Fuafuaina potu a le fanau 10 sq. m - o aitia ma ata e sili ona lelei

Pin
Send
Share
Send

Faatulagaina a tamaiti mo le 10 sikuea mita

O le autu galuega a le tisaini pe a fuafuaina se vasega pepe o le 10 sikuea mita o le sili ona aoga faʻaaogaina o itu lelei o le potu faʻatulagaina ma le fausiaina o se mafanafana avanoa mo se tamaititi o se matua tausaga.

O le potu faʻatafafa foliga e tele mea le lelei. O puipui i totonu o sea potu e tutusa le umi, ona o lenei, o se lagona o le tuʻua na fausia. O le mea lea, e sili atu le faʻatumuina o le vasega pepe i ni meaafale laiti i lanu malamalama. Ina ia sefe avanoa, e le tatau ona matala faitotoʻa i totonu o le potu. O se filifiliga sili ona lelei o le faʻapipiʻiina o se sliding system. I le teuteuina o puipui ma fola, e tatau ona faʻaaogaina ia mea i le muted ma le pastel lanu, faʻapea foi ma le maualuga-lelei moli e tatau ona mafaufauina. O le faʻaloaloa faʻalo ma se pupula foliga o le a fesoasoani e faia se vasega pepe 10 sikuea mita sili atu maualuga.

I le ata, o le faʻataʻatiaga o le potu o tamaiti e 10 m2 sikuea.

O le poletito o le a faʻatagaina ai oe e faʻaopopo ni metotia aoga faʻaopopo mo le vasega pepe. E mafai ona avea se logologia pupula ma faʻamaʻaina o se nofoaga lelei mo taʻaloga, o se nofoaga galue poʻo se tulimanu mo le fatufatuai, tusia o ata ma isi gaioiga.

I le ata, o le tisainiina o se potu faʻatafafā a tamaiti e 10 sikuea mita.

Faʻafefea ona faʻatulaga meaafale?

Ina ia mafai ona vaʻaia lautele le potu, meaafale meafale e tuʻu i lalo i le mea sili e mafai i puipui, ma faʻamatuʻu ai le ogatotonu o le potu. I totonu o se vasega pepe foliga faʻatafafa, o meaafale e tuʻuina i le mafaufau i le mea o loʻo i ai le faʻamalama ma faitotoʻa. O le tali sili ona lelei o le faʻapipiʻiina o le pito ofu i le tulimanu ma le faʻata e faʻataʻitaʻi ai, lea e le gata e faʻaalu ai se avanoa laititi ma faʻalauteleina ai le avanoa, ae faʻapena foʻi ona fetuʻunaʻi le tele o potu.

I le avea ai o se teuina o mea mo mea, o totonu o le 10 sq.m vasega pepe e mafai ona faʻaauupegaina i autafa moega, tautau pusa poʻo tapunia fata.

I le ata o loʻo iai pusa puipui ma se moega ma ni drawers i totonu o le potu a tamaiti e 10 sq m.

E talafeagai le tuʻuina o le moega faʻafesagai ma le faʻamalama poʻo tafatafa o le mamao pa, ma ofi se kapoti aoga poʻo fata i le tulimanu. Laʻititi va o puipui i tafatafa o le faʻamalama matala e faʻatumuina ma vaiti fata poʻo penitala tulaga. Afai o le a nonofo ni tamaiti se toʻalua i totonu o le potumoe 10-sikuea-mita, e sili atu le tuʻu o moega e fesoʻotaʻi le tasi i le tasi pe faʻapipiʻi se lua-tulaga fausaga i totonu o le potu.

I le ata, o se filifiliga mo le faʻatulagaina o se potumoe o le 10 sq m mo tamaiti e toʻalua.

Nuances o sone

Talu ai o se tamai eria e le o faʻapea o le zoning ma partitions ma pupuni e nanaina aoga mita, mo le sili faʻaaoga tatau faʻaaogaina o le eria, e tusa lava ae leʻi amataina le toe faʻaleleia, agavaʻa filifilia o le autu aoga vaega e manaʻomia. Mo se faʻataʻitaʻiga, pei o se malologa ma se mea e moe ai ma se moega, sofa poʻo se sofa. O le mea e moe ai e tatau ona nofo i le pito sili ona tuufua o le potu, ae i le taimi e tasi latalata i le faʻamalama. O le malamalama masani e fesoasoani e faʻatulaga le saʻo masani ma faʻafaigofie ai ona ala i luga i le taeao.

O le nofoaga faigaluega ua faʻaauupegaina latalata i le faʻamalama. O lenei eria e tatau ona faʻatumuina i se komepiuta, kesi, nofoa faʻafiafia poʻo se nofoa, ma ia faʻaauupegaina foi i moli lelei i le tulaga o se laulau lamepa po o moli moli.

I le ata o loʻo i ai se mamanu o le 10 sikuea mita tamaiti potu ma se falefaigaluega latalata i le faʻamalama.

I le ogatotonu o potu a tamaiti, e mafai ona e tuʻuina se avanoa laiti mo taʻaloga ma se kapeta malulu malulu ma se ato poʻo se pusa faʻapitoa mo meataʻalo.

E le gata i lea, o le potu moe o loʻo faʻaauupegaina i le taʻaloga tulimanu ma le puipui Suetena puipui poʻo se vaega e faitau ai, lea e teuteuina i se nofoa, lima faʻapitoa ma puipui puipui.

