Ata o le umukuka mamanu ma se lanumoana seti

Pin
Send
Share
Send

Vaega o lanumoana ma ona paolo

O le lanu lanu o le lanumoana e amata mai i le lanumoana mama i le indigo. Uma lanu o le lanumoana e eseʻese manatu.

  • Lanumoana malu ma malolo, o totonu e tumu i le malamalama ma le lelei malosi.
  • O se paolo loloto lanumoana paolo foliga foliga sili ona manaia, ae e tatau ona togafitia ma le faʻaeteete.
  • Lanu pogisa e mafai ona taitai atu ai i le atuatuvale.

O se potu e soona pupuni i le lanumoana e mafai ona i ai se aafiaga le lelei, mafua ai le le fiafia ma lanu moana. O se lanumoana seti umukuka o le a foliga fealofani ma le mama lanumoana maeʻa.

Seti foliga umukuka

Laina

O le faʻatulagaina o le umukuka iunite i se laina laina e talafeagai mo se potu ma se laʻititi eria. O le vaega galue o loʻo tu i le tasi puipui. O le lanumoana lanu o le headset mafai mafai ona fesiliaʻi ma isi fasi meaafale.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se tamaʻi umukuka laiti ma lona laina foliga faʻatusa i luga o le puipui.

Laina lua

O le lua-laina laina o le headset faʻatulagaina e talafeagai mo se lautele umukuka. O nofoaga faigaluega o loʻo faʻasaga faʻafesagai i luga o puipui.

O le seti umukuka lua laina o loʻo iai le tele gafatia ma faʻatagaina oe e faʻapipiʻi nisi masini.

Angular

O le tulimanu faʻatulagaina metotia e lua galuega luga, o le umukuka seti o loʻo tu i le tulimanu o 90 tikeri. O le tulimanu faʻaaogaina faʻaopoopo avanoa avanoa.

I le ata o loʻo i ai se tulimanu-ituaiga seti ma se varnished luga. O le laulau pito i luga e faia i maʻa masani ma lanu moana lanumoana.

U-foliga

O le nofoaga o le umukuka seti i foliga o le mataitusi P maua ai mo le faʻaaogaina o le atoa eria o le potu. E masani lava, o le 'aiga' ai o loʻo i totonu o se potu eseʻese.

Motu

O se umukuka seti ma se motu manaʻomia se lautele umukuka. O le motu e mafai ona galue o se galuega luga, faʻapea foi ma le aofia ai o se 'aiga' aʻai.

Ituaiga o luga

Glossy

O le pupula luga e i ai se atagia aafiaga. E talafeagai mo se tamaʻi umukuka, vaʻaiga lautele faʻalauteleina ia. Glossy set e masani ona faʻaaogaina e teuteu ai totonu umukuka i se faiga faʻaonapo nei.

I le ata o loʻo i ai se tamaʻi umukuka lanumoana, o faʻata o le ulutala faʻaata e faʻateleina ai le avanoa o le potu.

Mata

Seti umukuka ma luga matte e talafeagai mo faʻaonapo nei ma masani teuteuina umukuka.

Mea mo foliga lanumoana

MDF

MDF o tamaʻi fafie laʻau taomiina i totonu o se laupapa. O ia mea e manaʻomia tele ona o lona tau maualalo. Peitai, o sea headset e le lava anagata.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai se tamaʻi setete-ituaiga headset.

Laʻau mautu

O le sili aoga o fafie o le siosiomaga atoa faauo. O le seti laupapa e iai sona manogi manaia ma e mafai ona umi se taimi. O faʻaletonu e aofia ai le faigofie ona suia i le vevela ma le susu.

Palasitika

O le umukuka seti o se faʻavae e faia i le MDF poʻo le chipboard ma palasitika-ufiufi foliga. O meaafale palasitika e teteʻe i le faʻaleagaina, o le lanu o le a le mou faʻaletonu i le taimi ma e i ai se tau maualalo maualalo.

Laminated chipboard

O seti umukuka faia i laupapa laminated chipboard e iloga mo le latou tau maualalo, e tele ituaiga o lanu. Ae o le headset e leai se maualuga laei teteʻe, o le tautua olaga e sili atu itiiti nai lo isi filifiliga. E faia e ala i le faʻaaogaina o ni faaputuga o se faʻapitoa vaega i chipsboard laupepa.

