O le a le mea e faʻatumu i totonu o ofu tuʻu totonu o se potumoe?

Pin
Send
Share
Send

Tulafono mo le tuʻuina o mea

Nei o ni lautele taiala mo le faatulagaina kapeneta avanoa:

  • Ae le i tuʻuina ni mea teu ofu i totonu o le potumoe, e aoga le toe iloiloina ma aveʻese mea le talafeagai. E te le tau lafoa ni lavalava tuai: e mafai ona tuʻuina atu i latou i le aoina o togi, faʻatau atu pe liua i mea teuteu.
  • O laʻei masani e masani ona manaʻomia e masani lava ona iai ile tulaga ole mata. E sili le faʻavasega ile lanu ina ia le umi se taimi e suʻe ai.
  • E fautuaina e tuʻu mea masani i luga o le mezzanine: i atigipusa, ato ma ato, latou te faʻaaogaina le tele o avanoa ma foliga mama. O le isi filifiliga aoga mo sefeina avanoa o lagona gaogao taga.
  • A okaina se ofu fou pe toe faʻafouina lona "teuina", e aoga le mafaufauina o mea le talafeagai o le tuai tisaini ma faʻasaʻoina nei faʻaletonu. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e le lava le avanoa mo ofu - faʻaopopo eseese taualuga o taualuga, pe i le tulaga o le le lelei faʻaaoga o avanoa - faia faʻavaʻa fata.

Filifiliga faʻatumu i totonu

O le maketi faʻaonapo nei e ofoina atu le tele o tali mo le teuina talafeagai i totonu o le kapeneta. A filifilia le faʻatumuina, e tatau i se tasi ona amanaʻia le tulaga lelei o mea mai le tino ma faʻagaioiga auala e faia ai, faʻapea foi ma le faigofie o le tatalaina ma tapuni uma faitotoʻa ma drawers.

Faʻatumuina o manatu mo se lavalava tuʻu totonu

O se mamanu ma sliding faaseʻe faitotoa e mafai ona ofi i soo se mea i le potumoe. O le lelei o lenei oloa o lona maualuga - mai le foloa i le faʻalo.

O le loloto o le loloto o ofu na fausia e 60 cm le lautele o le faitotoʻa e 120 cm, o le mea e sili ona lelei e 60-80 cm O se tulafono, o le aofaʻi o vaega o ofu e fai i totonu e fetaui lelei ma le aofai o ona faitotoʻa. O se fausaga ufiufi le atoa eria mai pa i le puipui mafai ona oo atu i le 4 vaega.

O potu sili ona tele o loʻo nofoia e ofu o loʻo tautau i tootoo (pou faalava). Afai o le potumoe e tatau ona teuina ofu mafanafana ma peleue, e sili ona tuʻu ese se vavae eseʻesega mo latou. E faʻapena foi seevae; o le pito i lalo o le kapeneta ua faʻasoaina mo ia. O fata e faʻaaogaina mo ofu lalaga, ie moega, ma pusa poʻo ato e mafai ona teu ai ni solo.

Ona o uiga eseese o faitotoʻa i le pusa tu, o loʻo aliali mai ai "sone mate" e masani ona tapunia: afai e tuʻu i totonu le ato, e le seʻe ese lava.

I totonu o le ata o loʻo i ai ni ofu tuusaʻo ma malamalama foliga ma faʻamalieina laconic. O se faʻapitoa vaega o le vaega saʻo o tautau faʻamau e lua: o le pito i luga ma le pito i lalo. O le mamanu ua faʻaauupegaina i totonu-i moli.

Lavalava tulimanu

Lenei faʻataʻitaʻiga mo potu vateatea e sili atu lona malosi nai lo lona faʻatafaʻilagi "uso", ae tasi lona drawback - o le tulimanu avanoa, lea e faigata ona faʻaaogaina. O lenei faʻafitauli e foʻia e ala i le tuʻuina atu o le lagolago sisitema Boom.

Ole tele o tagata atamamai ile faʻavasegaina ole avanoa faufautua e faʻatulaga ni mea tuʻufaʻatasia e tuʻufaʻatasia: tuʻu iai le pito i luga o pulou ma aitema vaitau, o le ogatotonu i aso uma lavalava ma mea faʻaaoga, ma le pito i lalo o ofuvae ma seevae.

O le faʻatumu e talafeagai lelei ma ona po nei atoa-faʻaaliga toso - latou seʻe i fafo e oʻo i le iʻuga ma faʻafaigofie ona maua mea e te manaʻomia.

