Fuafua totonu o se tasi potu potu 39 sq. m

Pin
Send
Share
Send

O le ata i totonu o le potu e tasi le potu e faʻapea foi ona manaʻomia le teuina o mea taʻaloga eseese, le avanoa e faʻavasega ai se potu mo malo, ma, pe a manaʻomia, suia e le gata i le lagona i totonu o le fale, ae oʻo lava i lona faʻatulagaina.

Faiga

I se tulaga lautele, o le iʻuga foliga e mafai ona taʻua o le minimalism i le Scandinavian agaga. O le anoanoaʻi o le paʻepaʻe lanu paʻepaʻe, o mea e teu ai potu e le nanaina, ie, laupapa masani - o nei mea uma e aumaia ai tusitusiga a Nordic i totonu.

O totonu o le potu potu ma le potu moe e tuʻufaʻatasia paʻu o le efuefu ma le beige. O elemene uliuli e faʻamamafaina foliga vaʻaia ma e faʻamamafaina. I luga o se pito sili ona paʻepaʻe backdrop, mafanafana tone fafie ma susulu susulu ie e fausia ai se mafanafana siosiomaga.

Meafale

Toetoe lava uma meaafale na faia faʻapitoa mo se tasi potu potu o 39 sq. tusa ai ma ata a le mamanu. O le puipui ma le TV vaega ua teuteuina i se faʻavae auala: o se umi faʻatafata fata mo masini ua taofia mai le faʻalo i luga o uʻamea faʻamau vali uliuli. O le faʻamauina o sliding tioata vaeluaina i le va o le potu malolo ma nofoaga e momoe ai faapena faia.

I totonu o le potumoe, o le moega e tuu i totonu o le laupapa-teuteuina puipui i le ao ma gaugau i tua i le po. O fale teu oloa e fausia i ona itu uma e lua.

Potumoe i le aoauli.

Potumoe i le po.

O le ata i totonu o le potu e tasi le potu e faʻaavanoaina ai mo ni moli eseese mo taimi eseese. Faʻapea foi, ma le fesoasoani a le malamalama, oe mafai ona faʻamamafaina le soneina o le vanimonimo. O le 'aiga' ai o loʻo faʻaalia mai e se lapoʻoga uliuli - pei o se togi malosi ile tusitusiga.

O le le masani ai moli lamepa ma uʻamea taofia i le potu malolo o le a fesoasoani fausiaina coziness ma toʻafilemu lagona, po o le susuluina o se tusi i ou lima. Mo moli tutusa masani o se potu tasi potu ma se potumoe, o loʻo faʻamalamalama moli i sone uma e mafai ona faʻasino tonu i le itu manaʻomia. I le taimi e tasi, latou te avea o se elemene e tuʻufaʻatasia ai le avanoa.

Teuina o Meaai

E le mafai ona tuʻu ni pusa tetele i se tamaʻi fanua, o lea na tatau ai ona ou suʻesuʻe mo isi tali, i se potu e tasi le potu e 39 sq. teu lau uila, ma faaseʻe i laupapa, ma mea faaseʻe uma.

Mo lenei faʻamoemoe, i le taimi o le toefausiaina, lua potu eseʻese na faʻapitoa saunia. O le tasi e faʻamoemoeina mo lavalava masani, o leisi, mo se vaega laʻititi, mo taʻaloga taʻaloga. O le uila e faʻamau i luga o le puipui - o lea e le faʻalavelave ai ma e le faʻaaluina tele avanoa.

I se faʻaopopoga, pe a atiaʻe le ata i totonu o se potu e tasi le potu, e tofu lava le sone ma a latou lava nofoaga e teu ai. I totonu o le potumoe, o le ofu lea, o le ogatotonu o le itu liu e avea o se moega i le po, ma i le itu oe mafai ona teuina moega poʻo isi mea.

I totonu o le potu malolo o loʻo i ai se fata umi umi o loʻo taofia mai le faʻalo i luga o puipui, i le auala savali o loʻo i ai se kapoti mama i lalo o le faʻata, i le umukuka o loʻo i ai ni pusa umi i luga o le countertop, i le ofisa o loʻo i ai ni fata tatala i luga atu o le laulau faigaluega, ma e oʻo lava i le faletaele o loʻo i ai se lautele potu i lalo o le tapu.

Tasi potu potu ma se potumoe e le tumu i tumu i teuteu. Uma ie e masani, e pei ona tatau ona i le sitaili Scandinavian. Nei o cotton, fulufulu mamoe ma ie lino. O le malamalama pupula o samasama teuteu aluga ma uʻamea uliuli elemeni o le taofia fale.

Tusiata: Design Bureau "Pavel Polynov"

Atunuʻu: Lusia, Saint Petersburg

Nofoaga: 39 m2

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: MER RESIDENCE - 200 SQM HOUSE DESIGN - 150 SQM LOT - Tier One Architects (Mae 2024).