Faʻafefea ona faʻaauupegaina se polotito - manatu lelei mo soʻo se tofo

Pin
Send
Share
Send

Faleoloa

O le fofo faigofie lava mo le faʻatulagaina o se loggia o le faʻatulagaina o se nofoaga lelei mo le 'aiga o le taeao poʻo le ti i se tamaʻi avanoa. Faʻatoʻaga poʻo gaugauina meaafale, faʻapea foi ma nofoa malulu e mafai ona avea o se laulau ma nofoa.

Vaʻai faʻataʻitaʻiga o umukuka i luga o le poletito.

Afai e te faʻalauteleina le faʻamalama sill, o le a liua i totonu o le faʻataʻavale pa counter - pupuni pupuni o le a faʻatagaina ai oe e fiafia i le vaʻai a o inu kofe i se alofa nofoaga.

Kapeneta

O leisi auala e faʻaaoga lelei ai le poletito o le faʻaauupegaina lea i se nofoaga e faigaluega ai pe aʻoga ai. O se filifiliga lelei lea mo i latou o loʻo vaavaai e litaea ma taulaʻi i ai. Oe o le a manaʻomia le eletise, se laulau ma se nofoa ma se komepiuta.

E aoga foi le vaʻaia o poloka poloka: i le ao, susulu o le la e mafai ona pupula i luga o le mataʻitu. O pupuni mafiafia, pupuni poʻo ie faʻaseʻe o le a fesoasoani e foʻia le faʻafitauli, lea o le a sefe ai avanoa.

Tulimanu faitau

Tagata fiafia i tusi pepa o le a talisapaia le poletito, lea ua liua i se tamai faletusi: e mafai ona ofi i lalo, se foloa moli ma se nofoa lelei. Ole tele ole malamalama male leo ole leo e faʻatagaina ai oe e faʻatofuina oe ile faitauga ma lou ulu.

O fata e mafai ona tu i luga uma (latalata i se puipui vaapiapi) ma faalava (i luga o le faʻamalama sill).

Nofoaga moe

O le polotito puipui o le a faʻatagaina ai oe e fausia se tamai potu e ofi ai malo i le po. O lenei manatu e talafeagai foi mo se potu e tasi potu poʻo potu potu e nonofo ai ni tagata se toʻalua: e mafai ona nofo le tasi tagata i lalo e moe ae o leisi e alu i lana pisinisi. O le filifiliga pito sili ona lelei mo se moega o se mamanu ma se drawer, e faigofie ai ona teu mea.

Vaʻai i aitia mo le tuʻuina o se sofa i luga o le poletito.

Faatoaga po o fale vevela

E mafai e faʻatonu moni o meaola i le vao ona faʻatulagaina se togalaau i le taumalulu i luga o le loggia pe faʻatuina se tamai togalaau fualaʻau ma meaʻai e mafai ona aina. O le poletito e mafai ona avea ma se fale le tumau mo totonugalemu mea tot indoor: i le taumafanafana e faigofie ona aoina i latou i le tasi nofoaga e masani ona faʻasūsū ma faʻasusu.

Pau lava le leaga o le susulu saʻo o le la, lea e mafai ona afaina ai fugalaʻau.

E manaia le malolo i le va o lanumeamata, o lea matou te fautuaina ai le tuʻuina o se nofoa i fafo poʻo se sofa malulu i le tamaʻi togalaau.

Faletaalo

Afai o le taʻaloga masini e le ofi i totonu o le faiga totonu, matou faʻutuaina lafoina i latou i le loggia. O masini faamalositino e tatau ona lava le malamalama, ma o le loggia e tatau ona insulated, ona o le maualalo o le vevela i le taumalulu e mafai ona faʻaleagaina eletise auala.

Fetaui lelei mo se fale faamalositino luga o le poletito

  • fala yoga,
  • Pa Suetena,
  • pa faalava,
  • uila uila,
  • sela
  • rukhod.

E sili le faʻaoga o vali e le oona, vali ma sulu mo le faʻamaeʻaina.

Aʻoaʻoga

O se tagata fiafia e alofa e galue ma ona lima o le a le lafoa se tuʻusaʻo mea faʻaopoopo nofoaga. I luga o le poletito, e mafai ona e faʻaauupegaina galuega laupapa, o le suʻisuʻi tulimanu, o se nofoaga mo nila, faʻapea foi ma le tuʻuina atu o se laina faʻataʻavalevale, telescope poʻo synthesizer.

Mo le fale tusiata a le kamuta poʻo le kamuta, e taua le filifilia o mea anagata e faigofie ona faʻatautaia ma tausia.

Potu taalo

O se avanoa taʻalo faʻaopoopo ose auala lelei lea e faʻafiafia ai si au tama. Ina ia faʻaauupegaina le potu taʻalo i luga o le poletito, e tatau ona mautinoa le saogalemu o le tamaititi, mataʻituina le mafanafana vevela ma tuʻuina le potu i meataalo.

Faʻauma mea tatau tatau ona le oona. Mo tamaiti toaaga, e mafai ona e vaetofiaina se nofoaga mo taʻaloga masini.

I totonu o se tamaʻi fale mautotogi, peʻafai e taulia uma centimita, e tatau ona e faʻaaogaina le loggia i le maualuga. Masalo o ia lea, o se iʻuga o le toe faʻaleleia, o le a avea ma tulimanu sili ona pele i le fale.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Le faafofoga tatalo e (Mae 2024).