Le lanu o le kofe male susu ile totonu - tuʻufaʻatasiga ma paolo

Pin
Send
Share
Send

Ina ia fausia le mafanafana i le fale, e mafai ona e faʻaaogaina le "suamalie" tuʻufaʻatasiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻatasia e se tagata se ipu kofe ma le mafanafana ma le mafanafana. E faʻapena foi le suasusu. O le mea lea, o le lanu o le kofe ma le susu i totonu e faatatau i mea e faʻaaoga lelei. O lona faʻaaogaina e faʻatagaina i totonu o soʻo se potu, ma o le tele o lanu e faʻatagaina ai oe e fesuiaʻi ia laupepa teuteu. E taua le tuʻufaʻatasia o gatasi ma mea o loʻo siʻomia. O lenei e faigofie ona ausia ona o loʻo i ai le filifiliga o lanu mai kulimi i loloto enaena. Mafaufau i vaega taua o le faʻaaogaina o se lanu lauiloa pe a teuteuina totonu totonu o se fale mautotogi poʻo se fale tumaoti.

Fuafua nuances

Kofe totonu e masani ona manaʻomia e tagata faʻasao. Ae ui i lea, o le alofa i vasega masani e le o le faʻatagaina o le matutua augatupulaga. O leo manaia e leʻi alu ese ma sitaili mo le tele o tausaga. E filifili e le au mamanu lanu vaivai ona latou te avea o se tala lelei lelei mo mea taua eseese. Nei mafai ona avea atavali, vaneina, ata.

Afai o loʻo tatou talanoa e uiga i se tamai potu malolo, ona avea lea o se meainu kofe o le a foliga lelei i luga o se tasi o puipui. Afai o le potumoe e faʻailoa mai e se vaega tele, o lona uiga o le kofe ma le susu e mafai ona avea ma autu lanu o le potu. E mafai foi ona faʻaoga pupuni kofe ile ofisa. Latou te faʻamaluluina teuteuga o totonu, faʻatagaina oe e tuuto atoa oe i suʻesuʻega poʻo galuega faʻaleaʻoaʻoga.

O le filifiliga o ie o le a faia se sao taua i lenei. O le suia o nisi pupuni e mafai ona matua aʻafia ai le vaʻaiga o le potu. Afai o faʻamalama e faʻasaga i saute, ma o le puipui teuteu e sili ona paʻepaʻe, ona pupuni pupuni kofe o le a nana mai le vevela susulu. E mafai ona matou faʻapea atu, o le paolo kofe e mafai ona faʻamalosia ai soʻo se avanoa. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e mafai ona e fausiaina le mafanafana ma se siosiomaga o le taugata. Ua lava e maua ai matagofie mea faʻaaoga (faʻalelei foliga, anamua mea elemeni, avant-garde atavali ma lamepa taugata). E talia foʻi mea teuteu i mea teuteu teuteu. Nei mafai ona avea ma teuteu aluga, matagofie kapeta, ma isi. E mafai ona faʻavaivaia le pito i tua ma le faʻaofiina o le mumu ma le lanumoana. I le taimi lava e tasi, o le samasama ma le pāuli e sili atu le 'aloʻalo aʻo latou faia le avanoa mamafa.

Le mea faufautua mafaufau

Tele o polofesa psychologists finau o le kofe mafai faʻamautuina le neura sisiva. O se fale mafanafana fesoasoani i le "talanoa", e talanoaina uma mafai faafitauli. Talu ai o le susu susu e le faʻapea o le i ai o malulu fugalaʻau, o le vaitau o le vaitau o le a faʻaalia e se siosiomaga mafanafana. Le lava o le mamafa i luga o le mafaufau mafai ai e oe ona malolo atoa. I se faʻaopopoga, o le kofe paleta i totonu e masani ona taʻua sukalati. Ma o lenei oloa o se lautele faʻalauiloa antidepressant.