I le ata o loʻo iai se ofu papau tulimanu ma pito i lalo ma pito i luga, faʻapea foi ma draw-out drawers mo laiti mea.

Faʻataʻitaʻiga mo ofu e lua faitotoʻa

Lenei o se lauiloa mamanu o le a faigofie ona ofi i totonu o se tamai potumoe. Ua vaevaeina i ni pule autu se lua: o le muamua e faʻataua mo lino ma ofu lalaga, ma le lona lua e mo lavalava aitema o loʻo tautau i luga o le faʻatautau. O ia oloa e iloga i le tele o ituaiga ata: e mafai ona e faʻatau faitotoʻa ma se ata, faʻata, tioata, pe filifili ni faitotoʻa e faʻafetaui le lanu o puipui. O le kapeneta ma translucent facades foliga manaia, lea e faʻamalamalama ai le fausaga ma faʻafaigofie ai ona maua mea e te manaʻomia.

I se faʻaopopoga i le tulaga masani o laina uʻamea, fata ma drawers, e ofoina atu e tagata gaosi sili atu ergonomic faʻatumuina mo lavalava i totonu o le potumoe: toso mai fafo palasitika pusa, carousels, faʻapea foi ma pantographs (tuʻu i lalo toʻotoʻo). I se faʻaopopoga, o loʻo iai faʻatautau faʻapitoa mo ofuvae, sikafu ma fusiua e faʻatagaina ai oe ona vavaeʻese mea totino mai le tasi i le isi.

I totonu o le ata o loʻo i ai se ofu teu ofu ma iila pupula foliga ma mafaufau loloto faʻatumuina: a mezzanine ma se pa. Le avanoa i lalo o loʻo nofoia e faʻaoga mea faigaluega.

Mo sliding wardrobes ma tolu faitotoʻa

O ia lapopoa-tele aitema avea luga se taua eria, ae e tele atu mea e teu ai. O le faʻatumuina o le tolu-faitotoʻa kapeneta e eseese: o le faʻamau faʻamau mafai ona nofoia uma tolu potu, faʻasolosolo i fata ma drawers, pe o loʻo tu i le ogatotonu module. O totoe o vaega e mafai ona faʻapolopoloina mo tetele mea (ato, faʻamama mea e fai) ma ofu lalaga.

Afai e le mafai ona faʻapipiʻi se laulau laʻei i totonu o le potumoe, e fautuaina e faʻaauupegaina lavalava ma se vaega faʻapitoa mo a oe lava mea totino. Avea o pantry, e tatau foi ona aofia ai talafeagai vaega mo ato, seevae ma isi meatotino.

I le ata o loʻo i ai se potumoe ma se manaia faʻatumuina o lavalava: o se puʻe TV ua fausia i le ogatotonu vaega o le oloa.

Manatu mo se lapisi kapeneta

O le faʻapitoa o lenei faʻataʻitaʻiga o lona lapotopoto foliga. O le tino ma faʻamalama faitotoʻa potu ua faʻapipiʻi i se tulimanu. O sea oloa e le masani ai e pei o se tamaʻi potu laʻei.

A filifilia se lavalava, oe mafai ona okaina soʻo se numera o lola-i fafo drawers ma nofoaafi, fuafua le talafeagai talafeagai ma maualuga. O le faʻavae e mafai ona avea fata o eseese lapoʻa pe lagolago laʻau.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu manaia i lanu viole. O laʻei afifi e fetaui lelei ma meaafale ma totonu o le potumoe.

Vaega autu

Ma o lenei tatou talanoa e uiga i le faʻatumuina totonu o ofu i totonu o le potumoe i le sili atu auiliiliga ma faʻasoa atu le fautuaga a tagata atamamai.

Fata ma drawers

O le tele o taimi, o ofu faʻataʻitaʻi e lava le loloto i le tepa muamua i ai e foliga mai e le talafeagai. O le mea moni, o le faʻatulagaina o mea i totonu e faigofie lava: i le laina lona lua e mafai ona e teuina lavalava aitema e le oʻo mai ono ono aoga, ma i le laina muamua - naʻo mea na o loʻo manaʻomia i le taimi nei.

Taitasi ituaiga o lavalava ma mea faʻaopoopo e tatau ona i ai se nofoaga eseʻese. O lavalava i fafo e teu ese mai i latou e te faʻaaogaina i le fale.

