O le a le maualuga e tatau ona faʻapipiʻi ai le pulou i luga aʻe o le ogaumu?

Pin
Send
Share
Send

O le fesili autu o le - o le a le maualuga e tatau ona faʻapipiʻi ai le pulou ina ia mautinoa ai lona maualuga sili ona lelei? A uma mea uma, afai e toso "afa-loto", o gaʻo teuina o le a faʻaputuputu lava i luga o meaafale, teuteuga, pupuni ma isi mea elemeni. E mau foi i luga o faʻalo ma puipui, ma luga o foloa.

O faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina maualuga o loʻo tuʻuina mai e le gaosi oloa ma o loʻo atagia mai i faʻatonuga, o lea e taua ai le faitau iai ae e leʻi faʻaauauina le faʻapipiʻiina. E masani lava o se faʻatulagaina o taua e faʻailoa mai, e talafeagai mo se faʻatusa faapitoa. Seʻi vagana ua maitauina nei tulaga faʻatauaina o le a matua feagai ma le pulou ma le faʻamamaina o le ea.

Ae paga lea, e mamao mai i taimi uma e mafai ai ona maua faʻatonuga - o nei polosiua aoga e masani ona leiloa pe masaesae pe a teu, ma e le mafai ona faitauina le mea e manaʻomia. O le mea lea, e aoga le iloa i le a le maualuga tagata atamamai fautuaina le faʻapipiʻi o le pulou. O lenei maualuga e faʻalagolago tele i le ogaumu e faʻapipiʻi i lau umukuka.

O le maualuga faʻatulagaina o le faʻaaluina o le mamafa i luga atu o le kuka

  • Mo ogaumu kesi, o le maualuga o le pulou i luga aʻe o le laualuga o galuega e tatau ona i ai mai le 75 i le 85 cm.
  • Mo uila eletise pe faʻatonutonu, o le maualuga faʻapipiʻiina e mafai ona maualalo - mai le 65 i le 75 cm.

Maualuga faʻapipiʻiina o le pupula pupuni luga o le ipu

I tausaga ua tuanaʻi, ua faʻasalalauina solo pulou. E sili atu ona matagofie ma fetaui lelei ma ona po nei totonu sitaili. Mo latou, o le maualuga faʻapipiʻiina e laʻititi ifo:

  • mo ogaumu kesi - 55-65 cm,
  • mo kuka eletise ma kuka kuka - 35-45 cm.

Aisea e taua ai le pipiʻi i mea faʻapipiʻi maualuga?

E taua tele le faʻapipiʻiina o le pulou i le maualuga ua fautuaina e le kamupani gaosi - naʻo le tulaga lava lea e umi se taimi e galue ai ma faʻamama lelei le ea mai le susunuina ma tamaʻi puta o gaʻo na faia i taimi o kuka.

Faʻapipiʻi i le maualalo maualuga mafai ona mafua ai se afi, faʻalavelave i meaʻai sauniuniga ma o le a le foliga matagofie aulelei. O le maualuga tele o le maualuga o le a le faʻatagaina ai ona maileia mea leaga uma e ulufale i le ea ma o le a faʻaititia le aoga o le pulou.

Faʻapipiʻiina o se faʻaputuga vaʻaia

O le nofoaga o le outlet i le mea o le a fesoʻotaʻi faalagolago i le maualuga o le hood faapipii luga o le ogaumu. Masani lava, o le outlet ua faʻapipiʻi saʻo luga o le hood. O se filifiliga lelei o le faʻasaʻo lea o le alualu i luma e uiga i le 10-30 cm i luga aʻe o le laina o kapoti puipui.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: AVT Khyber. Pregida Ma Pregida Almas Khan Khalil With Bakhtiyar Khattak and Hamayoon Khan (Mae 2024).