Sei o tatou mafaufau i nisi o itu o le faʻaaogaina o lenei tulaga:

  • O le potu, e teuteuina i le kofe lanu, faʻatagaina oe e galo mo sina taimi mai popolega. O totonu e leai se mamafa i luga o malo, ma e talimalo talimalo i le fausiaina ma le atamai galuega. O le mea lea, o lanu lauiloa e masani ona maua i ofisa;
  • Brown pepa puipui o le a aoga mo na tagata e ola i se ola ola. Aua latou te manaʻomia se tulimanu fale e mafai ona latou malolo ai;
  • O le lanu o le kofe i totonu na faʻaaoga muamua i maota o tamaliʻi mamalu. O le mea lea, aloaʻia o ia o le filifilia ma taʻutaʻua. O le lanu lanu o le potu i le sukalati pepa faʻapipiʻi faʻaopopo faʻaopoopoina mautu i le teuteuga. Oe mafai ona faʻalauteleina lenei aʻafiaga i le fesoasoani a se taugata meaafale seti faia o taua ituaiga o laʻau, faʻapea foʻi ma elemeni mai le paʻu moni. O se kapeta Peresia matagofie i luga o le foloa e mafai ona faʻaopopoina ai se faʻamau taua i se siʻosiʻomaga filemu.

Faʻaaoga totonu

Afai matou te le o talanoa e uiga tele faʻaleleia, ona mafai la lea ona fai se tasi faʻamau leo ​​i ou lava lima. I le taimi lava e tasi, e fautuaina le mauaina o se meaafale seti na faia i laʻau masani, talu ai o le tuʻufaʻatasia o natura teuteuina ma paolo o le a fausia ai se siosiomaga filemu. O le faigofie o toe teuteuga e aofia ai foʻi le faʻaaogaina o laupapa laupapa ae le o se faʻasaini auala. O mea nei e masani ona iloga mai e taliaina ituaiga o laʻau:

  1. Oak aluna;
  2. Tina o penina walnut;
  3. Cherry pula;
  4. Larch.

Talu ai o le paolo o fafie mafai ona matua eseʻese, o tagata e ona le avanoa e filifili ai le maeʻa mea mo manaʻoga o totonu. Tele e faʻalagolago ile faʻafefea ona faʻagasologa. E mafai ona avea a le o se faigofie impregnation po o valivali, po o vevela togafitiga. Fautuaina e tagata tomai faapitoa le faʻaaogaina o lanu ia o kofe ma susu ma isi lanu i totonu.

  • I potu vateatea ma le maualuga maualuga o insolation, kofe-lanu pepa puipui e sili lelei. I le taimi lava e tasi, e mafai ona faʻaaoga le lanu enaena i totonu o tamaʻi potu, ma maitauina se fuataga. Oe manaʻomia teuteuina se tasi o puipui e faʻaali ai le leo i le ata avanoa. E manaʻomia le faʻatulagaina o toega o puipui i pupuni malamalama;
  • Faʻamaeʻaina pepa puipui mo atavali aofia ai le ono maua tutoatasi galuega. I le taimi lava e tasi, o se foliga matte foliga foliga sili atu nai lo le pupula se tasi. Talu ai e faʻatagaina oe e faʻamamafa le faʻavae o mea;
  • O se filifiliga manaia o le faʻaaogaina o kofe pi i luga o le pepa puipui, e foliga manaia mai le umukuka. O vaega pogisa e lelei mo le teuteuina o le nofoaga galue. Ae ui i lea, aua le aveina ese, ma teuteu uma puipui i ia pepa puipui. E sili atu le faʻaoga o mea felanulanuaʻi i le mea e talafeagai.

Paʻu masani

O se masani masani le faʻaaogaina o moli lanu mo le faʻasaga i luga, ma pogisa mo le faʻamaeʻaina o meaafale seti. E mafua ona o le saʻo auala i totonu mamanu. A o le autu taulaʻi o luga o aristocratic meaafale, e foliga sili atu faʻasaga i se malamalama talaʻaga. O le faʻaaogaina o le malamalama poʻo leo pogisa na o ia e matua lotovaivai lava, ona o le avanoa o le a leiloa lona susulu ma le mamalu. O le a faatupuina le fiu ma mafaufauga pogisa.

