Poloketi mamanu o se 3-potu mautotogi i se faaonapo nei sitaili

Pin
Send
Share
Send

O le ata tisaini o le fale mautotogi na faia i se faiga faʻaonapo nei - ma faʻailoga o minimalism ma faasao-faiga. O loʻo faʻaalia ai le tele o le faʻaaogaina o fafie ma lanu masani ma paolo papaʻe, efuefu ma enaena. O le iʻuga o se nofoaga talafeagai ma faʻamalieina nofo nonofo faʻatumuina i se mafanafana, malologa siosiomaga.

Potu-umukuka

I le poloketi o le fausiaina o se potu e 3 potu, o laupapa laʻau e malosi i le teuteuina o le potu malolo, pasi mai le puipui i le faʻalo. O se sikuea faʻataʻitaʻi ma se fale vai i totonu e maua ai se foliga tutasi i totonu, e le foliga mai tele tele faʻafetai i le moli faʻataʻamilomilo. O se matagofie matagofie vaega i le pito i luga vaega o le fausaga ma se uluaʻi uati i luga o le puipui o faʻaopoopoina manaia i le poloketi fuafuaga.

O meaafale o le potu e iai le sofa lautele ma le manaia o ie ma le fata o loʻo faʻamau i le puipui, i luga aʻe o le pogisa lanu lanu na faʻapipiʻi - o se talaaga lelei mo le lau ma teuteuga.

O le avanoa faigaluega o loʻo tu i totonu o se nofoaga e faʻatutuina ai se tulimanu faʻatulagaina ma luma papaʻe i se minimalist style. O le faʻatulagaina talafeagai o mea faigaluega a le aiga e faʻafaigofieina ai le sauniuniga o taumafataga, ma le maeʻaina o le tali "i lalo o le laau" e lagolagoina ai le aitia lautele o le poloketi o se fale e 3 potu.

O le 'aiga' aʻai o loʻo faʻailoa mai e ala i le teuteu lelei o teuteuga. O le lapoʻa foliga o le laulau pito i luga ma le lane samasama lanu o nofoa faʻatagaina e toe faʻaolaola le ata poloketi ma avatu ia fou.

Potumoe

I le mamanu o le potumoe, o le tutusa mamanu elemeni o loʻo iai e pei ona i ai i le ata o le potu malolo, ma monochrome ata i faʻavaʻa ma mea e le masani ai mea teuteu na faʻaaogaina e tuʻu ai le tagata taʻitasi. I se faʻaopopoga i le moega, o le potumoe o loʻo i ai totonu-of wardrobes ma se nofoaga galue latalata i le faʻamalama ma fata mo tusi faataamilo i pito.

Tamaiti

Ua teuteuina le avanoa i lanu malamalama matagofie. Se seti o meafale na fausia i totonu na mafai ai ona fausia se falefaigaluega ma tuʻuina tusi, faʻapea foi ma se TV ma acoustics.

I le poloketi mamanu o le 3-potu potu, o le potu a tamaiti foliga sili ona manaia faʻafetai i se manaia tusia ata i luga o le puipui.

Faapaologa

Faletaele

I le poloketi mamanu o le faletaele, o laina saʻo ma le faʻamaeʻaina i le paʻepaʻe e faʻamalosia lelei e vaega "mafanafana" i lanu enaena ma se vaega ma se mafuaʻaga masani.

Tusiata ata: Art-Ugol

Tausaga o fausiaina: 2016

Atunuʻu: Lusia, Novosibirsk

Vaega: 61 m2

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Minecraft - Nelivarvas Rakentaa - Osa 3 - Mökkeli (Mae 2024).