Umukuka i le Igilisi faiga: fesoasoani mo teuteuga (45 ata)

Pin
Send
Share
Send

Faiga foliga

O lenei sitaili, e ui lava i lona fiafia tele, ei ai ona uiga taua:

  • O meaafale meafale ma manino outlines ma faigofie foliga e faʻafeiloaʻi i totonu. Lurid, puʻeina ma faʻaosofia elemene e le talafeagai iinei.
  • O le masani Peretania sitaili e faʻailoaina e le faʻaaogaina o tulaga maualuga ma mea masani.
  • Wood o le autu mea. Wood e maua i meaafale, fola, puipui puipui ma sili atu.
  • O le lanu lanu i totonu i totonu o le Igilisi sitaili aofia ai puipuia poʻo pastel paolo.
  • Mo le mamanu, e talafeagai le i ai o ni lolomiga i le tulaga o se pa, paʻu poʻo fugalaʻau teuteuga.
  • O le teuteu ie e sili ona maualuga lona uiga, o loʻo iai se faʻafiafiaga matagofie ma se uiga masani.
  • O lenei sitaili e le talafeagai mo le fausiaina o paketi totonu galuega faatino.

Lanu o le umukuka

O le lanu lanu o le umukuka i le Igilisi sitaili fautua mai le faʻaaogaina o se lautele lautele. O le mea autu o le totonu o le muted pupuni e aunoa ma le susulu faʻaaliga ma le faʻatusatusaina eseesega.

O le sitaili Peretania e fiafia i mea masani, o lea o lanu pastel poʻo se paʻu laʻau masani o le a atoatoa faʻaopoopoina le ata. O le umukuka avanoa e mafai ona faia i le malamalama enaena, efuefu, beige, olive, lanumoana poʻo le lanumoana malamalama, lea o le a foliga matagofie i le tuʻufaʻatasia ma auro teuteu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se tulimanu o le umukuka i le faiga faʻa-Peretania, e faia i lanu malamalama.

O le faʻaaogaina o kulimi, pistachio poʻo sesega lanumeamata lanumeamata e talafeagai foi o se talaaga. O le tuʻufaʻatasia o le efuefu ma le lanu moana poʻo le lanu paʻepaʻe foliga foliga manaia.

I se faʻaopopoga i lanu le masani ai le lanu, e mafai ona e filifilia ni enaena susulu poʻo ni samasama mo au tisaini. I le tulaga o le feteʻenaʻi o puipui puipui, o meafale meafale i se toʻafilemu e tatau ona faʻapipiʻi i totonu o le potu.

Meafale ma masini

O se faʻailoga moni o Victorian taugata o le umukuka iunite. Mo lona gaosiga, naʻo laʻau masani e faʻaaogaina, teuteuina i le vaneina, toʻaga, mosaic ma isi teuteuga faʻamatalaga. O le pito i luga o meaafale e mafai ona faʻafoliga tausaga, eseʻese i scuffs 'eseʻese ma anamua mea.

O se laulau ua faʻapipiʻiina i totonu o le potu o le autu elemeni. E masani lava, o le tisaini ei ai le tele o le ata ma le lapoʻa, lapoʻo poʻo faʻatafafasi laupapa. O le 'aiga' aʻai e masani ona tu i le ogatotonu o le umukuka ma e faʻatumuina e nofoa, se sofa, o se nofoa ma ottomans.

I totonu o le umukuka i le sitaili Igilisi, ituaiga uma o fata tatala, drawers ma showcases ma matagofie ipu, o se tuai aoina tautua poʻo isi teuteu e talafeagai.

O le ata o loʻo faʻaalia ai meaafale laupapa i totonu o le umukuka i le faiga faʻa-Peretania.

O mea faigaluega a le aiga i le tulaga o le pusaaisa, ogaumu ma isi mea faigaluega talafeagai mo umukuka o lo o nanaina i tua atu o le faʻafoliga o se pulou poʻo ni ata filifilia e sili atu ona fetaui ma le ituaiga vine.

I totonu o le umukuka Igilisi, o se maʻa taugata poʻo se keramika magoto ma se apamemea poʻo le apamemea lua-alatoto mea palu faʻapipiʻi, ma latou maua ai foi se ogaumu volumetric ma tele burners po o le lua ogaumu. O le hob o loʻo faʻaauupegaina i se paipa faʻaalu felanulanuaʻi mo le ata atoa o le potu.

O totonu o le potu e mafai ona teuteuina i se tuʻugaafi masani, ogaumu eletise poʻo se afi taʻinaafi.

Maea ma mea

O le foloa i totonu o le potu ua maeʻa ma mea mautu e pei o kapeti, laminate, laupapa laupapa masani poʻo maʻa. O maa keramika poʻo ni poselain e fai ma maa, e faʻataʻatia i totonu o se siaki siaki, e foliga mai e mai le amataga. O le foloa ufiufi mafai ona tasi-lanu pe teuteuina i se faʻapitoa geometric mamanu. E talafeagai foi le teuteuina o le foloa ma se kapeti sili ona lelei ma taugata.

Mo puipui puipui, sima poʻo vali vali i paʻu mūmū ma pastel shade, e ogatasi ma le umukuka seti, e talafeagai. I totonu o se tamai umukuka i le Igilisi sitaili, faigofie pepa puipui i malamalama ma mafanafana lanu o le a talafeagai. Mo se potu sili atu vateatea, faʻaaoga pepa puipui ma se siaki, lolomi lolomi poʻo ni mamanu o togalaau rosa. Faʻapea foi, vali laupapa laupapa mafai ona faʻaaogaina i le teuteuina o le pa luga. O maa keramika ma le faʻataʻitaʻi i le faia o piliki o le a fesoasoani e faʻamamafaina le vaʻai faʻaaoga. O sea fofo o le a maua ai le atemosifia se mautinoa saua ma faʻamamafaina le taʻitoʻatasi o le ata.