Filifiliga o countertops ma apron

O le papa

O le laulau laulau e mafai ona faia i maʻa poʻo maʻa faʻapitoa. Natura maa e faigata ona fenumiai ma isi mea, e anagata ma tetee i le faʻaleagaina, o le faʻataʻitaʻiga luga o luga uma e tulaga ese. Peitaʻi, o maʻa natura e maualuga lona tau, ma e faigata foʻi ona faʻapipiʻi ona o lona mamafa.

I le ata o loʻo i ai se umukuka seti i le lanumoana, faʻatumuina e apamemea elemeni.

Maʻa faʻapitoa e taugofie ma faigofie ona faʻapipiʻi. I se faʻaopopoga, e tele atu filifiliga filifiliga i lanu eseʻese. O mea e le susu, anagata ma, pe a talafeagai ai, e mafai ona toe faʻaleleia.

MDF ma le laupapa laupapa

O mea taugofie ma taugofie mo le umukuka seti e tele ituaiga o filifiliga. Ae ui i lea, e le tumau, e le vevela-teteʻe; ona o le faifai pea o le faʻafesoʻotaʻi ma le vai, e mafai ona fulafula luga.

O le gaosiga tekonolosi aofia ai le ufiufi o le chipboard po MDF laupapa ma se faʻapitoa puipuiga ata tifaga poʻo le palasitika. O le eseesega i le va o mea o loʻo i le tele o chips laupapa ma le i ai o afaina leaga.

Wood

O fata e faia i laupapa mautu. O le seti laʻau seti foliga malulu, e manaia le paʻi iai. Ae ui i lea, i le tulaga o le aoga, laupapa e le o le sili lea filifiliga. Faʻatasi ma le fesoʻotaʻiga faifai pea ma le vai, fungus mafai ona aliali mai, o mea e i ai le maualalo le maualuga o le vevela teteʻe ma le vevela teteʻe. E tali atu foʻi le laʻau ile suiga ole vevela ma le maualuga ole susū ole potu.

I le ata o loʻo iai le umukuka lautele ma Provence motifs ma le headset i se lanu eseʻese.

Keramika

Teuteuina o le laulau faʻasolo keramika foliga mai i totonu o le umukuka totonu. O mea e anagata, e tetee i le maualuga o le vevela ma le susu.

I le ata o loʻo i ai se umukuka seti i le lanumoana ma unafi. O le teuteuga faʻaaogaina mamanu i le Gzhel style.

Afai e te manaʻomia le sui o se elemeni, o le a tele taumafaiga o le a manaʻomia. Grout sooga faʻaaogaina lelei vali ma o le a manaʻomia toe faʻaleleia i le aluga o taimi.

Uamea

Uamea o le sili ona aoga mea uma. Le fefe i le vevela, vai ma vailaʻau, faigofie e tausi ma matua anagata. Pau lava le leaga o le faigata i le filifiliga o totonu. E malulu le mea, pe a le saʻo le faʻaaogaina, e mafai ona taofia le umukuka o le mafanafana.

Filifiliga faiga

Aso nei

O le loloto lanumoana lanu o le umukuka seti, laina saʻo, mea faʻaonapo nei ma se pupula luga o le a foliga fealofani i se faiga faʻaonapo nei. O totonu e mafai ona faʻatumuina ma isi lanu i teuteuga.

Faʻavae

I se ituaiga sitaili, o le suite e faia i laupapa ma se maʻa pito i luga. O le mau lanu moana lanu moana e fetaui ma le foloa laupapa ma teuteuina teuteuga elemeni. O totonu e le tatau ona soʻona pupuni i mea le manaʻomia; e lava se seti umukuka matagofie.

Maualuga

O se aga sauā lea e tuʻufaʻatasia ai le leai o ni teuteuga ma tekonolosi faʻaonapo nei. O le lanumoana lanu o le umukuka e alu lelei ma le terracotta tint o puipui ma sima fola.

Atunuʻu

O totonu o le atunuʻu-ituaiga umukuka e tumu i le mafanafana ma le mafanafana. O le lanumoana lanu o le umukuka iunite e ogatasi ma elemeni laupapa. O le tisaini o le a faʻatumuina e tamaʻi kapeta, ie afisi ma vali ipu. O le moli e sili mo le mafanafana sitaili a le atunuʻu.

I le ata, o se umukuka nofoaafi ma se neivi lanumoana seti e alu lelei ma nofoa rattan.

Nautasi

Lanumoana o le sili ona lelei lanu mo se autu autu. O le filifiliga pito sili ona lelei ole tuʻufaʻatasia lea o se pulou lanumoana ma le papaʻe. O aitema faʻapipiʻi ma ie e faʻaaoga mo le gataifale o le a fesoasoani i totonu.

