' ie mafiafia o bugs, butterflies, fugalaʻau, oval, kelu. O lenei matagofie e tuʻu i tamaʻi tamaʻi vaʻa.

  • Satin, lipine silika. Manino masani, nonoa tua o nofoa ma le aufana tautau sina - e le o se fiafiaga lagona?

  • Faʻaili. O lenei teuteuga e fai lava si ese ma manaia. E tele filifiliga: lala fesoʻotaʻi o le a teuteuina ma fou fugalaʻau; o uaea mimilo na afifi i se ie lanumeamata lanumeamata, o loʻo tutuʻi ma manulele pepa malamalama, butterflies, dragonflies. I le avea ai o se faʻavaʻa, tamaʻi nini o conifers, muamua nuanua-lanu, e talafeagai.

Faalogo! Ave faʻalelei mea e teuteuina, maitau le tuʻufaʻatasia o le tasi ma le isi.

Fugalaʻau fugalaʻau

Masani, talafeagai teuteuga ia Mati 8 faleaiga, cafe - fou fugalaʻau. E mafai ona e tuʻuina ulo matagofie ma laʻau faʻapitoa tutupu i luga o laulau: korokoso, hyacinths, tulip, daffodil.

E lelei pe a faʻapipiʻi totonu masani i vaʻa tautau. E faigofie e fai i ou oe lava lima, fagu o yogurt, meaai mo tamaiti, sua e talafeagai. E sili atu le manaia o fagu tioata lanu. O le ua ua nonoa ma se manifinifi twine, faʻamau i le mea e tatau ai. Fugalaʻau, o se laʻau laʻau vaivai (willow twig, jasmine, e oʻo foʻi ile cherry) e tuʻu i totonu o le container.

I se faʻaopopoga i mea suamalie ma fualaʻau, tuʻu fugalaʻau i totonu o le ipu fualaʻau, e sili ona fiafia i ai tamaʻitaʻi o loʻo nonofo i le laulau. O napkin masani mo le lelei o aso o tamaʻitaʻi e faʻatulagaina i lopa, moli mama.

O se laulau e ufiufi i se ie laulau lanumoana pupula ma ipu kiona-paʻepaʻe o le a foliga manaia. I le ogatotonu, tuʻu se fugalaʻau lua-leo: lanumoana hyacinths, lili papaʻe. Tioata manino, susulu o masini o le a naʻo le faʻamamafaina o le laumata o le teuteuga.

Faʻaaliga teuteuga

I aso mafanafana muamua, o auala ua tumu i faioloa o mimosa ma tulipe. O a isi mea e mafai ona e teuteuina? Ioe, susulu faʻaali tulaga ma fugalaʻau ma teuteuga fiafia. E tatau ona susulu pei o le tautotogo! E aoga le galue i le suiga e avea ma se ituaiga maneta, o se puna o le fiafia. Mo lenei, ie ma se fugalaʻau lolomi e faʻaaogaina, na o pupula, susulu lanu. Nei o ni manatu e fesoasoani ia te oe teuteuina lau faleoloa faʻamalama.

O le ie. O le faiga mo polo o loʻo faasolosolo malie lava ona tuuina atu i le tele-voluma fugalaʻau fatu, pepa, ie. Malamalama, leai se mamafa tosina mai le mata. E taua lo latou tu masani, aunoa ma le faʻanumeraina o le faʻaaliga. Sili atu teuteuina se vaega o tua, ia faʻamamafaina le lagona o le amataga o le fuga.

Taua! Ufiufi nisi o luga i fugalaʻau. Aloese mai le soona tele.

O se pale tautotogo (faasao-faiga) mafai ona teuteuina se faleʻoloa faʻamalama, faitotoʻa, pa mo se taimi umi. Ie ie, ie masani e masani ona faʻaaogaina. O le lapotopoto masani foliga, ae e sili atu ona manaia le faia o le outline o se butterfly.
O tusi ma numera e faia i fugalaʻau. Ola, faʻafoliga, soʻo se mea e te manaʻo ai.

