Fola moli i totonu o se potu: o se ata, faʻafefea ona faia e oe lava

Pin
Send
Share
Send

Manaʻoga mo moli moli

O se numera numera o manaʻoga e tatau ona e faʻamasani ia oe lava ia:

  • Moli i le itu o le foloa poʻo faʻamalama moli e fausia i totonu o lana vaʻalele e tatau ona i ai le maualuga o le puipuiga mai vai. O le mea lea, a faʻamamaina faʻataunuʻuina, o le a le mafai vai i totonu o le tino o le malamalama mafuaʻaga ma faʻaleagaina ai o loʻo i ai nei elemeni elemeni.
  • O fale e tatau ona mafai ona puipuia le luminaires ma ia mautu pe a mafai ma aua le fefefe i masini faʻafitauli. E faʻapena foi le moli e faʻapipiʻi i le foloa fola laupapa, lea e mafai ona faʻaleagaina faʻafuaseʻi ona o le le faʻatamala o meaafale.
  • O fale o moli malamalama e le tatau foi ona faʻamafanafanaina ona o lenei mea o le a saofaga i le liusuavai ma e oʻo lava i le paʻuina o le baseboard.
  • Talu ai o le tele o lafi fola natia o loʻo faʻaaogaina e maua ai le gaioi gaioiga i le pogisa, o se malu, pogisa ma muted susulu e tatau ona sau mai moli moli.
  • E mafai ona fai moli malamalama i totonu ole potu ona o lipine e iai sina laʻititi, ae e iloga ile malosi maualuga. O le lautele-paʻu lautele lautele maea e talafeagai mo faʻasolo malamalama malamalama.
  • Mo moli moli i tua, e manaʻomia le faʻaaogaina o mea tau eletise e faʻaalu ai le aofaʻi laititi o le eletise.

I le ata, o le foloa moli i totonu o le potu malolo.

O a mea sili ona lelei e faʻaoga e faʻaoga?

E tele punaoa malamalama. Mo teuteuga, e mafai ona faʻaaogaina uma matauila faigofie ma laʻititi e mafai ona faʻaaogaina.

Moli uila

Mo le faʻapipiʻiina i laminate, poletito poʻo fola laupapa, tele pu e tatau ona faia. E mafai foi ona faʻapipiʻi masini i le vaʻalele poʻo totonu o se laupapa tele i luga o le tasi itu o le potu. Mo le tuʻuina i totonu, compact oloa ma le maualalo maualuga e masani ona filifilia.

O moli malamalama foloa e tuʻu iai le faʻamalama, pe faʻapipiʻi latalata ile tasi poʻo le lua puipui faʻafeagai. E mafai foʻi ona fai se filifiliga faʻapipiʻi pe a faʻalua ona itu faʻamalama o le auala.

Tuuina atu le susu-tetee meatotino, o lenei moli auala e masani ona faʻaaogaina i le faletaele teuteuina. O moli malamalama i luga o le foloa o le a faʻatagaina ai foʻi oe ona ausia se tulaga teuteu i totonu o le potumoe poʻo le auala.

O le lelei o lenei moli e aofia ai saoloto symmetrical poʻo asymmetric faʻatulagaina o masini, maualuga matagofie uiga, uluaʻi mamanu, ma umi auaunaga olaga. O luminaires e faʻatuatuaina ma i le tele o tulaga latou te le fefefe i masini faʻaleagaina ma susu.

O le le lelei o moli malamalama o le suia taimi o lamepa ma galuega-mamafa faapipiiina, lea e manaʻomia ai se magafagafa lelei faʻatulagaina o uaea ina ia faʻatumuina punaoa uma ma le malosi.

I le ata o loʻo i ai le fale tele ma le foloa malamalama ma moli malamalama latalata i le tasi puipui.

Fola moli ma fasi Uila

Duralight i le tulaga o se manino paipa ma LEDs poʻo lamepa moli e manatu o se lauiloa filifiliga mo fola moli. O lenei ituaiga moli e iloga i lanu eseese, e faigofie ai ona filifili se paolo mo soʻo se mea i totonu. O le LED duralight e i ai le vaivai ma le toʻafilemu malamalama malamalama, lea e lava malamalama ai le foloa vaʻalele.

O le LED strip e manaʻomia se laina uaea faʻapitoa mo le faʻataʻotoina ma se faʻailoga e mafai ai ona faʻapipiʻi se eletise eletise lilo. E masani lava, o sea backlight e faʻaaogaina o se faʻaopoopoga tasi i le tuʻufaʻatasia ma moli moli. O le mamao ese o le a fesoasoani e faʻafaigofie ai le galuega o le faʻatonutonuina o ia moli.

