Potu-umukuka potu i totonu i Khrushchev: ata moni ma aitia

Pin
Send
Share
Send

Le lelei ma le leaga o le tuʻufaʻatasia

Lelei ma le lelei o le tuʻufaʻatasia o se umukuka-potu malolo i se Khrushchev potu.

leleiMinus
O le faʻaaogaina avanoa faʻateleina, o le avanoa avanoa avea atili.O sea toefaʻaleleia e manaʻomia le faʻatagaina mai faʻalapotopotoga talafeagai.
O lenei filifiliga e sili atu ona talafeagai mo le potu e tasi Khrushchev potu poʻo se potu potu mo le tasi pe lua tagata.
Ona o le tuʻufaʻatasia, o se faʻaopoopoga faʻamalama foliga mai i totonu o le potu, lea faʻatumuina le avanoa i le malamalama masani.Manogi ma pisapisao mai mea faigaluega a le fale e mafai ona ulufale i le potu malolo vaega mai le umukuka.
Ona o le mea moni o le 'aiga vaega o loʻo i totonu o le fale tele, o le potu manaʻomia e masani ona fufulu.

Filifiliga faʻafanua

Faʻamavaeese le potu tuʻufaʻatasi i le Khrushchev, faʻaaoga se isi fola ufiufi. O le 'aʻai e teuteuina i le fufuluina ma le ofuina-faʻafetaui ie o le keramika poʻo maa keramika, ma i le vaega faʻaaloalogia, o le foloa e faʻataʻotoina ma poleto, laminate poʻo kapeta. O le mea lea, o se tuaoi ua faia i le va o le umukuka-potu malolo, lea e mafai ona avea o se saʻo pe faʻamau laina.

O le soneina o le potu ma faʻatupuina le olaola, teuteuina o pa, e eseʻese i le lanu poʻo le teuga, o le a fesoasoani. O puipui e ufiufiina i le pepa faʻapipiʻi mauoa o le a fausia ai se susulu faʻaaliga i totonu o le potu malolo-potu malolo ma faʻailoa atu le vaʻai le manaʻomia eria gaioiga.

I le mamanu o le umukuka, tuʻufaʻatasia ma le hall, faʻatapulaʻaina o avanoa ma le fesoasoani o le tele-tulaga faʻalo faʻalo ua talia foi. O le faʻalo o le faʻalo, faia i lanu eseʻese o le lanu e tasi, o le a foliga ofoofogia.

O le ata faʻataʻitaʻi o le faʻatulagaina o fanua e aofia ai le ono faʻatuina se faitotoʻa poʻo se puipui sese, lea e tautau ai le plasma TV poʻo ni atavali matagofie i le tasi itu, ma se laulau 'ai e tuu i le isi itu.

Oe mafai ona vaevaeina le umukuka-potu malolo ma se malamalama vaeluaina poʻo se pupuni faia o mea e pei o ofe, fafie poʻo le ie. O nei fausaga eseese i eseese maualuga, o latou feaveaʻi pe le tumau faʻataʻitaʻiga.

I le ata o loʻo i ai se pa sese ma se pa countertop i le nofoaga o le tuʻufaʻatasia umukuka-potu malolo i le Khrushchev fale.

O se fofo aoga mo se potu i totonu o se fale Khrushchev o le faʻapipiʻiina o se vaiti tapunia kapeneta poʻo se aoga pasia-fata fata ma fata teuteuina faʻatusa, tamaʻi tamaʻi ipu, tusi ma sili atu.

I le avea ai o se auala sili ona faigofie o le faʻailoaina o se umukuka-potu malolo, o le pa counter e talafeagai, e le gata e faʻataga ai oe e tuʻueseʻese vaega mai le tasi i le tasi, ae mafai foi ona suia le laulau 'ai poʻo luga galuega.

O le isi faigofie faigofie demarcation elemeni o le motu. Lenei module atoatoa sone o le umukuka-potu malolo ma faʻaopoopoina avanoa mo kuka. E i ai se motu umukuka faʻatumuina i se ogaumu, tapu, countertop ma pa, poʻo se potu malolo ma se masini TV.