O le vaega o le talieleele e masani ona faʻataʻotoina ma le puaʻa puaʻa, lea e sili ona lauiloa i Egelani o le alavai.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le maeʻa o se potu lautele-umukuka potuʻai i le faiga Igilisi i totonu o le fale.

I totonu o se tamai umukuka i totonu o se fale mautotogi masani, o le paʻepaʻe masani poʻo le valiina o le a foliga lelei. O le mea faigofie e faʻamamafaina e pou pogisa lacquered laupapa. Mo se avanoa tele ma se maualuga faʻalo, o se tele-tulaga fausaga ma stucco po o isi teuteu e talafeagai.

Pupuni ma laulau ie

Teuteuina o ie faamalama i le umukuka i le faiga faa-Peretania e aofia ai multilayer pupuni ensembles, aofia ai o le malamalama, malamalama paʻepaʻe tulle ma mamafa ie pupuni. O se filifiliga masani o le a avea pupuni faia o masani ie ma se fugalaʻau lolomi. O pupuni ua teuteuina i matau eseese, lambrequins, pulumu ma sili atu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le mamanuina o se umukuka laʻitiiti i le faiga Igilisi ma se faʻamalama e iai ni pupuni a Roma e teuteuina i tanoa.

O totonu e faʻatumuina i soʻo se ituaiga ie solo ma ie solo e ufiufi ai laufanua faʻasolosolo, valivali faʻasolosolo, fugalaʻau poʻo ni mea faʻaleaganuʻu, e faʻalogoina ai meaafale teuteuina.

I le ata, pupuni mafiafia ma se fugalaʻau mamanu luga o le faʻamalama i totonu o le umukuka i le Igilisi sitaili.

Teuteu ma moli

Mo moli-fai-umukuka moli, laupapa poʻo ni uʻamea moli, puipui pupuni po o moli foloa, o loʻo i ai se susulu manaia ma malu, e filifilia. Mo le umukuka, moli i le tulaga o molimatagi, molī fale poʻo tuugalamepa e talafeagai. O se tiffany pisia tioata moli moli teuteuina ma pepelo pepelo o le a ofi atoatoa i totonu o totonu.

O se potu ma se faʻalo maualuga e mafai ona faʻaopopoina i se moli tetele, o lona faʻatulagaina o le a faʻamoemoe i le itu o le ata. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo se umukuka i le faiga o tala faa-Peretania, o mea teuteuina teuteuina i pendants e talafeagai, ma apamemea poʻo apamemea moli faʻapipiʻi ma paolo i foliga o moligaʻo e talafeagai mo totonu o le atunuʻu ma uiga faʻapitoa o se atunuʻu faigofie.

O le ata o loʻo faʻaali mai moli moli ma moli moli ma moli uila uʻamea i totonu o le umukuka i le faiga faʻa-Peretania.

O le lalelei o faʻataʻitaʻiga mamanu e mafai ona faʻamamafaina e le paʻepaʻe papaʻe papaʻe porelila ma maaleale tafe faʻasologa ma maaleale mamanu. I luga o fata e tele, e talafeagai le faʻatulagaina o tanoa, tanoa keramika, ato faʻaofuofu, ipu mafolafola, faʻatagata eseʻese poʻo apamemea.

Fugalaʻau fou o le a avatua i le teuteuga se faʻalelei lalelei. Mo le sitaili Igilisi, o se faʻaputuga o geraniums e sili ona lelei. O le pito i luga o puipui o le a teuteuina atoatoa i atavali, togitogiga masani, anamua uati ma isi mea faʻaaoga.

Potu-potu malolo potu i totonu

O le muamua, temokalasi ma tamaloa mamanu o le umukuka-potu malolo i le Igilisi sitaili faʻatagaina tuua na o mea faigaluega a le aiga i le umukuka eria, ma fesiitaʻi le 'aiga vaega ma nofoa i le hall. Mo vaʻaiga vaʻaia o le vateatea tuʻufaʻatasi, eseʻese pa faʻauma e faʻaaogaina. I lenei tulaga, o le potu malolo e ufiufi i pepa puipui ma mea totino, ma o le umukuka e teuteuina i laupapa laupapa pe valivali i se malamalama lanu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o le potu tuʻufaʻatasi o le umukuka-potu malolo i le faiga faʻa-Peretania.

I totonu o le potu malolo tuʻufaʻatasi ma le umukuka i se faiga faʻaPeretania faʻaonaponei, o le potu e mafai ona faʻamutaina e moli moli, lea e tuʻuina atu i le umukuka nofoaga e galue ai, ma o se faʻaputuga moli e faʻapipiʻi i le malo poʻo le 'aiga' aʻai.

I le ata, zoning ma eseese maeʻa i totonu o le umukuka-potu malolo i le Igilisi sitaili.

O le avanoa tuʻufaʻatasia e sili atu le mafanafana. O sea totonu e masani lava ona aofia ai se malologa nofoaga ma se tele mafanafana sofa, loloto nofoa, nofoa kofe poʻo lauti.

I le ata o loʻo i ai se umukuka tele faʻatasi ma se potu 'ai ma potu malolo i le Igilisi sitaili.

Faletusi o ata

Ona o le uai atu ma le faʻaeteete i tamaʻi mea totino uma lava i totonu, saʻo ona filifilia o mea ma ia amanaʻia uma foliga vaaia ma tu ma aga o lenei itu, o le a mafai ai ona fausia se ata Peretania umukuka mamanu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Saunoa Unasa Iuni Sapolu; E le o manino mafuaaga a Leoleo, taofiga o Lemai u0026 Malele. (Mae 2024).