Faʻatasi ai ma fesuiaiga masani o kofe ma susu o loʻo tuʻufaʻatasia ai kulimi ma lanu enaena enaena, ia o loʻo faʻalanuina i sulu o vaitau lanu. E mafai ona turquoise poʻo amethyst, moli poʻo le terracotta. Afai o le potu leai se freshness ma exoticism, ona mafai lea ona e faʻaaogaina fualaʻau lanu olive. E taua foʻi le uaʻi atu i le malamalama lelei. Faʻatulagaina malamalama o le malamalama faʻatagaina oe e sili atu ona tuʻu ese faʻapitoa mea ma mea o se taugata faʻasologa.

Taua tele! Ua mautinoa e le mafaufau o le mafaufau o le faatulagaina o se potu o tamaiti i se pogisa kofe lanu e afaina ai le atinaeina o se tamaititi. O le lanu enaena taofi le manaʻo mo le poto o le lalolagi. O le mea lea, e sili ai le faʻasusu o le lanu faʻatumu i le susu.

Le faʻaaogaina o lanu pupula i totonu o le umukuka

E pei ona taʻua i luga, o le faaaogaina o le lanu o pi kofe e matua faamalosia i le umukuka. O lenei tu ma aga ua leva na i ai mo le tele o tausaga. Aso nei subtleties o polofesa tisaini fautua mai le avanoa o le faʻaaogaina o se tamai tulaga i soʻo se totonu. E mafai ona avea faʻamalieina, rustic, ultra-po nei hi-tech ma uʻamea elemeni, ma isi O le teuteuina o teuteuga ma uluaʻi mea faʻaopoopo e mafai ona faʻamalieina ai se mea pupula meaafale. Vaʻaia i luga vaʻaia faʻateleina le eria. Faʻatasiga lotogatasi e mafai ona faʻaalia ai le vaega lenei:

  • O se tuʻufaʻatasia o susu o loʻo tautau fata ma enaena foloa nofoa e faʻaaoga e fausia ai se mama malamalama i le umukuka eria;
  • Afai e manaʻomia e faʻateleina le manaʻo, ona tatau lea ona faʻaaoga se tuʻufaʻatasiga o mea enaena ma mumu i luga o kapoti;
  • O le faʻaaogaina o auro totoga e fiafia i ai le Byzantine-style luxury setting;
  • O le faʻaaogaina o le matte tioata i le tuʻufaʻatasia ma le lanu enaena o pogisa fafie faia ai se laʻei faʻaonapo nei teuteuga;
  • O le fafine ituaiga o le mamanu aofia ai palu susu sukalati ma piniki elemene. Ae ui i lea, Suiselani ua amata ona gaosia se piniki oloa. O le mea lea, e le o toe mamao ae taʻua o le paolo - sukalati sukalati.

O le kofe leo o le a foliga lelei foi i luga o maa iila. Ae ui i lea, e taua le faʻaopopoina i moli malamalama ina ia mafai e le eseesega ona tuʻuina mai nai faʻailoga laiti o se lagona faʻanoanoa. Afai o se tulimanu sofa na faia i lenei tulaga, ona malamalama ai i le lotoifale o le a avea ma ala o ese mai le tulaga.

Wallpaper i totonu

O le filifiliga o se faʻataʻitaʻiga luga o kofe tapoleni e faʻatinoina faʻavae i luga o le aoga aoga o le potu. Afai o loʻo tatou talanoa e uiga i le umukuka, o le autu o tamaʻi faleʻaiga o le a avea ma matagofie teuteuina o teuteuga. O le feʻeseʻeseaʻi o mea teuteu ma lanu enaena o le a foliga lelei mai i le hall. Talu ai e le lava le pepa puipui naʻo le feiloaʻi ai ma tagata asiasi. Mo le potumoe, oe mafai ona faʻaaoga Art Nouveau curls i luga o le ulu o le moega. I lenei tulaga, o le kofe lanu mafai nofoia tasi pe tele puipui. I le suʻesuʻega, faʻaaoga le metotia fesuiaʻi: faʻaaoga ni wallpaper pogisa ofoofogia i lalo, ma pupuni malamalama i le pito i luga. O le mea o le ai ai se soʻoga, oe mafai ona tuʻuina se teuteu teuteu.

