Faʻafefea ona fesuiaʻi se taugofie IKEA shelving iunite: 9 aitia aitia

Pin
Send
Share
Send

O le ala lea e pei ona iai le faʻataʻavalega a Billy ma mea faʻaaoga uma.

Faʻasaina puipui i TV

O se faigofie faigofie fola iunite mafai ona faʻamanuiaina liliu i totonu o se masani ae manaia potu malolo seti. O se "pa" lelei o le a sau mai fafo, lea e mafai ona valivali i soʻo se lanu ma faʻaopopoina i le eseesega o teuina pusa, faʻatagata ma teufale.

Teuteu le fata i meaafale mamanu, faapipii moli luga ma o le a vaʻaia foliga sili atu taugata. O le matagofie o le "Billy" e pei o se fausiaina seti, ona configurations mafai ona suia e aunoa ma se faigata.

Avanoa faʻapipiʻiina mo se TV, moli ma foliga i lalo o le fata.

Filifiliga mo le faʻavasegaina o se fata i autafa o le faitotoʻa.

Potu e fai ai ofu mo le teuina o seevae ma ato

Faʻamalieina le fata "Billy" ma se pa mo le teuina o lavalava i se tamai fale, e mafai ona e faʻaauupegaina se manaia tatala potu teuteuina. A faʻatumuina i lavalava, e tatau ona e totogia faʻapitoa i mea matagofie ma faʻaopopo mea teuteu.

Afai o le fale mautotogi ei ai ni mea taua, e mafai ona e faʻatutu fata i totonu ma "nana" i tua o le tusi-faitotoʻa.

Vaʻai foʻi i filifiliga o aitia pe faʻafefea ona teuteuina fata o IKEA ma fata.

Filifiliga mo se potu fai lavalava i se maʻa.

Pau lava le toe faʻafitauli o se faiga e teu ai, e tatau ona avea i taimi uma i le faʻasologa atoatoa.

Lomitusi

O le auala pito sili ona faigofie o le faʻaaogaina o le fata "Billy" mo lona faʻamoemoe autu - mo le teuina o tusi, faʻatagata ma ata. Peitaʻi, e mafai ona e sasaina i auala eseʻese, e faʻamoemoe lava i le aotelega o le ata o le fale. A faʻatagaina avanoa, o le fata mafai ona faʻaopopoina i se kapeneta ma tioata faitotoʻa mai le tutusa faʻasologa.

O se uati tuai ma se faasitepu faasitepu suia se faigofie fola iunite i se mautu ofu.

Lanu malamalama i totonu ma paolo masani o meaafale ma teuteu faʻatumuina le potu ma le mafanafana.

Tamaʻi tusi pupula

O se unifyent shelving iunite mafai ona avea ma se susulu faʻaaliga o se fale mautotogi, pe faʻapea foi i le isi itu, o se elemeni o monochrome faiga. Ina ia faia lenei mea, ua lava e valiina i se lanu talafeagai ma faapipii luga o le pito i totonu o fata ma pepa puipui.

O se faletusi samasama mo le teuina o tusi ma faʻamatalaga e talafeagai mo talavou ma toaaga fale mautotogi.

O lavalava, vali e faʻafetaui puipui ma faʻapipiʻiina e meaafale mamanu ma drawers, foliga mautu ma matagofie.

Lavalava tanu i totonu

O le mea e ofo ai, e oʻo lava i ofu tuʻufaʻatasia e mafai ona faia mai i se "Billy" faigofie ma taugofie. Ina ia faia lenei mea, ua lava le suʻiina o le avanoa i le va o fata ma drywall, vali uma elemene i le tasi lanu, ma, pe a manaʻomia, faʻapipiʻi se tapunia faiga.

O le gaioiga o le fausiaina o se kapeneta faʻaaogaina drywall.

Lavalava saunia-aunoa ma ni faitotoʻa, faʻaopopoina e mamanuina

Pusa o umukuka

O le IKEA fata o le a ofi atoatoa i totonu o le umukuka. E talafeagai mo le teuina o ipu ma meaai. O ato lalaga ma fagu matagofie mo le teuina o mea manogi e aoga tele e fai ma teuteuga o mea mo le umukuka.

Siaki ifo isi 20 aitia umukuka teuina.

Tatala kapeneta "Billy" mafai ona suia e se kapeneta mai le tutusa faasologa ma tioata faitotoʻa. Wallpaper poʻo ni fugalaʻau ata i totonu o fata o le a faʻaopopo ai le alofa i le fata.

Kapeneta ma faitotoʻa i totonu o le umukuka.

Faapaologa

O fata a Billy e fetaui lelei mo le teuteuina o le alatele. Nisi o le ufiufi mafai ona aveʻese e ala i le fausiaina tele tūsaʻo ma faalava nofoaga teuina ma faaopoopo i lavalava tautau.

Filifiliga tulimanu i tafatafa o le faitotoʻa i luma.

Faiga mo le teuina o meataʻalo i le vasega pepe

Teuteuina i pastel lanu, o le lapoʻa Billy teuina iunite o le a avea ma sili lelei fofo mo le faʻamaopoopoina o meataʻalo teuina polokalama i totonu o le potu a tamaiti. I luga o fata i luga, e mafai ona e tuʻuina ai mea teuteuina ma mea a tamaiti e leʻo faʻaaogaina e le tamaititi.

I le avanoa avanoa - manaʻomia e le aunoa. Lua tamai fata e mafai foi ona faʻaaogaina e fausia ai se aoga a tamaiti eria.

Laʻitiiti fata i totonu o le potu a tamaiti, faʻatumuina e meataalo meataalo

Fata baletene

I le iuga, IKEA racks e mafai foi ona faʻaaogaina e faʻasoa ai le teuina i balconies ma loggias. Ona o lo latou puʻupuʻu tele ma le agavaʻa e suia configurations, o le a latou ofi i totonu o toeititi lava o soʻo se avanoa ma tuʻuina uma i le faigofie ma le faʻapitoa balconies a fou ma mama foliga.

Laʻitiiti faʻamautu potu i luga o le poletito.

E le naʻo Billy i lalo ole fale e teu ai oloa i IKEA e mafai ona suia e leʻo iloaina. E i ai seisi mea e faia foi. E le mafai ona faʻapipiʻi naʻo totonu o le faletaele, ona o le maualuga o le susu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: DIY IKEA Hack. Hyllis Shelf. Marble and Gold (Iuli 2024).