Pupuni i totonu o se fale laupapa: foliga foliga, ituaiga, 80 ata

Pin
Send
Share
Send

O se faʻapitoa auala i faʻamalama teuteuina ma pupuni

O se fale laupapa i fafo atu o le taulaga o se nofoaga manaia mo se tagata nofo i le taulaga, lea e manaʻo e toe foʻi ai ma faʻaalu le atoa vaiaso. O laupapa laupapa ma pupuni masani e faʻailoa ai le lagona o le natura ma le fou o le togavao. O le ata o le fale e faʻatulagaina ai oe mo le malologa, o le teuteuina o le faʻamalama matala e avea foi ma taua tele. O le lanu o pupuni o le a tuʻufaʻatasia faʻatasi ma ie poʻo meaafale mea e teu ai. Mo teuteuga, e mafai ona e tago i tanoa, tanoa ma aufana, matau.

Tulafono mo teuteuina o se faʻamalama ma pupuni i totonu o se fale laupapa:

  1. O roller blinds e faʻaaogaina tutoʻatasi i totonu o le laconic totonu, ma e mafai foi ona faʻaopopoina i pupuni e fausia ai totonu totonu i soo se sitaili.
  2. Pupuni pupuni foliga muamua ma avatu i totonu se foliga faʻapitoa.
  3. E mafai ona gaugau le tulle translucent i le afa, o lenei mamanu o le a aoga.
  4. Pupuni foliga foliga lelei ma garters, ae o le ituaiga o faʻamau i le fili poʻo mama e sili ona talafeagai.
  5. A teuteuina se faʻamalama ma se lambrequin, oe manaʻomia le amanaʻia o le lanu o puipui ma aua le faʻamalulu tele.
  6. Ia teuteuina se faʻamalama umukuka i totonu o se fale laupapa, cafe pupuni, tulle ma pupuni e talafeagai.

E taua le filifilia o mea masani mo pupuni, mataʻituina se faʻatusatusaga pe a filifilia se teuteuga, saʻo tuʻufaʻatasia moli malamalama ma se pupuni mafiafia, filifili pupuni e mama pe pogisa nai lo puipui.

Fofo lelei o se fale laupapa

I le amanaʻia ai o le sitaili o totonu totonu, e mafai ona e filifilia pupuni talafeagai e faʻamamafa lelei ai le aotelega o foliga o le potu.

  • O le Provence style e iloga i lona pupula faʻapitoa o lanu. O se faamalama lautele e mafai ona teuteuina i pupula-fugalaʻie pupuni fugalaʻau ma faʻapipiʻi i se laupapa cornice ma faʻamau poʻo fusifusia fusiua.

  • O mea masani e mafai foi ona faia i totonu o se fale laupapa, pe a fai e te pikiina i luga pupuni velvet mamafa. Ae e taua le manatuaina o ia mea e manaʻomia le masani ona tausiga, aemaise i totonu o se atunuʻu fale.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o se potu i totonu o le atunuʻu e mafai ona e iloa ai o loʻo tuʻufaʻatasia faʻatasi vasega ma ie faʻaseʻe.

  • O le chalet style e talafeagai mo se lautele potu fogafalelua laupapa ma le lona lua faʻamalama malamalama, lea o le a teuteuina i le malamalama, pupuni malamalama ma drawstring poʻo faʻamau faʻamau.

  • E faigofie le faiga a le Atunuʻu i totonu o se laupapa laupapa fale ona o mea masani teuteuina, pa laupapa, faʻalo pupuni, ie masani ma pupuni faigofie. Siaki atu le atunuʻu sikaili tisaini manatu mamanu.

  • O le sitaili faʻaonapo nei o totonu o laupapa e faʻamamafaina e pupuni e faia i le organza ma isi mea faʻaonapo nei, lea e tuʻufaʻatasia ma le lanu o teuteuga elemene o totonu.

