Lanu malamalama i totonu o le potumoe i totonu: potu foliga foliga, 55 ata

Pin
Send
Share
Send

Foliga foliga

O totonu o le potumoe susulu e foliga manaia ma manaia, o le ata foliga e tulaga ese, faʻavae i luga o le faʻataʻitaʻiga o le potu ma le filifilia lanu.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se potumoe pupula masani ma le teuteuina o puipui i ituaiga puipui e lua, e faʻamau maualuga ai le faʻalo i luga o le fale, ma le ata na teuteuina ai le puipui o le moega i talaane o le moega.

O le malamalama mamanu e talafeagai mo uma laiti ma lautele potu moe. Moli faʻamalama e atagia mai ave o le la i le ao, ma faʻapupulaina le potumoe i le afiafi. I totonu o potu moe pastel, e mafai ona e faʻaopopoina susulu leo ​​e pei o ie, atavali, puipui o faʻamatalaga, ie pupuni.

O totonu o se potu i moli malamalama e foliga manaia i le iai o ni moli malamalama, e pei o se moli moli, moli malamalama, moli faʻafanua.

Moli meaafale i le potumoe

O le aofai o fasi meaafale ma le auala latou te faʻatulagaina faʻamoemoeina i le tele o le avanoa, o lona aoga aoga ma le ituaiga o totonu i totonu o se paolo malamalama.

O le lanu o meaafale e mafai ona i ai, ae i se paolo malamalama, e mafai ona tuʻufaʻatasia ma puipui poʻo pupuni. Mo se tamai potu, o se malamalama moega i tafatafa o se faʻamalama ma se teuina teuina ma se moega itu o le a lava.

I totonu o se potu vateatea e mafai ona e tuʻuina ai se moega laʻau malamalama ma se ulu malulu i le ogatotonu, o se pusa malamalama o drawers poʻo se laʻei laʻei ma se pouf ma se lautele lautele lavalava poʻo se ofu malamalama-lanu.

Taualuga, pa ma le fola faʻamaeʻaina

Pe a filifilia maeʻa mea mo le potumoe totonu totonu i moli malamalama, e taua le uai atu i le siosiomaga agalelei ma le aoga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o se le masani ai teuteuina pa puipui moli mo se potumoe fou. Lenei vaifofo faʻatagaina oe e faia faʻaopopo faʻaopoopo faʻamamaina o le potu.

Pa

Mo teuteuga puipui i totonu o se potu, o wallpaper e masani ona faʻaaogaina, lea e faʻaalia i se lautele lautele. Afai o le potumoe e le sau i fafo i le la susulu, ona mafai lea ona e filifilia pepa pepa puipui, a faʻapea e le o lalagaina pepa puipui e faia.

E sili atu le filifilia o pepa puipui i lanu malamalama o le beige, kulimi, efuefu, piniki, lanumoana poʻo le paʻepaʻe. E mafai ona latou i ai ma se mamanu, faʻataʻitaʻiga, foliga. Ina ia vaʻaia vaʻaia luga o puipui ma vali latou, tioata pepa puipui e talafeagai mo atavali. Ata pepa alu 3D pepa puipui ma se paolo paʻu foliga lelei i totonu o se potumoe malamalama potu i totonu o se faʻaali puipui i le ulu ulu.

E le gata i lea, o puipui lamolemole atoatoa e mafai ona valiina i le vali poʻo le vali matte i moli malamalama, teuteuina i puipui puipui poʻo mea teuteu e faʻaaoga ai le stencil ma masking tape.

I le ata o loʻo i ai se potumoe ma paepae atoatoa paʻepaʻe aunoa ma teuteuina, o le mea uliuli e faʻaaogaina o se leo i ie ma ie ata.

Mo moli uumi umi, e mafai ona e faʻaaogaina le sima vali i maʻaʻepaʻe ma mika, poʻo le Venetian sima e fausia ai se laufanua maamora lamepa.

Fogafale

Fetaui lelei mo fola o laminate, kapeti, koroka. Mo se malamalama totonu, paʻepaʻe, kulimi lanu o le ufiufi, po o le enaena enaena, uliuli e talafeagai. E sili le aloese mai i lanu samasama ii.

Taualuga

O le lanu o le faʻalo e tatau ona faʻatusatusa i le lanu o le foloa poʻo puipui. O se faʻalo faʻapipiʻi faʻapipiʻiina le faʻalo, o se faʻalo tautau, faʻapipiʻi pe valivali, foliga lelei.

I le ata o loʻo i ai se taualuga teuteuina i totonu o se potumoe malamalama e faia i laupapa laupapa. O le tuʻufaʻatasia o laupapa laupapa ma faʻalo e fausia ai se lagona o le mafanafana ma le lotogatasi ma le natura.

Potu o potumoe

Faiga faʻaonapo nei

O le potu moe i ona po nei i totonu o lanu malamalama e faʻamatalaina e le tau teuteuina, laina manino i le ata o le faʻaumaina ma le fausiaina o meaafale, faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina o malamalamaaga faʻaonapo nei. O le moega e mafai ona masani pe faʻapipiʻi foʻi tagata, e aunoa ma se laupapa ulu. O lavalava, fata tatala o le a talafeagai iinei.

