Suetena fale mamanu i totonu 71 sq. m

Pin
Send
Share
Send

O le toʻafilemu o se uiga masani o le Scandinavians, ae o tagata toʻafilemu e manaʻomia foi taimi pupula i le olaga, ma o le paʻepaʻe talaʻaga e faʻatagaina ai oe e faʻaali atu teuteuga matagofie o totonu i totonu.

Potu malolo

Toetoe lava o le potu malolo atoa ua fuafuaina i papaʻe ma sina faʻaopopoina efuefu. E feoloolo a le pupula nai lo sofa - latou te faʻatinoina le manaia o le faʻalanoaga o lanu. O le pepa puipui e le faʻalavelaveina ai le mafaufau, aua e mamanuina i paʻepaʻe ma lanu efuefu.

Umukuka

Lenei avanoa o le quintessence o Suetena totonu mamanu. E paʻepaʻe atoa, e mafua ona o lona laʻititi. O nofoa laupapa manino e avatua i le umukuka se mea manaia a le atunuu.

Potumoe

Lenei potu faʻaaoga pepa puipui - latou teuteuina le puipui latalata i le ulu o le moega. O le masani le masani ai na ave i totonu o se "faʻavaʻa" o ata, na vali papaʻe.

Fale poletito

O se tamaʻi poletito e avea o se togalaʻau, e ui lava i lona laʻititi tauagafau, e aumaia le lauolaola ma le fou o le natura i totonu. E oʻo lava i le gagauina meaafale laupapa e pei o meaafale meafale. I sea tulimanu e manaia le malolo, lagona e pei o oe i le natura e oʻo lava i le ogatotonu o se tele taulaga.

Potu o tamaiti

O se tamaʻi potu potu mo se pepe fou ua teuteuina i le paʻepaʻe. E aofia ai se moega, nofoa faʻataʻavalevale, pusa o drawers, ma fata eseese ma tu mo le teuina o meataʻalo.

Faletaele

O le tamaʻi faletaele ua teuteuina foʻi i le paʻepaʻe. E aofia ai se potu taele potu potu ma tioata panels, se tapu ma se kapeneta ma faʻata pusa i luga aʻe, faʻapea foi ma se faletaele ma se masini fufulu.

Vaega ulufale

O se tasi o tulimanu o le ulufale atu e foliga pupula ma fiafia ona o le tulaga ese pepa puipui: piniki flamingo o loʻo savali i le lanumeamata-efuefu talaaga.

I minimalist Suetena mamanu totonu, o le sili faʻaalia elemene teuteuina. E foliga sili ona lelei ona o le mea moni e leai ni meafale tele latalata ane, o fale teu oloa ua faʻatulagaina i totonu-of wardrobes, lea e toeititi vaʻaia i tua o papaʻe foliga.

Atunuʻu: Suetena, Gothenburg

Vaega: 71 m2

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: A Simple House Design - 2 Bedroom House 50 Square meters (Mae 2024).