Pepa puipui faʻaonapo nei i totonu o le potu malolo

Pin
Send
Share
Send

Faʻafefea ona filifili se pepa puipui?

Ina ia mafanafana ma fealofani le potu malolo, e taua le amanaʻia o fautuaga mo le filifiliaina o mataupu ma tulafono a le Feng Shui.

  • E fautuaina e filifili ni ata filemu.
  • Afai e te fiafia i ata o le natura, e tatau ona e faʻamasani ia oe lava i togi autu. Mo se vaaiga toʻafilemu, e sili atu ona saʻo le tuu o pepa puipui i le itu i sasaʻe - oso aʻe o le la, ma i sisifo - goto o le la.
  • Pe a faʻaaogaina ata ma laufanua mauga i le potu malolo, e tusa ai ma le Feng Shui, e sili atu le filifilia o tumutumu agamalu.
  • E le tatau ona faʻatau pepa puipui i ata ma hieroglyphs i le hall, o lona uiga e le malamalama i ai.

Manatu fuafuaina

O le sili ona taʻutaʻua mo le potu malolo o loʻo i ai pea ata o le sakura, ata o vaʻa i luga o le sami maualuga, lea e faʻaopopoina le loloto ma le avanoa i le potu, faʻapea foʻi ma ata faʻataʻitaʻi, mo se faʻataʻitaʻiga: o se lapoʻa tele, o le tele o se sofa ma le maualuga o se ofu o ofu.

Stereoscopic ma 3D wallpaper fausia ai le aafiaga o le tele o le potu, e pei o le ata protrudes mai le puipui ma ua siitia atu i totonu o le potu. O ata moni o le oso aʻe o le la ma le goto ifo o le la i nofoaga matagofie i le salafa o le lalolagi, o le a faʻatagaina ai oe ona fiafia i le matagofie o se mea masani i soʻo se taimi.

Mo se tamai potu, pepa faʻapipiʻi ma abstract lolomitusi e talafeagai, ma faʻasaoina ai le faʻateleina meatotino o le faʻataʻitaʻiga ma le soʻona soona uta totonu.

Ata pepa faʻapipiʻi ma fugalaʻau e atoatoa i petal uma, atoatoa ma faʻamaonia laina ma ofoofogia tuʻufaʻatasiga o paolo. O le mamalu silisili o papaʻe papaʻe ma orchids, o le lalelei o lili ma tulip, o le sophisticated o peonies ma popi mafai ona valivali le laconic mamanu o le potu malolo.

I le ata, o le faʻaleoga puipui, faʻapipiʻi ma se ata pepa faʻapipiʻi ma se lili lolomi, e matua ogatasi lelei ma le monochromatic tini ma susulu aluga.

Pepa paʻepaʻe ma paʻepaʻe photowall-pepa o se atagia mai o le avea ma filosofia ma e leai se mea uma e sili atu. Pei o le ituaiga o fale tifaga, b / w puʻeina o ata e tuʻufaʻatasia le taimi o tala ma le mea o loʻo tupu i le taimi nei, ma o lea e maua ai se tulaga ese lagona lagona.

I le ata o loʻo i ai totonu ma le paʻepaʻe totonu o le potu malolo ma ata pepa puipui o le po taulaga.

Mo potu tulimanu, puipui puipui o le a fesoasoani e faʻatino ai soʻo se le laugatasia aitia ma fausia le aʻafiaga o volumetric auai. I le faʻaopopoina i le matagofie aulelei, o lenei ituaiga o teuteu e aoga foi. Eseese talafaʻatusa ata fesoasoani i le ergonomic faʻalapotopotoga o totonu o soʻo se potu malolo.

O le taulaga i le po e fausia ai se siʻosiʻomaga o le malologa i luga o le taualuga o le fale suʻesuʻe, ae o le ata o le susulu o Italia o loʻo faʻatumauina le lagona o le pati i le Venice alofa ma e i ai le aafiaga o le faʻalauteleina o le avanoa.

O laupapa-pei o photomurals faʻailoa saʻo le faʻatulagaina o laʻau masani. E mafai ona avea ma laʻau-mama tipiina, vaʻaia o le laupapa poʻo le fale povi ma matagofie laina faʻataʻitaʻiga.

O le laufanua mafai ona teuteuina se puipui ma faʻatumu soʻo se potu malolo ma freshness. O le sosoloina o lala o le a tuleia pa puipui i se tamaʻi potu potu, ma lanu meamata pale o le a siʻitia maualalo faʻalo. Mauga, vaomatua ma vaituloto o le a faʻaofoina ai le sili atu ona faʻaaogaina o le matagofie ma lo latou matagofie ma le matagofie.