O puipui e mafai ona sologa lelei pe faʻafoliga, ae a aunoa ma ni faʻataʻitaʻiga tetele, o mea teuteu a le geometric e taliaina. O pupuni e faʻaaogaina i soʻo se sitaili ma faʻapipiʻiina metotia. Moli moli uila ma faʻaputuga uila o loʻo faʻaaoga e faʻamalamalama ai. E talafeagai mo le foloa o kapeta, laminate, kapeti. O le malamalama i totonu e faʻatumuina e mea teuteu pei o tamaʻi aluga, atavali ma le togitogia, fugalaʻau.

Masani

O le totonu potu masani o le potumoe i moli malamalama lanu tuʻufaʻatasia le taugata o Baroque, Emepaea, Victorian faiga. O le ata e tosina mai i ai mafaufauga ma faigata, o le tofotofoga o taimi. O totonu o le a le taitai avea tuai ma o le a tumau pea talafeagai.

O leo masani e masani lava, pei ole beige, light brown, light blue, papaʻe ma isi. O lanu e faʻatumuina i totoga auro. O le sitaili e faʻailoaina e meaafale laupapa, pusa maualuga o drawers, ottomans ma nofoa faʻanofonofo, tioata moli uila ma sconces mai le tasi seti, masani pupuni ma tulle.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu totonu o le potumoe malamalama, e teuteuina ai puipui i puipui ma ie masani mo pupuni ma ie.

Faiga Scandinavian

O le Scandinavian potumoe totonu i lanu malamalama e faʻamatalaina e minimalism, leai se tamaoaiga ma mea teuteu. O lanu e puleaina e le pastel shade of beige, grey, green and brown, ma o le autu lanu e paʻepaʻe. O meaafale e tatau ona faigofie ma faia i laʻau laʻau, ie lino, cotton, suede e talafeagai e pei o ie teuina.

O pupuni e tumau pea matala pe a mafai, o pupuni faigofie e faia i ie masani e taliaina. O le sulu malamalama e faʻaaogaina mo le teuteuina o puipui, laupapa laupapa mo le foloa. Fugalaʻila pupula, laupapa laupapa, se lalaga lalaga poʻo se kapeta maualuga faʻaputuga e talafeagai e pei o teuteuga.

Provence ma le atunuʻu

O le malamalama Provence style totonu e mafai ona toe fausiaina i le lavender, olive ma le piniki teuteuina puipui, faʻatasi ai ma lace lace, o pupuni ma lambrequins, ma se teu fugalaʻau.

O meaafale e tatau ona faia i laupapa, o le i ai o se nofoa faʻanofonofo, pusa o drawers poʻo moega laulau ma maualuga vae e faamalosia. O le sitaili atunuʻu sitaili o loʻo faʻaalia foi i le teuteuina pa masani, fola laupapa, mautu meafale faia i laupapa mautu, rattan poʻo le tuiina, o se tele faitotoʻa, natura ie, lalaga ofu, lalagaina pupuni ma aluga.

I le ata o loʻo i ai se potu moe-faʻataʻitaʻi, o le mea e fai ai se faʻamalama mumu pei o se susulu faʻaaliga. E eseʻese le atunuʻu ile faigofie ma le faʻatamala.

Lanu ma paolo o se potumoe malamalama

Potu totonu totonu i moli malamalama e mafai ona i ai i soʻo se lanu ma o le filifiliga faʻamoemoeina i tagata taʻitoʻatasi fiafia i ai. I seisi tusitusiga, ua uma ona tatou tusi e uiga i totonu o le potumoe i pastel lanu.

O se potumoe paʻepaʻe e foliga mai e le masani ai ona o le tele o susulu malamalama. Mo se faʻatusatusaga, e mafai ona e faʻaaogaina se fagu fugalaʻau poʻo se atavali.

O le malamalama efuefu totonu e le faaituau ma aoga. Faʻamoemoeina i le tuʻufaʻatasia o le aofaʻi o le efuefu, e foliga ese le potu.

O se moli enaena lanu e talafeagai mo se potu moe lelei. Lenei leo e maua i totonu masani totonu.

O le lanumeamata lanumeamata o le leo o le tini faʻamalieina ma faʻamaluluina pe a maeʻa se aso faigata, talafeagai mo le Provence style.

O le potumoe ma kulimi kulimi foliga royally matagofie ma i le taimi lava e tasi le faʻalagolago i le meafale mamanu ma le faʻaumaina mea.

Malamalama lilac ma malamalama lanu viole totonu e talafeagai mo se potu i saute, lea e susulu ai le la i le la. O se lavender paolo o le a faʻafiafiaina soʻo se sitaili.

O se potumoe malamalama lanumoana o le a ofi i totonu o potu masani ma moli ie. Lanumoana lanumoana e le faʻalavelaveina ou mata ma faʻataga ou mata e malolo.