Tulaga e lelei o le LED strip: umi le ola tautua, faʻatuatuaina ma faigofie faʻapipiʻiina, lea e mafai ona e faia i ou oe lava lima. Pau lava le mea e manaʻomia o le faʻatauina lea o se eletise sapalai o le eletise ma le mana mana.

O faʻaletonu aofia ai maualuga tau ma tulaga malamalama. O nisi tagata e manatu o le malamalama e sau mai LED fasi pepa e sili atu susulu ma faʻasino.

I le ata o loʻo i ai le foloa moli ma le plinth, faʻateleina e se LED fasimea.

Malamalama i neon maea

E fetuutuunai fetuutuunai neon e talafeagai aua e talafeagai uma mo le faapipiiina i itu taumatau ma mo le fausiaina masani ai susulu mamanu. O le neon cord e foliga mai o se faʻamau faʻamaonia pvc faʻapipiʻi ma laiti neon moli.

O le lelei o le foloa moli ma neon lamepa e umi se taimi, ei ai le tele o ituaiga o paolo, emits a manaia faʻasusulu pupula e le faʻatigaina mata.

O le faʻaletonu aofia ai le maualuga tau vaega, o le vaivai o le matauila ma le faigata faapipiiina. O ia moli foloa e faigata ona faʻapipiʻi oe lava, o lea e sili ai le faʻafesoʻotaʻi o se tagata faʻapitoa.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se potu malolo faʻaonapo nei o loʻo i totonu le susulu o moli moli i le lanumoana.

Moli modules

O ia moli i le tulaga o malamalama manino modules, i totonu o loʻo i ai LEDs, mafai ona eseʻese i eseese configurations ma tele. O oloa e faʻatumuina i ata ma le 3D aafiaga foliga manaia. Faʻafetai i le sasaʻa sikuea, oe mafai ona faia se muamua malamalama tuʻufaʻatasiga, mo se faʻataʻitaʻiga, pei o se chessboard poʻo se sikuea ala.

I totonu o se potu mautotogi, o modules e talafeagai e faʻaaoga i le tulaga o se kapeta malamalama i le mamanuina o se faletaele po o le alatele. O lenei ituaiga moli e masani ona faʻaauupegaina i le minoi lafo, e faʻataga ai ona fesuiaʻi otometi le modules.

Pluses o malamalama modules: maualuga teteʻe atu i le faʻaleagaina ma le atoa fufusi.

I le ata, moli moli i le tulaga o moli malamalama i totonu o le fale.

O fea o le fale mautotogi e mafai ona e faia ai se moli i tua?

Eseese faʻataʻitaʻiga o foloa moli i totonu o se fale mautotogi.

Fola moli i le auala savali

I le auala savali, latou te faʻaaogaina moli i tafatafa o le potu, faʻamalamalamaina va-tile i totonu poʻo vaega taʻitasi fola. O le faʻapipiʻi metotia ma ituaiga o moli moli e faʻamoemoeina i le faʻamoemoe fuafuaina.

Fola moli faʻasino atu i luga o le pa o le a le gata faʻaopopoina teuteuga aafiaga i totonu, ae faʻamamafa foʻi le tino o le maeʻa. Faʻapea foi, ona o le faʻamamaina luminaires, oe mafai ona faʻasaʻo le sese faʻatulagaina o le potu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o se alatele lautele ma moli susulu o le foloa.

I se auala vaapiapi ma umi, e talafeagai le tuʻuina o mea malamalama i le umi atoa o le potu. E mafai ona tasi LED fasimea poʻo se laina o le tele o moli uila.

Faleuila moli moli

I totonu o le faletaele, o le foloa moli galue o se faʻavae teuteu faʻaopoopoina i le autu malamalama. Mo teuteuga, o le faʻaaogaina o totonu-i totonu faʻataʻitaʻiga poʻo le LED fasi e talafeagai. O filifiliga taʻitasi o le a foliga le mafaatusalia ma o le a aumaia le le masani ai i totonu o le faletaele.

Fola moli i totonu o le faletaele

Lelei sulu moli o le a fausia ai se matagofie ma mafanafana siosiomaga i le faletaele. E taua le filifilia o se moli malamalama, e le fefefe i le vai ma le vevela o le vevela, ae maise pe a tuʻu i tafatafa o le tapu poʻo le faletaele. O oloa palasitika e sili atu lona aoga nai lo oloa tioata.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le foloa ma moli susulu o loʻo tu faataamilo i le faletaele.

