9 mea mai le USSR o loʻo i potu taʻitasi

Pin
Send
Share
Send

Masini suisui

O le masini masini lauiloa "Singer" o se 'olo malosi o le anagata ma le faʻatuatuaina. Ona o lona tulaga lelei, ua maua ai e le lautele le amanaiaina o fashionistas o le Soviet Union. E suʻesuʻe masini suʻisuʻi mai le Podolsk Mechanical Plant ma o loʻo tautua pea ma le faʻamaoni i fale faʻaonapo nei. I le auala, e faʻaaoga e faʻaaoga ai le underframe mai se masini vae ma vae pepelo i aso nei o se laulau poʻo se moega i lalo o le tapu.

Kapeta

O le vaitaimi o kapeta na amata i le vaitaimi o le 60 - na avea ma vaega taua o le olaga o le aiga Soviet. O le kapeta na avane totonu le mafanafana i totonu, puipuia mai le fesoʻotaʻi i se puipui malulu ma fesoasoani e faʻamafanafana pea. Sa vaʻaia lelei ma vaʻaia lelei, ma e masani ona momoe tamaiti, suʻesuʻe ona teuteuga ma fatufatu tala eseese. I le amataga o le seneturi lona 21, na amata lava ona tauemuina kapeta, ma taʻua i latou o mea taua o aso ua tuanaʻi, ae i totonu o ona po nei, e mafai ona faʻateleina ona e mauaina ni oloa matagofie e faʻataʻitaʻiina lelei i totonu o le Scandinavian ma le boho style.

Oloa aano o manufasi

I aso nei, o le lafo uʻamea fesoasoani o loʻo teuina pea i le tele o fale. Ua taʻua o le "faavavau" aua o le ola o se masini masini e toeititi lava le faʻatapulaʻaina. E le mafai ona suia pe a sauniuni le aano o manu fasi, e faigofie ona faʻagaioia ma faigofie ona faʻamama. Meaʻai gaosi faia i le USSR mafai lava ona maua i le toetoe lava o umukuka uma i sili lelei le faʻatonuga galuega, aua e leai lava se mea e gagau i totonu o latou - mea uma e faia ma le faʻaeteete.

Uʻamea

O le mea e ofo ai, o nisi faletua e mananaʻo lava i le uʻamea a le Soviet: o masini faʻaonapo nei e malepe i ni nai tausaga, ma o se uʻamea na faia i le USSR e tautua faʻamaoni. I le taimi muamua, o Soviet uʻamea tuai na faʻaaogaina mo le tele o tausaga, naʻo le uaea na suia ma faʻatonutonu le moligafua. I aso nei, e toʻatele latou tuʻua i latou o se faʻamau ma e latou te le o faʻataʻitaʻi e tiaʻi.

Laulau tusi

O le laulau gaugau i le Soviet Union sa i ai toetoe lava o aiga uma. Atoa gaugau, na faia le matafaioi o le a faamafanafanaina ma aveina le maualalo o avanoa, lea na sili ona talisapaia i tamai fale mautotogi. I le setete tatalaina, na fesoasoani e maua ai se tele kamupani, ma ina ua tatala le afa na avea o se laulau tusitusi. Eseese maeʻa faʻatagaina lenei mea e ofi i totonu o soʻo se totonu. I aso nei, tutusa, mama ituaiga faʻataʻitaʻiga e mafai ona maua i soʻo se meafale faleoloa, ae o le tele o loʻo faʻaaogaina le Soviet suia laulau.

Crystal

Crystal o le moni moni o Soviet soʻa ma taugata. Na avea o se faʻailoga o le manuia, o le meaalofa sili ma le teuteuina i totonu. Naʻo taimi o tausamiga fiafia na aveina ai tioata uaina, pesini salati ma ipu uaina mai autafa. Mo nisi, Soviet tioata o se relic o le taimi ua tuanaʻi, talu ai mamafa ipu ma ipu e faigata ona faʻaaoga ma tele taimi avanoa. Ae o tagata faʻafiafiafia e fiafia i tioata mo le lagona o se aso malolo, mo le matagofie o ata vane ma ata, ma latou te fiafia pea i ai.

Faletupe mo cereal

I taimi o Soviet, o apa apa mo le teuina o oloa tele sa toetoe lava o umukuka uma. Latou te leʻi 'eseʻese ile' eseʻese, ae na tumau ma aoga, o le toʻatele o latou na soifua pea e oʻo mai i lenei aso. I aso nei o se moni vine, o le mafuaʻaga lea e mafai ai ona iloagofie koneteina koneteina o loʻo manaʻomia lava i totonu totonu o mea e faʻatauaina mea mo latou talaʻaga.

Nofoa tuai

O le fiafia i meaafale o le vaitaimi o le Soviet, ae maise lava i le vaitaimi o le 50 ma le 60, ua toe ola mai nei ma le toe faʻamalosia. E fiafia tagata feʻaveaʻi o le style retro ma eclecticism e toso nofoa tuai, ma faʻaopopo le mafiafia o le paʻu paʻu e faʻafaigofie ai, tuiina ia laupapa laupapa ma vali latou. O le upholstery faʻaonapo nei e faʻafaigata ai le nofoa puʻe ma o vae uumi e faʻamamaina.

Mea puʻeata

O le manaʻoga mo taugofie DSLRs i le Soviet Union sa matua maualuga lava. O le lauiloa Zenit-E mea puʻeata na tatalaina i le 1965 i le Krasnogorsk Mechanical Plant. Mo le luasefulu tausaga o gaosiga, o le aofaʻi o gaosiga o faʻataʻitaʻiga e oo atu i le 8 miliona iunite, lea na avea ma faʻamaumauga a le lalolagi i le analog SLR mea puʻeata. Tele o au tifaga o ata tifaga puʻeina i aso nei o loʻo faʻaaogaina nei mea puʻeata, ma matauina lo latou anagata ma maualuga maualuga foliga.

O le USSR ua leva i tausaga ua tuanaʻi, ae o le tele o mea o lena vaitau o loʻo faʻaoga pea i le olaga i aso uma ona o lo latou anagata ma faʻatuatuaina.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: 1980 Olympic Hockey USA vs USSR (Iuli 2024).