Potu uliuli ma paʻepaʻe: foliga foliga, filifiliga o meaafale ma teuteuga

Pin
Send
Share
Send

Foliga foliga

Ina ia tausisia le paleni lanu, o nisi tulafono e amanaʻia:

  • O se papaʻe paʻepaʻe vaʻaia faʻaopoopoina le laʻititi-tele avanoa, ao uliuli leo, i se isi itu, nana le eria.
  • Afai o se tasi o lanu puleaina i totonu o le potu, ona avea lea o totonu o le a avea ma monochrome ma o le a le foliga heterogeneous.
  • O se aofaʻi feololo o lolomitusi, mamanu, ma geometry o le a avea le mamanu sili atu malolo ma felagolagomai.
  • O le lava malamalama faʻasolosolo ma masani ai moli o le a mafua ai uliuli foliga faʻaitiiti faanoanoa.
  • Mai le manatu o Feng Shui, e talitonu o leo uli - yin, e le tatau ona sili atu i paepae paʻepaʻe - yang.
  • O le lata mai sinasina, enaena ma lanu beige fesoasoani faʻapaleniina le uliuli ma paʻepaʻe mamanu. Lanu samasama, mumu poʻo moli moli e faʻaaogaina e fausia ai se mafanafana ma le mafanafana siosiomaga.

Meafale

Faʻasaga i tua o puipui malamalama, o se uliuli meafale seti foliga sili ona lalelei. Faʻafetai i lenei mamanu, oe mafai ona tuʻuina atu matagofie liʻo o le sofa, nofoa faʻataʻavalevale ma le moega se sili manino ma sili atu foliga vaaiga.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai meauli uliuli ma paʻepaʻe i le ata o le potumoe lautele.

O se faʻaopoopoga sili i luga o le pogisa luga o le a avea papaʻe meaafale, lea o le a avea o se susulu faʻaaliga o le potu. Faatasi ai ma le mafaufau lelei i fafo moli, o lenei eseesega foliga sili ona lelei i le afiafi.

I le ata o loʻo i ai se potumoe i uliuli ma paʻepaʻe, teuteuina ma se opeopea moega ma moli.

O tisaini ma auiliiliga mananaia o le a ofi atoatoa i totonu o le potumoe uliuli ma paʻepaʻe, mo se faʻataʻitaʻiga, i le tulaga o se maualuga ulu ma rhinestones, o lavalava ma poʻo faʻataʻitaʻi ai ma mea teuteuina teuteuina, lea e avea ma se mea moni faʻatauaina o le siosiomaga avanoa.

Ata o se potumoe faʻaonapo nei ma se ofu uliuli ma se pupula foliga.

Faʻaiuga filifiliga

O le fofo masani mo le foloa o le faʻaaogaina o fale i se pogisa poʻo le paolo paolo, faʻapea foi ma kapeta, lea, ona o lona malu foliga, e foliga mai e faʻamamaina sina laʻitiiti uliuli ma papaʻe eseesega. O se laufanua na lainaina i le monochromatic poʻo tile faʻataʻitaʻi i matte poʻo iila e foliga manaia tele. Faʻamaeʻaina ma taugata maamora e manatu e talafeagai mo se uliuli ma paʻepaʻe totonu.

Wallpaper, faʻalautele, laupapa faʻavae poʻo le sima ma teuteuga i le tulaga o stucco teuteuina, lea endows le siosiomaga ma faʻamaʻotiina tala ma le matagofie, avea lautele saluina o le faʻalo. O se faʻalo faʻata o le a faʻamalosia lelei le potumoe.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le foloa, o loʻo faʻamauina i kapeta mama i totonu o le potu moe uliuli ma paʻepaʻe i le falealuga.

O le pito i luga o puipui i totonu o le potu uli ma le paʻepaʻe o loʻo faʻaali mai i ni foliga teuteu lelei, maʻa, piliki, pepa ata poʻo ni pepa puipui mo se fesoasoani.

E mafai ona e faʻaeeina le potu i le tele o teuteuga i le faʻaaogaina o faitotoʻa faʻanumeraina o loʻo i ai ni laupapa, tioata, MDF ma isi mea.

O loʻo faʻaalia i le ata se potumoe uliuli ma paʻepaʻe ma lona puipui ua teuteuina i ata faʻapipiʻi.

Ituaiga ie

O pupuni o potumoe e le tatau ona ese i le eseesega o faʻatinoga. E sili atu le filifilia o se malamalama translucent openwork tulle mo teuteuina faʻamalama, lea o le a tuʻufaʻatasia ma pupuni pogisa mai se mamafa 'ie.

O ie uliuli ma papaʻe o loʻo i ai le tino e faʻalelei. O aluga ma pupuni e mafai ona faia i le veloveta poʻo le silika, palanikeke ma ie ie e faia i le satin, ma o le pupuni e faia i le shimmery lurex. I meaafale meafale, o se mea masani, paʻu gaosia poʻo ie e maua.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻamalama i totonu o le potumoe, teuteuina i pupuni faʻapipiʻi ma pupuni uli ma papaʻe.

O elemene e faʻatumuina e se lautele lautele, pa puipui poʻo ni mea e le masani ai, o le a fausia ai se faʻaaliga taua i totonu o le potu. I totonu o se potu feteʻenaʻi, o susu susulu e faia i le fesoasoani mai o mea e momoe ai ma ie afu i mumu, moli, lanumoana, lanumoana poʻo lanu viole. I se lanu uliuli ma paʻepaʻe mamanu, o le kapeti maualuga-faʻaputuga o le a foliga sili lelei.

