Moega o tamaiti: ata, ituaiga, mea, foliga, lanu, tisaini filifiliga, sitaili

Pin
Send
Share
Send

Ituaiga o pusi

E tele ituaiga.

Moega sofa

E faʻaalia ai se faigofie faigofie ma faʻatuatuaina gaugauina mamanu ma mafai ona faigofie ona maua i soʻo se, e tusa lava laʻititi, potu. O le moega sofa e masani ona faʻafetauina ma le faamalu orthopedic e faʻamalosia ai le moe maloloina.

Nofoa-nofoa

Faʻatagaina oe e atoatoa faʻatulagaina le avanoa ma vaʻai faʻaaoga tatau le avanoa faʻaaogaina. Mobile toso-i fafo nofoa-moega, e le faʻaaluina tele avanoa i le ao, faʻasaʻolotoina se potu mo taʻaloga, ma i le afiafi e liua i se lelei moe nofoaga.

Transformer

Multifunctional modular liua moega, iloga i lona faʻapitoa compactness, teuteu foliga ma faʻateleina le aoga, ma i le taimi e tasi e mafai ona avea ma se moe, galue pe taʻalo avanoa.

Faatasi ai ma le siitia masini

E i ai le latou faʻavae faʻavae, i lalo o lea o loʻo iai le faʻailoga mo le teuina o ie afu, aluga poʻo isi mea.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le vasega pepe mo se teineititi ma lona moega e tasi e faʻaauupegaina i se siʻi aʻe.

Moega Pendulum

E foliga mai o se moega pepe masani, ae i le taimi lava e tasi o loʻo faʻaauupegaina i se faʻapitoa auala e faʻalue. O le luluina faʻataʻitaʻi e mafai foi ona faʻaaogaina i atigipusa mo ie lino poʻo lavalava.

Moega maualuga

O se fausaga ma tu poʻo uʻamea lagolago umi. O le moega malolo e tu i se tulaga maualuga, lea e faʻatagaina ai oe e faʻaauupegaina le avanoa i lalo o ia, faʻaaogaina o se komepiuta, desktop poʻo se potu taʻalo laʻititi.

Moega taavale

O loʻo faʻaalia ai se susulu ma felanulanuaʻi o tisaini ma le tele o filifiliga o faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona avea ma taʻavale leoleo, o se taʻavale faʻaalu poʻo se taʻavale tuʻuga talafeagai. I se faʻaopopoga, o se taʻavale taʻavale moega e masani ona faʻatumuina i moli, lea e faʻatinoina lelei le avea o le malamalama o le po.

Podium

Ona o lona agavaʻa, o le moega puluma e maua ai e le gata i se moega lelei, ae faʻapea foi ma se avanoa lautele teuina.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se moega pulumu laupapa ma se nofoaga e teu ai mea i totonu o le vasega pepe.

Taofia

E i ai le tele lelei, o se muamua fofo fofo ma se amataga faʻatulagaina totonu totonu ma le masalomia avea ma autu o mataupu uma meaafale.

Natia

Ona o le atamai polokalame ma le retractable auala, e compactly lafi i totonu o se faʻapitoa faʻapitoa, tuʻufaʻatasia ma le aotelega mamanu ma e le faʻaletonu le potu.

Malae taalo

O nei oloa e faigofie tele mai se faʻatinoga o manatu, e mafai ona i ai le latou tuʻuina i lalo o le itu, ia tumau pe fai uili.

I le ata o loʻo iai le potu mo le pepe fou ma se tamaʻi paʻu pepe.

O le fea mea e tatau ona e filifilia?

Tele taimi, o faʻataʻitaʻiga mai mea nei e sili ona fiafia iai:

  • Laupapa
  • Uamea
  • Palasitika.
  • Chipboard / MDF.

Faʻasao-faʻalelei, faʻatuatuaina, ma aulelei foliga ma le anagata, laupapa ua manatu o le sili sili mea mo meaafale a tamaiti. Latou te filifilia foʻi le maualuga o le fausiaina o MDF, chipboard ma fiberboard poʻo palasitika ma uʻamea oloa e fetaui ma tulaga uma.

O a ituaiga o moega mo pepe?

E tele fomu faʻavae.

Tafafa

Tulaga masani, saʻo ma fetaui lelei foliga, fetaui lelei i soʻo se mamanu totonu.

Oval

E manatu e sili atu le saogalemu nai lo le muamua, talu ai e leai ni maʻai tulimanu. O le moega lapoʻa e mafai ona avea ma totonugalemu o se vasega pepe.