O le a le mea e tuʻufaʻatasia ai pepa puipui ma faʻaupuga?

O le faʻataʻitaʻiga ma le lanu o le pepa puipui e filifilia faʻavae i luga o le filifiliga sitaili o le umukuka.

  • Mo Provence ma shabby chic style, pepa puipui ma malamalama fugalaʻau mamanu e talafeagai.
  • Mo le atunuʻu ma le falealuga, o atavali ma piliki o le a sili ona lelei, o lenei metotia o le a fesoasoani e faʻasaoina le umukuka eria i le tele e mafai ai.
  • I totonu o se umukuka masani poʻo aso nei, o pepa puipui faigofie mo le valiina poʻo se ata faʻaeteete o le filifiliga sili lea.

O le tulafono faʻavae o le filifiliga o paolo faʻavae i luga o le eria o le potu. Mo se tamaʻi umukuka, o puipui malamalama o le a avea ma tali sili ona lelei; i potu vateatea e tele atu filifiliga filifiliga.

O a pupuni e filifili mo se headset?

Lanumoana e masani lava o se sili susulu ma malosi lanu. I totonu o le umukuka ma se lanumoana seti, pogisa uliuli pupuni o le a le talafeagai.

E sili le filifili o se paolo malamalama e faʻatagaina i totonu le tele o le malamalama e mafai i totonu o le potu.

I le ata o loʻo iai se umukuka faigofie i lanu lanumoana, o le potu ma puipui e faia i laupapa.

O filifiliga eseese mo le umukuka e aofia ai Roman, roller blinds ma pupuni saʻo. Latou te faia ma le faʻaeteete se aoga aoga e aunoa ma le faʻatuputeleina o totonu, ae naʻo le faʻaopoopoina.

Tuufaatasiga lanu

Lanumoana-papaʻe

Lautele tuufaatasiga lanu. O totonu e mafai ona faʻatumuina le teuteuga i lanu susulu. O le tuʻufaʻatasiga e talafeagai mo le toeititi lava o soʻo se itu o foliga, e foliga tutusa tutusa i totonu o se tamaititi ma mauoa totonu.

Lanumoana samasama

O le susulu tuʻufaʻatasiga e fesoʻotaʻi ma le malamalama o le lagi. O mea samasama e mafai ona avea ma vaega o le umukuka iunite pe o ni mea eseese.

Lanumoana piniki

A tuufaatasi alofa. Faʻalagolago i le faʻatumuina o lanu, o le amio a le umukuka o le a ese. Lanumoana pupula ma lanu piniki foliga malu ma e le masani ai. Pastel paolo faia totonu totonu malamalama ma le popole.

Lanumoana-lanumoana

O se matagofie tuʻufaʻatasiga e fetaui ma aga faʻaonapo nei. O le potu e foliga mai e pogisa, o lea o lenei tuʻufaʻatasiga e tatau ona faʻaaogaina i potu lautele umukuka ma susulu malamalama.

I le ata o loʻo i ai se umukuka vateatea ma se lanumoana seti ma kapeneta efuefu i se faʻaonapo nei sitaili.

Beige-blue

O le toʻafilemu lanu tuʻufaʻatasia o le umukuka seti o le a lagolagoina uma le taofiofia masani sitaili ma faʻaonapo nei aga masani.

Lanumoana-lanumeamata

Uma pupuni e tumu ma susulu, felagolagomai lanu e tatau ona le faaituau, a le o lea o totonu o le a soona tumu i lanu.

Lanumoana lanumoana

O lenei tuʻufaʻatasiga e lelei atoatoa mo vaʻaiga masani ma aso nei. O lanu e ogatasi ma le tasi ma le isi, fausiaina se tulaga ese totonu.

Lanumoana lanumoana

O se lelei tuʻufaʻatasia mo totonu totonu. E aoga le aveina o se tasi o paolo e lua o se faʻavae, ma le lona lua o le a faʻatinoina se fesoʻotaʻiga gaioiga. O totonu e taʻalo ma susulu.

Lanumoana-enaena

O le tuʻufaʻatasia o moli malamalama o lanumoana ma enaena e foliga lelei i se sitaili masani. Faʻaaogaina fafie, e te maua ai le atunuʻu-ituaiga ulutala.

Faletusi o ata

O se lanumoana seti umukuka o le a avea ma aulelei ma le masani ai fofo. Filifilia o le paolo saʻo o le lanumoana, o le mamanu o le umukuka o le a liua e mama ma fiafia pe faʻaonapo nei ma susulu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: EASY Crochet Bralette. Pattern u0026 Tutorial DIY (Mae 2024).