I le ata o loʻo iai se taʻaloga o loʻo tu i le ogatotonu o le potu a tamaiti 10 sq m.

Manatu tisaini tama

Potu o tamaiti e 10 sq m mo se tama, teu i lanu masani i papaʻe ma lanumoana tone. Faʻatasiga ma se efuefu, olive poʻo samasama samasama e faʻatagaina. O le teuteuga e faʻavaivaia i le lanu uliuli e faʻamamafa ai nisi vaega.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o le vasega pepe 10 sq m mo se tama aʻoga.

O le tama o le a fiafia i totonu ma se faʻautauta mamanu ma uluaʻu ofu. Mo le mamanuina o se 10 sq.m vasega pepe, latou filifilia se tamaʻi povi, tagata faomea, avanoa poʻo taʻaloga ituaiga. E mafai ona teuteuina le potu i pepa faʻasalalau, pepa faʻasalalau ma isi teuteuga faʻa-autu i se aofaʻi laititi.

Ata o se potu mo se teine ​​10 sq m

I totonu o se potu mo se teineititi 10 sq m, o se fua, kulimi, pale samasama poʻo beige palette o le a foliga lelei. Ina ia fausia ni mea manaia ma manaia, o elemeni i foliga o aluga teuteuina ma mea e momoe ai ma se teu fugalaʻau poʻo se teuteuga teuteu lelei e talafeagai. I luga aʻe o le moega, e mafai ona e tuʻuina se pupuni e faia i le ie mama; o mea ola ma fugalaʻau o le a fesoasoani e toe faʻaolaola le avanoa.

I le ata o loʻo i ai le vasega pepe mo se teineititi 10 sq m, faia i moli lanu.

Mo le teuina o meataʻalo ma tamaʻi mea eseese, ato faʻatau poʻo se mea vaivai e tuʻu i totonu ma se drawer ua fausia e talafeagai. Ofu fetaui lelei i luga o tuʻituʻu faʻatautau.

Fuafuaina o potu mo tamaiti e toalua

E 10 sikuea i le potumoe mo tamaiti e toʻalua o itupa eseese, o le a talafeagai le faia o se vaʻaia vaʻaia o le avanoa ma tuʻuina i ai se latou lava tulimanu mo tamaiti uma. Ina ia faia lenei mea, filifili se iʻuga i lanu eseʻese e tutusa le mafanafana ma le susulu. Nofofua moega o loʻo faʻapipiʻi i luga o le puipui ma faʻapipiʻiina e se fata poʻo se kapoti mo le tuʻufaʻatasia faʻasoa. E mafai ona faʻaauupegaina falefaigaluega i se laulau semicircular e mafai ai e tamaiti e toʻalua ona fai a la meaaʻoga.

I le ata o loʻo iai le moega moe i totonu o le potu a tamaiti e 10 sq.

O se potu mo tamaiti e itupa tutusa e fuafua lelei i le paolo e tasi, e fetaui uma ma le finagalo o le matai. O le lelei faʻatulagaina o le nofoaga o le moega moega latalata i le tasi puipui, faʻatulagaina o falefaigaluega ma teuina faʻasologa i le isi itu poʻo tafatafa puipui. I le vasega pepe, e mafai foi ona tuʻu i lalo le tulaga o le faʻamalama sill, faʻalauteleina ma liliu i se tamai sofa mo faitau pe taʻalo taʻaloga.

Vaʻaiga matua

Pe a fuafuaina se vasega pepe mo se pepe fou, e leai ni faigata. O se moega e tu latalata i se tasi o puipui; o se suiga laulau ma se tamai pusa o drawers ma se ato tagamea e faʻapipiʻi i se malamalama-nofoaga. E fetaui lelei pe a ofi se tamaʻi lima i totonu o le fale e faigofie ai ona fafagaina e le tina lana tama.

I le potumoe a le tamaititi aoga, o le taulaʻiga o luga o le vaega aʻoga. Ina ia faia lenei mea, latou faia zoning ma taumafai e vavaeʻese le nofoaga o galuega ina ia leai se mea faʻalavelaveina le tamaititi mai vasega. O se tali sili ona lelei o le aveʻesea lea o lenei vaega i le polotito faʻaofuofu. Afai o le potu e le faʻaavanoaina mo le i ai o se loggia, oe mafai ona filifilia se gaioiga forge-fogafale ma le pito i lalo fola faʻapitoa ma le kesi.

I le ata o loʻo i ai le potu a tamaiti ma le lautele o le 10 sq m mo se pepe fou.

O le potumoe a le talavou ua vaevaeina i se galue ma moe vaega, ma nai lo le taʻaloga taʻaloga, o se faʻafiafiaga faʻaaliga nofoaga e mafai ona faʻaalu ai taimi ma uo.

I totonu o se tamai potu, o le a talafeagai e faʻapipiʻi se gaugau sofa poʻo se lua fogafale fausaga ma le pito i luga luga i le tulaga o se moega. O se sofa mafanafana poʻo nofoa lemu faʻavaʻa ma mea ata vitio o loʻo tuʻuina i lalo ifo.

Faletusi o ata

E ui lava i lona laʻititi, o le potu a tamaiti e 10 sq m e mafai ona i ai se mafanafana ma muamua totonu e fausia ai ni tulaga lelei mo se tamaititi o soʻo se tausaga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: TL Production - PAEPAE O LE IA Ua e toe laga le maa (Iuli 2024).