Faiga Scandinavian i totonu o se fale mautotogi ma se fale

Pin
Send
Share
Send

Ulufaleina o le tulaga o se ituaiga, Scandinavian mamanu mulimuli ane avea ma se moni masani, lea o le atunuʻu lanu e le atagia mai i mamanu po o tagata ata, ae i le lautele lagona o totonu, o se tuʻufaʻatasia o ona autu vaega.

Vaega:

O le Scandinavian style i totonu o le fale e atagia mai ai foliga o tagata o loʻo nonofo. O foliga masani a tagata i matu o le mausali, lemu, taofiofi, alofa mo le natura ma lo latou fale, faʻatasi ai ma le sefe, e fesoasoani e sefe ai mea faʻanatura. O le Scandinavian fale o le faʻatinoina o nei uiga masani. O lana mamanu e iloga i le faigofie, toʻafilemu, laconism - ma i le taimi lava e tasi e iai lona faʻapitoa lalelei ma faʻaali.

O se masani Scandinavian-style potu totonu o le moli, avanoa avanoa, mautu, faatuatuaina fasi o meaafale, mafanafana ie ma teuteu taofi.

Faavae autu o Scandinavian mamanu

  • Lanu O totonu e masani ona fuafuaina i le malamalama, lanu malu - paʻepaʻe, malamalama efuefu, lagi lanumoana. E pei o faʻaopopo leo o laʻau masani, maʻa, oneone ma enaena paʻu o loʻo faʻaaogaina i le ata. Lanu saʻo - loloto lanumoana, lanumoana, samasama, mumu, uliuli.
  • Mea e faʻaaoga. O mea masani poʻo latou faʻataʻitaʻi maualuga e faʻaaogaina: maa, laupapa, keramika, sima. Lavalava mo teuteuga i totonu - natura: lino, cotton, jute.
  • Meafale O meaafale laupapa faigofie e tatau ona mausali ma mautu tusa lava pe a foliga mai. O mea masani e faʻaaogaina e fai ma mea e teu ai ie - cotton, ie, ie, suede.
  • Teuteuga E mafai ona e faʻaaogaina elemene faigofie o lanu susulu, poʻo ni mea faigata foliga, ae o leo malu, mo se faʻataʻitaʻiga, o le palaka ulu ulu o aila ma loi i luga atu o le taʻinaafi - o se teuteuga e masani ona maua i totonu totonu.

I le ata o loʻo i ai se umukuka-potu malolo i se sitaili Scandinavian ma se uluaʻi pusa pa pa. Poloketi: "Suetena totonu o se fale o 42 sq. m. ".

Potu malolo: Scandinavian style totonu

O le potu malolo o le "foliga" o le fale, faʻaalia ai le amio a ona tagata. I le mamanu o le potu malolo, mea e le faia se aoga gaioiga, ae tautua mo teuteuga, e taliaina. I le taimi lava e tasi, o le faʻavae tulafono tulafono tumau pea tutusa: mea masani, lanu malamalama, tuʻufaʻatasi lanu tuʻufaʻatasia.

Motugaafa: Talu ai ona o le malamalama masani e seasea lava i totonu o atunuu i Nordic, e tele le taulai atu i moli malamalama. Fola moli, sconces, laulau lamepa, moligaʻo e faʻafeiloaʻi i le potu malolo - soʻo se masini e faʻateleina le malamalama.

I le ata o loʻo i ai se tamai potu malolo papaʻe. Poloketi: "Scandinavian apartment design in Sweden".

Scandinavian style umukuka totonu

O le lanu autu o le sitaili - paʻepaʻe - o le sili ona talafeagai mo le umukuka, ona e maua ai se lagona o le mama ma faʻateleina susulu, lea e taua mo le potu o loʻo saunia ai meaai. I le umukuka tisaini, o se tulafono, taumafai e aua le faʻaaogaina leo lanumoana, ona ua latou talitonu e taofiofia manaʻoga ma aʻafia ai le maaleale o tofo fuga.

I totonu o le fale piliki, o vaega o puipui umukuka atonu e le ufiufiina i le sima, ae na o le paʻe papaʻe. E masani ona faia lenei mea ile vaega o loʻo tu ai le galuega, ona fai lea ole piliki ose taliʻau. O le Scandinavian kitchen design o loʻo faʻailoa mai ai o le a faʻaaogaina laʻau masani mo le foloa, e manaʻomia foʻi ona faia meaafale ma le laupapa faʻafuaseʻi mai laupapa.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se umukuka Scandinavian ma se faʻatulagaina o atumotu. Poloketi: "Fuafua totonu totonu papaʻe: fale 59 sq. m. i Gothenburg ".

Potu i totonu o potumoe Scandinavian

O le autu autu mo le fuafuaina o se potu o le faigofie. E leai se mea e tatau ona faʻalavelave mai le malologa. O le elemene autu teuteu o le puipui latalata i le ulu o le moega, ae e le tatau ona susulu foi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se puipui e mafai ona faʻaumaina i fafie, pe a totoe o loʻo ufiufiina i le sima, ae mo ufiufi uma e tasi e filifilia ai se lanu - paʻepaʻe poʻo se paolo paolo malamalama o le beige. O le teuteuina o le potumoe o le a faʻaopopoina e ie i lanu loloto poʻo ni mamanu a le atunuʻu, faʻapea foi ma kapeta latalata i le moega.

I le ata o se potumoe ma se poletito i le Scandinavian sitaili. Poloketi: "Suetena totonu mamanu mo se fale o 71 sq. m. ".