Lua-tiered ma tolu-tiered

Lua fogafale poʻo le tolu fogafale fausaga, o se lautele filifiliga mo se potu mo masaga poʻo tamaiti o le tau, maua ai se moe lelei ma e iloga e se manaia ma felanulanuaʻi mamanu.

Tulimanu

Faʻaopopo faʻaopopo faʻamalieina ma mafanafana i le siʻosiʻomaga ma faʻatagaina oe e faia le sili ona lelei faʻaaogaina o le avanoa faʻaaogaina, lea e sili ona talafeagai i tamaʻi potu moe.

I le ata o loʻo i ai se moega tulimanu ma malu lanumeamata itu i le vasega pepe mo se teine.

Faigofie tulimanu puipui puipui faʻataʻitaʻiga foi o loʻo i ai le pea o faʻaopopo itu o loʻo tu i le ulu ulu ma luga o le itu.

Semi liʻo

E matua faʻafouina le totonu avanoa o le vasega pepe ma aumaia nisi originality ma peculiarity i le unsplicated mamanu.

O le moega semicircular e mafai ona iloga e le tele o ituaiga eseese o faʻauigaina ma sitaili, faʻatagaina e aumaia i le ola ni aitia tisaini eseese.

Moega filifilia filifiliga mo se tamaititi

Faʻafetai i le tele o ituaiga vaifofo, o le moega e faia i luga o se sili atu tulaga ese foliga.

Ma itu

O le Amerika mamanu ma malu pe faigata taofiofi autafa o itu e malu, saogalemu ma matua aulelei. I se faʻaopopoga, e maua ai se lelei faʻaleleia moega ie moega ma faamalu.

Ma taʻavale faʻalua

O pulou matagofie ma se nofoa faʻataʻavale e foliga vaʻaia lelei, faʻaopopo le atamai i le ea ma avatua se lagona o le lalelei.

Ma se laupapa malulu malulu

E le masalomia lava e avea ma sili ona matagofie faʻaaoga i totonu o le potu. Malulu tua e mafai ona maualuga, maualalo, i ai manino geometric pe tafe foliga.

Faapaologa

O moega o tamaiti, teuteuina i se faʻapaologa, e tuʻuina ai le mea e masani ai le mea e moe ai o se tupu ma liliu ma avea o se teuteuga matagofie o totonu atoa.

I le ata o loʻo i ai se moega o tamaiti ma se sofa moega, teuteuina i se pupuni i foliga o pupuni translucent pupuni.

Ma le apefai

O se moega ma sitepu o le a faʻaopopoina ai le tagata lava ia i le ea ma o le a faʻateleina ai taʻaloga gaioiga a le laʻititi e ana le potu.

I totonu o se faʻailoga

O le alcove ma le mea e moe ai o loʻo tu ai i totonu e fausia ai se siosiomaga tulaga ese ma faʻatagaina ai oe e fausia se tulimanu tuufua mafanafana.

Backlit

Tamaiti susulu moega o ni muamua teuteuga ma a opeopea aafiaga. I se faʻaopopoga, faʻafetai i se matagofie, susulu susulu, e le mafai e le tamaititi ona fefe ma moe filemu i le po.

Faatasi ai ma le forging elemene

Malamalama, maaleale ma le le mamafa uʻamea uʻamea o le a setiina le leo mo le atoa totonu mamanu ma liliu le pepe moega i se ki autu auiliili ma matagofie matagofie.

Teuteuina i rhinestones

O teuteuga i le faiga o rhinestones, susulu i taimi uma i le malamalama ma fausia ai se matagofie, taʻutaʻua ma i le taimi lava e tasi suamalie siosiomaga.

Lanu moega

O le palakalafa sili ona fiafia i ai mo le vasega pepe e paʻepaʻe, lanumoana, lanumoana malamalama, piniki, lanumeamata, enaena, enaena, beige, uliuli faʻataʻitaʻiga poʻo wenge-lanu oloa.

O le paʻepaʻe mamanu e manatu lautele, o le a faʻaeeina le avanoa i le malamalama ma e atoatoa mo tamaiti o tausaga eseese o soʻo se itupa. O se moega piniki o le a le taumateina teuteuina le potu o se teine ​​ma atili faʻamamafaina le ata. Faʻapea foi, wenge paolo oloa e ofi atoatoa i uma pogisa ma malamalama totonu ua avea ma sili atu muamua ma manaia tali.

