Fata seevae i le alasavali: motugaafa mo le filifilia, ituaiga, siepi, mea, lanu

Pin
Send
Share
Send

Faʻafefea ona filifili se seevae fata?

Autu filifilia filifiliga:

  • Muamua lava, oe manaʻomia le faʻalogo i le maualuga ma le lapoʻa o seevae ua fuafuaina mo le teuina.
  • Faʻapea foi ona amanaʻia uiga ma le tele o le alasavali. I totonu o se tamai potu, o le a sili atu le faʻaaogaina o se paee manifinifi faʻataʻitaʻi poʻo se seevae fata.
  • Mo se alatele tele, o se ata faigofie faʻatasi ma se ofu, nofoa poʻo se faʻata e talafeagai.
  • I totonu o se aiga tele, e talafeagai le faʻaaogaina o se seevae fata i le tulaga o se fata i lalo o le faʻalo poʻo, pe a fai e leai se avanoa, e faʻapipiʻi ai se eseʻesega seevae mo tagata taʻitasi o le aiga.

Ituaiga o seevae seevae

O ituaiga nei e iloga:

  • Tatala E mafai ona iloga i le iai o puipui itu e lua ma fata seevae faʻamau ia latou, pe mafai foi ona avea ma se faʻavaʻa i le tulaga o se matala pusa ma se pito i tua tapunia e se vaega.
  • Tapunia O oloa ma faitotoʻa, e le gata e faʻataga ai oe e nana mea o lo o i totonu o le kapoti kapoti, ae ona o se ituaiga mamanu o le faʻafoliga, fealofani fealofani foliga o le auala savali. O lenei faʻataʻitaʻiga o loʻo iai ni faʻaputuga faʻaopopo mo faʻasili faʻaopopo e tausinio mama ma fou.
  • Aveesea. Lenei mamanu mafai ona maualalo, maualuga lava, pe oʻo faʻatasi ma se ofu.
  • Gaugauina Lenei faʻataʻitaʻiga, faʻaauupegaina i se petal faiga, e iloga e lapoʻa gaugau fata faʻaseʻe ma se vaevaega, faʻailoa mai se tulaga faʻatu i luga o le seevae. O ia seevae foliga foliga ili e i ai se sili ona matagofie foliga, tisaini mamanu ma papaʻu loloto.
  • Transformer O se modular fausaga e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le pusa o drawers, ottoman, tautau poʻo nofoa.

I le ata o loʻo i ai le tolu-vaega gaugau seevae fata i le paʻepaʻe i totonu o le auala savali.

Nofoaga i le auala savali

Tele auala o tulaga:

  • Pa. O le faʻataʻavaleina faʻataʻitaʻiga e fai si aoga, manaia ma faʻavae. O nei fausaga mafai ona faʻaaogaina uma i le tasi ma i le tele o faʻaliliuga ma se vevesi pe faʻatulagaina faʻatulagaina luga o le puipui.
  • Fafo E iloga ile fealuaʻi, e faʻatagaina ai ona minoi ma tuʻu i soʻo se vaega ole auala, ma faʻamatuʻu ai avanoa. I se faʻaopopoga, o nei oloa e masani ona faʻaauupegaina i fata faʻapitoa mo seevae susu e taofi ai le palapala.
  • Fausia i meaafale. O nei seevae pusa e mafai ona tuʻufaʻatasia ma isi meaafale pe fausia i totonu o se faʻamau poʻo lavalava. Faatasi ai ma lenei fofo, e foliga mai e ausia taua tele sefeina avanoa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le alasavali ma se seevae fata ma faʻapipiʻi puipui.

Faʻafetai i le tele o ituaiga o mamanu, oe mafai ona faʻaopopoina se aulelei, aoga ma talafeagai elemeni i totonu o soʻo se auala mo le teuina o seevae.

I le ata, o se seevae fata, tuʻufaʻatasia ma se tautau ma se faʻata i totonu o le auala savali.

Fua ma foliga o fata seevae

O se kapoti kapoti maualalo, lea e masani ona tasi pe lua fata, vavaeʻese e se vaeluaina poʻo se puʻupuʻu fata, o se atoatoa taliaina ma faʻamalieina filifiliga mo teuteuina o se alatele i se fale mo se laʻititi aiga. E le gata i lea, o nei vaega o oloa e mafai ona faʻaauupegaina i se nofoa, e faʻatagaina ai oe e faʻaopopo faʻaopopo le mafanafana ma le faigofie i le potu. O seevae seevae maualuga e oʻo atu i le faʻalo, e faigofie ona ofi i totonu o se auala vaapiapi ma le aofaʻi o avanoa avanoa, e aoga tele ma lautele.

I le ata o loʻo i ai se potu ulufale ma se lauitiiti vaʻavaʻa-pa seevae fata, faia i le uliuli.

O se lapoa ma lautele lautele seevae kapoti, i fafo foliga tutusa ma se pusa o drawers po o ofu ofu ma fautua atu e oo lava i seevae maualuga. O ia ituaiga ata e iloga i nisi taimi i le i ai o atigipusa e mafai ai ona e teuina faʻalelei mea eseese.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu ole auala faʻataʻavale ma se fata seevae tulimanu ua tuʻu ile puipui.

