Potu mamanu 18 sq m - fuafuaina aitia

Pin
Send
Share
Send

O ata masani e le toe foliga manaia pe a naʻo le tasi potu malolo poʻo ni vaega aoga e manaʻomia ona tuʻuina i le tasi o loʻo i ai. O le mea lea, o le agavaʻa mamanu o se potu o 18 sq m mitaʻi i taimi eseese, pe o se aiga tafaoga, mauaina malo poʻo avanoa o se potumoe. Lenei o le a fesoasoani i aso nei fofo e faʻatagaina oe e manuia tuʻufaʻatasia matagofie ma faʻamafanafanaga. O ata moni o le a faʻatulagaina i lanu ma sitaili faʻatonuga. Faiga masani ma manaia aitia faʻaaogaina i le teuteuina o le a faʻalavelave mai le tele multitasking atofaina i le potu, faia lona totonu totonu muamua ma matagofie, ma e mafai ona e faia lenei ma se tau talafeagai paketi.

Faamuamua

O le faʻatutuina o ni faʻamoemoe e fesoasoani e fausia se potu e manaia i le taimi muamua. Faʻatapulaʻaina, pei o se le maua gofie faitotoʻa i luma faitotoʻa, mafai ona totogiina mo isi. O le ki i se manuia i totonu o le faʻatulagaina saʻo ma le leai o ni auiliiliga le manaʻomia e le afaina ai le avanoa avanoa.

Ia mautinoa e faʻaaoga tupe faʻataga sefe pe a seasea avanoa.

  • windowsill - tusitusi pe laulau 'ai;
  • moega - pulou ma mea e teu ai;
  • avanoa i tafatafa o le faitotoʻa - fausia-i modula;
  • ato, pusa matagofie - mo mea laiti, meataʻalo.

O le faʻatulagaina o meaafale e mafaufauina muamua ae le i amataina le filifiliaina o teuteuga elemeni - moli, lago ma isi poto faʻapitoa faalagolago i lenei. Afai e i ai le avanoa e faʻaaoga ai le eria o le poletito poʻo le loggia, ona o lenei, i le faʻavae, o se metotia taugata, mafai ona suia totonu mo le sili atu, e maua ai se sone atoa. E masani lava o le galuega o le potu e 18 m o le tuʻufaʻatasia o ni gaioiga, ma o le a le eseʻesega e talafeagai faʻalagolago i tagata taʻitasi manaʻoga.

Potu potu-potumoe sone

O le mauaina o se fetuʻunaʻiga i meaafale faʻatulagaina o se sili atu faanatinati galuega nai lo le filifilia o se sitaili. O le leai o ni vavaega e le o taimi uma le filifiliga sili, e ui lava i lenei tulaga o le vaʻaia o le leo o le a faʻasaoina atoa. O se laconic moega faʻataʻitaʻi ma ie e fetaui lelei ma le lanu i puipui o le a le tu ese mai.

O a isi metotia faʻapitoa ma a latou mea lelei ma mea leaga e i ai e nana ai se nofoaga moe a le tagata lava ia i se tulaga sili ona lelei e mafai ai:

  • opaque partition - o le a matua faʻaititia ai le malamalama tulaga o seisi sone;
  • vaeluaina tioata, lanu samasama - tino ese;
  • vaega maualalo (1 m maualuga) - avanoa ma le malamalama e faʻasaoina;
  • sliding faitotoʻa - alumini faʻamaumauga faʻaopoopoina tūsaʻo ma vaʻaia siʻi luga o le faʻalo;
  • pupuni ma pupuni - faigofie, saoloto ma faigofie;
  • fata fausiaina - faʻaopoopo avanoa teuina.

Faiga talafeagai

O le a faigata ona faʻatino, e ese mai i ona po nei, soʻo se sitaili o loʻo i ai ni mea teuteu le aoga, e le manaʻomia ni teuteuga, pe a fai o le potu e aʻafia ai le nofo o le aiga ma faʻagaoioiga faʻaoga, ae le naʻo le taliaina o malo.

E tuʻuina atu e le au mamanu se ituaiga olaga e fesuiaʻi lona laleleiina.