O nofoa ufiufi ufiufi poʻo se sofa tele e tuu i luga o le tuaoi i le va o le umukuka-potu malolo o le a matua feagai ma le vaeluaina o le potu i le Khrushchev. O se laulau 'ai laititi e faʻapipiʻi i tafatafa ole sofa.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu o le umukuka-potu malolo faʻaonapo nei i se fale o Khrushchev, o meaafale faʻafofoa ma le faʻalo atoa.

O le a le auala sili e faʻavasega ai meaafale?

Mo le fuafuaina o le umukuka-potu malolo o se faʻatafafata ma faʻaloloa foliga, filifili se laina pe lua-laina faʻatulagaina o meaafale meafale. I le tulaga lona lua, o elemeni e laina laina latalata i puipui tutusa. O le 'aiga' aʻai faia se nofoaga latalata i le faʻamalama, ma i luga o le vaega o totoe o loʻo i ai se vaega e galue ai ma le pulou, masini ma isi mea.

I totonu o le sikuea potu i Khrushchev, o le a talafeagai e tuʻu se tulimanu poʻo L-foliga seti, lea faʻaaoga tatau faʻaaogaina avanoa avanoa. Faʻatasi ai ma se faʻatulagaina, meaafale uma faia nofoaga latalata i tafatafa puipui, ma o se tasi o tulimanu tumau faʻaaoga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o le faʻatulagaina o meaafale meafale i totonu o le potu-umukuka-potu malolo i le fale o Khrushchev.

U-foliga meaafale tuʻuina atu o le a ofi fetaui lelei i le ata o le umukuka-potu malolo i Khrushchev. O le vaega e 'ai ma le laulau poʻo le pa fata o loʻo faʻapipiʻiina i le ogatotonu o le potu pe latalata i le tasi puipui.

Afai o le umukuka e matua laʻititi lava itu, o le pusaaisa e tuʻu i totonu o le puipui i le va o le umukuka ma le potu faʻafiafia.

I le ata o le ata o le umukuka-potu malolo i le Khrushchev ma se pusaaisa tu i le va o lua faamalama avanoa.

Vaega o faʻatulagaga

Pe a fuafuaina se umukuka tuʻufaʻatasia ma se potu malolo i Khrushchev, pe a filifilia meaafale, o le sitaili fofo o totonu, o lona lanu fuafuaga, aoga ma fua o le potu e amanaʻia. O mea taua o aitema i le tulaga o le umukuka seti, o se laulau 'ai ma nofoa ma se sofa. O le mamanu o loʻo faʻaopopoina foi e le laulau kofe, laulau kofe, ottoman, nofoa faalue poʻo isi tagata taʻitasi ma manaʻomia elemeni.

O meaafale ufiufiina i totonu o le potu malolo e tatau ona tuʻufaʻatasia i foliga ma le ata ma mamanu umukuka. Faʻafetai i le tasi meaafale faʻafiafiaga, o le fesuiaʻiga i le va o vaega aoga e le o vaʻaia, ma o le ata e foliga mai e sili atu ona fealofani ma atoatoa.

Ina ia faia sea ituaiga aʻafiaga, o meaafale faigofie e atoatoa, faʻatagaina oe e tusia ni fatuga eseese.

Ina ia aua nei tosina tele tele i le umukuka eria, o se seti ma se faʻatafatafaʻatasi e fusia faʻatasi ma le lanu o le puipui pupuni ua faʻapipiʻiina.

I le ata o loʻo i ai le fesuiaʻiga o le faʻavasegaina o se umukuka-potu malolo i moli malamalama i totonu o le Khrushchev-ituaiga fale.

O le umukuka o loʻo faʻaauupegaina i totonu o meaaoga talafeagai a le aiga, e matua sefe ai avanoa e mafai ai ma nofoaga o masini e amanaʻia ai tulafono o le tafatolu galulue.

Ae e leʻi tuʻufaʻatasia se potu umukuka-potu malolo i totonu o le Khrushchev, e fautuaina le faʻapipiʻi o se pulou malosi e aveʻese ai le manogi a o kuka. Ona o le maualuga-lelei ea faʻavasegaina, meaafale ie, ie ma isi ie o le a le impregnated ma manogi.

O le tele o moli i le tulaga o moli foloa, moli faʻalo, moli puipui poʻo lamepa i totonu ma se susulu malu o le a faʻatagaina ai oe e fausia se mafanafana ma mafanafana siosiomaga, faʻapea foi ma le faʻamalamalamaina o se tafaoga nofoaga. Moli mamate faʻaauupegaina se nofoaga ma se laulau poʻo luga galuega.

