O totonu o le fale mautotogi i se ituaiga sitaili e 137 sq. m

Pin
Send
Share
Send

Toefaafouina

O foliga vaaia o le ituaiga masani i totonu o le tele o malamalama ma le ea, lapoʻa avanoa avanoa. Ina ia ausia lenei aafiaga, o le uluai faatulagaga o le fale mautotogi na tatau ona suia: o le vaeluaina o potu, o le faitotoʻa o le fale ma le faletaele na faʻalauteleina, lua potu na tuʻufaʻatasia i se potu malolo, ma le faitotoʻa i le umukuka na siitia.

Faiga

O le sitaili masani i totonu o loʻo faʻaalia i le faʻaaliga o le symmetry: meaafale, moli e usitaʻi i tulafono o le geometric Laina saʻo, elemene teuteuina teuteuina - o nei mea uma o faʻavasega i le maualuga uiga o le upu. Coziness e tuuina mai ie: ie malu mea e teu ai ofu, maaleale gaugau pupuni i malulu paolo.

Valivali tali

E lua lanu autu na filifilia mo totonu o le fale mautotogi i le ituaiga masani - paʻepaʻe ma beige. Paʻepaʻe o se lanu masani i se masani sitaili, ma beige faʻatagaina oe e faʻamaluluina le malulu o le paʻepaʻe ma avatu faʻamafanafanaga, o lea na faʻamautuina ai e le au mamanu le latou lanu faʻatasi. E le gata i lea, o le pastel lilac shade na faʻaaogaina i le potu malolo. O le matafaioi a le lanu faʻaalia na ave e auro, o loʻo iai i le teuteuina o meaafale, i faʻavaʻa o atavali, i lamepa.

Faʻamaeʻaina

I totonu o teuteuga i totonu o le tulaga masani, o mea ma se manaia foliga ma le le masani foliga vaaia na faʻaaogaina. O vali teuteu i luga o puipui i nofoaga faitele e suia ai le mafanafana o pepa puipui ma mamanu fugalaʻau i totonu o potumoe, o maa na faia e le tagata mo le backsplash o le umukuka, mautu laupapa rosewood i luga o le potu malolo foloa, ma le uluaʻi tile "auala savali" i le auala ulufale.

Potu malolo

Mautu, lapopoʻa meaafale laupapa faʻateʻia ma le mautu ma i le taimi lava e tasi le aulelei. I totonu o le potu malolo, i le faʻaopoopoga i le lua sofa, o le tele o laulau na faʻapipiʻiina: o se laulau kofe maualalo ma le maualuga tasi - pei o tu mo lamepa lamepa.

O le vaʻaiga ma vaʻaiga vaʻaia o lenei potu o le taʻinaafi. E faia mai maamora, o le ogatotonu o le faitotoʻa e teuteuina ma maamora vaneina. O le korokilaila apamemea, manu poselane ma le tuugalamepa lanu auro ua avea ma mea teuteu matagofie o le nofoaga o nonofo ai.

O le tutotonu tutotonu o loo i ai se foliga foliga o le masani faiga i totonu, e lagolagoina e lamepa i luga o laulau ma sconces, tu symmetrically i itu uma o le magalafu. O nei sconces o loʻo faʻamalosia i le pito i luga o faʻata faʻata, lea e faʻaopoopoina le malamalama ma fausia ai se manaia tala o atagia. O totoe o le fale mautotogi ua fuafuaina foi i se faʻamalosia faiga masani.

Umukuka

O meaafale ua avea ma autu teuteuina elemeni o le fale mautotogi. O ona masani piʻo laina ma laupapa vaneina e fetaui tonu i le filifiliga sitaili ma maua le faʻafitia artistic taua. O foliga o nei laina e toe faia i teuteuga o le umukuka facades, i vae o kapeneta meaafale.

I totonu o le umukuka, sa i ai se nofoaga mo le pa counter, lea na vaeluaina ai le eria o galuega ma le maualuga o le teuina. Moli - moli i le pa tulaga ma moli i le eria galue.

Potumoe

O potu moe e faʻaaoga e fai ma masani - moega, laulau i autafa ma laulau e fai ai laei. Ae, talu ai o meaafale uma o le tisaini, o lenei "tulaga faʻatulagaina" seti foliga sili ona lalelei ma faʻaletino fetaui i totonu o le potu i le masani faiga.

Faapaologa

O le autu teuina polokalama o i le auala savali, o se lapoʻa fausia-i totonu o ofu. I lalo o le faʻata e lata i le faitotoʻa o loʻo i ai se laulau faʻamafanafanaina ina ia i ai se mea e tuʻu ai totini lima poʻo se ato tupe, ma se ottoman, e faigofie ai ona nofo i lalo e sui ou seevae.

Faletaele

Faletaele

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: 2017 EOY Show - Siva mai lalo mai (Mae 2024).