Fuafuaina o le tulimanu tasi potu potu o 32 sq. m

Pin
Send
Share
Send

Ina ia sefe tupe, o meaafale na okaina mai le IKEA, ma o le autu faʻamamafaina na tuuina i luga o susulu teuteuga elemeni. E i ai le sofa moli i le potu malolo, turquoise auiliiliga i le potumoe ma faletaele, ma lapoʻa siaki laupapa uliuli ma papaʻe fola i totonu o le faletaele ma umukuka.

Faatulagaga

Faiga

O totonu o le potu e tasi le potu tulimanu e faia i le sitaili a Scandinavian, ae e iai sina faʻaaoga o le itu i Sasaʻe o Europa. O le paʻepaʻe lanu o puipui, o le faʻaaogaina o laʻau masani ma piliki, faigofie foliga i meaafale - o nei mea uma o uiga o le Scandinavian style.

Potu malolo

O le sofa i le potu malolo e le masani ai - o aluga e taʻoto i luga o se lapoa o drawers. I le taimi nei, e lua faʻafitauli e fofo i le taimi e tasi - o se nofoaga mo se malologa malologa ma se nofoaga mo le teuina o mea manaʻomia ua faʻatulagaina. O se pa uliuli e lata i le sofa, pei o se laupapa laupapa, o loʻo tusia ai ni upu ma faʻavae i totonu o le penisina - faʻapipiʻi ata faʻapitoa.

Potumoe

O lavalava lavalava o le autu elemeni o totonu o se tasi-potu tulimanu fale. E i ai se fausaga faigata ma aofia ai vaega e lima. Lua e mo lavalava, tasi o le pusa o drawers ma drawers mo le teuina lino. Luga o le pusatu o se matala TV vaega, ma luga o se lapisi toso mo eseese mea fale. O nei vaega uma o loʻo faʻatautaia agai i le potu malolo.

I autafa o le potumoe, o lavalava e fausia ai se puipui ma se tamai niche mo tusi ma isi mea laiti. O lenei fesuiaʻiga suia le laulau i tafatafa o le moega i le tasi itu o le moega, i leisi itu, o se tamai laulau i tafatafa o le moega ua faʻamutaina tuʻusaʻo mai le puipui - o le leai o vae faʻatagaina oe e tuleiina se ottoman i lalo ia e sefe avanoa. Lenei pouf ma se lapo faʻata faʻata i luga o le curbstone liliuina i se laʻititi, ae fai si faʻamalieina laulau.

Umukuka

Fuafuaina o se tasi potu potu 32 sq. fuafuaina i se austere faiga, ae i le taimi lava e tasi faʻatumuina ma auiliiliga e aumaia ai se lagona fiafia. O le umukuka ma le fola "siaki", o se tali pupula e faia i papaʻe "piliki" ma nofoa susulu e foliga matagofie ma faʻafiafia.

O le laulau e gagau-fafo e sefeina avanoa, ae o lona laupapa luga faʻaluluina le paʻepaʻe o totonu ma faia le umukuka mafanafana.

Faapaologa

O le ulufale atu e laʻititi e ofi ai i ofu tuʻusaʻo, o lea na faʻaaoga ai e le au mamanu se tautau masani ma tuʻu ai ni paina se lua mo seevae. Piliki e pei o maa, i le faʻaopopoga i le faʻatinoina o mea teuteu, puipuia le puipui mai le palapala e mafai ona oʻo i ai luga mai auala auala.

O le pusa pusa ata maualuga o loʻo i ai se fata tatala e mafai ai ona e teuina nai mea iti - ki, totini lima. O faitotoʻa papaʻe ma puipui o le alatele na vaʻaia lautele faʻateleina ai.

Faletaele

O le avanoa o le tolu sikuea mita na faʻatulagaina ma se potu taele ituaiga tatala - ao ave le taʻele, e mafai ona e polokaina le foloa mai le faʻasusu ma le fesoasoani o se pupuni o loʻo faʻataʻamilomiloina taiala.

O le tapu e laʻititi ma e iai le kapoti i totonu e teu ai faleese. O puipui e afa laina i papaʻe papaʻe, luga - vali i se leo turquoise. O le paʻu uliuli ma paʻepaʻe i luga o le foloa, e tutusa lava ma le umukuka, o loʻo faʻataʻoto faʻapitoa ma faʻaopoopo iai le malosi.

Tusiata: Tatiana Pichugina

Atunuʻu: Iukureini, Odessa

Nofoaga: 32 m2

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Studio 30 sqm at The Columns Legaspi Makati City (Mae 2024).