I luga o le ata ata puipui puipui ma se laufanua taumalulu i totonu o le potu malolo.

I totonu o le ata o loʻo i ai se pa puipui i totonu o le potu malolo ma se ata o se sami matafaga.

Ata tusi i luga o le ata pepa puipui i le hall foliga foliga lelei i le faiga o pop art, hi-tech, loft poʻo minimalism. Tuʻuina i le potu se vaʻaiga masani. O ia ata e i ai se matua malosi aʻafiaga i luga o lagona lagona o se tagata, o le mea lea, e fautuaina e filifili nei wallpaper faʻavae i luga o le muamua lagona.

O ata matagofie o loʻo faʻaalia mai o ni foliga lelei. Ata na tusia e tagata tusiata taʻutaʻua fausia ai se atemosifia atamai faapitoa i le potu malolo Baroque. Pe a filifilia ni wallpaper mo le fale tele, o ata e faia mai i toe kopi o atavali e le manaʻomia ni auiliiliga le talafeagai.

O ata o manu ma manulele e matua suia atoatoa totonu ma fai ia tagata lava ia. O le aulelei o lumanaʻi, o le malosi o le leona poʻo isi sui o le meaola lalolagi o le a faʻafiafiaina ai oe i aso uma.

I le ata o loʻo i ai se potu malamalama ma se puipui teuteuina ma se ata vaega faʻaalia ai se leona.

Faʻataʻitaʻiga o le tuʻufaʻatasia o ata puʻe ata ma isi mea e faʻauma i le hall

Afai e te mafaufau lelei e uiga i teuteuga o puipui i le potu malolo, o se ata atoa foliga o le a ofi faʻapitoa lava i totonu o totonu. Wallpaper e le tau iai na o ia. O le fasi fanua e tatau ona agavaʻa tuʻufaʻatasia ma le paolo ma foliga o le pepa puipui i luga o puipui. Afai o se autu faʻapitoa e faʻaaogaina mo pepa puipui i totonu o le hall, ona tatau lea ona pupuni le puipui poʻo le vaega lea i le lanu poʻo le teuga.

Ina ia mafai ona faʻamalamalamaina lelei le pepa puipui, e taua le filifilia o se talaʻaga talafeagai mo lenei. I le taimi lava e tasi, e mafai ona e filifilia soʻo se mea mo teuteuga, a le o le brickwork, teuteuina sima poʻo se puipui vali ma masani vali.

I le ata o loʻo i ai le potu malolo lautele ma le ata-pepa pepa faʻatasi ma brickwork, o sea ituaiga o eseese maeʻa toe fafaguina totonu ma faʻamamafaina le faʻamamaina tofoina o lē e ana.

Ata i totonu

Faatasi ai ma le sao lolomiga, oe mafai ona faia se stistist faifai pea totonu mamanu e atoatoa atagia lou foafoaga.

Mo totonu masani, o ata tetele e sili ona taliaina e faʻafetaui uma tulafono o le potu malolo ituaiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se ata o se maota anamua poʻo se ata o se faleoloa o le a faʻafiafiaina uma tagata fiafia i le mafanafana. O le sitaili masani aulelei na toʻafilemu ma faatulagaina taliaina ia wallpaper.

I le ata o loʻo i ai se ata manaia o le potu malolo ma ata pepa puipui e le o luga o le puipui atoa, ae naʻo tua o le TV ma le ata o Michelangelo's fresco i se ituaiga sitaili.

Pe a filifilia mural mo le potu malolo, manatua o le Provence sitaili o le a fausia ai le siosiomaga o se Farani nuu. Saʻo filifilia meaafale laupapa, pupuni lanu ma ie i luga o nofoa faʻaletino ma sofa o le a faʻaleleia atili ai le aafiaga. O le mea lea, o le potu malolo e faʻatumuina i le moni itumalo agaga.

O le volumetric aafiaga moni manavaina ola i totonu o puipui o se po nei potu malolo, faia ia malosi ma taʻalo. E le manaʻomia e le potu se tele o meaafale poʻo mea teuteu, pe a fai o le puipui atoa o totonu lava ia.

I le ata, o le puipui i le potu malolo i se faiga faʻaonapo nei teuteuina ma se fasi fanua mai Star Wars.

Gangster autu, fuʻa ma faʻailoga auala, crates ma faletusi, taʻavale ma afa afā - o nei autu uma ei ai a latou lava loft-sitaili faʻatusa.

I le ata, o se uliuli ma paʻepaʻe lolomi luga o le puipui i le potu malolo o le a faʻaopoopoina fealofani le filifilia loft faiga.