O le malamalama piniki i totonu e mafanafana le potumoe ma e le foliga faʻalavelave. Wallpaper ma se fugalaʻau poʻo ni lolomitusi foliga foliga lelei.

O se potumoe malamalama turquoise e talafeagai mo se Scandinavian ma nautical style faʻamalosia e teuteu. E le gata i lea, o le turquoise e foliga mai e masani i ona po nei.

O se potumoe i lanu samasama mama e fetaui lelei mo se sitaili faʻaonaponei faʻatasi ma le paʻepaʻe. Chandeliers ma moli moli e tatau ona i ai ma le malamalama malu, a leai o le potu o le a matua samasama.

Teuteuga o le potumoe laititi

Mo totonu o se tamaʻi potumoe, naʻo moli malamalama e faʻaaoga ma sina pogisa teuteu ma faʻaleoga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o le faʻavasegaina o teuina i atigipusa i lalo o le moega mo se tamai potu. E taua le taofi naʻo aitema e te manaʻomia.

E tele tulafono lautele mo le faʻatulagaina faʻatulagaina o se tamaʻi potumoe:

  • Faʻaaoga le mama pito i lalo teuteuga puipui ma faʻalo;
  • o ie malamalama e faʻatasi ma le susulu o le leo e faʻatupuina ai le potu;
  • o le moega e tatau ona i tafatafa o le faamalama, o le siteki e tatau ona avea ma malamalama paolo o fafie;
  • e sili le faʻataʻamilo faʻaputuga;
  • oe mafai ona faʻaaogaina meaafale mea faigaluega, mo se faʻataʻitaʻiga, o se moega ma ni ato toso totonu pe tuʻu le moega i luga aʻe o ofu ma faʻamau le apefai;
  • o le avanoa i le faitotoʻa tatau ona leai ni meaafale.

O le faʻaleoga i totonu o se potu vaiti e mafai ona avea ma ulu o le moega, o se ata i luga o pupuni poʻo se tamaʻi ata. O se ofu teu ofu ma se faʻata o le a faʻateleina ai le avanoa.

I le ata o loʻo i ai se potu malamalama malamalama ma se ulu malulu, faʻaata faʻaata foliga faʻateleina le avanoa.

Mea e faʻaaoga ma teuteuga

O moli malamalama o le potumoe e tatau ona faʻamamafaina ma teuteuga pei o se ata, kapeta, moega, aluga, ata o ata, teuteuina, ipu, faʻatagata, moligaʻo, fugalaʻau i totonu o se ulo. Oe mafai ona faia se susulu faamamafa i mataupu 1-2.

Lanu mumu ma moli teuteuina elemeni o le a faʻaopopo ai le malosi i totonu, o oloa laupapa o le a faʻaopoopoina le mausali ma le talitonuina, loloto paolo o lanumeamata ma lanumoana - vavalalata. Ina ia agavaʻa i totonu o se potumoe malamalama, e mafai ona e faʻaaogaina le puipui i luga aʻe o le moega poʻo luma o le moega, lea e mafai ona e tautau ai pupula pupula, atavali poʻo le pepa puipui.

O le ata o loʻo faʻaalia mai se potumoe paʻepaʻe, lea e mafai ona foliga ese ona o le teuteuga feaveaʻi. Lanu samasama e faʻamalamalamaina le potu ma faʻatumuina i le malosi.

Filifiliga o ie puipui

Mo se potumoe masani totonu totonu i moli lanu, masani pupuni pupuni ma organza tulle, Roma pupuni, Farani pupuni, pupuni ma se lambrequin e talafeagai.

Mo totonu o aso nei, filo pupuni ma lopa, roller blinds, Roman blinds, translucent ie, asymmetric pupuni, pupuni e faʻaaogaina.

Pupuni e le tatau ona matua paʻepaʻe, e mafai ona avea translucent tulle, malamalama pupula beige poʻo isi pastel paolo. E taua le filifilia o se mea masani (ie lino, cotton, satin), poʻo se mea e palu faʻatasi mo le sili atu le fufuluina ma le laʻititi o viscose ma polyester.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o le faʻamalamaina o faʻamalama e faʻaaogaina pupuni mafiafia ma faʻamau i luga o se uʻamea faʻapipiʻi.

O le potumoe totonu i totonu o lanu malamalama e masani ona foliga matagofie ma e le alu ese mai le masani. I le noatia ma le fai fuafua i le lanu tuʻufaʻatasia ma le saʻo filifilia o meaafale, malolo i le potumoe o le a faʻalelei ma mafanafana.

Faletusi o ata

Faatasi ai ma le fesoasoani a le moli ua maeʻa, e mafai ona e vaʻaia faʻateleina le vaega o le potu, fausia se matagofie ma malamalama totonu. Lalo o ata ata o le faʻaaogaina o malamalama lanu i le ata o le potumoe.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: BI Phakathi - This carguard has no idea the food trolley (Mae 2024).