Filifiliga moega ma meaafale na fausia i totonu mo tamaiti

O le moega e mafai ona fai ma sui, e le gata o se moe atoa, ae faʻapea foi ona ese i galuega. Mo se faʻataʻitaʻiga, e masani ona i ai mamanu ma teuina pusa, faʻataʻitaʻiga ma se solo poʻo se taʻaloga taʻaloga, oloa ma se vaega o galuega e aofia ai se komepiuta poʻo se kesi, faʻapea foi ma moega pepe mo pepe ma se laulau fesuiaʻi pe ma se pusa fata mo mea a pepe.

I le ata o loʻo i ai le vasega pepe mo se teine ​​ma se moega podium faʻatumuina ma teuina pusa.

Lenei mamanu, tuʻufaʻatasia ma meaafale, faʻatagaina oe e faʻaaoga le aoga vaega e sili atu ona aoga ma aloese mai le pisapisao ma mea le aoga.

Fautuaina tausaga

O nai fesoasoani masani:

  • Potu mo pepe fou. Ma, i le avea ai ma se pepe fou, faʻaaluina le tele o taimi i le moega pepe, e tatau ona iloga e ala faʻafaigofie faʻapitoa ma le saogalemu.
  • E oʻo atu i le 3 tausaga le matua. Mo tamaititi e tasi le tausaga le matutua ma tamaiti i lalo o le 3 tausaga le matutua, latou te filifilia le sili ona le masani ai mamanu o le faʻavaʻa, lea e mafai ona avea, mo se faʻataʻitaʻiga, o se taavale solofanua, o se maota o le purinisese, o se fale, poʻo se taʻavale. O le mea taua o le meafale e saogalemu, maualalo ma sili atu ona lapoʻa tulimanu.
  • Mai le 3 i le 5 tausaga. Faʻamafanafanaina, mafanafana, faʻagaioiga ae le o le taofiofia o gaioiga i le taimi o le moe, faʻataʻitaʻiga faia o maualuga-lelei mea o le a faia.
  • Mo tamaiti aʻoga ma talavou. O tisaini aoga e faia i mea masani, faʻatasi ai ma le le manaia o le ata, faʻatulagaina ma le faamalu orthopedic o le a sili ona talafeagai.

Faatasi ai ma le fesoasoani a se tuʻufaʻatasia auala i le filifiliga o faʻataʻitaʻiga, lanu ma sitaili vaifofo, e foliga mai e fausia ai se moni aoga ma lelei moe nofoaga.

Vaega o le filifilia o se moega mo teine

Mo se teine, o moega lanu ma se susulu ma manaia le ata i lalo o se pupula matagofie poʻo se teuteuga, i foliga o se malulu ulu ma se faʻapaologa, e talafeagai. Teine talavou e masani ona filifilia se faʻaonapo nei, masani nofofua, tasi-ma-le-afa pe faʻalua, ua uma ona matua mamanu.

I le ata o loʻo iai le tasi ma le afa laupapa moega papaʻe i le potu o se teine ​​talavou.

Ata o moega mo tama

O se moega moe i se vasega pepe mo se tamaititi aʻoga mafai ona eseese i le tele o ituaiga configurations, lanu ma thematic mamanu. O oloa muamua ma aso nei i le maualuga-tech poʻo le minimalism style, i le potu o se tamaititi talavou, o le a faʻaosofia ma faʻafesoʻotaʻi atu i se nofo lelei nofo.

Manatu moega mo le lua pe sili atu tamaiti

Mo tamaiti itupa tutusa, e mafai ona e filifili mai lua, ergonomic bunk, tolu poʻo le tele-tiered cribs ma fausia-i drawers po o teuina pusa. Moega moe mo tamaʻitaʻi ma teine ​​teine ​​e masani ona teuteuina i seisi lanu lanu.

I le ata o loʻo i ai le vasega pepe mo se tama ma se teine ​​ma o latou moega teuteuina ma tapuni o lanu eseese.

Pe a faʻatulagaina se potu mo tamaiti o vaitausaga 'eseʻese, muamua o mea uma, latou te amanaʻia le lelei faʻaleleia o le avanoa, ina ia mafai ona maua ni sone faʻaaogaina i le tasi potu i le taimi e tasi.

Faʻataʻitaʻiga o moega i sitaili eseese

Ata o uluaʻi ata faʻataʻitaʻi i sitaili eseese.

Provence

Natura vaneina laʻau faʻataʻitaʻi ma se ituaiga matagofie matagofie poʻo pepelo pepelo ma matagofie oloa teuteuina i se pupuni o le a faʻapitoa fealofani faʻatasi le maaleale Farani totonu.

Retro

O oloa mai le austere i le mananaia foliga, teuteuina i laupapa poʻo le chrome vae, o le a foliga mama ma matagofie ma faʻafetaui le aotelega mamanu retro.