I totonu o le faletaele, o loʻo i ai se vaega tauagafau, faʻaaogaina moli moli, oe mafai vaʻaia faʻateleina le avanoa. Fola moli e sili faʻatasi tuʻufaʻatasia ma faʻamuta totoga. Ona o lenei mamanu, e mafai ona faʻalauteleina le opeopea aafiaga o palama totoina ma ausia se tulaga malu o le malamalama, matagofie i le mata, aemaise i le po.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le faletaele i totonu ma le puluma ua teuteuina i moli susulu.

Fola malamalama i le umukuka

O le umukuka avanoa ua avea o se sili sili ona lelei nofoaga mo taʻalo ma le malamalama. Moli malamalama mafai ona fausia faʻasolosolo ma le foloa vaʻalele poʻo sone le potu e ala i le faʻamalamalamaina o le pulelaa.

Mo le umukuka, e talafeagai le faʻapipiʻi uumi o LED poʻo moli susulu i tioata puipui mafiafia.

O se uluaʻi vaʻaiga tisaini - e faʻapipiʻi le foloa i ni maʻa keramika ma se teuteuga faʻatasi ai ma le tuʻuina i totonu LED. I le avea ai o se tulafono, o lenei filifiliga e fai lava si taugata, o lea e mafai ai ona e faʻatau ni nai fasi ma faʻaopopo vaega taʻitasi o le fola.

I le ata o loʻo i ai le LED strip i le mamanu o le foloa i totonu o le umukuka i se faʻaonapo nei sitaili.

Fola malamalama i le potumoe

A o teuteuina ma faʻamalamalamaina moli i totonu o le potumoe, LED fasimea, malamalama modules po o paipa ua faʻapipiʻi luga o le foloa lalo o le moega.

O le mea e moe ai e mafai ona faʻamalamalamaina i paʻepaʻe pe i se isi paolo e fetaui ma le faʻataʻamilosaga mamanu. Lalo moli faʻalauteleina le avanoa, suia le foliga vaaia o le potu ma fetuʻunaʻi ona foliga. Tele o tagata faʻaʻupega fola moli ma se minoi lafo. O le mea lea, a ulufale atu i le potumoe pe alu ese mai le moega i le po, o moli o le a otometi lava e ki ma se susulu pupula e le faʻalavelave i le tagata moe.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o se potumoe i totonu o se potu mautotogi ma moli fola ma moli malamalama ua faʻapipiʻiina i lalo ole moega.

Faʻafefea ona faia se-oe-malamalama moli i le fola baseboard?

O le faʻapipiʻiina gaioiga mafai ona faigofie faia i le fale. E naʻo lou manaʻomia o mea faigaluega talafeagai ma ausilali vaega mo le faʻapipiʻiina o laupapa e faʻaseʻe ai laupapa ma moli moli.

  1. I le amataga, o le nofoaga faʻatulagaina ua fuafuaina, ma o le baseboard ua fetuʻunaʻi i le umi manaʻomia. Ma, ala atu i le auala tele i le vaʻalele puipui, tele pu e viliina mo faʻamau. I le tulaga o se laupapa luga, e sili atu le faʻamau o le palasi i le lava-tipi faʻovilivili.

  2. A maeʻa ona faʻamaʻa le palasi, e tatau ona e filifilia se nofoaga e tuʻu ai le PSU ma le pule. O se lata ane kapeneta po o le pusa pusa e talafeagai mo lenei.
  3. Le isi, oe manaʻomia e fua le umi manaʻomia o le LED fasi. Ina ia fausiaina ma faʻafesoʻotaʻi le lipine i le paoa sapalai, faʻapitoa fesoʻotaʻi kilipa e faʻaaogaina.

  4. Ona o le pipiʻi faʻavae, o le backlight tatau ona faʻamautuina i le baseboard auala ma taʻitaʻi uaea i le paoa sapalai.

  5. I le maeʻa ai o le faʻagasologa o gaioiga, ua tapunia le uaea auala faʻaaogaina ai se matte acrylic talaʻaga poʻo manino fasimea.

Faletusi o ata

Faʻapipiʻi faʻapipiʻi foloa moli e mafai ona avatua i totonu o le potu le tele, nana faʻaletonu i totonu o le potu ma faʻamamafaina ona lelei, faʻapea foi ma le aumaia o ni mea lilo ma faʻamaneta i le ea.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Beauty salon software (Iuli 2024).