Faiga Scandinavian i totonu o le vasega pepe

I le mamanuina o se vasega pepe, e tatau ona amanaʻia manaʻoga o le tamaititi mo le tele o poto masani e fesoasoani i lona atinaʻe. O le malamalama i tua atu o puipui e mafai ai ona faʻaali atu ni auiliiliga malamalama, faʻamamafaina lo latou taua.

I le avea ai o se faʻaleoga i luga o se paʻepaʻe paepae, e mafai ona e tuʻuina se laupapa uliuli ma se ufiufi e mafai ai ona e tusia i luga ma vali vali - e fiafia tamaiti e valivali puipui, ma o a latou ata o le a avea o ni lanu lanu i totonu o totonu.

Pa puipui paʻepaʻe mafai ona teuteuina i pupula pupula vinyl faʻapipiʻi ata o tala fatu mo tamaiti laiti, mataitusi o le tagavai alafapeti mo muamua-vasega, poʻo tagata e fiafia i ai tusiata mo talavou. Faigofie fasi meaafale mafai foi ona teuteuina i pepa faʻapipiʻi pe ova foi i ni olaila lanu. Lanu lanu i luga o ie mafai foi ona fesoasoani spice luga mamanu ma faʻaopopo uiga.

I le ata o loʻo i ai le potu a tamaiti i se sitaili Scandinavian. Poloketi: "Suetena sitaili i totonu o se potu tolu potu."

Potu taele Scandinavian

I totonu o le faletaele, manaia "Nordic" ata e matua talafeagai, maua ai se lagona o le mama ma fou. I le faʻaopopoina o le paʻepaʻe, e masani ona avea ma lanu autu i totonu o potu palama, e faʻaaoga le loloto lanumoana. O ie taele i lanu faʻaaliga e faʻatumuina totonu totonu.

E pei o le lautele mo potu sitaili uma, latou te taumafai e faʻaaoga fafie i totonu o le faletaele. O le faʻaaogaina o fafie e faʻapea foi uiga o le faletaele Scandinavian. E faʻaaogaina e faʻatumu ai lalo tapu, faʻamalama vai, faʻata faʻata, kapoti.

I le faʻamaeʻaina o le laufanua, o loʻo faʻaoga ai tile lanu, faʻatasi ai ma lona fesoasoani latou te soneina le avanoa - mo se faʻataʻitaʻiga, vaega o puipui - i se vaega susu poʻo tafatafa o le faletaele - o loʻo faʻataʻatia ma se teuteuga o lanu lanu poʻo ni maʻa ma Scandinavian mamanu. O le ata ma lautele lautele teuteuina lautele faʻalauteleina mai fola i puipui ma e oʻo lava i le faʻalo e foliga fou ma muamua.

Scandinavian style fale totonu

O le ata o lou oe lava fale i Scandinavia maua ai mo faʻamalama tele e faʻateleina ai le malamalama o totonu ma puipui ma lelei lelei mea faʻamama vevela. O fale e masani ona fausia i laupapa, o maʻa e maeʻa ma mea laupapa.

O le Scandinavian style i totonu o se atunuʻu fale e faʻaauau i fafo - o fomu e faigofie, laconic, masalo e le mafaufau foi, e maua ai le lagona o le mausali ma le faʻatuatuaina. O loʻu fale o loʻu 'olo malosi: fai mai lenei mea e uiga i fale o tagata i matu.

Vaʻai nisi ata o fale faʻaleila o Scandinavian.

Ata o Scandinavian totonu

Lalo o ata e faʻaalia ai foliga autu o le Scandinavian design i nofoaga mo faʻamoemoe eseese.

Ata 1. O le lanu autu i totonu o le potu moe umukuka a Scandinavian e papaʻe. E faʻatumuina e le malamalama laupapa i luga o le foloa. O elemeni eletise e fai ma vaega o le teuteuina o faʻaleoga.

Ata 2. I le ata laconic o le paʻepaʻe Scandinavian potu, o le faʻaleoga puipui i le ulu ulu o loʻo faʻailoa mai i papaʻe laupapa.

Ata 3. O meaafu efuefu efuefu e fausia ai se eseesega ma le foloa malamalama, faʻamalieina totonu.

Ata 4. O le potumoe pupula e le iloga i se matagofie matagofie, ae foliga mai e matua mai lava ona o susulu lanu faʻaopoopoina ma lamepa e le masani ai.

Ata 5. O le tuʻufaʻatasia o lanu e lua faʻafeagai - papaʻe ma le uliuli - o loʻo faʻamatalaina ai le faigata o le ata o le potu malolo, o le laupapa masani o le foloa e faʻamaluluina ai totonu, ma o le paʻu i luga o le foloa e maua ai le mafanafana.

Ata 6. O le umukuka paʻepaʻe atoa ua teuteuina i le kapeta felanulanuaʻi o lumanaʻi i totonu o totonu.

Ata 7. O le Scandinavian style o totonu e faʻamamafaina i le faitotoʻa o le nofoaga e se faʻatautau, ma i le taimi lava e tasi e pei o se laʻau ma nifo.

Ata 8. O le ata i totonu o le Scandinavian style i totonu o le potu a le tamaititi e maua ai ni lanu lanu e tu matilatila mai i ni tulaga le tutoatasi.

Ata 9. O le sitaili o le fale taele tele ma le potu ta lavalava e faʻamamafaina e se drawer vine masani i le vine.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Where do the Scandinavians come from? (Mae 2024).