  • Eco style e mafai ona faʻamamafaina i pupuni o paolo masani o lanumeamata, enaena poʻo le beige.

Ituaiga o pupuni mo se atunuʻu fale

Pupuni e fausia ai le lagona o le potu, ma o le mea lea e taua ai le filifili e le gata i mea, ae faʻapea foi le ituaiga talafeagai o pupuni mo se atunuʻu fale o le a faʻamalieina ai manaʻoga o le potu.

  • O tauaso Roma e talafeagai mo le teuteuina o soʻo se potu i totonu o se fale laupapa, faʻapea foʻi ma se veranda. Latou foliga faigofie ae manaia i le taimi e tasi. O le mamanu faʻatagaina oe e fetuʻunaʻi le tikeri o moli i totonu o le potu.

  • O roller blinds, pei o Roma, e mafai ona tuʻufaʻatasia ma pupuni masani, teuteuina i lipine. E talafeagai mo le fausiaina o faasao, Scandinavian ma ona po nei sitaili i totonu o se laupapa fale.

  • O pupuni umi saʻo e talafeagai mo potumoe ma potu malolo. E talafeagai mo faʻamalama o soʻo se foliga ma foliga lelei ma soʻo se ituaiga o faʻamau.

  • O pupuni pupuu i totonu o se fale laupapa e foliga fealofani i le vasega pepe, i le umukuka, i le afeafe. Mafai ona faʻamaeʻaina i garter poʻo le blind blinds.

  • Farani pupuni ma scalloped translucent chiffon e atoatoa mo le fausiaina o se masani sitaili i le potu malolo o se fale laupapa. E mafai ona tuʻufaʻatasia ma pupuni umi o se tulle.

  • Pupuni ma se lambrequin e talafeagai mo uma masani ma tafatolu faʻamalama laupapa. Lambrequin mafai faʻamalulu tulimanu, avea ma se siʻo pe teuteuina se puipui i luga aʻe o se faʻamalama matala. E le gata i lea, o le lambrequin e mafai ona tautau i le umukuka na o ia pe faʻaopoopo i pupuni.

  • O pupuni o cafe ma fusiua, aufana poʻo soʻoga e talafeagai mo le teuteuina o se tamaʻi faʻamalama i le umukuka i se atunuʻu poʻo le Provence style fale laupapa.

  • O tauaso e talafeagai mo teuteuga laconic o le potu moe faamalama o se laupapa laupapa, atunuu ofisa po o le falealuga. E faigofie ona tausi ma mafai ona tuʻufaʻatasia ma ie pupuni. E mafai foi ona e vaʻai i se ata o pupuni i luga o faʻamalama i totonu.

O loʻo faʻaalia i le ata se faʻataʻitaʻiga o le teuteuina o se vaega o faʻafiafiaga ma pupuni laupapa. O lenei manatu o le a tino i totonu o se fale ma se faga faʻamalama.

Ituaiga o cornices ma metotia o le faʻamauina o pupuni

Mo se fale laupapa, manoa, tubular ma baguette cornices faia i fafie e sili ona fetaui lelei, faʻapea foi ma uʻamea ma faʻataʻitaʻiga o uʻamea, apamemea apamemea ma togafiti faʻamau. Mo se faga faʻamalama, o se alumini poʻo palasitika cornice e talafeagai. E tusa ai ma le faʻaputuputuina filifiliga, uma taualuga ma pa puipui faʻalava e talafeagai.

O pupuni lava latou e mafai ona faʻapipiʻi i mata mata, mama, fusiua, faʻataulaʻi ma faʻamau.

  • O pupuni e i ai mata mata e lapoʻa pe laiti foi mama ua suʻi i le pito i luga, e nonoa i luga o le sana. O le faʻatulagaina o mama e maua ai gaugau mataʻutia i luga o le ie pupuni.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se fesuiaʻiga ma mata mata e faigofie ona feoaʻi solo i le sana i totonu o se fale laupapa. O paolo a Roma e tuʻufaʻatasia ma latou.