O le photopanel i lalo o le bas-relief poʻo le fresco o le a fesoasoani e fausia se ata atoa i le Art Nouveau style.

Taʻalo ma le lanu fuafuaga o le potu mafai ona ausia ni aulelei tele iʻuga. O le tuʻufaʻatasia ma lanu piniki, o laʻau ma fugalaʻau ata e masani ona faʻaaogaina.

Afai o loʻo i totonu totonu beige poʻo le paʻu oneone oneone, ona puipui puipui puipui o loʻo faʻaalia ai se sami lanumoana poʻo se avanoa e le gata o le a sili ona faʻamaeʻaina le ata atoa o le potu malolo.

I le ata o loʻo iai le potu malolo i le beige ma le ata faʻapipiʻi ma le ata o le rhinoceros.

Paʻepaʻe meaafale ofaina ofoina sili potu mo faʻataʻitaʻiga ma teuteuga faʻaaoga. I lenei tulaga, o se ata lolomi i le lanu e avea ma matafaioi a le vali faaputuputu.

Filifiliga o nofoaga

O le mea taua o le faʻafetai i na faʻataʻitaʻiga, mafanafana ma le mafanafana e tumau pea i totonu o le potu. Ina ia fausia totonu lelei atoatoa mo le agaga, oe le manaʻomia le vaʻai mo manino tulafono, ae na ona tatau ona e faʻalagolago i ou mafaufauga.

O le puipui i tua o le sofa

O le sofa i le potu malolo totonu o le nofoaga autu mo malologa ma fonotaga a le aiga. O le mea lea, teuteuina o le faʻaleoga puipui i totonu o le potu malolo ma ata pepa puipui i tua atu o le sofa o se sili lauiloa tali. I lenei tulaga, o le mea autu e le o le faʻalavelaveina le aotelega ata, ina ia le sofa mafai ona soʻona vaega o le ata. Afai e te faapipii luga o se nofoaga i tua atu o le sofa ma pepa puipui ma se vaaiga lautele o le taulaga, oe maua se sili faʻaosooso aʻafiaga. Tanu i totonu backlighting o le a fesoasoani faʻamaeʻaina lou manatu ma fausia ai se mesmerizing ata.

O le ata o loʻo faʻaali mai ai se sofa paʻu i ona po nei i totonu o le hall ma le ata atoa o puipui puipui o loʻo faʻaalia ai le taulaga.

I le ata o loʻo i ai se potu malolo i moli malamalama ma se puipui teuteuina filifiliga i tua atu o le sofa.

Ata faʻapipiʻi i luga o le puipui ma se afi i totonu o le potu malolo

O le sitaili tulimanu e sili ona talafeagai mo teuteuina le ogaumu nofoaga i le hall o se fale tumaoti. Mo se faʻataʻitaʻiga, fana ma faʻailoga i lenei tulaga o le a foliga aoga tele. O se photopanel ma faʻataʻitaʻiga o gaugau, seleseleina fafie o loʻo faʻaaogaina foi.

Faʻataʻitaʻiga i totonu o le potu malolo ma se TV luga o le puipui

O le TV ua uma ona i ai se faʻaleoga i luga o le puipui, tuʻuina o se ata pepa puipui ma se laʻau mamanu poʻo maamora aafiaga i tua atu o ia, oe mafai ona mauaina se sili atu matagofie mataʻutia aafiaga i totonu.

Leai se leo puipui i le potu tele

A o le faʻaogaina o lenei vaifofo, o le filifiliga o lolomiga e avea ma mutaʻaga - ata o se auala poʻo se auala e alu i le mamao, faʻafiafiaina o le ao po o le lagi ma ona uiga lilo, ata pepa faʻamalama ma faʻamalama, cosmic motifs, comets lele i le iʻu ma sili atu, lea e faʻafiafiaina ai ona uiga le masani ai.

Teuteuga pa puipui faʻapitoa i le hall ma ata pepa puipui

O atavali o puipui o se auala sili lea ona lelei mo le faʻafanuaina o se potu. E le gata i lea, o sea maeʻa e faʻaaogaina e tuʻufaʻatasia ai ma isi mea poʻo le fausiaina o se vaega i luga o le puipui.

Photomurals ma a latou le mafaitaulia avanoa o suiga e foliga mai e faʻatagaina ai matou e suia le matou nofoaga o nonofo ai, faigofie toe gaosia soʻo se mea maeʻa, faʻamalieina le potu malolo ma se isi faʻamalama poʻo le faitotoʻa ma vaʻaia vaʻaia o le potu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Skateboarding Cats @DAXON (Iuli 2024).