Faʻaleleia o se faletaele i se fale mautotogi o se fale o le P-44 series

Pin
Send
Share
Send

Faamatalaga lautele

O le toe faʻaleleia o faletaele o se galuega faigata ma pefua, o lea e tatau ai ona e sauniuni muamua. E tatau ona e ufiina le foloa i le fale mautotogi ma se ata, ona o le tele o palapala o le a aliali mai i le taimi o le faʻamamaina o le tuai tile. Lafo ese le ata e sili atu ona faigofie nai lo le fufulu ese 'efuefu fausiaina ma faʻasologa mai luga.

Eletise eletise ma puipui puipui

Muamua lava, oe tatau ona mafaufau i le nofoaga o outlets ma ki. Afai o le fale mautotogi ua tuai ona uaea, e tatau ona e valaʻaulia se tagata faʻapitoa e sui ia. Afai e laʻititi le faletaele, e tatau ona e tuʻuina atu ni moli: i se faʻaopopoga i le moli autu, e mafai ona e faʻaogaina moli e faʻamalamalama ai le faʻata. O le mafaufau loloto moli o le a faia le potu vaʻaia lautele. E tatau foi ona e mafaufau e uiga i lago: mo se masini faamago lauulu ma se masini fufuluina.

Mo se siosiomaga susu, e sili atu le filifilia o lamepa ma lago ma se tikeri o le puipuiga IP44.

A o le i faʻapipiʻi fesoʻotaʻiga, e tatau ona faʻatumu le foloa ma faʻapipiʻi puipui i le sima e tusa ma le leisa tulaga. Afai e faʻapiʻopiʻo puipui, ia faʻaaoga ni faʻamau uʻamea. E mago le foloa pe a ma le 3 aso, ma o le taimi faʻamago o le sima e fuafua e tusa ai ma le metotia "2 mm layer = 1 day".

Fesoʻotaʻiga

A faʻapipiʻi se fale taʻele, e le manaʻomia le taulaʻi i le nofoaga o le riser, ae e taua le amanaʻia o le tulimanu o le faʻananaina o le paipa alavai. O le fale taele tuʻu luga o luga o se faʻapitoa podium faia i poloka, fesoʻotaʻiga e natia i tua o se puipui po o totonu o se atigipusa.

E mafai ona e faitau atili e uiga i le faʻamamaina o paipa i totonu o le faletaele iinei.

A faʻatau se vai faʻamafanafana solo solo, e fautuaina e filifili se oloa faʻapipiʻi ma Mayevsky afuala. O le masini e tatau ona tu latalata i le riser.

Maea ma mea

O le laupapa e pei ole porcelain stoneware na faʻaaoga e fai ma foloa ile galuega: ole auala sili lea ona aoga ma aoga e teuteuina ai le foloa ile fale taele. O le laʻau ituaiga e le alu ese mai sitaili, ma o oloa keramika e faasao-faʻauo, ofu-teteʻe ma susu-faʻamaonia. O le itu i lalo o le fale taele na teuteuina i le mosaic papaʻe.

O tile faʻatafafa faʻataʻata na filifilia mo le puipui puipui, e faigofie ona faʻataʻitaʻi. I se faʻaopopoga, o le ilaila e atagia mai ai le malamalama lelei, vaʻaia faʻateleina le avanoa. O tile na faʻapipiʻi naʻo vaega susu: o puipui na vali i luga ma vali e mafai ona fufuluina Dulux.

O se laupepa o le susu e le mafai ai ona faʻaoga e faʻapipiʻi ai taualuga.

Meafale ma paipa

O le tamaʻi faletaele foliga lapoʻa ma se tulimanu taʻele ma tele moli. O se kapoti tautau ma se kapoti faʻata mo le teuina o aitema laitiiti galue foi e faʻalautele le avanoa.

A maeʻa ona faʻapipiʻi meaafale, naʻo mea lava e totoe o le teuteuina o le faletaele: o se filifiliga o ni filifiliga manaia e mafai ona maua ii.

O le suiga o lenei faletaele e tusa ma le 2 vaiaso. O le lelei tapenaina o puipui, o se auala agavaʻa i le eletise ma le fesiitaʻiina o fesoʻotaʻiga, faʻapea foʻi ma le filifiliga o faʻaiuga a le lalolagi ua mautinoa ai le faletaele e le gata i foliga lalelei, ae faʻapena foi le umi o le olaga tautua.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Dua After Waking Up - Word by Word - Dua Series (Mae 2024).