Faʻataʻitaʻiga o le tisaini i sitaili eseese

Ae e te leʻi tuʻufaʻatasia potu ma amata le toe faʻaleleia o galuega, e tatau ona e filifili i le tisaini o totonu o fale ina ia avea le umukuka ma le potu malolo e pei o se tasi atoa.

O le mamanu o le umukuka-potu malolo i le Khrushchev maualuga-tekonolosi faiga e iloga e le tele o tioata ma iila uamea elemene. O lanu autu e lanu efuefu, paʻepaʻe pe uliuli paolo. O loʻo talia i totonu e multifunctional, suia, meafale faʻalelei mea, maeʻa ma mea faʻaonapo nei ma moli susulu.

O le sitaili masani e iloga mai i moli susulu o moli ma meaafale matagofie e fai i laʻau masani. O pupuni e teuteuina i taugata ie pupuni, o le faʻalo e teuteuina i se sili matagofie tioata moli. E talafeagai le faʻatumuina o se fale mautotogi i se masani sitaili Khrushchev ma se pepelo taʻina afi.

Nordic interior design e fetaui lelei mo le umukuka-potu malolo i totonu o le potu e lua potu. Scandi-totonu manatuina le i ai o faigofie meaafale ma aʻoaʻoga maʻoti, le tele o moli ma le itiiti ifo o le le manaʻomia auiliiliga. O le autu autu o se kiona-paʻepaʻele paleta, lea e faʻavaivaia ma eseʻesega faʻaesega leo i lanu malulu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o le fale Khrushchev ma le potu tuʻufaʻatasia umukuka-potu, teuteuina i se fale maualuga.

Faʻafetai i le monochromatic malamalama mamanu ma le leai o ni teuteuina auiliiliga, minimalism fealofani fealofani i totonu o le umukuka-potu malolo i Khrushchev. O loʻo i totonu fale mea faigaluega, o le ulu ulu natia i tua o le facades, ma meaafale meafale o se faigofie foliga. O faʻamalama i totonu o le potu e teuteuina i ie pupuni, Roma poʻo roller blinds e faʻamalamalama lelei ai le malamalama.

O le sitaili loft faiga e faʻailoaina e le malamalama, lautele, faʻamalama faʻamalama aunoa pupuni ma talatala pa teuteuina. O le potu e faʻatumuina i meaafale tuai, teuteuina i le teuteuina o falegaosimea ma le le lavalava o fesoʻotaʻiga. I le fuafuaina o se fale mautotogi i Khrushchev, o le taualuga tatau ona faʻaauupegaina ma moli ina ia vaʻaia foliga maualuga.

I le ata o loʻo i ai le umukuka-potu malolo i Khrushchev, faia i se faʻaonapo nei sitaili.

Manatu fuafuaina

O se maliega fofo mamanu o le faʻaaogaina o se sili exotic ma muamua avanoa vanimonimo. O se vaeluaga i le tulaga o se aquarium poʻo se vai pa o le a foliga sili ona faʻaaogaina i totonu o le umukuka-potu malolo. Faʻavae ituaiga, fausiaina ma vaneina openwork mamanu o le a tutusa tutusa manumalo.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le vavaeina o le laupapa ma le fale taʻamilo sese i totonu o le umukuka-potu malolo i Khrushchev.

E mafai ona e vaevaeina le potu i laʻau lanumeamata. Fata, pito i luga o fusi poʻo fusi e teuteuina i totonu o fugalaʻau. O sea elemene elemeni o le a faʻaeeina le umukuka-potu malolo siosiomaga ma le malamalama, freshness ma naturalness.

O se susulu faʻaaliga i le tulaga o se afi taʻinaafi, vaʻaia mai itu uma, e talafeagai foi e iloa ese ai le va o le umukuka ma le potu malolo.

Faletusi o ata

Faʻafetai i le tuʻufaʻatasia o le umukuka ma le potu malolo, o le foliga mai fafo o totonu e matua faʻalelei ma o le potu e avanoa, malamalama ma mafanafana. O sea toefausiaina o le a faia ai le mamanu o se masani Khrushchev sili atu ona po nei ma muamua.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Kruschev at the United Nations, 1960 (Mae 2024).