  • Faʻasao-faiga E faapitoa lava le talafeagai talu ai nei o se auala e sola ese ai mai sima laufanua. E talafeagai pe a e manaʻomia se potu moe tumau i le potu. O mea masani, aemaise lava laupapa, ie, ie ole fale, faʻamamafaina le aitia ole agalelei ile siʻosiʻomaga.
  • Alamanuia mamanu ma le paʻi o le saua o seisi o le faʻafeagai. E manaʻomia mo lona aoga, meaafale minimalism ma le maualuga gaosiaina, lea e mafai ona faigofie ona siitia i tulaga tutotonu i totonu.
  • Laei vavae ma laʻei masani. Fetaui lelei mo e fiafia i mea taua o anamua poʻo mo i latou oe ua sauni e faia fatufatuga ma teuteuga.
  • Scandinavian o le taʻitaʻi lea i vaifofo mo tamai avanoa, aemaise lava pe a fai o loʻo aoga vaega ua fuafuaina. Natura, latalata i le natura, faigofie e le faʻaleaogaina le mamanu o vaʻaia mataʻina auiliiliga manaia.

Eseese lanu

Mo se potu laʻititi (tusa ma le 18 sikuea) i le fua o le vateatea i totonu, o le lanu lanu o loʻo i ai uiga ia i le tele o taimi e fofo ai fofo.

  • paleni, fealofani;
  • le mautonu, filemu;
  • malamalama

Achromatic tone maua mai le efuefu ma papaʻe ua avea o se faʻavae. Faʻasaga i se faigofie talaʻaga o tulaga masani luga, e faigofie, e le masalomia le faʻalauiloaina pupula leo, mai le piliki pa i tagata mamanuina mea mataʻina pei o se kapeta poʻo se nofoa faʻanofonofono; soʻo se galuega o faatufugaga.

O paleti lanu e sili ona talafeagai mo potu malolo o le 2017/2018 vaitau tumau:

  • Faʻaopopoina kofe, lanumeamata ma isi lanu masani e le faʻaituʻau beige.
  • Lanumoana-lanumeamata ituaiga o loʻo fai ma sui o turquoise masani, mint, greens fou.
  • O se tuʻufaʻatasiga o le lanumeamata lanumeamata ma le penina efuefu mo se filemu, mafanafana siosiomaga.
  • Lemon ma lilac lilac - eseesega, manino foliga ata.

Aua le amanaʻia le uliuli poʻo le enaena enaena - e matua tele le latou galuega:

  • faʻaopopo le faʻaeseesega;
  • tuʻutuʻuga;
  • aafia ai le lautele, maualuga;
  • saunia stylishness.

Ole mea mulimuli e faigofie ona ausia pe a tuʻufaʻatasia ma tioata elemeni. Mo se lelei mamanu, e le gata lanu e sili ona taua, ae o mea foi, pe sili atu a latou tuʻufaʻatasia.

Meafaitino: faiga ma faʻataʻitaʻiga

Le itiiti ifo le gauai atu i le mamanu o se potu o le 18 sq m e totogiina i laupepa, lea e mafai ona suia se potu:

  • o le lanu lava e tasi e faʻaalia ia lava i auala eseese i luga o vaega eseese;
  • talatala sima, pepa puipui tapoleni toomaga, ma le 3-D aafiaga - aumai le vaalele latalata vaʻaia;
  • uamea, gloss - mamao;
  • tuʻufaʻatasiga faʻaneionapo: veloveta, paʻu, fulufulu;
  • faʻaopopoina siliva, 'apamemea elemeni poʻo ni togafiti poto;
  • maa, natura pe faʻataʻitaʻi - malachite, maamora, agate.

Tusa lava poʻo le a le sitaili filifilia, o le faʻaaogaina o se mafanafana laupapa uiga o le a faʻaopopo ai le mafanafana, faʻamalieina ai le toʻatasi, ma se ponesi - matagofie faʻagaeʻetia lagona.

Talafeagai O se tapoleni faʻataina o le a toe faʻafouina totonu, ma fausiaina i se faʻalelei matagofie o le a avea o se teuteuga matagofie mo le potu malolo.

Maualuga lelei le toe faʻaleleia, mea e faʻaaoga e fesoasoani ai i le tisaini foliga mama, faʻatumauina lana vaʻaiga faʻaaliga mo le umi e mafai ai.

Faʻamaeʻaina ituaigaFaʻaaogainaPonesiManatu taua
Vali teuteuPa, vaega o le faaleogaMafai ona faʻafouina i le lotoifaleO le tau o nisi ituaiga ma galuega e tele taimi
Vali totonuPa, faʻaloTint atoatoa, suia lanu vaveLuga - faʻaʻeteʻete faʻafetaui
Pepa puipuiPaEseese o ie, ie ma lanuMuamua sauniuniga maeʻaeʻa, aemaise pe a fai o puipui e faia i le aerated sima
LinkrustaFaaleoga20 valivali ma maualuga le malosiFaapipiiina lavelave,

tele tau

Faʻamaeʻaina taʻuleleia

Wallpaper mo puipui o loʻo avea pea ma taʻimua mea mo sefe ma le faʻasologa. Fautuaina tuʻufaʻatasia:

  • Wallpaper mai eseʻese faʻasologa e ono eseese i le mafiafia - e aoga le saunia mo se soʻoga;
  • O faʻamatalaga talu ai nei o loʻo faʻaalia i ni itu eseese, ma lolomiina, fesoʻotaʻiga, faʻavasegaina o vaega mo le aʻoga o le a fesoasoani e atagia ai le aitia.
  • O le tuʻufaʻatasia o mautu lanu itu luga ma faʻalavalava o le a aʻafia ai le faʻatulagaina o le potu.
  • Faʻatasi pepa puipui mafai ona faʻafefiloi atoatoa ma vaega ma vali, vali, ma isi uluaʻi mea;
  • Linkrusta - e oʻo lava i se tamaʻi eria, pei o se faʻasilasilaga faʻaalia, o le a suia ai se potu.

E mafai e laupapa laupapa ona faʻafetauia le faʻailoaina o le sone, ma i nisi poloketi faʻavae, e faʻaaoga le fola mo le puipui, mo se faʻataʻitaʻiga, laupapa faʻamalamalamaga poʻo fale teu laupapa. E le masalomia, oe mafai ona filifilia se sili atu paketi mea mo le foloa, mo se faʻataʻitaʻiga, linoleum ma se lalelei, kapeti faʻalavelave i le ogatotonu. O lenei metotia, pei ona faʻaalia i faʻataʻitaʻiga, i le i ai o tamaiti laiti ma fagafao, e sili ona lelei mai le manatu o le faʻamamaina, laei teteʻe (faigofie i maosiosia).

Taualuga ma moli

I le moni o le utiuti o mita, pe a le gata i se vaivai vaega mo malologa e manaʻomia i totonu o se potu, ae faʻapea foi se ofisa, 'aiga po o le moe vaega, moli e mafaufauina ma le faʻaeteete. Eseese vaaiga o le a sau ono ono faia ile taimi o faʻagaioiga ma mo le faʻamamaina o se laʻititi eria. O le ituaiga faʻalo e faʻalagolago i lenei, e ui o le au faufautua fautua mai ia papaʻe ma faigofie, ae e mafai ona e faia i auala eseʻese.

Faʻamalologa tumau ma le taualuga o le 2.5 m ma mea faigaluega o loʻo fausia i totonu o se fofo masani, ae tusa ma le 10 cm le aofaʻi. E mafai ona e faʻaaogaina i se auala eseʻese:

  • naʻo pou sese e faʻafetaui le lanu o le faʻalo;
  • tele protruding fausaga fausaga, pei o sikuea;
  • moli moli e fai ma sui.

O le ata o le a le maeʻa e aunoa ma ni sulu masani, o isi taimi e le masani ai tisaini. Fola lamepa i luga, faʻapipiʻi pei o se fagota vae mafai ona avea ma pele o le tausaga: o le a latou faia se malulu potu malolo nofoaga poʻo se faitauga tulimanu faʻamalosia e malolo. Chandeliers, aemaise lava mo se potu faatafafa, e leʻo taimi uma e tatau ai se faʻaiuga, seʻi vagana ua malamalama lelei ia faʻataʻitaʻiga, ma tioata, o se malamalama susulu o le uʻamea. Mo se sikuea potu, o le filifiliga lelei o le tuʻuina o le moli uila i le ogatotonu.

Talafeagai Moli uila backlighting ma fesuiaʻiga malosi ma paolo fetuʻunaʻi - o le a maua ai le potu se foliga le masani ai.

O le aotelega o foliga vaaia o le potu e faʻamoemoe i le maualuga o le faʻamalamalamaina, aemaise lava i le afiafi, ae o le ao e le tatau ona le amanaʻiaina, aemaise lava pe a na o le tasi le faʻamalama. O pupuni lafulemu, lapoʻa ma lambrequins mataʻina o le a faʻaititia ai le avanoa, ma le tele-layer tulle e matua faʻapouliuligia ai le potu.

I totonu o le itu i sisifo, o le faʻamalama e le amanaʻiaina, ma o le auala i lana mamanu e masani ona le masani ai - o se puipui puʻupuʻu ma se faʻamalama e mafai ona avea o se faʻaleoga. Tauaso, faasee pupuni o le a fesoasoani faasaʻoloto avanoa i le avanoa ma avatu ia te ia se foliga sili atu ona manaia nai lo le pupuni puipui.