O se faataamilosaga faataamilo poʻo le faataamilosaga faataamilosaga e vaʻaia suia foliga o se potu ua manatu o se fatufatuaʻi ma manaia teuteuga aitia. Faʻapitoa lava le amataga ma ona po nei, o le lapotopoto mamanu foliga mai, faʻaauupegaina i uili pe i ai faʻavasega auala.

I le ata o loʻo i ai se tamaʻi seevae tatala tatala i le paʻepaʻe i totonu o le auala savali.

Meafaitino

Mo le gaosia o seevae pusa, mea e faʻaaoga e leai se eseʻesega mai le mata o mea mai le kapeneta meafale na gaosia:

  • Uamea E le noatia i le deformation ma amata susu, ma ona o togafitiga ma anti-corrosion compound, e le o lona uiga o le foliga mai o le ele. O fausaga uʻamea e matua anagata ma e mafai ona mamanuina i foliga o mea pepelo, e le taumate e avea ma autu teuteuga i totonu.
  • Palasitika. Eseesega i le malamalama, feʻaveaʻi ma faigofie tausiga, o susu susu ma ei ai se taliaina tau. Ae ui i lea, palasitika e le faʻatagaina le ea e pasi lelei, o lea e sili ai le filifilia o ia ituaiga o se matala ituaiga.
  • Fai i laupapa. Aesthetic, siʻosiʻomaga faʻalelei ma agavaʻa mautu fau fale faʻavae e i ai se sili atu taugata tau, lea e matua faʻamaonia e se umi faʻagaioiga vaitaimi.
  • Tioata Mo lona gaosiga, ae maise lava tioata anagata e faʻaaogaina, lea e tele lona mamafa. O ia galoshes e iloga i latou uluaʻi foliga mai, peitaʻi, e manatu i latou e le aoga tele, talu ai ona o le palapala e aliali vave mai luga o le ipu malamalama.
  • Laupapa. O se filifiliga taugofie e le fefe i le susu ma mafai ona i ai se eseʻese lanu lanu e sili ona faʻamalieina soʻo se auala savali.

I le ata o loʻo i ai se auala faʻataʻavale ma se tamaʻi seevae paʻepaʻe faia i palasitika.

A filifilia se mea mo se seevae fata, mafaufau i le paketi, totonu totonu ma oe lava tofo fiafia i ai.

Filifiliga lanu

Faatasi ai ma le fesoasoani a se uliuli faʻataʻitaʻiga, oe mafai ona faʻaeeina le atemosifia ma le lalelei faʻapitoa, sitaili ma le tulaga masani, e fausia ai se toʻafilemu ma sili atu laulelei fausiaina totonu i le agaga o minimalism, oe mafai ona faʻaaogaina meaafale i paʻepaʻe, efuefu poʻo beige tone. O oloa ma le pupula, susulu luga, iloga i le matagofie ma faʻalelei faʻapitoa, avea ma se tali sili ona aoga.

I le ata o loʻo i ai se fusi paepae seevae paʻepaʻe i luga o le puipui i totonu o se auala savali faʻaonapo nei.

E le masalomia lava, o se seevae pusa o le enaena enaena poʻo le tamaoaiga wenge lanu, lea e i ai se manaia foliga, o le a tosina mai ai mafaufau. O lenei paolo e sili ona lautele, fausiaina sili tuʻufaʻatasia ma isi lanu ma fealofani faʻaopoopo toetoe lava o soʻo se auala savali. Ina ia mafai ona fausiaina se le masani ai ma muamua mamanu, felanulanuaʻi seevae seevae i susulu lanu e atoatoa. E sili le faʻaaogaina o ia oloa i se faʻamatalaga laʻititi, talu ai o le aotelega o faʻataʻitaʻiga o le a faʻaopopo tele ai le eseesega i totonu.

I le ata o loʻo i ai se auala faʻataʻavale ma se enaena laupapa lae-nofoa.

Ata o fata seevae i sitaili eseese

Filifili auala faʻapitoa filifiliga i eseese stylistic faatonuga.

Faʻavae

Mo totonu masani, o le tali masani o meaafale na faia mai le laʻau masani laʻau laʻau, lefulefu, uoleni, faʻamamaina aluna poʻo wenge, o loʻo i ai se moni moni matagofie, matagofie foliga. O nei oloa e mafai ona faʻatumuina i le tele o teuteu pepelo poʻo le teuteuina.

Maualuga

I le faʻamaualuga fale, e manatu o le faʻaaogaina o le sili atu ona faʻamaʻaʻa ma fai sina paʻaa o fausaga e faia i laupapa, uʻamea, MDF poʻo le chipboard, o loʻo manino ona faʻataʻitaʻia mai aso anamua. E le gata i lea, o se auala savali i lenei sitaili mafai ona faʻaopopoina i se nofoa, se palota faʻataʻitaʻiga poʻo se ato atoa seevae kapeneta ma se vaivai paʻu nofoa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le auala savali i luga o le fale ma se ie seevae uʻamea faʻatasi ma se faʻatautau.