Manaia DIY teuteu manatu

O isi taimi, mea laiti e lava e faʻafiafia ai le olaga. Seʻi tatou talanoa e uiga i lenei. E oʻo lava i le meaʻai taeao e sili ona faigofie o le a avea ma aso malolo pe a fai o loʻo i ai ni fugalaʻau maaleale ma ni moligaʻo matagofie i luga o le laulau. O tagata o loʻo totoe pe a maeʻa le tausamiga o le Tausaga Fou ua teuteuina i lipine lanumeamata.

O le a le aso malolo e aunoa ma se kata? Masani, faʻamalo, faʻatasi ma applique, fasi ie, ie. Faamau ni nai pei o se tusi, tusi faʻamalo iina. Teuteu itulau taʻitasi i se lopa, fusi.


O aluga o le a fesoasoani e faʻafouina le le malie lagona i le aso o le tautotogo. Se sikafu sulu pupula, sikafu - o se ufiufi aluga matagofie, teuteuina i lanu lanu, fili, lipine.
Ioe, e mafai ona e suia uma ie o fale i le susulu, sili atu ona malie. Ae afai e leai se taimi, avanoa, ua lava lea e fai ai ni pupuni fou. E mafai ona faia i ni pale mama i totonu o le fale, lipine fai. O se tamai fugalaau boutonniere faapipii ia latou o le a faamamafaina le taunuu mai o le tautotogo.

Ave le ola lona lua i ni mea tuai ae fiafia i mea. Ole a fesoasoani le decoupage technique ia oe. Pau a le mea e te manaʻomia o napkin lapisi, o se mea toe teuteuina, varnish e leai se lanu. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, oe mafai ona faʻafouina se uati tuai, se laulau lamepa, se puipui ipu. Fai ma strew ma rosa pepa!


Oe mafai ona faia se faʻaloaloa pale o ata aiga. Filifili ata sili ona matagofie o tamaʻitaʻi aiga, faʻaputuputu i luga o se lipine, faʻaloaloa i autafa o faʻamalama faʻamau, puipui.

Valu e valu

O le faʻamanatuina o le International Women's Day o le a le maeʻa e aunoa ma le numera 8. Ua mamanuina i auala eseese. O le nofoaga na tuuina atu ia te ia e faʻavae i luga o le ituaiga o nofoaga, le maualuga o le lumanaʻi faʻamanatuina, le tausaga o aulelei fafine.

O le filifiliga o mea e maeʻa atoa i le alofa tunoa o le teuteu. Faʻaaogaina mo fale gaosi:

  • Styrofoam;
  • Ie;
  • Faʻamau uaea;
  • Polo (inflatable, pepa);
  • Fugalaʻiga fugalaʻau;
  • Lala, lala, vine;
  • Se fasi penisina;
  • Lace;
  • Fualaʻau (keke, mea suamalie);
  • Fua;
  • Faʻafetauiga;
  • Straw.

E le maeʻa le lisi, e saoloto uma tagata e faʻaopopo i le fesoasoani a o latou mafaufauga. O faʻataʻitaʻiga ma stencil o le a avea ma fesoasoani lelei. Latou te faʻafaigofieina e le gata i le tipiina o le 8 e aunoa ma ni masei, ae ia faʻafaigata ma faʻalelei. Faigofie mamanu e mafai, e oʻo i le lane. E tatau ona manatuaina o lenei teuteuga elemeni e le tatau ona lofituina ai isi, ae ia tuʻufaʻatasia lelei.

Taua! O se mea sese le faʻatinoina o mea uma i le taimi e tasi! E tatau ona e filifili na o manatu e fetaui ma oe, aunoa ma le mamafa i totonu.

Faʻamolemole lau pele ma aulelei aitia, maofa ma ou mafaufauga!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: WELCOME TO SAMOA TANOA FIAFIAGA NIGHT (Mae 2024).