Meafale: galuega faanatinati

O le autu mataupu faavae o le faʻatulagaina o se potu, aemaise lava pe a le o le sili ona manuia faʻatulagaina, o talafeagai minimalism. Le mea e mafaufau i ai pe a filifilia ma tuʻuina:

  • a sofa masani-faia o le a avea ma na sili lelei lapoʻa;
  • filifiliga alualu i luma: feaveaʻi poloka malulu;
  • suia meaafale: o se pouf lapoa i le tulaga o se seti o tolu aitema nai lo le tasi;
  • moega - o ie malulu ie i itu o le a fausia coziness;
  • e mafai ona liua le laulau mai le laulau kofe i le laulau 'ai.

Fono. Afai o le sofa e tatau ona teuina i aso uma, ona sili atu lea ona filifili le faʻataʻitaʻiga o le laulau kofe-kofe i ona luma luga o uili.

Fausia, pei o opeopea foloa - faaumiumi ma le tele. O latou foliga faʻapitoa e eseese mo ituaiga taʻitasi. Mo aso nei, faʻatasi ai ma le faʻaituau i le minimalism, e iai o latou foliga pupula, e masani ona faia i le MDF, e aunoa ma ni au e vaʻaia. O ia aitema faʻatupuina se lagona o le faʻamaoni, tausia atoa laconicism, ma faʻatagaina le TV ia i lona tulaga.

O seisi auala e taʻalo ai lona i ai i luga o le puipui:

  • talaʻaga - veneer panels;
  • lafi i tua o pupuni, pupuni;
  • faʻataʻamilomilo ma atavali laiti;
  • faʻatulaga i se ato manaia.

Teuteuga: faʻaali ma faʻateʻia

O le teuteuga pito i totonu e sili ona alualu i luma e muamua ma manatuaina. O oe lava mea e aoina mai, mea faʻamanatu, o le au tisaini e faʻatinoina atoatoa lenei galuega. Naʻo le, e tatau ona tuʻuina atu i le malamalama ma le fomu e sili ona lelei.

Multifunctional fofo e mafai ona maua i le ata o nisi mamanu poloketi o potu:

  • Tatala fola o se masani, talafeagai filifiliga e sefe ai paketi ma avanoa faʻatusatusa i masani lavalava.
  • Kapeneta faʻaali kapeneta faʻaaliga - o le a tuʻuina sauniga sauniga, aoina tioata i se manumalo manumalo.
  • Moli faʻaopoopo - o se siʻosiʻomaga matagofie afiafi.
  • Fafanua paʻu papaʻu mo tamaʻi mea teuteu, mea faʻamanatu mafai ai ona e vaʻaia atili lelei.
  • Faʻata tipiina aofia ai nisi sela - o se faʻaopoopoga aafiaga o le faʻateleina o le tusi.

Faʻaleleia atili o totonu: auala e tele

Faia o se potu e te manaʻo ai i totonu, faʻaopopoina le mafanafana, o se siosiomaga filemu e faigofie i le fesoasoani a se magalafu. O ana faʻatonuga faʻafouina mo laʻititi fale mautotogi:

  • laulau tuʻufaʻatasia faʻataʻitaʻiga (uamea faatafafa);
  • Afi uila afi i luga o casters - feaveaʻi;
  • ogaumu laiti - ogaumu - o se toe teuteuga;
  • Faʻaigoaina - faʻataʻitaʻi o se magalafu faitotoʻa ma moligaʻo moligaʻo.

Greens o se sili ona lata mai Laʻititi-tulaga o loʻo i ai i le tele, e le gata i le siʻosiʻomaga, galuega faatino tisaini. Tatau ona faʻaaei foi:

  • laʻititi foliga tutusa i laʻititi, tamaʻi lanu o ulo;
  • ituaiga o ficuses tetele;
  • tropical exotic - mini ofe, pama.

O nisi taimi e faigata ai i tagata e fiafia i tusi ona tuʻuina se nofoaga mo latou: latou te faʻaaogaina ni fata i totonu e latalata i le faitotoʻa, faʻamalama matala, tulimanu maualuga fata. O se faletusi i le fale e mafai ona avea ma mitamita o se potu malolo, ae e faigofie ona ausia vaʻaia matagofie ma okaina i le tasi faavaa.

O se tagata vaʻai i le ata, faʻatasi ai ma le sili ona lata mai faiga, faʻatagaina oe e faʻaauupegaina se potu e mafai ona e nofo lelei ai ma faʻaaoga mea e aunoa ma ni faʻafitauli. O mea faʻaonapo nei, o mea teuteu a le tusitala e faʻatino ai soʻo se fuafuaga, ae mo le fuafuaina o sikuea e 18, e manaʻomia ona sefeina avanoa avanoa, o lea e taua ai le usitaʻi i mataupu faʻavae o le paleni ma le faʻalelei.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: 6mx7m Simple House Design with 2 Bedrooms (Mae 2024).