Provence

Malamalama vavalalata ata ma se faʻafaigofieina mamanu e sili ona talafeagai iinei. O nei mea e mafai ona avea ma laupapa poʻo ni fata rattan rattan, teuteuina i patina, ie faʻaofiina ie, forging poʻo le vaneina.

Atunuʻu

Mo atunuʻu tuʻufua, o seevae seevae e toe faia mai le laʻau masani, le lelei le tataina o laʻau i lanu malamalama poʻo le faʻapipiʻiina o fusi uʻamea o se faigofie geometric foliga e atoatoa. O le mea taua o meaafale e sili atu le mafanafana ma gaioiga pe a mafai.

I le ata o loʻo matala se kapoti seevae uʻamea tatala i totonu o se auala-auala auala.

Scandinavian

I Nordic mamanu, ergonomic, mafanafana, faigofie-e-faʻaaoga ma avanoa potu ma se laconic, austere mamanu ma saʻo laina saʻo e talia. I le gaosiga o ia fausaga, laupapa malamalama, tioata malulu, pe tuʻufaʻatasia filifiliga mai uamea ma fafie e faʻaaogaina.

Tekonolosi maualuga

Uamea, tioata poʻo palasitika, laconic, geometrically ogatasi ma multifunctional fusi seevae ma chrome auiliiliga, o le a aemaise lava fealofani le maualuga-tech auala i totonu ma fausia ai se matagofie totonu.

Fuafuaina o seevae fata i totonu o le auala savali

O se tali sili ona manaia ma aoga o se seevae kapoti ma se faʻata, e le gata teuteuina totonu o le auala savali, ae o loʻo maua ai foi se avanoa e iloilo ai foliga vaaia ae e leʻi tuua le fale. O se gaugauina mamanu ma se nofoa atoatoa faʻatumuina le avanoa i totonu, lea, i le tuʻufaʻatasia ma le mafanafana aluga, avea ma se faʻamatalaga auiliili o le potu atoa poʻo se faʻataʻitaʻiga ma se nofoaafi fusiua faia mai i mea paʻu po o taugata ie. O ia meaafale aitema ei ai se foliga faigata ma faʻaopopo se tulaga faʻapitoa i le auala i le masani poʻo le art deco style.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le auala savali ma se fata seevae ma se nofoa, teuteuina i aluga.

O oloa o loʻo i ai drawers ma fata e faʻaaoga e faʻaputu ai nai mea iti i le tulaga o seevae faʻamama, omomi, ki, atotupe ma isi mea e manatu e talafeagai. E le gata i lea, o se tali sili ona manaia ma faʻaonapo, o se seevae seevae vili ua see, e tele lava o ituaiga matala, e talafeagai lelei mo le teuina o ato.

I le ata o loʻo i ai se avanoa avanoa seevae uʻamea faia i totonu o le auala.

Taua le ola ma suia le avanoa, oloa ma ata poʻo ata lolomi luga o le faitotoʻa, lea e mafai ona iloga e le soona faʻaaluina o lanu ma se faʻapitoa lagona.

Ata o fata seevae o tamaiti

Muamua lava, o seevae seevae a tamaiti e tatau ona saogalemu, faʻatuatuaina, leai ni maʻai tulimanu, faʻata ma tioata elemeni. O ia oloa e tele lava ina faia i pupula, leo, samasama, lanumeamata, piniki ma lanu lanu.

I le ata o loʻo i ai totonu totonu o le tamaititi seevae kapoti kapoti ma fata teuteuina i le tele-lanu ata.

O faʻataʻitaʻi seevae a tamaiti e faʻaavanoaina i totonu ma felanulanuaʻi pusa, ato, pusa, palasitika koneteina poʻo fata ma fala paʻu, ma fafo latou teuteuina i felanulanuaʻi teuteuga teuteu, manaia ata poʻo ni ata.

Faʻataʻitaʻiga o fata seevae e le masani ai

O tamaʻi seevae e le masani ai e pei ona iai i totonu o le kapeneta uaina, faʻamau masani, e mafai ona e faʻamau ai seevae o tamaʻitaʻi ma mulivae poʻo ituaiga-ottomans ma fatafata ma le tapuni.

I le ata o loʻo i ai se seevae fata faia i paepae paipa paipa i totonu o le auala savali.

O se tali tutusa lelei o le a avea ma seevae fata faia i palasitika paipa, o loʻo i ai se le masani ai foliga ma o se sili capacitive mamanu poʻo se seevae fata faia i palaleti ma maualuga-malosi pepa malo, talafeagai mo soʻo se pea o seevae.

Faletusi o ata

O se seevae fata i le auala savali e mafai ona avea ma laconic, toetoe lava a le vaʻaia o fasi meaafale, faʻamatalaina e naʻo uiga galue, pe, i se isi itu, ia avea ma se susulu, e le masani ai ma faʻaaoga vaega o totonu atoa.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Siepe antintrusione: la maclura pomifera (Mae 2024).