I le alasavali, e sili atu le faʻaogaina o se paolo o le susu cappuccino ma laina i luga, talu ai o le potu e masani ona faʻaalia i ona vaapiapi tulaga. Faʻatusatusa i meaafale laupapa o le a faʻatagaina ai oe ona faʻateleina faʻaopoopoina le avanoa, fausia ai se fealofani malie. E tatau ona aloese mai leo pogisa. Ae o photomurals ma le filemu le olaga, abstraction poʻo le vaneina o ata e talia i soʻo se auala talafeagai. O le alamanuia faʻaigoaina faʻapea foi mafai ai ona talenia faʻataʻitaʻi pa puipui i le auala savali.

O a isi mea e mafai ona e mafaufau i ai?

O se sili aoga o le lanu o le kofe ma susu o lona unpretentiousness. Ina ia faʻamamafaina teuteuga ma faʻaosofia le fiafia o malo, e te le manaʻomia le "faʻalavelave" tele. E lava naʻo le mauaina o mea fou mai lea taimi i lea taimi. O mea ia e mafai ona avea ma mea e manatua ai mea mai malaga uumi, laulau kofe ma vae na vaneina, tusi tuusaʻo, ipu teuina, ma isi I luga o puipui, e mafai ona i ai ni fugalaʻau felanulanuaʻi poʻo ni tusiga atisi.

Na aʻoaʻoina e le au mamanu le tuʻufaʻatasia lelei o kofe ma susu poʻo kulimi. Uma lanu o latte, espresso, cappuccino ma macchiato maua faʻaaoga ma latou. O le faʻaaogaina o le tulaga lauiloa i faleʻaiga faleʻaiga e le o se mea e ofo ai. Faatasi ai ma lona fesoasoani, o puipui uma ma meaafale elemene ua teuteuina. Lenei faʻatagaina oe e faʻavasega se mafanafana avanoa mo tagata asiasi, ma i le taimi e tasi faʻateleina lo latou manaʻo. Ae ui i lea, e le manaʻomia le faʻaaoga i le tautua a tagata faʻapitoa e okaina le le mautonu kofe paolo. E naʻo lou manaʻomia lava o le amanaʻia o faʻavae faʻavae:

  1. Aloʻese mai faʻatasi ma lanu pupula ma acidic (lanumeamata, piniki, lanumoana, sami);
  2. Faʻapipiʻi le lautele lautele talaʻaga ma teuteuina elemeni o se eseʻese leo;
  3. Faʻatumuina se faʻalapotopotoga e faʻamalamalamaina moli.

Faʻatasi ai ma le aoga fautuaga mo tagata e ona o le manaʻo e aua le sefe i luga o mea. Aua o le tutusa pepa pepa puipui o le a vave ona leiloa lo latou matagofie ma amata ona mou atu. E le gata i lea, e le tatau ona e tuʻuina i le umukuka, i le maualuga o le susū o le a vave ai ona faʻaaoga. E tutusa lava le tala e uiga i le pipiʻi faʻapipiʻi. E tatau ona sili ona lelei.

Faaiuga

O le lanu o le kofe ma le susu i totonu o totonu o se masani le suia e le o alu ese mai faiga i le tele o tausaga. Fautuaina ia faʻaaogaina e le au tisaini ma faʻapitoa mafaufau. O le lauiloa vaʻaia fausiaina se mafanafana ma mafanafana siosiomaga faʻamalosia e lelei malologa.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Chappu Sharma In Kapil Sharma Show. The Kapil Sharma Show. Best Of Comedy (Mae 2024).