  • O pupuni ma mama o loʻo faʻapipiʻiina ma se faʻamau i totonu e faʻaaoga ai faʻamau palasitika i mama e tautau i luga o le sana. Fausia galu i ie ma e faigofie ona aveʻese mai le ie puipui.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o le faʻamau masani o pupuni saʻo i le sana - luga o mama.

  • O pupuni drawstring e faʻapipiʻi i le cornice ma lipine nonoa ma se aufana poʻo se nonoa. O le lautele o le pupuni, o le mafiafia o le mea faapipii tatau ona.

  • O pupuni ma loops e faʻapipiʻi i le tubular cornice ma suʻi-i ie ie faʻataulaʻula. Fetaui lelei mo masani ma faʻaonapo nei totonu i totonu o se fale laupapa.

  • O pupuni drawstring e iloga i latou le tatalaina le leoa ona o le taga lea e tautau ai le ie luga o le cornice. O lenei Mauga e talafeagai mo pupuni kofe, pupuni faʻapitoa ma faʻamalama laupapa taualuga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o le mamanuina o se faʻamalama trapezoidal ma se manoa, lea e toe faʻatatau ai e le cornice le foliga o le avanoa.

  • Pupuni ma laces foliga malosi ona o peleti masani ona o suʻi fusi e toso faʻatasi. O lenei filifiliga foliga lelei i perekidy ma lambrequin.

Filifiliga o pupuni i le ituaiga o faʻamalama

O le atunuʻu fale e eseʻese e le gata i teuteuga i totonu ma fafo, ae faʻapena foʻi i ituaiga eseese o faʻamalama laupapa. O le tatalaina faʻamalama le-masani e mafai ona teuteuina faʻalelei i pupuni filifilia saʻo.

  • O le faʻamalama trapezoidal mafai ona faʻapipiʻi atoa pe i se vaega, ma le tulle mafai ona tuʻufaʻatasia ma tauaso poʻo roller blinds.

  • O se faʻamalama tafatolu i totonu o se fale laupapa e mafai ona teuteuina e ala i le faʻamau o lona foliga, pe faʻapea foi i le isi itu, faʻamalamalamaina O le cornice mafai ona faʻapipiʻi luga o le faʻamalama, pe i autafa o le tafatolu. O pupuni e mafai ona faia i ie o eseʻese mamafa, fuafua i le sitaili ma le mafuaʻaga o le potu.

  • Mo faʻamalama i totonu o se fale ma lona lua o moli, o pupuni a Roma ma pupuni saʻo e faia i ie masani e talafeagai lelei. O se faʻamalama laupapa e le tatau ona soʻona faʻatumuina i teuteuga, e mafai ona faʻaleagaina le natura matagofie o le faʻamalama. O pupuni malamalama o le a faia ma galugalu i autafa o le faʻavaʻa e faia i le ie tele. Ina ia faʻateleina le faʻamalama, ona tatau lea ona faʻamau i lalo o le taualuga le kulisi i le potu malolo, ma afai e te manaʻomia e vaelua vaʻaia ia fola sone, ona sili atu lea ona faʻamauina pupuni i luga o le faʻamalama pito i lalo.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o le faʻamalamaina o faʻamalama i totonu o se fale ma lona moli lona lua, lea na maeʻa lelei ai le galuega o le vaevaeina o le sone o le fogafale muamua ma le lua, e faʻaogaina ai le maualuga o le tuʻuina o le sana.

  • Pupuni mo se faʻalama faga laupapa faʻatasi faʻamalama uma i le tasi tuufaatasiga. E mafai ona e faia se pupuni masani ma pupuni i autafa.

  • Mo se potualuga i totonu o se fale laupapa, faigofie pupuni ma le faʻasaʻoina o le saoloto pito ma grabs e talafeagai. O Roma e talafeagai foi i luga o eyelets ma se faʻaopoopoga cornice i lalo o le faʻamalama.