E matua faʻafaigofieina le faʻaaogaina o palasitika koneteina taugata - latou e malosi, o lea latou te faʻaputuputu ai i luga o le tasi, ma o latou mea e vaʻaia e ala i le malamalama puipui, lea e faʻafaigofie ai sailiga. I se faʻaopopoga, pusa ma pusa ma ufiufi fesoasoani fesoasoani taofia mea mai le efuefu.

I le ata o loʻo i ai le atoa potu mo ofu i le potumoe. O le uluaʻi faʻatumuina totonu o loʻo fai ma sui o fata eseʻese ma mesh drawers.

Laei module

O le potu mo lavalava, o se tulafono, nofoia le autu vaega o lavalava. O lona loloto e tatau ona le itiiti ifo ma le 60 cm, a leai o tautau e tatau ona tautau e le o luga o le pa, ae o le tasi ma le isi i luga o faʻapitoa uʻamea, lea e le talafeagai i taimi uma.

Taitasi lavalava aitema ei ai a latou lava tautau. O le uʻuina o ofu i luga o isi, e faigofie ona galo ia te oe lau peleue poʻo le ofutino e te fiafia iai - e le mafai ona vaaia. O le tuusaunoa o ato e masani ona ofuina faʻatasi.

O le okaina o ofuvae faʻasolosolo faʻapitoa e talafeagai pe a fai e tele ofuvae o tagata e ona le fale: a leai, e sili atu le faʻapipiʻi o se isi pa i le pito i lalo, ma tuʻu ofuvae i luga o faʻatautau.

I le ata, o lavalava faʻatulagaina ma barbells mo ofu ma ofuvae

Potu seevae

O le pito i lalo o ofu e teu mo seevae. Mo le faʻafaigofieina, masani fata e oʻo atu i le 30 cm le maualuga, lattices poʻo uamea / palasitika seevae pusa e faʻaaogaina, lea e tuʻu ai seevae poʻo seevae. Afai e teu i totonu o atigipusa, e talafeagai le sainiina o latou pe faʻamau se ata o paga taʻitasi: e te le tau aveʻesea nei mea e suʻe ai seevae saʻo.

Teuina o mea mo tele mea

Afai e leai se pantry i totonu o le fale e aveese ai le masini fufulu mama, atopaʻu ma ato, e mafai ona faʻaopopo se vaega faʻapitoa i le pusatu mo le latou fetuʻunaʻiga. E mafai ona avea ma se vaapiapi niche poʻo se umi faʻata fata. O se filifiliga aoga mo le faʻatumuina o ofu o se potu mo se uʻamea laupapa poʻo se ato tagamea, ma mafai ona faʻaaogaina auala e faʻafaigofieina latou faʻaaogaina.

Teuina o avanoa mo laiti aitema

E seasea faʻapitoa ni vaega mo mea teuteu poʻo fusiua i ofu masani, ae mafai ona faʻatau eseese. Toso mai fafo drawers ma maumaututu vaeluaina e taugata, ae suia ia latou mai mesh ie faʻatulagaina e faigofie. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, o vaega taʻitasi mo mitiafu, totini, totini lima ma isi tamaʻi mea na fausiaina.

Faʻataʻitaʻiga o Faʻailoga

Afai e nofo le tasi tagata i le potumoe, o le faʻatumuina o ofu e tatau ona faʻamalieina ona manaʻoga, numera o aitema ma le paketi. E faigofie pe a iai se matagaluega "autu" eseʻese i tua atu o faitotoʻa taʻitasi. E mafai e se ulugaliʻi faʻaipoipo ona mulimulitaʻi tutusa i mataupu faʻavae, ae tasi le isi aitema e faʻaopoopo - faʻailoga O se tali sili ona lelei o le tufatufaina taʻitasi o se module. I totonu o ofu e tolu faitotoʻa, o se tasi o potu e mafai ona tuʻu ese mo moega lautele, aluga, ato.

I le ata, o se tasi o filifiliga mo totonu o se ofu i totonu o le potumoe mo le lua.

O lavalava module mo se tamaʻitaʻi faia se potu ma se barbel mo outfits, o se fata mo lalaga laʻei, o se potu mo lavalava ma totini. Mo se tamaloa, i le faʻaopopoina i luga, e mafai ona e saunia se ofuvae ma se faʻatautau e faʻatulaga ai fusiua.

Faletusi o ata

O se mea e teu lelei i totonu o le potumoe ma se agavaʻa faʻatulagaina o totonu avanoa i totonu o ofu e le gata o le a mautinoa ai le oka i totonu o le potu ma sefe ou ofu totino mai le efuefu, ae sefe ai foʻi le taimi.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Prepositions in Italian: Preposizioni Articolate (Mae 2024).