Maualuga

Mo lenei sitaili faʻatonuga, fausiaina faia o mea masani, mo se faʻataʻitaʻiga, laupapa e le valiina poʻo uamea, e atoatoa. O oloa a tamaiti lava latou e mafai foi ona teuteuina i le patina pe i ai le paʻu ma le eco-leather upholstery, lea o le a avea ma faʻailoga o le aoga, laconic ma faʻaali maualuga.

I luga o le ata o loʻo i ai se moega moega faia i uʻamea i se tamaʻi fale pei o ni tamaʻi potu.

Faʻavae

O le autu o mea masani ma mea masani e talafeagai ii. Moega e masani ona teuteuina i ata matagofie vaneina, gilding, curved vae, penivali foliga i upholstery po o canopies.

Scandinavian

I le Nordic design, o le moega e tatau ona avea ma laconic ma mafanafana pe a mafai, ia malamalama, masani ma masani. O le sili ona lauiloa i lenei sitaili o uʻamea poʻo laupapa faʻataʻitaʻiga, o nisi taimi e faʻaopopoina i drawers poʻo ni pusa teuteu.

Atunuʻu

O oloa ma aso anamua aafiaga, patina poʻo teisi faaleagaina paintwork, faia o le masani ai mautu laupapa, o le a avea ma se elemeni faʻapitoa o le faiga masani.

Faiga o le Gataifale

E masani lava, ile faiga ole sami, e masani ai ona faʻataʻoto le hammock poʻo tamai laupapa e pei ose vaʻa, atonu e iai se teuteuga ile ituaiga uili poʻo se taula, e faʻaaogaina. E le gata i lea, ua teuteuina tua ma vae i tulle canopies poʻo ni ata ma iʻa, mermaids, atigi poʻo lumanaʻi.

I le ata o loʻo i ai le vasega pepe i totonu o se sitaili vaʻaia ma se paʻepaʻe papaʻe i foliga o se vaʻa ma se uili uili.

Fuafuaina o moega i totonu o potu

Filifiliga manaia filifiliga.

Potu o tamaiti

O le potumoe seti o le autu elemeni o se vasega pepe, o le mea lea, o lona mamanu ma faʻavae auiliiliga tatau ona fetaui ma nisi o uiga matua i le tele e mafai ai.

Potumoe

O le filifiliga lelei mo le tuʻuina o se moega pepe o le a iloiloina pe a fai e le latalata tele i le faʻamalama ma le maa. Mo se tamaʻi potumoe, o moega faʻapitoa e mafai ona faʻaliliuina ma ni drawers e talafeagai.

Falealuga

Taualuga beveled i le afeafe faia le potu sili lilo ma le masani ai. Ae ui i lea, atonu e i ai ni faigata i le filifiliga o se moega, mo se faʻataʻitaʻiga, o le lua-tulaga poʻo le maualuga o le moega e faʻatoa mafai ona faʻaaogaina ma lava le faʻalo maualuga.

O loʻo faʻaalia i le ata se moega laupapa laititi i le vasega pepe, i le pito i luga o le fale.

Potu malolo

I totonu o le potu malolo i totonu o le tasi potu potu, e taua ai le faʻatulaga saʻo o le avanoa, mo se faʻataʻitaʻiga, o se tamaʻi tamaʻi moega faʻatasi ma le laulau fesuiaʻi e fetaui lelei mo se pepe tausimaʻi, ma le potu moe feaveaʻi ma potu moe e faʻatulagaina mo le teuina o meaai mo se tamaititi aoga.

Faʻataʻitaʻiga le masani ai mo se potu o tamaiti

Ulaʻi ma manaia faʻataʻitaʻiga ma se tutasi ma le tasi mamanu o le a avea ma moni ata mea mo se vasega pepe. Mo se faʻataʻitaʻiga, o nei mea e mafai ona avea ma fausaga i se tulaga o se taʻavale faʻataʻavalevale ma volumetric uili, o se taʻavale tuʻuga, o se wigwam, o se fale o se laʻau, o se vaʻa poʻo se vaʻa faomea.

Faʻapea foi, latou masani filifilia se nofoaafi moega, o se fatu, lua-foga faʻataʻitaʻiga i le tulaga o se faleoʻo poʻo ni mea vaivai e faia e pei o lapopoʻa meataʻalo tele.

Faletusi o ata

O moega o tamaiti e nonofo ai i totonu o le potu, e faʻatupu foliga lelei, ma faʻatulagaina se lagona faʻapitoa.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Crochet Summer May tank top Free written pattern for sizes XS - XXL (Mae 2024).