O loʻo faʻaalia i le ata se potumoe uliuli ma paʻepaʻe ma se moega teuteuina i ie lanu viole.

Teuteu ma moli

Afai o le potu o loʻo i ai le tele o aofaʻi o paolo uliuli, ona faʻaaoga lea o le sili ona maualuga moli malamalama. I totonu o se potu e maualalo taualuga, e le fautuaina e faʻapipiʻi moli tetele e faʻapipiʻi i luga ma faʻaititia le avanoa.

I le ata o loʻo iai le potu moe i totonu ma se atavali uliuli ma papaʻe foloa.

I le faʻaopopoga i le autu autu malamalama, sconces, foloa lamepa o loʻo tu i tafatafa o le moega, ma o le faʻalo faʻaauupegaina o loʻo faʻapea foi ma moliuila TAITAIINA poʻo faʻamalama faataamilo i le itu.

I le ata o loʻo i ai moli i autafa o le moega i le ata o se potumoe uliuli ma paʻepaʻe.

O le lanu uliuli ma paʻepaʻe totonu o loʻo faʻaeeina atu i ai susulu ma le mauoa o uiga eseese o le paolo, lea e faʻatagaina ai oe e suia se tulaga le mautonu e aunoa ma ni faʻatupeina ma faʻaleleia. Mo lenei, teuteu i foliga o vases, figurines, wall plate, ata faʻafanua poʻo atavali i se felanulanuaʻi ata e talafeagai.

Faiga i totonu

O se tamai potumoe i le Khrushchev mafai ona teuteuina i se masani sitaili. O se totonu totonu presupposes le usitaia o tonu faʻatulagaina, geometry ma le faʻaeteete galueina ata. O meaafale e teuteuina i siliva, teuteuina o meaafale, vaneina ma mea teuteuina, tuʻugalamepa apamemea ma moli aila.

O le sili ona manaʻomia o le uliuli ma paʻepaʻe tulaga i le hi-tech faiga. O le ata e lua-leo e faʻatumuina e teuteuga uʻamea elemeni. O le futuristic totonu o le laconic ma e aoga pe a mafai. O le ata faʻaaoga faʻaaoga pupula pupula, siliva poʻo chrome luga ma faʻataʻamilomilo, faatafafāsiia poʻo isi geometric moega ua faʻapipiʻiina.

O le ata o loʻo faʻaalia totonu o le potumoe uliuli ma paʻepaʻe i le faiga o le minimalism.

O le matagofie ma le manaia o le vaai a Art Deco i le uliuli ma le paʻepaʻe, e taʻu mai ai ni mea teuteu tetele. O le maeʻa maua ai se pupula ma pupula foliga ma ua faʻavaivaia i vaʻaiga mea e aumai taugata i le potumoe ma ausia se manaia ma matagofie faʻaaliga.

Soʻo se tifaga BW ua avea ma faʻavae mo le toe faiga sitaili. I lenei itu, e uaʻi atu faapitoa i le ituaiga uiga ese o mea faitino. Mo nisi sili atu totonu totonu, o meaafale e faʻatumuina e se telefoni tuai, o se moega tuai, o se laulau ma ni ata e seasea maua.

O le Art Nouveau uliuli ma paʻepaʻe tuʻufaʻatasia e faʻamaluluina i le soʻonaʻo o laina, faʻata ma masani ai laʻau ma uamea mea.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se tamaʻi potu moe uliuli ma paʻepaʻe, teuteuina i se sitaili faʻaonapo nei.

Manatu fuafuaina

Mo se potumoe uliuli ma paʻepaʻe, mea teuteuina poʻo ofu e tele ona foliga e le masani ona filifilia. O le faʻaaogaina o se tasi ata poʻo le lolomi o le a talafeagai iinei. E fautuaina e ave le fiafia i foliga geometric poʻo nofoaga gradient.

I le ata o loʻo i ai se potu mo se talavou, fuafuaina i le uliuli ma papaʻe ma lanu elemeni.

I totonu o se potu feteʻenaʻi, latou te faʻaaogaina se mamanu ma susulu faʻaaliga, mo se faʻataʻitaʻiga, i le tulaga o se faʻalo e i ai se ata lolomi, valivali mea faʻaaoga, o se pa po o se teuteuga ma lanu uliuli. O teuteuga ma laʻau poʻo fugalaʻau e maua i luga o pepa puipui poʻo ie e fai ma mea faʻaopoopo e ofi i totonu. Faʻafetai ia latou, ua iʻu ina faʻavaivaia le ogaoga ma le faʻapuʻupuʻu o le faʻafanua.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se puipui malamalama i totonu o le potumoe, teuteuina i lanu uliuli.

Faletusi o ata

O se potumoe uliuli-ma-paʻepaʻe, faʻaalia e le taʻaloga o faʻatusatusaga ma le tuʻufaʻatasia o le malamalama ma le paolo, o le a saofagā i se faʻapitoa lagona mo se malologa o le po, faʻalavelave mai i aso uma popolega ma faʻaopoopo matagofie matagofie.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Sposób Na Pozbycie Się Śmierdzących Stóp (Iuli 2024).