Le filifiliga o mea ma lanu o pupuni

O le lanu lanu o le faʻamalama e faʻamoemoe i le tele o le potu ma faʻamalama, faʻapea foi ma le aofaʻi o le malamalama masani. O se potu lautele ma susulu e mafai ona faia e sili atu lapoʻa ma ea ea pupuni, ma pupuni enaena enaena o le a le talafeagai i se tamaʻi potumoe. Mo se fale laupapa, pupuni o lanumeamata, paʻepaʻe, kulimi, beige, enaena, faʻasolosolo pe valivali, ae aunoa ma ni faʻafitauli faigata ma teuteuga, e talafeagai. Cotton ma ie lino o le a sili ona foliga mai ie masani.

  • Curt veli e umi ma faigofie ona fufulu.

  • O ie pupuni o le a faia se pupula malamalama i luga o le natura faʻatulagaina o totonu. E sili le faʻaaogaina o se ie e le teuina.

  • Tulle faʻasalalau malamalama ma le ea lelei, e talafeagai mo teuteuina faʻamalama i le potumoe ma i le hall. E mafai ona e faʻaaogaina le paʻepaʻe papaʻe pe lanu i se lanu e faʻafetauia pupuni. E le gata i lea, e mafai ona faʻamau tulle i ni auala ese ese ae le tuʻufaʻatasia ma pupuni masani.

  • O ie pupuni e talafeagai mo le fausiaina o totonu o aso anamua. O pupuni mo fale mafanafana o taumafanafana e mafai ona faia i ie lino poʻo le veloveta, lea o le a tatagi ai i le ata o le sofa, aluga poʻo solo.

O loʻo faʻaalia i le ata se ata faʻaonapo nei o se fale laupapa e iai pupuni mafiafia. O sea fofo o le a faia i taimi uma i faiga ma o le a faʻamamafaina le sitaili i le faigofie.

Pupuni i totonu o potu o le atunuʻu

  • Mo le potu malolo, pupuni masani umi ma tulle, pupuni Roma o le a vaʻavaʻaia foliga ma laupapa teuteu e talafeagai. O se lambrequin pe perekidy mamanu e talafeagai iinei.

  • Mo le umukuka, pupuni, pupuni o cafe e talafeagai, e faʻatagaina ai ave o le la e oʻo lava i totonu o se tamaʻi faʻamalama.

O le ata o loʻo faʻaalia ai pupuni a Roma i totonu o le umukuka laupapa, e taua ai le aoga o mea ma le faigofie o le tausiga.

  • O le potu 'ai o le a faia o se matagofie nofoaga mo le feiloaʻi ai ma malo ma pupuni pupuni ma pupuni pupuni.

  • I le potumoe ma le vasega pepe, oe tatau ona ave le fiafia i pupuni faia o mafiafia mea e puipuia mai le la, faʻapea foi ma le malamalama tulle i le tuʻufaʻatasia ma roller blinds.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potumoe ma pupuni masani, lea e tuʻufaʻatasi ai pupuni ma le lanu o puipui, ma le tulle ma ni aluga e faʻaali.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o se vasega pepe i se fale laupapa, e faʻamalama ai pupuni e lua i ituaiga eseese o pupuni, o sea ituaiga e vavaeina le avanoa i ni sone se lua.

Ma, pe a filifilia pupuni mo se fale laupapa, e taua le mafaufau i le sitaili, le malosi o le malamalama masani ma le tino o le ie. O puipui e faia i laupapa poʻo ogalaau latou te foliga matagofie, aua o le faigofie o pupuni, o le sili atu ona manuia o totonu o le fale o le a foliga.

Faletusi o ata

Lalo o ata ata o le faʻaaogaina o pupuni i totonu o se fale laupapa i potu mo le tele o mea aoga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: O le ata lena ua i Samoa, Lufilufi Methodist Youth Choir and Sunday School DVD 2010 (Mae 2024).