Malamalama potu moe 13 sq. m. ma se nofoaga galue

Pin
Send
Share
Send

I totonu o se tamaʻi potu moe, o pupuni pogisa e le talafeagai, vaʻaia e matua faʻaitiitia ai le leo. E masani ona faʻaaoga lanu pastel i mea faʻapena, ae o le filifiliga lelei e papaʻe, e potumoe mamanu 13 sq. m faʻaaogaina mo puipui uma ma meaafale.

O le faʻaigoaina maeʻa o le kapeneta faitotoʻa fesoasoani faʻalauteleina le lagona o le lautele. Faʻatusatusa i lenei paʻepaʻe paʻepaʻe, o faʻasologa o leo pogisa foliga sili ona lelei - o se laupapa fola, o se moega i tafatafa o nofoa, fata, o se laulau galue latalata i le faʻamalama.

O le lanu uliuli ma paʻepaʻe totonu ua faʻafefeteina ma geometric mamanu o ie ma puipui latalata i le ulu o le moega: o loʻo i ai rhombus, sikuea, tafatolu, ma se masani meander. O leo faʻanatura e puipuia nei mamanu mai le soʻona mateletele, faʻamaluluina tulimanu ma faʻaopoopoina se lagona mafanafana.

Uluga moli e latalata i le moega ma le nofoaga e faigaluega ai, o ni ipu omea foliga manaia e pei o ni faʻatusa - o nei auiliiliga uma o loʻo i totonu potumoe mamanu 13 sq. m tautua e fausia ai se atemosifia ma fai sina manaia siosiomaga. I totonu, o se veloveta lanumoana-nofoa nofoa faʻataʻitaʻi galue o se pupula leo ma se penina o totonu. O nei mea uma, a tuʻu faʻatasia, faʻaataata mai le amataga o tagata e onaina, o latou tulaga ma le tofo faʻamalieina.

I le taimi lava e tasi, o le potumoe e aoga tele, e i ai le nofoaga e malolo ai ma se nofoaga e galue ai, lelei fata mo tusi ma galuega mea faigaluega, ma le tele o le fitu lago mo eseese gadgets.

Tusiata: Evgeniya Kazarinova

Pueataata: Denis Komarov

Tausaga o fausiaina: 2014

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Small House Design M 50 SQM (Iuli 2024).